Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Da, cu mancatul si cu admiratul, Daniella!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

:tongue3: , zoazoooooooooooooooo :toothy6:

Lene mare astazi..ieri am fost la o ceremonie si tare mult timp ia coconeala (spalat par, aranjat, facut unghiile, etc) Tot mai comod in blugi :floare: Se pare ca nu de degeaba am ales Nord America cand vine vorba de haine - oricat de mult imi place aranjatul, tot spre comod trag...sau o fi varsta :toothy6:

Seara buna la doamne si sanatate picei lui Izuk (o fi adaptarea la zona noua draga de ea)

Salutare la tot hanul!

Sunt in treacat, am venit numai sa va dau buna ziua si fug repede!

V-am adus repejor si un mic dejun a la quebecois (luati-va Colebilul inainte, fratilor!)

post-120-13212424481845_thumb.jpgpost-120-13212424392208_thumb.jpgpost-120-13212424555614_thumb.jpg

si ca sa va mai dregeti putin, v-am pregatit si cafea, capuccino sau espresso:

post-120-13212424658855_thumb.jpg

Ziua buna si o saptamana si mai buna!

Lene mare astazi..ieri am fost la o ceremonie si tare mult timp ia coconeala (spalat par, aranjat, facut unghiile, etc) Tot mai comod in blugi :floare: Se pare ca nu de degeaba am ales Nord America cand vine vorba de haine - oricat de mult imi place aranjatul, tot spre comod trag...sau o fi varsta :toothy6:

Seara buna la doamne si sanatate picei lui Izuk (o fi adaptarea la zona noua draga de ea)

Mie cel mai mult imi place partea cu coconeala, cum ii zici tu! Ador sa ma pomponez inainte de un party!

Neatza . Merci Ralu de tratariseala...deocamdata iau cafeaua, si mai vad pe parcurs.

Eu ca Uma, cel mai bine ma simt *baiat* in blugi :toothy6: , cu pomponatul mai catinel, doar daca-i musai si trebuie.

O saptamana si o zi faina la tot hanul. ia pentru Daniella si pentru cine mai vrea ...o salata vitaminizata de fructe :floare:

post-16-13212523031094_thumb.jpg

Buna dimineata . Eu iau vreo 3 cafele si salata de fructe de la Stella . Sunt cheauna de somn , pana la 4 dimineata nu am inchis ochii . Picea asta m-a tinut treaza toata noaptea , a inceput prin a-mi trage o sperietura , desi sub plapuma , tremura ca varga si spunea ca-i e frig , era rece gheata . Am stat cu ea in brate invelita in patura groasa vreo ora , pana a adormit , apoi a inceput sa tuseasca , s- a trezit , a cerut apa , apoi la wc , apoi iar apa si din nou la wc , ca sa culmineze cu " mie nu-mi mai este somn , e lumina afara? " ...asta pe la 3 noaptea :toothy6: Nu am reusit deloc sa inchid ochii pana pe la 4, imi si trecuse somnul . Acu' dimineata sa nu ma mai pot trezi nu alta .

ha ha, Uma, zici ca esti eu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif nu ma scoti din blugi decat daca e absolut necesar, sau e prea cald afara :) iar daca ma sui pe tocuri m-ai terminat

[size=2]izuk, multa sanatate celei mici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si tie putere si rabdare. [/size]

Buna dimineata!

La noi totul este bine, Alex este in regula si de astazi se duce la scoala.

Sanatate la toata lumea!

Izuk, insanatosire grabnica micutei tale!

Eu in acest week-end am facut o placinta cu dovleac si un chec pufos cu nuca si stafide, dar nu le-am tras si in poza. Nu am avut aparatul acasa.

Asta ca am vazut ce de bunatati s-au facut pe aici.

hello tuturor!

mi-a venit si mie randul, deci m-am imbolnavit. cred c-am sa supravietuiesc, dar acum o fac cu greu. si-i un frig la birou... se cunoaste ca-n we n-a fost incalzit. vreau acasa la mine!

hello tuturor!

mi-a venit si mie randul, deci m-am imbolnavit. cred c-am sa supravietuiesc, dar acum o fac cu greu. si-i un frig la birou... se cunoaste ca-n we n-a fost incalzit. vreau acasa la mine!

Un ceai cald, este bun!

post-88-13212592435356_thumb.jpg

Si sanatate!

Buna dimineata mai spre amiaza

Multa sanatate la fetita izuk si tie moatza !

La noi nu e chiar frig, dar e innourat si intuneric, lunea e o zi mai lejera asa ca aproape dorm cu capul pe tastatura zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Sa avem o saptamana usoara.

'Mneatza!

Eu acusica plec la doctor. Nu am mers la servici ca n-am putut. Aseara am avut ametzeli dar n-am bagat de seama. N-am adormit pana inspre dimineatza....de pe la 5.00 insa stau prin baie...(intzelegetzi ce vreau sa spun :angryfire: ) + senzatzii de voma , rau de tot....

Nu-i cu ochi pt ca am facut un test.

Ori oi fi mancat ceva , ori oi fi luat vreun virus de gripa d-aia la stomac. Dr a zis sa-mi fac un ceai negru strong strong si sa beau cat pot , mi-a zis si sa iau o pastila si parca m-am mai linistit. Sper sa pot conduce pana la dr... Daca nu beam ceaiul ala , cred ca nu ma puteam misac din baie.

In pauze am spalat iute prin casa cu chestia aia cu aburi , mi-e teama sa nu am ceva si sa ia fata. Azi nici n-am vrut sa o ating , dar venea dupa mine si ma tragea de camasa de noapte.

Azi noapte i-am dat gel de dintzi , globuli....eu stiu daca oi fi avut ceva microbi pe mana????

Sper sa nu ia ceva!!!!!

Sambata am fost la o petrecere si am mancat frigarui de pui , tare bune , tare moi...sa nu fi fost facute de tot? Ca nu prea era lumina sa vezi bine...nush de ce nu aprinsesera toata becurile....dar de sambata seara pana azi-noapte...cam mult , nu?

Sanatate la mari si mici. Mutti eu daca am *turista* ma dreg cu afine ( chiar si cele congelate din comert).

Izuk si moatza eu am mereu in frigider un borcan de miere cu ghimbir ras , il pun cate 2-3 linguritze in ceai fierbinte , lamaie , si gâl-gâl cat pot.dar nu stiu daca e indicat la copilasi...

Georgiana succes lui Alex la scoala,Izukule ai grija cu cea mica.... Moatzo si tuuu?

Fetelor(Mutti) dar ce aveti???

Pe bune.

Ps eu voi face vaccin de aici in colo contra gripei ca nu se mai poate!

Eu am venit de la posta....tot cer cartea CEAM la francezi...dar am fost anuntata ca vine Domnul Consul aicea si o sa ma auda.....

Nimic in rest bintui netu de plictiseala tot vad la seriale!

pup .

PS Stella ghimbir proapat nu?

merci de urari, si voua numai bine!

mi-am facut ceai cu multa lamaie si cu miere, mai bag si cate-un nurofen...o trece!

Mutti, s-ar putea de la puiu' ala sa fie. altii n-au patit nimic?

Mutti, multa sanatate si sa vii cu vesti bune de la doctor!

Si cum spune si Stella despre afine, noi avem intotdeauna in casa afinata si face tare bine la stomac.

OOOfff, sanatate multa la mamici si pitici!

Izuk, cum se simte Iza?

Moatzo eu iau, dimineata, pe stomacul gol, catina alba cu miere de albine.O lingurita.Pana acum, multumesc lui DUMNEZEU, n-am racit.Nici anul trecut!

Mutti, daca n-ai afine (bune, cum zice si Stellina, dar eu n-am!) e bun si o lingurita de orez crud, baut cu ceai de menta fara nimic in el.

Carmaw, ce-i cartea CEAM?

O zi buna si-o saptamana sanatoasa va urez!

Zoazo , nu grozav , tuseste rau , se vaita ca o doare capul si gatul , nu vrea sa manance nimic , nici suc de portocala nu a baut decat vreo 50 ml ;) Am trecut pe medicamente , ii dau un sirop cu antiinflamator , un expectorant , un imunostimulator . I-am dat si niste pastile de supt pentru gat , a supt una , a doua oara nu a mai vrut-o . Treaba e ca , daca nu se imbunatateste starea , nu mai pot continua sa o "tratez" eu , trebuie sa merg cu ea la pediatru , dar nu stiu la cine /unde si daca o sa ne putem intelege :angryfire: Doamne ce greu e sa fii intre straini ...totul e bine si frumos pana ai o problema si nu stii cum s-o scoti la capat.

OOOfff, sanatate multa la mamici si pitici!

Izuk, cum se simte Iza?

Moatzo eu iau, dimineata, pe stomacul gol, catina alba cu miere de albine.O lingurita.Pana acum, multumesc lui DUMNEZEU, n-am racit.Nici anul trecut!

Mutti, daca n-ai afine (bune, cum zice si Stellina, dar eu n-am!) e bun si o lingurita de orez crud, baut cu ceai de menta fara nimic in el.

Carmaw, ce-i cartea CEAM?

O zi buna si-o saptamana sanatoasa va urez!

Zoazorico scuza ma e o carte care imi da dreptul la ingrijire medicala gratuita cind sunt in afara Greciei(adica chiar si in Ro)

Eu platesc din pensie la francezi pt asta grecii au zis ca nu ei trebuie s o dea ci francezi.... care se invirt in jurul cozii :angryfire:

Oricum o sa l bestelesc putenic pe nenea cu care o sa ma intilnesc...caci daca mi se i au banii ...imi trebuie cartea!

Cica nu exist!! ;) ramine sa mi demonstreze cum platesc ei pensie unui 'mort' si in plus imi si deduc bani pt ingrijiri medicale...

Europa ...vai de' mama' ei... ;)

Fetelor , m-am dres cu ceai negru. Deocamdata. Am fost la dr si mi-a dat capsule de argila si mai nush ce chestii.

Afine n-am in casa , numai afinata , dar d-aia nu pot sa beau si dupa aia sa ma sui in masina. :lol:

Dr m-a scris pana miercuri inclusiv bolnava. Maine aveam oricum liber....Asa ca mare paguba nu-i la servici.

Asta mica nu da semne. Doamne ajuta!

Ceilaltzi de la petrecere nu cred sa aiba ceva ca n-am auzit. Si al meu sotz a mancat acelasi lucru , numai ca e i-a dat in cap cu alcoale. Io , cu apa mea minerala..........

Dr zice ca oi fi luat vreun virus de pe la scoala.

Salut fetelor!!

Imi pare nespus de rau sa aud ca multe dintre voi sunteti racite, altele cu problemute la stomacel...sper sa va treaca cat mai repede. Multa sanatate!!

Misuna si aici multi virusi de gripa, mai toti sunt raciti, este la ordinea zilei sa aud asa ceva...

Hazel, vina la mine la caldut, te astept.

Geany si Zoazo v-ati facut de cap cu dulciurile, ne puneti la ingrasat :lol:. Toate arata apeisant de bune.

Nu mai zic de Stella care tot a facut pofta cu sarmalute si salata buff' haha!! ca tare am pofta de ele..

Izuk, multa sanatate la fetita. Eu la ale mele cand sunt racite le dau supa de pui 3 zile la rand si le pun miere albine in lapte caldut,le dau in fiecare zi vitamine naturale- din alea gumante si suc portocale facut proaspat, dar acum e sa-ti pape sau sa-ti bea ce vrei tu sa-i dai, nu-i usor cu astia mici blonavei.

Vin mai acusi si mai vorbim, ma duc sa fac mancare...

Pupici!!

Dumineca am facut 8 ani de cand suntem casatoriti si am facut un tort 4 straturi, super bun, din branzica si ciocolata...yummy!!

Am ornat tortul afara pe terasa ,dupa ce l-am terminat de ornat m-am dus in casa sa-mi iau camera sa-i fac o poza, ca sa va arat si voua dar fetitele au prins momentul si sau dus la tort si si-au bagat labutele..... va pun tortul cu amprentele lor...ha,ha!!

am facut o poza super in graba...

post-1297-1321286980328_thumb.jpg

post-1297-13212870169541_thumb.jpg

post-1297-13212870304497_thumb.jpg

Pupici!!

Dumineca am facut 8 ani de cand suntem casatoriti si am facut un tort 4 straturi, super bun, din branzica si ciocolata...yummy!!

Am ornat tortul afara pe terasa ,dupa ce l-am terminat de ornat m-am dus in casa sa-mi iau camera sa-i fac o poza, ca sa va arat si voua dar fetitele au prins momentul si sau dus la tort si si-au bagat labutele..... va pun tortul cu amprentele lor...ha,ha!!

am facut o poza super in graba...

Pupici!!

Felicitari si la muuuuuuulti ani fericiti impreuna. Inca vreo 80... asa.. sa fie cifra rotunda! :lol:

Dai s-o reteta de tortura? =)) Inghit in sec in fata lapetopului! :)