Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

io ma sui in autobuz, Bacaul e aproape :105:

Io ma sui in tren, cate ore se fac pana la Bacau de la Bucuresti?!?! :rolleyes:

Georgiana sa dea D sa fie totul bine si calm in continuare ca sa puteti uita repede acest incident.

Daca copii acestei scoli sunt prea violenti sau scapati din mina ...nu l poti muta pe Alex??

Ioana sa ti traiasca micuta nepotica si sa va aduca bucurii!

Eu azi ma duc la dentist ,va pup si va mai citesc!

O zi fermecatoare va urez!

Ha ha ha! Nu ,nu m-am apucat...dar nu-mi dati idei :105:

''Sa fac ,sau sa nu fac?!'' Asta-i intrebarea... :rolleyes:

:lol: :D

buna dimineata. e tare intuneric si la noi...

La noi azi e si mai intunericos decat ieri (asta daca e posibil asa ceva :rolleyes: )si cad primii fulgi.

inseamna ca ai un Bub fericit :105:

si ar fi cazul sa te apuci de eclere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Alex este clasa a 8-a, avem emotii anul asta.

multa bafta sa fie!

Buna dimineata . Intuneric si la mine , dar parca e ceva mai cald ca ieri .

Geany , ia pune tu mana si fa-ti pofta ( si noua :rolleyes: )

buna dimineata. e tare intuneric si la noi...

La noi azi e si mai intunericos decat ieri (asta daca e posibil asa ceva :rolleyes: )si cad primii fulgi.

inseamna ca ai un Bub fericit :D

si ar fi cazul sa te apuci de eclere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Bub' extrem de ferici dimineata a tzopait intr-un picior pan la gradi',va fi extrem de dezamagit acum (ca el deja se vedea facand om de ''sapada'' si bulgari :lol: )dar pe principiul :105: :''A-nceput de ieri sa cada,cate-un fulg,acum a stat''... :D :D

Buna dimineata . Intuneric si la mine , dar parca e ceva mai cald ca ieri .

Geany , ia pune tu mana si fa-ti pofta ( si noua :lol: )

Nee! Daca ma mananca pe mine limba :rolleyes: Acuma v-am facut si voua pofta...Sa-mi fie rusine :105:

Pai lasa ca poate vreo mare pofticioasa se pune si face si aduce si la han ... :rolleyes: Noi asteptam aici cuminti .

Ha ha ha! Nu ,nu m-am apucat...dar nu-mi dati idei :105:

''Sa fac ,sau sa nu fac?!'' Asta-i intrebarea... :rolleyes:

:lol: :D

Sal'tareee!

la mine-i frig, dar nu mai ploua!

Geanny, nu te mai ascunde, ca stii sigur ca raspunsul e DAAAAAA!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Carmaw, bafta la dentist!

Io-s la munci, asa ca...intru-ies...

La Multi Ani nepotelei tale, Ioana!

Gio ma bucur ca Alex e bine, pana luni, mai trec 2 zile si de luni se duce, da? sau de ieri l-ai facut colet? Stiu cum e cu emotiile parintilor pentru admiterile copiilor..., dar totusi sa cumpanesti bine. Copilu linvata bine. Auzi acum cum se procedeaza? Mai este vreun examen de admitere? sau doar in functie de note? Spune-mi te rog cum e cu cadourile la profesori? sunt asa cum spun unii oarecum "obligatorii" ca sa nu iti scada mediile pe la materiile care nu te intereseaza ca viitor/actual profil? Multa sanatate pt Alex. Poate nu ar strica sa procedezi cum a spus Koral, singura chestie sa nu ti-l nedreptateasca pe urma profesorii, pt ca faceti valuri.

Koral spune-ne te rog, cum a iesit inspectia? Ai poze cu sala de bufet, ca tare sunt curioasa. Stiu ca esti maestra la dichisitul mesei.

Carmaw bafta la dentist!

Geany :lol: nu poti tu sa ne lasi fara choix a la creme nici pe noi, nici pe Bub! Si fara om zapada si fara choix? Nenenene

Te rog pt mine 3 bucatele sa le lasi fara frisca, doar cu crema de vanilie. :rolleyes: Poti sa arunci si niste sos de ciocco peste ale mele in loc de zahar pudra, eu nu ma supar deloc :D ca le colorezi oleak si pot sa le pun sub o cupa de inghetata si sa-mi fac un profiterol :105:, daca imi dai 4 bucati sa aiba si motz.

Salut fetele vesele!

Toate buna vad la voi, nu va iau pe rand ca n-am timp!

Geanyyy, io astept :rolleyes:

Si la noi e intuneriiiic si ploua asa incetisor...

hello, hello! ia sa bag si eu un ochi p-aci!

cate-ntamplari!

Giorgiana, de-acum tot vor fi harjoneli de-astea, au crescut si baietii sunt mai naravasi.Eu am experiente si mai tragice...

Frig si la mine, io-s ocupata, da' mi convine!

As manca si eu neste poze de-alea, da' ma mai gandesc, poate nu!

Hai, numa' bine!

moatzo :rolleyes: unde umblasi tu, de nu ne mai vezitasi?

ce treaba ai? bucatareala? ori de lucru ? raport, nika? spor la trebi si numai bine si tie!

Maria, baga-ne mai des in seama!

la noi intuneric, dar nu ploua

[b]Te rog pt mine 3 bucatele sa le lasi fara frisca, doar cu crema de vanilie. :rolleyes: Poti sa arunci si niste sos de ciocco peste ale mele in loc de zahar pudra, eu nu ma supar deloc :lol: ca le colorezi oleak si pot sa le pun sub o cupa de inghetata si sa-mi fac un profiterol :105:, daca imi dai 4 bucati sa aiba si motz = [/b]nu crezi ca prea te-ntinzi? Mai usor, sa ne-ajunga si noua!

baga si la mine 4 bucati da' cu frisca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Giorgi, Koral are dreptate.Asa ar trebui sa procedezi!

[b]Te rog pt mine 3 bucatele sa le lasi fara frisca, doar cu crema de vanilie. :rolleyes: Poti sa arunci si niste sos de ciocco peste ale mele in loc de zahar pudra, eu nu ma supar deloc :D ca le colorezi oleak si pot sa le pun sub o cupa de inghetata si sa-mi fac un profiterol :lol:, daca imi dai 4 bucati sa aiba si motz = [/b]nu crezi ca prea te-ntinzi? Mai usor, sa ne-ajunga si noua!

baga si la mine 4 bucati da' cu frisca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Giorgi, Koral are dreptate.Asa ar trebui sa procedezi!

te dai la choixurile mele :105:

pai daca sunt d-alea mici, de trebe 4 la un profiterol, nici pe o masea nu ajung 4

dar daca e de impartit, iau numa' 1, dar sa o dea si pe -aia macar de pofta! :D

moatzo :rolleyes: unde umblasi tu, de nu ne mai vezitasi?

ce bucatareala? nicio bucatareala. sa vad ce-oi face in we, nu m-am hotarat. vine scadenta unui contract si nu-s gata toate. plus o zi de plimbareala la niste sfinti...de-astea!

Gogoselele sunt la cuptor,dar bubuletul,m-a necajit ca-mi fura mereu seringa,ca vrea sa le faca el,acu' tot imi deschide usa la cuptor,dar nu-i nimik,ca nu se intampla nimik,crema e gata dar e fierbinte,frisca e batuta...Acu' asteptam :rolleyes:
Ia de-aici Daniella, pana coace Geany, si un cognac sa ne incalzim! Hai noroc!

post-114-13210079074356_thumb.jpg

post-114-13210079135924_thumb.jpg

Boni, multumim, bafta si voua la scoala!

Carmen, succes la stomatolog!

Daniella, sanatate multa si la voi!

Alex se duce de luni la scoala. Invata bine, mai ia cateodata si vreo nota mai "nebuna", pana acum nu l-au neindreptatit profesorii cu notele. Nici alt incident cu colegii lui nu a avut si sper sa nu mai aiba, de mutat nu l-as muta, semestrul I este aproape gata si mai are un semestru. Profa de romana si de mate sunt bune si are nevoie ca la materiiile astea sa invete bine ca ele sunt baza pt.examenul de la sfarsitul clasei a 8-a. Dar conteaza 50% si mediile din clasa a 5, inclusiv a 8-a. Se face o medie si se imparte si in functie de nota care rezulta este repartizat la liceu.

Gogoselele sunt la cuptor,dar bubuletul,m-a necajit ca-mi fura mereu seringa,ca vrea sa le faca el,acu' tot imi deschide usa la cuptor,dar nu-i nimik,ca nu se intampla nimik,crema e gata dar e fierbinte,frica e batuta...Acu' asteptam :105:

Ce sa mai asteptam! Eu ma duc sa-mi rezerv loc la tren, tu sa-mi opresti gogosele deja umplute, cu frisca, fara frisca, nu conteaza, gogosele sa fie. :lol: :rolleyes:

Giorgiana, de-acum tot vor fi harjoneli de-astea, au crescut si baietii sunt mai naravasi.Eu am experiente si mai tragice...

vai de mine, ma speriati!

citind din astea am impresia ca eu am trait in cu totul alta lume. ma ia cu groaza pentru copila mea...

Gogoselele sunt la cuptor,dar bubuletul,m-a necajit ca-mi fura mereu seringa,ca vrea sa le faca el,acu' tot imi deschide usa la cuptor,dar nu-i nimik,ca nu se intampla nimik,crema e gata dar e fierbinte,frica e batuta...Acu' asteptam :rolleyes:

sar'na https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

ma pun si eu la coada. cred ca una, de pofta, imi ajunge. dar daca sunt destule atunci nu refuz supliment :105:

Ia de-aici Daniella, pana coace Geany, si un cognac sa ne incalzim! Hai noroc!

Hazel merci!

Boni si pe mine ma ia groaza!

geany, asteptam! lasa bubul sa bucatareasca impreuna cu tine, nu sa ajunga sa nu deosebeasca telina de sfecla! Am un var, olimpic la matematica, traia cu tatal si cu frati-su. Mama-sa ii parasise. Iarna a venit mamaie-sa de la tara sa stea la ei, ca era batraioara si bolnava. Il trimite la piata sa ii cumpere 1 varza. El intreba: dar cum arata varza? El nu o stia decat in farfurie fideluta sau rotita cu carne in ea :105: . Si nu a fost o finete gen patrunjel/leustean, da? :rolleyes:

eu cred ca trebuie pusi de mici sa ajute la treburile gospodariei, altfel greu se mai invata la maturitate sa astepte daor sa fie serviti, calcati, "spalati", dereticati de mamica!

vai de mine, ma speriati!

citind din astea am impresia ca eu am trait in cu totul alta lume. ma ia cu groaza pentru copila mea...

Boni, pun pariu ca a' mica a ta voia sa se faca printesa cand era mica. Al meu voia sa se faca Popeye-marinaru' :rolleyes: Asa ca imagineaza-ti ca sunt ceva diferente! tu nu dispera!