Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Daniella, bafta la control! Io cred ca vin mai mult in vizita, inainte de sarbatori, sa-ti aduca un cadou :)

Chiar am niste propolis acasa, ia sa incerc!

De fapt, hello! ca am uitat...

Geany, cate vanatai a mai capatat azi Bubu? A' meu era un bataus cand era mic, mereu primeam reclamatii. Eu muream de rusine si tat'su jubila. Acuma nu mai are de-a face cu baietii, da' cu fetele...aoleu! Cu cine-o semana asta?

Daniella, bafta la control! Io cred ca vin mai mult in vizita, inainte de sarbatori, sa-ti aduca un cadou :)

Chiar am niste propolis acasa, ia sa incerc!

De fapt, hello! ca am uitat...

Geany, cate vanatai a mai capatat azi Bubu? A' meu era un bataus cand era mic, mereu primeam reclamatii. Eu muream de rusine si tat'su jubila. Acuma nu mai are de-a face cu baietii, da' cu fetele...aoleu! Cu cine-o semana asta?

Al meu nu este bataus, dar a inceput deja cu fetele, care deja il cauta si mai are 2 luni pana implineste 14 ani. Zic si eu ca tine: Cu cine-o semana asta?

Vin si eu la han , dar nu cu mana goala , aduc niste gogosi ...Geany :lol:

fur una si o mananc langa ceai, si apoi fug inapoi in pat ca m-a prins si pe mine raceala https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif.

n-am apucat sa citesc tot ce ati scris, ca prea aveti spor. sa ne revedem si recitim sanatosi.

Boni , cu drag te servesc . Si eu m-am delectat cu gogosi si o cana de ceai fierbinte , cu muuulta miere si lamaie , m-a prins si pe mine . Era inevitabil . Ar fi fost bine daca as fi putut lua totul de la pitica , sa ii fie ei bine , dar ...

Servesc virtual asa doar unul ca abia ce am mancat un mar si-s prea plina :lol:

:-*

mi-ai adus aminte de-un film de-l vazui dumunica (de fapt doar inceputul)

eroina principala, o silfida de-aia de 45 de kile, intarziase la o aniversare de familie. cand a ajuns ea, intr-un tarziu, familionul canta in jurul tortului. Cum intra, toti o imbiau cu bucatele de pe masa, ea refuza, astia tot insistau, macar o felie de tort. La care ea: nu pot, sunt superplina, am mancat un mar pe drum.post-100-13214657741045_thumb.gif

asa si tu! :71:

Servesc virtual asa doar unul ca abia ce am mancat un mar si-s prea plina :lol:

:-*

mi-ai adus aminte de-un film de-l vazui dumunica (de fapt doar inceputul)

eroina principala, o silfida de-aia de 45 de kile, intarziase la o aniversare de familie. cand a ajuns ea, intr-un tarziu, familionul canta in jurul tortului. Cum intra, toti o imbiau cu bucatele de pe masa, ea refuza, astia tot insistau, macar o felie de tort. La care ea: nu pot, sunt superplina, am mancat un mar pe drum.post-100-13214657741045_thumb.gif

asa si tu! :71:

:( :( :( Super faza!!!

Incerc sa nu mananc intre mese, as ciuguli deuna cate ceva, asa ca daca am chef de ciuguleala mananc mere. Cateva kile pe saptamana se duc, in afara de alte fructe.

Da' mere tre' sa am tot timpul in casa.

:floare: :Demon: =)) Super faza!!!

Incerc sa nu mananc intre mese, as ciuguli deuna cate ceva, asa ca daca am chef de ciuguleala mananc mere. Cateva kile pe saptamana se duc, in afara de alte fructe.

Da' mere tre' sa am tot timpul in casa.

De la Eva ni se trage asta cu marul/merele =))

Salutare!!

Eu ma bucur de venirea socriilor, gatim impreuna, facem curat impreuna, fetele nu mai zic ce incantatate sunt :D

Am facut multe bunatatii dar lene mare la pozat, am mai luat o pauza cu pozatul..

Mie raceala mi-a trecut cu supica de pui si vin fiert cu piper si miere...bagam vin fiert in fiecare seara :biggrin:

Izuk, vreau si eu gogosi!!

Zoazorel, nu se stie niciodata, sanatosi sa fim... =))

Moatza, am ras la faza din film :)

Va pup!!

Buna dimineata!

Am luat cate ceva din ce a adus Foxyy, tare bun a fost!

Moatza, eu inseamna ca sunt intre masina si bani! :D

Oana, sa inteleg ca ai ajutoare, asa da, normal ca te bucuri! :-*

Saluuut!

E friiig si mi-e sooomn!

(Am mancat din ce-a lasat Foxulina si acum as dormi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gif)

post-73-13215279192484_thumb.gif

Saluuut!

E friiig si mi-e sooomn!

Si cafea, ce bine miroase, ce buna este si fierbinte pe deasupra!

Da, da, e bine cu ajutoare!

La mine e mai cald de cateva zile, prea cald pot sa zic, astept sa se mai racoreasca putin...

Socrul meu numai la piscina sta de cand a venit....dupa ce o plimba pe pititca si duce gunoiul si nu mai stiu ce mai are de fixat prin casa se duce 4-5 ore la piscina... =))

Soacra mea de cand a venit ,eu nu am mai spalat vasele, mi-a sters toate geamurile si usile de sticla (3 usi sticla + 6 geamuri marii) si nu mai zic cate mai face =))

Iau si eu cafea si dulciuri si ma mai uit pe net...

va pup!!

Buna dimineata!

Nu s-a trezit nimeni pana la ora asta?!?! :scratch:

Eu va servesc cu niste chec cu nuci si stafide executat aseara pt.cupil la pachet.

post-88-13216030786593_thumb.jpg

Si o cafea:

post-88-13216031966929_thumb.jpg

Salutare , mucosi primiti la han? Sunt knock-out , varza ...abia imi tin capul sus , m-o pleznit bine si pe mine .Si ma doare o ureche ..

.Iza cand mai bine , cand mai putin bine . Face ravagii virusul asta cu noi .

Maine vine "mosu' " la mall , sper sa fim capabile sa iesim din casa , desi saptamana trecuta am fost intr-un oras vecin , am dat peste Mos acolo , iar Iza s-a speriat , nu a vrut sa mearga la el , ca toti ceilalti copii :scratch:

'neata. multa sanatate izuk.

eu m-am mai pus pe picioare intre timp. doar capul mai doar inca...

hai sa bem ceai fierbinte, cu lamaie, miere si scortisoara. face bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

post-84-1321605660883_thumb.jpg

Buna dimineata! Multa sanatate "racitilor" si o zi buna tuturor. Am luat si eu o cana cu cei, bun tare.

Va citesc din umbra de mult timp, dar acum simt nevoia sa si vorbesc cu voi, daca ma primiti.

Va citesc din umbra de mult timp, dar acum simt nevoia sa si vorbesc cu voi, daca ma primiti.

Cum sa nu te primim, se poate! :floare: :floare:

Si sanatate multa, vorba lui 2ut, "racitilor"!

'neata. multa sanatate izuk.

eu m-am mai pus pe picioare intre timp. doar capul mai doar inca...

hai sa bem ceai fierbinte, cu lamaie, miere si scortisoara. face bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

'Neata! (la amiaza) :floare:

Eu ma servesc c-un ceai (si plec cu ceasca si farfurie cu tot, ca arata prea bine!). :floare:

Multa sanatate tuturor raciturilor! :floare: Si un inceput de sfarsit de saptamana cat mai frumos!