Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Boni , multumesc de sfaturi , si tuturor de altfel . Stiu si eu cateva leacuri naturiste , dar nu functioneaza pentru ca nu vrea sa le accepte . Apoi ma mai lovesc si de faptul ca aici nu gasesc anumite ingrediente , de exemplu , nuca in coaja ....nici vorba , abia gasesti miez de nuca si nu vreti sa stiti ce pret are , desi daca ar fi de folos nu mi-ar mai pasa , eu sunt si asa mana larga :crying: Ridiche neagra ...nu am vazut . Stiam si eu de siropul din ridiche neagra cu miere , a fost singurul remediu care m-a ajutat in sarcina sa scap de o tuse obositoare .Ceai de ceapa nu va accepta veci . Ma rog la Dumnezeu sa-i treaca repede si ii dau ce accepta . Ma supara faptul ca nu vrea mai nimic de mancare si trebuie sa-i dau medicamente pe stomacul aproape gol ( de azi dimineata pana acum a mancat 2 biscuiti , o jumatate de felie de paine goala si doua inghitituri de tarta cu branza si a baut muuulta apa )Acum s-a culcat . Casa arata ca dupa razboi , a insirat prin casa toate jucariile , trebuie sa ma pun sa le adun.

hello, hello la amiaz'!

Salut!

Moatzo, Parasinus si ti se desfunda nasul!

Vin fiert, tzuica fiarta...Uma zice bine ce zice!

nu v-am zis ca io-s atipica? nu pot sa beau nimic. Nu pot, nu ma stramb! Tre' sa fiu luci(n)da non-stop.

Ziua-s mai bine, noaptea-i tare rau. Nici macar frectia n-a functionat :crying:

'Mna ziua si io la amiaza! :crying:

Ziua-s mai bine, noaptea-i tare rau. Nici macar frectia n-a functionat :D

Poate-ti trebe o aspirina (a saracului??) :(

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, mari si mici! :P

'Mna ziua si io la amiaza! :crying:

Ziua-s mai bine, noaptea-i tare rau. Nici macar frectia n-a functionat :P

Poate-ti trebe o aspirina (a saracului??) :(

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, mari si mici! :P

nu ma provoca, nu spun mai multe! :D

si cu tine nici nu vorbesc, am vazut eu ce tort ai facut! :D

Ia ferea ca vine Je, :crying:

Pizza...

post-405-13213611060954_thumb.jpg

Langoase cu cascaval mozza si smantana si umplut pt. io'...

post-405-13213611003215_thumb.jpg

Simple

post-405-13213610946488_thumb.jpg

Si placinte crete umplute cu gem de gutui.

post-405-13213610898021_thumb.jpg

Si gata! :(

nu ma provoca, nu spun mai multe! :(

si cu tine nici nu vorbesc, am vazut eu ce tort ai facut! :(

Da' poti sa dai ceva detalii... :P Sa stim si noi cum tre' sa ne tratam, daca ne apuca vreo raceala. :(

Ce tort am facut? :D Urat.... nu l-am bibilit de nici o coloare. :crying: Plin de crema pe margini... :P Iar sectiune... din parti! :D

Da' poti sa dai ceva detalii... :P Sa stim si noi cum tre' sa ne tratam, daca ne apuca vreo raceala. :crying:

nu-tzi zisei ca n-avu rezultat? :(

nu zic!

am zis!

edit: nici cu Geany nu mai sunt pretena! ma duc sa mai bag neste apa plata cu lamaie.

Ia ferea ca vine Je, :tongue3:

Langoase cu cascaval mozza si smantana si umplut pt. io'...

[simple

Si placinte crete umplute cu gem de gutui.

Si gata! =))

Fata, fata, ce ne faci tu noua aici! :hungry:

Cum poate sa arate!

Geaninoooooo , asta e crima , ba chiar genocid . Cum poate sa arata langosii aia , vreau si eu unu umplut "pliiiiiz" :tongue3:

Geaninoooooo , asta e crima , ba chiar genocid . Cum poate sa arata langosii aia , vreau si eu unu umplut "pliiiiiz" :tongue3:

Paii eu va ofer tuturor cu mare drag ca deaia am adus aici la han! =))

Acum am alt pitic,care tropaie,am dat azi nas in nas cu niste ardei grasi asa de faini,mari,grosi luciosi ,proaspeti ca nu am putut sa rezist sa nu iau,acum sunt la copt si ma invart pe langa ei ca pisica,dar nu stiu la ce sa-i servesc,ca si garnitura maine.... :hungry:

Deabea astept sa-i pap =))

Geanino, cu ulei, otet mujdei si mamaligutza ii manca bunicul meu.

mie imi plac doar cu ulei sare si otet, si-i mananc asa fara nimic alaturi, sau in caz de dezmatz total ochiuri, cartofi prajici si salata de ardei copti :tongue3:.

mai e si varianta in mancarica cu smantana si maligutza :hungry:

Merci Stelina! Te rasplatesc oferindu-ti virtual cu mare drag :tongue3:

Uite ce frumosi si sanatosi erau (grosi,luciosi ,proaspeti)aproape 1 kg. au avut ,4 roni kg.

post-405-13213801462934_thumb.jpg

Sotul nu vrea coptii nici atat asa ca salata doar pt. je...

post-405-13213801760558_thumb.jpg

Uite ce frumosi si sanatosi erau (grosi,luciosi ,proaspeti)aproape 1 kg. au avut ,4 roni kg.

f frumosi, la vremea asta! la mine nu mai sunt decat niste zbarcituri.

pofta buna, astia-s inofensivi!

Da! Moato',si eu i-am ginit instant,zic:''nu sa poate,astia-s moartea mea''

Ce bine ca sotului nu-i plac ,coptii nici atat,asa ca...

Fox,arata de vis,dar mai bine vii tu la mine,ca suntem singure doar cu bub'...Asa ca ne facem de cap cum vrem... :tongue3: :hungry:

Da! Moato',si eu i-am ginit instant,zic:''nu sa poate,astia-s moartea mea''

Ce bine ca sotului nu-i plac ,coptii nici atat,asa ca...

Fox,arata de vis,dar mai bine vii tu la mine,ca suntem singure doar cu bub'...Asa ca ne facem de cap cum vrem... :hungry: =))

In seara asta nu mai ies din casa nici batuta! Da' poate alta data oi veni. :tongue3:

dar mai bine vii tu la mine,ca suntem singure doar cu bub'..

cum singure, buey? :o aveti un barbat in casa, ntz, ntz, ntz! ;)

Da, cu mancatul si cu admiratul, Daniella!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

;) , zoazoooooooooooooooo :o

+1 :o

Neatza . Merci Ralu de tratariseala...deocamdata iau cafeaua, si mai vad pe parcurs.

Eu ca Uma, cel mai bine ma simt *baiat* in blugi ;) , cu pomponatul mai catinel, doar daca-i musai si trebuie.

O saptamana si o zi faina la tot hanul. ia pentru Daniella si pentru cine mai vrea ...o salata vitaminizata de fructe :o

tiii, dar ce nevoie aevam! sarumanusitele Stellina!

si eu cu coconeala am inceput sa vreau numa' sport/casual si necoconita. E de la varsta sid e la lipsa timp, comoditate ... de toate ...

Inainte si mie imi placea ...cand eram holtei ... :o

Lene mare astazi..ieri am fost la o ceremonie si tare mult timp ia coconeala (spalat par, aranjat, facut unghiile, etc) Tot mai comod in blugi ;) Se pare ca nu de degeaba am ales Nord America cand vine vorba de haine - oricat de mult imi place aranjatul, tot spre comod trag...sau o fi varsta :o

Seara buna la doamne si sanatate picei lui Izuk (o fi adaptarea la zona noua draga de ea)

ha ha, Uma, zici ca esti eu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif nu ma scoti din blugi decat daca e absolut necesar, sau e prea cald afara :o iar daca ma sui pe tocuri m-ai terminat

[size=2]izuk, multa sanatate celei mici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si tie putere si rabdare. [/size]

+1

Izuk, sper ca Iza e mai bine! Multa sanatate si odihna!

Multumesc fetelor de urari si complimente, sunteti f dragute. Mii de pupici la voi si multa santate si fericire!! Eu poate va tot stresez cu poze cu fetele mele dar daca am cu cine ma lauda!! profit de momentul asta ca apoi nu se mai intoarce, cresc repede copii si vin alte bucurii si altele se uit...

Foxyy ma ispitesti cu prajituricile tale ;)

Sa mai citesc ce ati mai scris...

Moatza, Mutti si Iza multa sanatate!

racitele, fiti antene: maine da in piata/plafar/magazin apicol, cumpara tinctura de propolis, Pui cateva picaturi pe o bucatica de paine si papi. Faci operatiunea de cateva ori pe zi. Daca nu vrei sa paapi paine, amesteci in putina miere. Iti trece instant gatul cel mai usturacios si iute si raceala. Moatzo: nici a usturoi nu mirosi si lucida esti! Creste si imunitatea.

Oana casa de piatra si multi ani fericiti in continuare! Tortul arata de trebe sa ma duc sa servesc imediat ceva dulce!

Foxyy cu ce dedicatii ne-ai rupt!

Geany viu io ... dar nu stiu cand, dar si cand mi.oi veni vreau asa: pizza Geanny, Foccacia Giany, bomboloni alla crema, langosi umpluti cu cascaval, salata de vinete si ardeic opti cu ulei+otet+sare+mujdei de usturoi, varza in paturi, sarmai cu afumatura prin ele si ... nici nu mai tin minte ... Dar nu in ultimul rand vreau sa zmotocesc pe bub cel cu ochii verzi in unele poze si negri in altele (Ca nici nu's sigura ce color au ...dar is adanci si langurosi ... ruptaciune de suflete!!!) deci tb sa stau acteva zile ;) Auzi, pt moment io-ti fur ardeii copti si-mi fac o supa crema din ei, de le merge vestea ... :o

Titi ce ospat!

Giorgi vreau si eu MD cu priveliste de aia ... . Bravo Alex! baiet cuminte :o . Aud de la prietenele mele ca acu perioada grea adolescentina incepe pe la 10-11 ani ... Ma bucur ca ceilalti copii au fost alaturi de Alex!

Oana nu ne stresezi cu pozele catusi de putin. Tu pune multe ca ne faci ziua! Nu vezi ca aici lumea se "lumineaza" de cate ori apar poze cu bubuleti mici, cu flori, cu animalux, cu panArama, sau cu bucate care mai de care ... Si pozele cu piticuti frumosi si ochiosi nici nu ingrasa... :o

Geany viu io ... dar nu stiu cand, dar si cand mi.oi veni vreau asa: pizza Geanny, Foccacia Giany, bomboloni alla crema, langosi umpluti cu cascaval, salata de vinete si ardeic opti cu ulei+otet+sare+mujdei de usturoi, varza in paturi, sarmai cu afumatura prin ele si ... nici nu mai tin minte ... Dar nu in ultimul rand vreau sa zmotocesc pe bub cel cu ochii verzi in unele poze si negri in altele (Ca nici nu's sigura ce color au ...dar is adanci si langurosi ... ruptaciune de suflete!!!) deci tb sa stau acteva zile ;)

Floare la ureche Dani',le fac pe toate intr-o zi in timp ce barfim la bucatarie :o

Bub' are ochi verzi dar nu stiu eu sa fac boze...

post-405-13213866748942_thumb.jpg

post-405-1321386691328_thumb.jpg

Geany viu io ... dar nu stiu cand, dar si cand mi.oi veni vreau asa: pizza Geanny, Foccacia Giany, bomboloni alla crema, langosi umpluti cu cascaval, salata de vinete si ardeic opti cu ulei+otet+sare+mujdei de usturoi, varza in paturi, sarmai cu afumatura prin ele si ... nici nu mai tin minte ... Dar nu in ultimul rand vreau sa zmotocesc pe bub cel cu ochii verzi in unele poze si negri in altele (Ca nici nu's sigura ce color au ...dar is adanci si langurosi ... ruptaciune de suflete!!!) deci tb sa stau acteva zile :o

Floare la ureche Dani',le fac pe toate intr-o zi in timp ce barfim la bucatarie ;)

Bub' are ochi verzi dar nu stiu eu sa fac boze...

Ptiu ptiu nu fi deochi, cat e de frumos!

Daniela ai uitat de tochitura :o !