November 1, 201114 yr comment_109189 Daniela, ce dulce e Bea.Asa e cu fasnetii astia mici.Chiar vb acum cateva seri cu cumnatul meu pe net si il intrebam de sor-mea unde e si cica: cu nepoata-ta care are o energie debordanta.Zic: are baterii duracell, la care el: altceva ca duracell, are propriile baterii inventate de ea. Asta era undeva pe la 10 seara, sor-mea era proaspat venita de la munca si o ia de proaspata, ca sa nu mai zic ca inca suge si peste 9 zile face 3 ani.Da e asa de dulce , m-am topit instantaneu de ziua mea cand m-a sunat sora mea si mi-a dat-o la telefon sa-mi spuna La multi ani.E un ingeras cum vorbeste cum canta, da in acelas timp un mic dracusor. Mutti, cu ce ti-am facut pofta cu laptic? Pe la 6 ma duc sa vad daca e deschis la taran, daca nu o las pe vineri seara ca mi-am facut rost de un bidon de 5l. Fug, ca nu stiu ce mestereste al meu pe jos, s-a trezit cu chef de treaba si sincer eu n-am chef de nimic azi Report
November 1, 201114 yr comment_109192 Daniela, ce dulce e Bea.Asa e cu fasnetii astia mici.Chiar vb acum cateva seri cu cumnatul meu pe net si il intrebam de sor-mea unde e si cica: cu nepoata-ta care are o energie debordanta.Zic: are baterii duracell, la care el: altceva ca duracell, are propriile baterii inventate de ea. Asta era undeva pe la 10 seara, sor-mea era proaspat venita de la munca si o ia de proaspata, ca sa nu mai zic ca inca suge si peste 9 zile face 3 ani.Da e asa de dulce , m-am topit instantaneu de ziua mea cand m-a sunat sora mea si mi-a dat-o la telefon sa-mi spuna La multi ani.E un ingeras cum vorbeste cum canta, da in acelas timp un mic dracusor. Mutti, cu ce ti-am facut pofta cu laptic? Pe la 6 ma duc sa vad daca e deschis la taran, daca nu o las pe vineri seara ca mi-am facut rost de un bidon de 5l. Fug, ca nu stiu ce mestereste al meu pe jos, s-a trezit cu chef de treaba si sincer eu n-am chef de nimic azi Ioana confirm au baterii mai rezistente ca noi si ne iau de proaspeti la orice ora suntem acasa si ei nu dorm! zi-i sotului ca azi e sarbatoare si nu se lucreaza Report
November 1, 201114 yr comment_109193 Maria , imi rupe mainile.......... Ioana , cu lapte prins...ma tot gandesc daca sa pun si eu la prins...oare sa-i dau la asta mica daca nu-i pasteurizat? N-am mai luat de mult lapte crud...acum am vazut ca este si la ReWe... Report
November 1, 201114 yr comment_109198 Ioana confirm au baterii mai rezistente ca noi si ne iau de proaspeti la orice ora suntem acasa si ei nu dorm! zi-i sotului ca azi e sarbatoare si nu se lucreaza Dada, asa e nepoata-mea.Sormea o duce dimineata la gradi inainte sa pleca la munca si are activitate intensa si seara cand o vede pe maica-sa sare pe ea, e tare mamoasa.Norocul sormi e ca poimaine vin ai mei la ea si pana in ianuarie scapa si ea putin, ca atunci cand e mama acolo nu mai e asa incarcata.Din pacate soacra ei e batrana, are peste 80 de ani si nu mai poate sta prea mult cu picea,iar sor-sa mare sta ea ce sta da normal ca din ce si-a dorit o sora si i-a batut la cap pe sor-mea si cumnata-miu acu nu mai vrea sa stea cu ea(deh e si diferenta de 13 ani intre ele).Venirea mamei la ea sau dincolo la cealalta intotdeuna e o binecuvantare, mai ales ca mama le cam face poftele Am scapat de sot, s-a mutat la pc ca are ceva de lucru, asa ca ma lasa putin in pace :-p.I-am facut un latte machiatto, sper sa nu se prinda ca e cu lapte de orez,da de cand cumpar lapte de la taran nu am mai luat din magazin si altceva nu mai aveam in casa Maria , imi rupe mainile.......... Ioana , cu lapte prins...ma tot gandesc daca sa pun si eu la prins...oare sa-i dau la asta mica daca nu-i pasteurizat? N-am mai luat de mult lapte crud...acum am vazut ca este si la ReWe... Mutti, nu stiu ce sa zic daca sa-i dai Elenei,acum depinde si de unde ei.Eu de ex stiu ca-s ok vacile de unde iau si odata i-as da, dar daca nu stiu sursa, nu ma bag. Report
November 1, 201114 yr comment_109209 Mai ce de copilasi adorabili! Oana+ Daniella, sa va traiasca comorile! Eu am fost numai un zambet aseara, plin de pici in costume adorabile! Report
November 1, 201114 yr comment_109214 Multumesc fetelor de complimente Foxy, am uitat sa-ti multumesc de cele zise de intalneala, macar sa aud daca nu pot sa ma duc sa ma intalnesc cu voi, poate la anul, cred ca ma duc prin august in RO si am sa fiu pe la Bucuresti cateva ore,am sa vad, poate ne intalnim 1 ora, ca tare as vrea sa va cunosc. hai ca mai citesc ce ati mai scris... Pupici!! Report
November 1, 201114 yr comment_109215 Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifVoi aveti ceva personal cu mine? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
November 1, 201114 yr comment_109216 Foxyy iau ceaiul ca prea bine arata si apoi vreau masaj si...deja vreau prea multe Daniella, scumpa aia mica, deja face sotii, eu am scapat de sotii, asta mica e cuminte, daca ii zic o data sa nu faca nu mai trebuie sa-i zic a 2-a oara, dar cea mare facea incontinuu, nu auzea NU-ul lui mami Scumpa fetita!! Foarte bine arata mancarea!! Ioana, multumesc de compliment, imi creste f repede parul dar deja il vreau mai scurt, pe 12 am programare ca sa ma tund Report
November 1, 201114 yr comment_109221 Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifVoi aveti ceva personal cu mine? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Chiar deloc, noi te iubim si tot te asteptam sa mai apari si te asteptam cu de toate te pup!! Report
November 1, 201114 yr comment_109228 Mai ce de copilasi adorabili! Oana+ Daniella, sa va traiasca comorile! Eu am fost numai un zambet aseara, plin de pici in costume adorabile! Ioana, Foxyy, Moatza, Uma, Oana va multumesc mult de complimente! si pe mine pozele cu astia mici ma fac numai un zambet, sunt tare dulci. Inzecit inapoi si pentru voi! Oana nici picea nu aude ca NU e voie! Report
November 1, 201114 yr comment_109236 Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff! Voi aveti ceva personal cu mine? Zoazo, uite ce am io cu tine:poftiti la o bere Report
November 1, 201114 yr comment_109237 desi la mine e cam frig, asa ca mai bine dau si o runda de vin fiert pentru amatori ma intreb Koral ce o fi facut cu inspectia? Koral? a fost deja data? te asteptam sa te felicitam Report
November 1, 201114 yr comment_109238 Oana, daca tunzi trimite restu la mine :-peu am un par f moale, mostenire de la tata.nh puteam sa mostenesc pigmentu de la tata si asprimea de la mama?tati meu si acum la 75 de ani are parul negru si pe cuv. ca nu se vopseste, pd cand mama la 30 era aproape alba.Adevarul d ca i-am mostenit juma- juma.nu-s inca total alba doar un sfert:-p si uneori mai sta ondulat.Am vb azi pe skype cu mama si ma uitam ca are ditamai pleata, da i-am spus sa se tunda.nu-mi placd cand il ard asa lung:)). stiu sunt de coma Report
November 1, 201114 yr comment_109240 si eu par relativ moale, dar bun, statea drept de la natura, aproape ca intins cu placa, doar daca ii dadeam cu putina spuma! Insa acum, de juma de an nu mai stiu ce sa ma fac cu el, s-a subtiat de tot, cauza din care se incurca, se innoada nu-l pot pieptana efectiv. Imi si cade. Toata casa e plina de parul meu. Am tuns mai bine de 2 palme din el. Degeaba, acelasi rezultat. Nu am mai patit niciodata asa ceva, pare sa fie un efect dupa sarcina+alaptat. Daca incerc cu putin ulei se incarca si se slinoseste de zici ca mi-am turnat toata sticla. Oare vopsitul o fi o solutie sa se mai ingroase firul de par? Sunt disperata si am disperat si pe toti din casa ... Ce sa ma mai fac ofofof Report
November 1, 201114 yr comment_109246 eu il aveam f undulat si dupa a 2-a sarcina s-a indreptat si-mi place mai mult, ca ma dispera asa ondulat, vroiam sa-mi fac multe stiluri de tunsori dar la al meu par nu mergea. Eu de cand ma stiu, imi cade parul...nu stiu ce sa zic de tine Daniella...Eu tot timpul ziceam ca are de unde sa-mi cada , ca al meu e destul de mult( des) firul f gros si mai este si aspru, toate le are parul meu Eu l-am vopsit mai mult ca sa nu-mi mai stea asa infoiat si asa si este...eu fara ulei nu pot traii, trebuie la mine ca se electrizeaza si apoi sunt buhuhu Eu as vrea sa am mai putin par, alti ar vrea mai mult si tot asa...Femeile tot timpu au sa fie nemultumite de felul cum arat Va pup!! PS. poate am sa pun o poza cu mine cu parul meu natural ( blond) si ondulat... Report
November 1, 201114 yr comment_109250 Boon, la noi nu se serbeaza Halloweenul decat in cluburi si in malluri, dar eu v-am pus poze cu dovleci, si acum va pun si poze cu pumpikinul meu butonand la aparate: Ce dulce este pumpkinul tau si tare nazdravan!Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!Pup dulce pe Bea si pe mami "tauroaica"! Report
November 1, 201114 yr comment_109251 Boon, la noi nu se serbeaza Halloweenul decat in cluburi si in malluri, dar eu v-am pus poze cu dovleci, si acum va pun si poze cu pumpikinul meu butonand la aparate: Ce dulce este pumpkinul tau si tare nazdravan!Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!Pup dulce pe Bea si pe mami "tauroaica"! Merci tauroaico!!! si tie sa-ti traiasca. Esti ok cu adolescentul? Report
November 1, 201114 yr comment_109252 Aici nu se mai diXstreaza nimeni? Zozo treci la beri! ce-i atata seriozitate la han???! nu e han ca sa bem si sa povestim? ia poftiti la beutura! Report
November 1, 201114 yr comment_109255 Daniela decoloratul ti-l mai inaspreste.eu in perioada cand eram roscata cu suvite blonde il aveam zburlit, aspru, da si cam varza de la atata vopsit.acum deja am 7 ani ca nu ma mai vopsesc ci doar nuantez, desi sincer mi-e dor de culorile turbate care le aveam in par.acu asa natur daca nu te apropii cu lupa sa- mi vezi ridurile la ochi ai zice ca sunt la pubertate:)) Report
November 1, 201114 yr comment_109257 Daniella, daca sotul tau e ca al meu, care i-a uzis fiimei, "joaca-te cu calculatorul puiut, ca daca il strici, tata repara " apoi o sa-ti butoneze mult si bine la aparate. Report
November 1, 201114 yr comment_109258 Daniela decoloratul ti-l mai inaspreste.eu in perioada cand eram roscata cu suvite blonde il aveam roscat cu suvite blonde il aveam zburlit, aspru, da si cam varza de la atata vopsit.acum deja am 7 ani ca nu ma mai vopsesc ci doar nuantez, desi sincer mi-e dor de culorile turbate care le aveam in par.acu asa natur daca nu te apropii cu lupa sa- mi vezi ridurile la ochi ai zice ca sunt la pubertate:)) pai poate si al tau nu.i ok, ca si al meu ca nu l.am mai voXit. desi eu nu m.am voXit pt o perioada prea indelungata. mie coafezele imi zic ca se incarca si se ingroasa de la vopsea, dar astea zic cateodata si sa.si vanda marfa/serviciile. Care o fi adevarul? Report
November 1, 201114 yr comment_109259 Daniella, daca sotul tau e ca al meu, care i-a uzis fiimei, "joaca-te cu calculatorul puiut, ca daca il strici, tata repara " apoi o sa-ti butoneze mult si bine la aparate. foarte tare sotul tau, Stella! al meu, ca si mine ii spune ca nu e voie, dar ea nu aude sau nu intelege inca, sau se face ca nu pricepe ce.i ala NU e voie. stiu si eu ? Report
November 1, 201114 yr comment_109262 Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifVoi aveti ceva personal cu mine? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifDa io' am ceva personal cu tine... Da nu pot ca sa-ti spun decat fata-n fata , Report
November 1, 201114 yr comment_109263 Stelina frumoasa te pup si pe tine asa de rau imi pare ca am pierdut ocazia asta sa va vad de nu pot sa va spun Report
November 1, 201114 yr comment_109264 Abea acu' am dat cu ocheanele de ingerasi,Oana sunt superbi Dani' Bea e asa de dragalasa, imi vine sa o pap toata Report