Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

buna dimineata!

pupici pentru pici, felicitari mamici :)

sa fie o saptamana frumoasa pentru toata lumea.

Sambata normal ca am intarziat la intalnire, am fost tot pe drum si cum traficul nu e cel mai prietenos sambata dimineata.... am intarziat. :cheers: Dar, bine c-am ajuns! :)

Fox, multumesc ptr cuvintele frumoase. Sunt bucuroasa ca am cunoscut sau regasit persoane de calitate pe care oricand le-as vrea aproape. Imi fac placere drumurile astea.

Piticii au primit destule dulciuri aseara?

O saptamana buna tuturor!

Sambata normal ca am intarziat la intalnire, am fost tot pe drum si cum traficul nu e cel mai prietenos sambata dimineata.... am intarziat. :cheers: Dar, bine c-am ajuns! :cheers:

Fox, multumesc ptr cuvintele frumoase. Sunt bucuroasa ca am cunoscut sau regasit persoane de calitate pe care oricand le-as vrea aproape. Imi fac placere drumurile astea.

Piticii au primit destule dulciuri aseara?

O saptamana buna tuturor!

Moatza, le meriti pe deplin! :floare:

Eu nu ma pricep la scris, asa ca va rog sa ma scuzati ca nu le pot descrie pe aceste DOAMNE in toata splendoarea lor! :pupic:

Daca ma intrebai pe mine de dulciuri, sa stii ca piticul mic (nepotelul) haleste ciucalata cu taraita, ca si asa e plin de energie; iar piticul mare (jupanu') capata si el cu taraita, ca el e-n stare sa le haleasca pe toate si dupa aia vine iar si cere! :)

Eu cum am mai spus imi pare tare rau ca nu am putut sa ajung la intalneala'' :cheers: poate cu alta ocazie oi ajunge si eu. pup toate fetele minunate si mi-a parut tare bine sa va vad (in poza) :) :cheers:
Daca ma intrebai pe mine de dulciuri, sa stii ca piticul mic (nepotelul) haleste ciucalata cu taraita, ca si asa e plin de energie; iar piticul mare (jupanu') capata si el cu taraita, ca el e-n stare sa le haleasca pe toate si dupa aia vine iar si cere! :cheers:

nu ma refeream doar la dulciurile pe care ni le-a daruit tuturor Stella :) , ci, in general, la copilasii care au mers la colindat de Halloween. La noi nu prea se obisnuieste, dar la cat s-au costumat picii din cele strainataturi...asteptam rezultate pe masura. :cheers:

'Mneatza!

io mi-s pe acasa si azi, cu pitica.....cred ca o ducem de miercuri sau de joi la cresa...Febra nu mai ar dar dr a zis sa o tzinem acasa vreo saptamana . Cred ca o imbarc pe pitica mai tarziu si fug la o cumparatura.

O zi buna va doresc.

Mutti, da' de ce e liber azi la voi? E vreo sarbatoare nationala sau religioasa?

La noi e sarbatoare azi? E cruce rosie in calendar?

Daniella am vazut smochinele, mai ai, arunca si spre mine.

Eu azi am copz vinete si miros ca un turc acum de la fum.Vreau sa fac si pt maine niste vinete sarbesti, in rest zi de leneveala.

mai am 5 bucatele: 2 jum tu, 2 jum io :)

turcii miros a fum?

Daniella am vazut smochinele, mai ai, arunca si spre mine.

Eu azi am copz vinete si miros ca un turc acum de la fum.Vreau sa fac si pt maine niste vinete sarbesti, in rest zi de leneveala.

mai am 5 bucatele: 2 jum tu, 2 jum io :)

turcii miros a fum?

Buna....nu parca turcii nu miros a fum

Moatza miine e ziua 'mortilor' la catolici...sau gresesc?

Buna dimi si o saptamana excelenta tuturor!

pup pe Bubu si bravo de talentul culinar. Bub, sa mai faci si sa arunci si incoa' la mami lui Bea :) !

Sissiiii, vai ce s-au schimbat picii! si Patrick a crescut si e altfel muuuult, dar si Denis era cret ca un negru acu'1 an, acu e doar ondulat! ce mai cresc! Arata sectiunile de as manca monitoru' :cheers:

pup si pe senioarea Oanei pt talent la ornat gogosi! brava!

picea mea aseara a porimit un paharel: biscuite, felie de smochina proaspata, strat de mascarpone cu miere si tot asa pana sus. Dementa! A mancat si mofturiciu de numa!

Dau o cafea la tot hanul pentru o saptamana faina

post-685-13200506218961_thumb.jpg

post-685-13200506263452_thumb.jpg

post-685-13200506302586_thumb.jpg

post-685-13200506346634_thumb.jpg

O sa-i transmit lui Bub',ti-am mai zis ca e f. incantat sa joace la calculator jocuri de gatit pt. copii ,iar cand sunt la bucatarie e nelipsit,se vede ca ii place tare mult sa se implice la bucatarie :cheers: pup si eu pe draga de Bea' :cheers: bravo ca a papacit smochina cu mascarpone,mofturiciu de bub' nush' daca ar fi mancat-o :)

O sa-i transmit lui Bub',ti-am mai zis ca e f. incantat sa joace la calculator jocuri de gatit pt. copii ,iar cand sunt la bucatarie e nelipsit,se vede ca ii place tare mult sa se implice la bucatarie :floare: pup si eu pe draga de Bea' :cheers: bravo ca a papacit smochina cu mascarpone,mofturiciu de bub' nush' daca ar fi mancat-o :pupic:

drept sa va spun :105: am stropit 2 din 4 biscuiti din fiecare paharel cu ceva stropi de rom si am vrut doar sa-i dau oleak de mascarpone sa guste ocolind iscuitele, dar asa s-a infipt in borcanel, biscuitele ala se topise si era asa cremos miami SENZATIE! ... ca mai ca nu ne-am batut pe paharel ... :) , a trebuit sa mai luam un paharel ca sa ne ajunga amandorura!

Daca Bub face pe bucatarul la compu, cred ca vei avea si tu ajutor in bucatarie de acum! Si eu si frati-miu ajutam pe mama ...de mici, sau .... doar cand eram mici ... :cheers: !

Moatza miine e ziua 'mortilor' la catolici...sau gresesc?

io-s ortodoxa, nu prea stiu. la noi nu se tine ziua asta.

parca-mi amintesc de-un reportaj la tv despre ziua asta de comemorare, undeva-n Ardeal. Iar un parlamentar maghiar ar fi propus sa fie ziua libera, ca sa mearga lumea la cimitir. Da' n-a avut succes. Ei, n-ar fi fost rau!

Salut!La catolici, din cate stiu eu, e Luminatia! Fetele din Ardeal stiu mai bine!

La noi nu-i sarbatoare, sambata zice la calendar ca-i Pomenirea mortilor (se fac colive), dar depinde de zona.La ai mei n-am vazut asa ceva!

Pan' la urma azi e sau nu e ziua Anjelinei? Anjelino, zi drept, faci 99 de ani? Sa stiu ce sa-ti urez. :)

buna ziua

eu pe drumuri azi si atata as fi staf in casa ca tare mohorat e afara.

Daniella, eh unii turci miros..nu neaparat a fum.da sti vb ai"fumezi ca un turc":))

Moatza, nu azi e liber aici ci maine cand e ziua tuturor sfintilor.In Ro oricum nu sunt atatea libere ca aici si nici aici nu e peste tot la fel.Bayern-ul are cele mai multe libere din DE.

O zi minunata va doresc si o saptamana insorita

A, bon, m-am lamurit si cu Anjelina si cu liberele de la voi. Nu stiu de ce am dedus eu asta din postarea Simonei.

Salut!La catolici, din cate stiu eu, e Luminatia! Fetele din Ardeal stiu mai bine!

La noi nu-i sarbatoare, sambata zice la calendar ca-i Pomenirea mortilor (se fac colive), dar depinde de zona.La ai mei n-am vazut asa ceva!

zozo bine ca ai aparut, fata draga! ca nu stiam nik de tini! s-a terminat ciodba de ceapa :71: ? pe cand next B) ?

Ioana, da, m-am prins ca de la fumezi ca turcii ti.a venit ...doar ca nu stiam daca nu cumva si miros in vreun fel turcaletii :71: ?!

Moatzo , nu-i nici o sarbatoare , sunt acasa din cauza piticii ca e bolnava , sunt in CM. M-au sunat joi la servici sa o iau de la cresa. De joi mi-s acasa cu ea. A avut febra 41 saracutza. Are nush ce bacterie , o infectzie bacteriala a cailor respiratorii. I-au luat sange vineri sa vada ce are ......

zozo bine ca ai aparut, fata draga! ca nu stiam nik de tini! s-a terminat ciodba de ceapa :71: ? pe cand next B) ?

Ioana, da, m-am prins ca de la fumezi ca turcii ti.a venit ...doar ca nu stiam daca nu cumva si miros in vreun fel turcaletii :71: ?!

Ei nu stiu cum miros , dar ele , turcaletele miros tot timpul a prajeala B) ca stau si afara si in casa cu acealeasi haine . B)

Ei nu stiu cum miros , dar ele , turcaletele miros tot timpul a prajeala :71: ca stau si afara si in casa cu acealeasi haine . :71:

pfoooai! ce slinos!

Moatzo , nu-i nici o sarbatoare , sunt acasa din cauza piticii ca e bolnava , sunt in CM. M-au sunat joi la servici sa o iau de la cresa. De joi mi-s acasa cu ea. A avut febra 41 saracutza. Are nush ce bacterie , o infectzie bacteriala a cailor respiratorii. I-au luat sange vineri sa vada ce are ......

aflai intre timp, am citit la topicul cu puradei... :71:

sanatate multa tizei mele dragi! acuma-i mai bine, sper.

Simo sanatate Elenei.

Turcoaicele a mancare, ei a tutun si...in fine nu toti da multi dintre ei.Unde am lucrat inainte aveam o groaza de colegi turci si era unu de dupa ce ca nu se spala isi turna sticla de parfum pe el.

Apropo de turci am fost azi la un mag. de-al lor mi mi-am luat baclava.Abia astept sa ajung acasa sa infulec.