Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Brava Daniella pentru meniul pe care l-ai ales, mancarea de prin poze arata excelent tre' sa fi fost si buna.

Mie de obicei nu-mi place sa fac poze la restaurant la mancare, am facut de cateva ori dar e neplacut, imi imaginez ca era naspa daca te apucai sa faci poze :notworthy: , mai ales in imprejurarea in care erai :lol: : .

Brava Daniella pentru meniul pe care l-ai ales, mancarea de prin poze arata excelent tre' sa fi fost si buna.

Mie de obicei nu-mi place sa fac poze la restaurant la mancare, am facut de cateva ori dar e neplacut, imi imaginez ca era naspa daca te apucai sa faci poze :notworthy: , mai ales in imprejurarea in care erai :lol: : .

cre'k ramaneau tablou sa ma fi apucat sa fac foto ...! :(

a fost foarte buna, nu conteneau cu laudele ... :( si sunt persoane carora le place sa manance bine, ca tuturor italienilor, dar printre cei 7 it +1 american, sunt si vreo 2 de vita nobila ... , de umblati sunt umblati toti ... poate va inspirati pentru masa de craciun/revelion cu modul de prezentare/decoruri ...

oare sa-l pupez si pe Dex?

pupează bre şi pe Dex, că ţinu' pumnii la cot cu ceilalţi :notworthy: ce bine-mi pare că i-ai lăsat buş-bé pe vice-preşedinţi, brava!!!

Neata.

la cat mai multi Giorgi si nu numai asa, de calitate ;) !

Daniela, m-a terminat mancarea. Super ce mai. Nu ma mir ca te-ai stresat.

M-a terminat replica lui Dexter :)

La mine 37 azi si bate vat de la E si e fierbinte si aiurea. Ma apuc sa fac o supa de rosii cu fideluta si Sara vrea spanac cu mamaliga. De 1 saptamana zice :love7:

Ada are disco la scoala azi, era incantata dimineata cand a plecat de numa :lol:...

nu mai stiu ce sa fac de mancare :)

Danielle...bravos! La classe!!

Acum trebuie sa te linistesti sa te relaxezi...viltoarea a trecut!!

Esti de toate :love7: :lol: :)

Angel cind sunt temperaturi mari eu fac gaspachio,si bag salate cu paste/Orez salbatec/Cartofi cu peste sau carne si legume...mai fac mezeuri adica aperitive si tzatziki e la loc de onoare...inghetata faci?

V apup ma duc la un ness!

o dimi placuta va urez sau somn usor cu conditionatul in functiune :)

;)

'Neata la toata lumea! :love7:

Daniello, io cre'ca nu mai aduce nimeni haleala la han in urmatoarea sapta-luna, ca ne-ai hranit tu pe toti! :lol: Pozele alea arata intr-un fel...... de-mi vine sa musc din betu' monitor. :)

Azi veniram in greierii noptii la scarbiciu, fin'ca facem zi scurta. Avem de facut drumuri si de rezolvat neste chestii, asa ca la 2 iesim pe usa si dusi suntem. Si cum maine io vreau sa plec acasa, cu mama.... tot la 2 voi rupe usa. ;) Om mai muncitor ca mine nu se iegzista! :)

Buna dimineata...moama ce harnicutze ati fost . Daniella super si poze si tot.

Nu cred eu ca in alte parti ale lumii se streseaza cineva atat :love7: .

Injer intunecos , eu vara (inafara de salate etc ), musai tre' sa le fac paste cu sos de rosii ( adevarate :lol: ),mai fac

oua umplute pe "un pat" de salata (laptuca), sau peste rapid in tigaie.

am nevoie de o vacanta, am mai imbatranit 5 ani ... saptamana asta si cea trecuta :)

Bravo Dani' ! :lol: Felicitari :love7:

Acum e vremea sa te relaxezi ...culca-te pe lauri :)

Buna dimineata! Tare urat si intunecat si la noi,cred ca ploua, nici nu stiu , clar e ca e uda soseaua :love7:

Bub' e liber azi asa ca el e seful la calculator :lol:

'neata lume!

felicitari, Dani!!! ai trecut cu bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

am bagat si eu nasul prin platouri, multumesc de rasfat.

Angel, iar am avut impresia ca am scris si nu mai vad unde https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif . mai zic o data: arati traznet https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

iar avem diferente asa mari de temperatura. la voi +37, la noi azi au fost -11. scartaia tare chiciura sub picioare.

o zi frumoasa va doresc tuturor.

Bravo Daniella!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif

N-aveam nici o indoiala ca vei fi la-naltime si vei gestiona bine situatia! ce mai, praf i-ai facut!

Asa le trebuie daca se pun cu tine!

Acum, io mi-as lua o pauza in locul tau!Macar azi si maine, sa stau cu pitica!

Fox, doar io-s mai harnica decat tine! De rest...bine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

BUNA DIMINEATA!

De la mine astazi o dulceata de gutui facuta acum doua zile, aseara pusa in borcane. Este tare buna! Si niste cornuri langa ea.

post-88-13221195247347_thumb.jpg

post-88-13221195680285_thumb.jpg

M-am delectat cu bunatatile puse de Daniella si o pup dulce pt.reusita! Acum a scapat de stres.

Koral, iti tin pumnii stransi sa iasa bine inspectia!

Si multumesc din suflet tuturor fetelor care ne-au felicitat si va urez sa aveti parte numai de bucurii, fericire, dragoste si impliniri!

Si un tort in cinstea voastra, pe care ne-am fi dorit sa il avem (poza de pe net).

post-88-13221198630416_thumb.jpg

Daniella, bravo! Eram ssssigura ca te vei descurca perfect! Ai grija sa le maximizezi profitul in continuare. Alegerea restaurantului...nu stiu de ce nu ma mira, esti perfectionista, se vede o data-n plus.

La mine 37 azi si bate vat de la E si e fierbinte si aiurea.

wow, 37 de grade! mai bine ca la mine, 5.inseamna ca tu vei prinde ultimile luni de sarcina in cuptor. te compatimesc!

vezi ce repede trece timpul, parca mai ieri te bucurai ca ti-a adus AC ca sa te incalzesti.

iar avem diferente asa mari de temperatura. la voi +37, la noi azi au fost -11. scartaia tare chiciura sub picioare.

Boni, la voi era cel mai frig din toata tara. Chiar m-am gandit la tine cand am vazut la tv dimineata.

Carmen, la noi nu mai merge cu ACu', tb sa duduie centrala. Sa vedem cum duduim noi cand o veni factura de gaz :love7:

Hello tuturor, noroc ca ne dadu Daniella cate ceva, ca Stella ne-a uitat azi! Vezi, Stellino, daca ne-ai invatat rau?

Ziua buna .

Dani , felicitari , ai fost grozava .

La noi e o bezna de-ti scoti ochii daca nu esti atent . Ploua incet , mocaneste , sunt vreo 5 grade . Eu am pus sa fac cate ceva de-ale gurii, am baut un butoi de cafea , dar tot ma striga patul catre el .

Izuk, iti mai trimit o cafea, un expresso, poate are efect pana la urma.

Si pe la noi tot 5 grade sunt, insa nu ploua si atunci ziua nu pare chiar asa de mohorata.

post-88-13221313132178_thumb.jpg

Multumesc Georgi , chiar mi-e tare dor de un expresso , tare , cu spuma ; aici am doar filtru obisnuit , cafeaua nu se poate compara .

boni mersi :thumleft:

moatzo prind toata vara :headbang:...vai de mine...acum nu ma deranjeaza dar prin ianuarie-feb cred ca ma doboara. atunci sant canicule. si de craciun si anul nou la fel.

asta e acuma, s-o topi sunca de la atat caldura :71:

Angel , te inteleg perfect , si eu am prins ultimele luni vara , am nascut la sfarsitul lui august . A fost jale , Si am mers la lucru pana in 3 august , cand nu am mai putut. Eram unflata toata , plina de apa si caldura ma omora .Am si prins un an canicular . Sa dea Dumnezeu sa treci usor si repede peste perioada respectiva .
Salut fetelor, am ramas si eu in urma cu cititul (ieri m-am preumblat prin spital, cah), dar tin sa-i urez si eu Giorgianei multi ani fericiti impreuna cu sotul ei si sa o felicit pe Daniella (oricum, eram convinsa ca va fi perfect totul).

Dexter, la 24 November 2011 - 01:57 AM, a spus:

Daniella, la 24 November 2011 - 01:10 AM, a spus:

oare sa-l pupez si pe Dex?

pupează bre şi pe Dex, că ţinu' pumnii la cot cu ceilalţi ce bine-mi pare că i-ai lăsat buş-bé pe vice-preşedinţi, brava!!!

Inclisv presidentul a rams busbe si le-au placut de numa' vinurile romanesti. E clar ca luara de alea de 100E /sticla! ce e drept n-aveau cum naibilui sa nu fie bune.

angel la tine iarna a trecut intr.o marti: ieri venea, azi sunt 37 grade

am nevoie de o vacanta, am mai imbatranit 5 ani ... saptamana asta si cea trecuta :D

Bravo Dani' ! =)) Felicitari :unsure:

Acum e vremea sa te relaxezi ...culca-te pe lauri :D

ce relax, ca acu' tre'sa recuperez ce n-am facut luni-miercuri cat nu am fost la birò :) . Azi de abia daca am facut memo si alte raspunsuri catre diversi in urma intalnirii, maine tb iar sa bag mare sa acopar astea 4 zile de "nemunca". :D Bine ca au plecat! Sper ca in afara de sefulica sa nu ma mai calce restul alti 6 ani :D Important sa facem sa mearga mustaria ... cu ce eforturi se face asta azi, stiti cu totii... :D

care lauri? ca mi-au dat si mai mult de lucru ... , chiar daca au gasit totul bine ... daca se poate de ce sa nu traga fraierii si mai tare la jug ... ?

am nevoie de o vacanta, am mai imbatranit 5 ani ... saptamana asta si cea trecuta :D

Bravo Dani' ! :D Felicitari =))

Acum e vremea sa te relaxezi ...culca-te pe lauri :D

ce relax, ca acu' tre'sa recuperez ce n-am facut luni-miercuri cat nu am fost la birò :D . Azi de abia daca am facut memo si alte raspunsuri catre diversi in urma intalnirii, maine tb iar sa bag mare sa acopar astea 4 zile de "nemunca". :D Bine ca au plecat! Sper ca in afara de sefulica sa nu ma mai calce restul alti 6 ani :D Important sa facem sa mearga mustaria ... cu ce eforturi se face asta azi, stiti cu totii... :)

Hai lasa ca nu mai e mult si pleci pe meleaguri straine :unsure: !

Hai lasa ca nu mai e mult si pleci pe meleaguri straine :unsure: !

as pleca si nu m.as mai intoarce ... :) Dar astia ma prind si ma aduc cu arcanul inapoi la jug ... =)) ca doar asa trebe: taurii sa traga tare la jug toanta viata!