November 19, 201114 yr comment_111675 Nu !!! M-am suparat eu pe pui Gata cu el la cuptor,l-am dat cu condiment de pui,boia iute ,dulce,praf de maghiran,piper,ulei, vin alb...Totul de la mine putere... Report
November 19, 201114 yr comment_111676 Si "tanti Cuieta" tot asa mult il iubeste (cad e cuminte, sa-i spui!)https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifDaa !!! tu si cu mosu' ...ha ha ha! Report
November 19, 201114 yr Author comment_111678 Geani esti curajoasa fata draga, de ai ingrasat puiul cu sarmale,abia astept poza finala si impresii,poate o sa ma incumet si eu da la craciun si numa daca o sa am timp si rabdareDaniella sigur o sa fie bine cu inspectia.Eu m-am lecuit sa mai cumpar carioci, a avut dennis si nu stiu cum a reusit de a iesit culoarea din ele, a stropit covor, pereti si cel mai nasol parchetul pe care nu l-am vazut la timp sa il sterg si a intrat in el Report
November 19, 201114 yr comment_111679 Geanino, bravo tie! Tare mai esti harnica! Izuk, sanatate multa fetei! Mie nu-mi mergea nimic bine cand era fi-miu bolnav Bine ca v-ati dus la spital, nu tb tergiversat cu bolile la astia mici. Stellino, hello! Fiocco primeste ceva de Mos? Daniella, daca nu i-ai dat zahar Beutei pana acum, n-are rost sa-i dai dulciuri acuma. Amana cat mai mult, parerea mea! Si bafta la control, praf ii faci! Eu voi strecura o bancnota in papucii lu' fi-miu. O asteapta si va tine loc de ciucalata. Sissi, tre sa fie interesanta scoala ta. Mereu m-am gandit la o experienta de-asta, da' nu mai am timp si de-asa ceva. Report
November 19, 201114 yr comment_111681 Buna , fetele! Azi ne aranjaram boarfele de prunci in fatza la garaj ( io si vecina) si facuram targ. Facui aproape 60 de Euro. Report
November 19, 201114 yr comment_111684 Buna , fetele! Azi ne aranjaram boarfele de prunci in fatza la garaj ( io si vecina) si facuram targ. Facui aproape 60 de Euro. i le-ai vandut ei si ea tie? glumesc, sa nu te superi! eu apreciez initiativele astea, la noi, cu toate ca lumea-i extrem de saraca, e si extrem de fudula. n-ar face asa ceva, ferite-ar Sfantu'! eu dupa operatie am ramas cu sifoniere intregi de haine, nu exagerez! in afara de un palton f elegant si de haina de blana pe care le-am daruit nasei mele, restul am pus in saci si le-am dat cuiva care le-a dus la tara, in trei randuri de transport. N-am luat pe ele nici macar 10 oua. cat despre incaltaminte, ca si aia mi-a ramas mare, pur si simplu am lacrimat cand am renuntat la cateva perechi de pantofi. Report
November 19, 201114 yr comment_111685 Buna , fetele! Azi ne aranjaram boarfele de prunci in fatza la garaj ( io si vecina) si facuram targ. Facui aproape 60 de Euro. i le-ai vandut ei si ea tie? glumesc, sa nu te superi! eu apreciez initiativele astea, la noi, cu toate ca lumea-i extrem de saraca, e si extrem de fudula. n-ar face asa ceva, ferite-ar Sfantu'! eu dupa operatie am ramas cu sifoniere intregi de haine, nu exagerez! in afara de un palton f elegant si de haina de blana pe care le-am daruit nasei mele, restul am pus in saci si le-am dat cuiva care le-a dus la tara, in trei randuri de transport. N-am luat pe ele nici macar 10 oua. cat despre incaltaminte, ca si aia mi-a ramas mare, pur si simplu am lacrimat cand am renuntat la cateva perechi de pantofi. Moatzo , la noi sunt primavara si toamna bazare , si pt copii si pt adultzi. Cele mai cautate-s de copiii dar sa stii ca am vandut boarfe si de ale mele. Tzi se da un nr , le pui la haine etichete cu nr si pretzul , platesti vreo 5 Euro si apoi 10% din vanzare. Bisericile si gradinitzele fac asa. Lasi boarfele acolo si dupa cateva zile iei banii sau hainele inapoi , sau...na , cat ai vandut. Io de vreo catziva firfirei am cumparat de la vecina cate ceva...si de 50 de Euro pt sa-i cumpar fetii ceva. Si am si boarfe mai putzine. Si eu am mai cumparat de prin bazare sau am mai primit de la cunostintze. E normal aici . Report
November 19, 201114 yr comment_111688 Geani esti curajoasa fata draga, de ai ingrasat puiul cu sarmale,abia astept poza finala si impresii Gata... Bestiall!! Report
November 19, 201114 yr comment_111703 fetele multumesc de incurajari, sustinere, aprecieri, ganduri bune, energie pozitiva Geany arata de milioane. Felicitari! abia stept maine sa vedem reactia comesenilor. Sper ca nu le-ai spus ce ai in tava, sa le zici felul 2 pui si apoi sa fie surpiz! Report
November 20, 201114 yr comment_111715 Buna , fetele! Azi ne aranjaram boarfele de prunci in fatza la garaj ( io si vecina) si facuram targ. Facui aproape 60 de Euro. i le-ai vandut ei si ea tie? glumesc, sa nu te superi! eu apreciez initiativele astea, la noi, cu toate ca lumea-i extrem de saraca, e si extrem de fudula. n-ar face asa ceva, ferite-ar Sfantu'! eu dupa operatie am ramas cu sifoniere intregi de haine, nu exagerez! in afara de un palton f elegant si de haina de blana pe care le-am daruit nasei mele, restul am pus in saci si le-am dat cuiva care le-a dus la tara, in trei randuri de transport. N-am luat pe ele nici macar 10 oua. cat despre incaltaminte, ca si aia mi-a ramas mare, pur si simplu am lacrimat cand am renuntat la cateva perechi de pantofi. E o prostie acest fudulism balcanic...stai sa vezi ca eu asa o sa fac in fata blocului in vara (cind sper sa mai vin) cu lucrurile pe care le am de la mama(tefaluri,cristaluri si tot felul de articole electromenajere )caci mereu cumparam multiplicat cu 3Am de gind sa pun anunturi in cutiile postale si intr o duminica cred ca le pun in fata blocului si asa am scapat(sper sa nu vina politia sa ma intrebe de ce ma pun in fata blocului ca ar fi in stare....ca e spatiu public vezi Doamne°te pup Report
November 20, 201114 yr comment_111716 GEANY.... BRAVOS!!Mi ai dat o idee pt noaptea de 31...o sa ia u o rata ii scot preptul si o umplu cu varza acraPieptul il fac friptura sau poate il toc fac sarmalute si umplu oratania cu sarmale...???Oricum merçi si tie sincere felicitari!! =)) Report
November 20, 201114 yr comment_111720 salutare. v-am mai citit dar pe fuga. Geany, buna idee cu puiul asta. o sa-l fac si eu de sarbatori, impac si capra si varza.Izuk, pupici la fata. e clar ca o doare gatul sau urechea daca inghite. apa e buna ca nu se deshidrateaza. lasa ca cere ea cand o sa-i fie foame. giorgi..bafta la dentist. si la mine se face garage sale, nu dau un ban la nimeni. doar azi am fost cu fetele pe langa mine, in fiecare saptamana este aproape, vinde lumea pe nimica toata ce nu le mai trebuie. azi erau paturi de 1 persoana, 2 la fe la 30$ bucata. costa 300 in magazin. si-au luat carti si Sara o pereche de pantofi de tapdance noi nouti care sant scumpi. 20$ am dat. Ada suparata ca nu are si ea, desi ea nu face tapdance. Aseara am fost la chef noi 2, fetele la prieteni. a fost ziua unui priten, 40 de ani, petrecere costumata din anii 20. super a fost. va pun o poza el a fost costumat in baiat de cartier oarecum. restul erau gangsteri toti ma duc sa stau intinsa putin ca ma simt cam obosita. nu am nimic de facut asa ca ...lenevesc. Report
November 20, 201114 yr comment_111721 GEANY.... BRAVOS!!Mi ai dat o idee pt noaptea de 31...o sa ia u o rata ii scot preptul si o umplu cu varza acraPieptul il fac friptura sau poate il toc fac sarmalute si umplu oratania cu sarmale...???Oricum merçi si tie sincere felicitari!! :PMa bucur daca v-am dat o idee pt. viitor macar,asta a fost si intentia mea de fapt...O ratusca, sincer eu mi-o imaginez umpluta cu sarmalute in foi de varza murata,facute mici si conice , desi nu pare nu o sa crezi ce multe intra in pielea aia acolo,eu daca asi mai fi avut ar mai fi intrat,si servita frumos pe platou inconjurata de varza calita cred ca ar fi tare gustoasa si de efect Report
November 20, 201114 yr comment_111723 GEANY.... BRAVOS!!Mi ai dat o idee pt noaptea de 31...o sa ia u o rata ii scot preptul si o umplu cu varza acraPieptul il fac friptura sau poate il toc fac sarmalute si umplu oratania cu sarmale...???Oricum merçi si tie sincere felicitari!! :P Ma bucur daca v-am dat o idee pt. viitor macar,asta a fost si intentia mea de fapt...O ratusca, sincer eu mi-o imaginez umpluta cu sarmalute in foi de varza murata,facute mici si conice , desi nu pare nu o sa crezi ce multe intra in pielea aia acolo,eu daca asi mai fi avut ar mai fi intrat,si servita frumos pe platou inconjurata de varza calita cred ca ar fi tare gustoasa si de efect GEANNY.....'v -am dat'...te rog NU!!Cel mai bine 'ti-am dat'!Deci da, asta e o idee de a mea 'furat' de la frumoasele si gustoasele' tale realizari! :P Report
November 20, 201114 yr Author comment_111727 Neata!Angel esti o graviduta frumoasa , faina costumatieGeani ce-a zis boboru cind a vazut oratania umpluta cu sarmale? Report
November 20, 201114 yr comment_111732 mersi frumos cartofii a la geany sant la imagini? nu-i gasesc si pace. ma enerveaza ca trebuie sa mai citesc reteta odata ca nu-mi mai aduc aminte. editez: am gasit intr-un final. de 'imbatabil' am uitat,normal ca nu-mi dadea ce cautam eu Report
November 20, 201114 yr comment_111735 mersi frumos cartofii a la geany sant la imagini? nu-i gasesc si pace. ma enerveaza ca trebuie sa mai citesc reteta odata ca nu-mi mai aduc aminte. editez: am gasit intr-un final. de 'imbatabil' am uitat,normal ca nu-mi dadea ce cautam eu Ai gasit pana la urma?! Daca nu iti dau link,am imbatabilii si cartofi patrunjel si usturoi la imagini,si acordeon la mancaruri fara pas cu pas Report
November 20, 201114 yr comment_111736 Neata!Angel esti o graviduta frumoasa , faina costumatieGeani ce-a zis boboru cind a vazut oratania umpluta cu sarmale?Nu a vazut boborul,sotul tre' sa vina de la servici si o sa cinstim oratania cu parintii mai pe seara,fac mamaliguta si Report
November 20, 201114 yr comment_111744 Carmaw , nici la noi nu-i voie pe spatziul public....De la primarie mi-au spus sa nu ajung deloc pe trotuar si m-am conformat. Report
November 20, 201114 yr comment_111745 Carmaw , nici la noi nu-i voie pe spatziul public....De la primarie mi-au spus sa nu ajung deloc pe trotuar si m-am conformat. Multumesc mutti Atunci naspa....Cind stateam in F erau vide granieuri adica tirg local cu vechituri...cel mai important era (la inceput de toamana) cel din LILLE ...venea lumea din toata tara.In Bergerac deasemeni se organizau....la romanii ca s mai' importanti ' si fudulii nimic...daca as propune la mine la Campina unde o sa stau.... cred ca as fi data afara din primarie in pumni si injurii.Nu mai spun cum as fi privita in oras ca birfa zboara repede.Poate o sa le iau din debaraua apartamentului care pt moment e inchiriat si o sa ma duc ...nu stiu in BUc la tirg.Ma omoara mentalitatea asta a tinutului cozii in sus. Ridicol si inutil:((((((( Report
November 20, 201114 yr comment_111748 Ziua buna . Geany , faina papa ai facut , bravo .Angel , esti de milioane. Report
November 20, 201114 yr comment_111753 In Ardeal,in unele orase se organizeaza piata de vechituri in fiecare Duminica.La Satu-Mare ,Cluj ,Timisoara.Vinde cine vrea si cumpara cine poate .Si cumparatorii si vanzatorii platesc o taxa de intrare.Targul e organizat pe cate hectare si oamenii vin de pretutindeni. http://www.gazetanord-vest.ro/wp-content/uploads/2010/08/Piata-de-vechituri.jpg Gasesti acolo tot ce vrei : Haine,pantofi,antichitati,electrocasnice,piese de schimb,oale,ulcele,perdele,paturi,ochelari si ce nici cu gandul nu gandesti ....... Am vandut si eu prin 82 , pe cand eram studenta o haina barbateasca de blugi .Noua costase 1000 de lei ,dar era purta,Chiar si asa ,in anii aia ,geaca era valuta forte .Ceream 500 de lei si nu lasam nimic . De,nu stiam regulile targuielii. Vine o tiganca la mine si zice : - Apoi bine domnisoara ,tu cat ceri atat vrei sa capeti ?Trebuie sa lasi ceva ca altfel nu e targ . Eu nu si nu,ca atata face . Dupa 20 de minute il trimite si pe fii-su sa se targuiasca.Ea statea ascunsa sa nu stiu ca-s impreuna .Eu nu si nu ca face 500 de lei. Paste un ceas iara vine.Acuma cu fii-su dupa ea si-l pune sa probeze geaca .Ii venea.-Hai domnisoara 450 e bine ?- Nu e bine.Fii-su un copilandru de vreo 16 ani avea deja ochii cat cepele.Nu stia daca sa ma bata sau sa se apuce de plans .Ca eu nu las din pret,ca ma-sa nu o sa i-o cumpere . - Hai 450 si un cutit .Si am dat-o cu 450 de lei si ...un briceag .http://freesmileyface.net/smiley/battle/knife.gif Asa am invata eu regulile targului .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
November 20, 201114 yr comment_111768 fetele multumesc de incurajari, sustinere, aprecieri, ganduri bune, energie pozitiva Geany arata de milioane. Felicitari! abia stept maine sa vedem reactia comesenilor. Sper ca nu le-ai spus ce ai in tava, sa le zici felul 2 pui si apoi sa fie surpiz! Dani' impresiile au fost ,citez:'' minunate,extraordinare,etc,etc,etc''se vede ca facute asa in pui de la sosul ala si cum se inabusa ele acolo chiar face diferenta,f. fragede si f. gustoase,extra! Report