Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Daniella, tb sa vezi ce-i cu amenda, ca nu faci decat sa iti adaugi penalizari.Nu scrie pe hartie nimic?Sanatate multa prietenei, e groaznic cand se intampla astfel de chestii, sanatatea e cea mai importanta, restul sunt lucruri trecatoare. Noi in vara am pierdut un nepot de numai 18 ani, tot datorita unei pb cerebrale, e adevarat survenita in urma unui accident produs de un dobitoc.

Nu pot sa spun decat Doamne fereste! Un copil :notworthy: !

Si tb sa mai spun sa ne bucuram de fiecare clipa cat suntem sanatosi, a traim viata frumos, in pace si intelegere.

merci de urari de sanatate, inapoi si voua inzecit!

Oana sa folosesti cu placere achizitiile! spor la treaba!

va pupez si spor la treburi si/sau relax

Buna dragele mele,

De multe ori seara eu folosesc o pastila sau jumatate de Magneziu....(asta pt a dormi bine)....dar asta face bine si la inima!

seara buna.... eu astept sa scot chiflele din cuptor...

Azi am aflat de o prietena care a suferit un anevrism cerebral samabata. Am fost la spital e la aparate, in coma indusa, cica are aproape tot creierul inundat de sange. Are 37 de ani! Terribil :notworthy:

Daniella, multa sanatate prietenei tale!

Buna dragele mele,

De multe ori seara eu folosesc o pastila sau jumatate de Magneziu....(asta pt a dormi bine)....dar asta face bine si la inima!

seara buna.... eu astept sa scot chiflele din cuptor...

Magneziu face bine si la starea de spirit, precum si la musculatura.

VA multumesc pentru solidaritate si compasiune. Sa dea DD sanatate tuturor!

Buna dimineata la han.poftiti la micul dejun, pentru australience cu vedere la mare, ca la noi a cam trecut vremea de mare.

post-16-13207319622329_thumb.jpg

post-16-13207319846044_thumb.jpg

post-16-13207320199514_thumb.jpg

Ooups...uitam LMA la Gabriele, Mihai si Mihaele , sa traiti , sa va veseliti si sa fiti fericiti mereu.

post-16-13207322842729_thumb.jpg

post-16-13207322973772_thumb.jpg

post-16-13207323149013_thumb.jpg

'Neata tuturor!

Stella, saru'mana pentru masa! :appl: Am ciugulit cate-un pic din fiecare, de pofta! Toate-s excelente! :105:

La multi ani Titirimundi, Maya, Gabi Cara, Mahtab, Mihamarky, Gabrenia si toti ceilalti sarbatoriti ai zilei! :love7:

Stellino, dar stiu ca ne rasfeti!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

O zi buna tuturor si la multi ani Sfintilor de azi si tutuor celor dragi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

La multi ani tuturor ce astazi isi serbeaza ziua de nume.

Stella, multumim de festin, vreau si eu un cozonacel din cel impletit.

Eu dat la schimb niste branza facuta in casa

post-479-13207525513965_thumb.jpg

o zi insorita va doresc, asa cum e si la noi azi

Fetelor am comis-o! :)

E doar o tentativa de croissant,avand in vedere ca e prima oara ca fac,nu am respectat nici o reteta si nici timpi imi acord un generos 6,si asta doar pt. ca au fost gustoase.Tre' sa ma specializez.

post-405-13207562979266_thumb.jpg

post-405-13207563101772_thumb.jpg

post-405-13207563197097_thumb.jpg

Vezi postareaGeany, la 08 November 2011 - 02:46 PM, a spus:

Fetelor am comis-o! :)

E doar o tentativa de croissant,avand in vedere ca e prima oara ca fac,nu am respectat nici o reteta si nici timpi imi acord un generos 6,si asta doar pt. ca au fost gustoase.Tre' sa ma specializez.

Gianinooo, ai fost mai speedy gonzales tu la facut decat eu la scris (cand ai pus link-ul am vrut sa scriu: "si ne lasi cu ochii in soare/ceata?" :) , da mi-a "cazut" netu', acuma ca l-am ridicat de pe unde cazuse :) si am reusit sa scriu)

brava, brava :)

Hi hi hi! Eii brava si tu acu'! :) M-am uitat rapid pe neste situri italiaene,l-am vazut si pe Montesino' ala sau cum il chiama,mintea mea simplifica rapid= un aluat de cozo' mai saracut pus unt in mijloc impaturit,,,bla,bla bla...Cucu,trebe domne' respectati timpii alea,alea si etc...Nu stiu cand o sa ma invat minte,dar nu pot bre' e mai presus de mine sa respect un retzept. :) tre' sa-mi pun eu amprenta cumva :)

Hi hi hi! Eii brava si tu acu'! :) M-am uitat rapid pe neste situri italiaene,l-am vazut si pe Montesino' ala sau cum il chiama,mintea mea simplifica rapid= un aluat de cozo' mai saracut pus unt in mijloc impaturit,,,bla,bla bla...Cucu,trebe domne' respectati timpii alea,alea si etc...Nu stiu cand o sa ma invat minte,dar nu pot bre' e mai presus de mine sa respect un retzept. :) tre' sa-mi pun eu amprenta cumva :)

te rog eu buna Geany, arunca si in farfuria lui tati 2 in fiecare dimi! dar vezi sa fie si umpluti :) daca se poate cu crema de vanilie, sau dulceata de visine :)

felicitari fata! vad in sexiune ca ti.au iesit faini!

sa-mi ziceti si mie daca descoperiti ca merg facuti la MP, va rog, da?

Prietena mea se opereaza la noapte sau maine dimi. Sanse 85% de reusita, 5% sanse sa moara, 10% sa ramana cu deficiente de vorbire sau locomotorie. Sunt optimista!

exista vreun topic: sa invatam sa fim optimisti, sau similar? ca daca nu tb sa-l deschid eu, ca incet, incet sa invatam unii de la altii

merci de tratatie Stella, eu iau doar vederea cu marea, foame nu.mi e, dar vreau panorama, cu O, da ? :)

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

o zi super

Prietena mea se opereaza la noapte sau maine dimi. Sanse 85% de reusita, 5% sanse sa moara, 10% sa ramana cu deficiente de vorbire sau locomotorie. Sunt optimista!

exista vreun topic: sa invatam sa fim optimisti, sau similar? ca daca nu tb sa-l deschid eu, ca incet, incet sa invatam unii de la altii

Prognoza e optimista! Multa bafta si sa ne aduci vesti bune! :)

Un unchi de-al meu a avut un atac de genul asta, avea cam 60 de ani si s-a recuperat binisor, in cele din urma. Dureaza ceva timp recuperarea, dar daca persoana respectiva are un moral bun, iar cei din jur sunt optimisti si-o sustin, se mai intampla si minuni!

Multa sanatate tuturor celor ce au probleme!

[Prietena mea se opereaza la noapte sau maine dimi. Sanse 85% de reusita, 5% sanse sa moara, 10% sa ramana cu deficiente de vorbire sau locomotorie. Sunt optimista!

Sanatate si noroc prietenei tale, te asteptam cu vesti bune!

Buna tuturor1sunt noua pe site..si relativ noua in dieta,,,am o nelamurire legata de portiile de mancare si de numarul de fructe permis intr-o zi.Cred ca am luat prea..mot-a-mot partea cu.."caloriile nu conteaza" si mananc zilnic cam--1200-1500 kcal.De asemena imi pla mult lactatele,in special branza,si as vrea sa stiu daca este ok sa o consum in faza 1,precum si fasolea alba si nucile.Multumesc mult:)

Alina,bun venit! Din pacate eu la diete nu pot sa te ajut ca nu ma pricep,numa' tampenii fac si eu :) dar sigur or sa te indrume fetele.

Dani' am si uitat de fapt am omis sa-ti spun multa sanatate prietenii tale,cuvintele sunt de prisos,asa de tanara,f. trist :) ,sper sa fie bine ,prognoza e optimista :)

Despre ''creaturile'' nu am mai indraznit sa le si umplu,doar daca le taie ai mei si le umplu in sexiune,dar cred ca m-asi putea specializa :) momentan mi-am facut damblaua,ma declar molsomita'' :)

Buna tuturor1sunt noua pe site..si relativ noua in dieta,,,am o nelamurire legata de portiile de mancare si de numarul de fructe permis intr-o zi.Cred ca am luat prea..mot-a-mot partea cu.."caloriile nu conteaza" si mananc zilnic cam--1200-1500 kcal.De asemena imi pla mult lactatele,in special branza,si as vrea sa stiu daca este ok sa o consum in faza 1,precum si fasolea alba si nucile.Multumesc mult:)

_alina_a bine ai venit si bine ca ai spart gheata! ce dieta vrei tu sa tii? daca pomenesti de faza 1 inseamna ca tii monti, in cazul asta trebuie sa scrii la topicul de monti si acolo fetele experte te vor indruma.

Oricum daca e monti, m-ar manca pe mine tastatura sa nu raspund ca nu stiu cand intra senioarele:

- ai voie 2 fructe, fiecare cat pumnul tau pe zi (volumul unui mar/para) din cele cu IG< 35,

- branzeturi fara zer (nu branza de vaci, nu lapte etc) ai voie la masa proteino-lipidica

- fasole alba e voie la masa proteino lipidica

- de nuci nu mai stiu si nu am timp acum sa caut, insa poti verifica IG (trebuie sa fie sub 35), dar scrie dincolo la monti si imediat intrebarile tale devin vizibile celor care se pricep. Cel mai bine inlocuieste nucile cu migdale crude, sau eventual caju crud. Se pot combina cu orice masa oleaginoasele crude cu IG<35. Evita alunele, nu sunt sanatoase. Fugi dincolo si striga daca nu te descurci sa ajungi. Cat mai mare performanta si ambitie!

Fetele multumesc pentru solidaritate si urari de sanatate! sa dea DD tuturor multa sanatate si voua inzecit inapoi!

sa stiti ca imediat ce am timp vreau sa va fac un surprais ...asa ca acu'va tiu pe jaratec ... :)

Salutare!!

Ioana, am sa pun pozici cum primesc cele cumparate :icon_fessee:

Daniella, bine ca esti optimista in legatura cu prietena ta, multa sanatate!!

Astept surpriza...

Geany, ti-au iesit bine croasantele' si eu tot am zis ca le fac dar...cum zici si tu ,prea multi pasi. Te felicit pe tine ca ai avut rabdare.

Eu cu reorganizarea prin casa...multa treaba, timp putin...

Va pup!!

La multi ani fetelor, cucuietelor -Mihaele si Gabriele :icon_fessee:!

Alina, bun venit

exista vreun topic: sa invatam sa fim optimisti, sau similar? ca daca nu tb sa-l deschid eu, ca incet, incet sa invatam unii de la altii = dau lectii! Platiti bine?