November 18, 201114 yr comment_111450 Buna dimineata! Multa sanatate "racitilor" si o zi buna tuturor. Am luat si eu o cana cu cei, bun tare.Va citesc din umbra de mult timp, dar acum simt nevoia sa si vorbesc cu voi, daca ma primiti.Daaaaaa! Cum sa nu te primim??!!! Ia iesi la inaintare si povesteste ce ai pe sufletica! Report
November 18, 201114 yr comment_111455 Fetelor va citesc si va pup pe toate ma pregatesc pt dentist:)))))))) Report
November 18, 201114 yr comment_111461 Buey, voiam si io un ceai, dar a furat Foxyy ceasca Sanatate la cei raciti, si TGIF (Thank God It's Friday) la cei ce muncesc Report
November 18, 201114 yr comment_111463 Multumesc de primire, sunteti niste dragute.Adevarul e ca trecem printr-o perioada destul de grea, unde ma uit vad doar boala si suparare (socrul meu, cumnata mea, eu....). Chestia e ca daca ma ingrozeste ceva pe lumea asta, aia e boala, intotdeauna mi s-a parut ca daca esti sanatos toate celelate se rezolva pana la urma. Nu pot sa zic ca e ceva foarte grav, doar ca s-au tot adunat si parca incepe sa ma copleseasca.Cam asta e, dar...capul sus, ne scuturam de praf si mergem inainte. Report
November 18, 201114 yr comment_111467 Multumesc de primire, sunteti niste dragute.Adevarul e ca trecem printr-o perioada destul de grea, unde ma uit vad doar boala si suparare (socrul meu, cumnata mea, eu....). Chestia e ca daca ma ingrozeste ceva pe lumea asta, aia e boala, intotdeauna mi s-a parut ca daca esti sanatos toate celelate se rezolva pana la urma. Nu pot sa zic ca e ceva foarte grav, doar ca s-au tot adunat si parca incepe sa ma copleseasca.Cam asta e, dar...capul sus, ne scuturam de praf si mergem inainte.Nu degeaba se zice: sanatosi sa fim, ca restu' trec! E greu sa ai atatia bolnavi in jur, sa mai ai si tu diverse, da' ia de-aci ceva de beut si capul sus! Report
November 18, 201114 yr comment_111481 Aoleu, nici nu stiu ce sa aleg din atatea, dar suna bine si-mi pare si cald si bine, asa ca...multam. Report
November 18, 201114 yr comment_111496 'neata. multa sanatate izuk. eu m-am mai pus pe picioare intre timp. doar capul mai doar inca... hai sa bem ceai fierbinte, cu lamaie, miere si scortisoara. face bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifCescuta mea favoriiitttaa!!! Report
November 18, 201114 yr comment_111498 Buna dimineata! Multa sanatate "racitilor" si o zi buna tuturor. Am luat si eu o cana cu cei, bun tare.Va citesc din umbra de mult timp, dar acum simt nevoia sa si vorbesc cu voi, daca ma primiti.Bun venit!!! Azi am avut zi cu peripetii! Nu am avut curent pana acu',ca au schimbat astia contuarele pe apartamente asa ca am luat sotu' de-o aripa la cumparaturi si am cumparat deja o parte din cadoo' pt. bub' de mos ...nu o sa ghiciti in veci si pururi ce, asa ca va dezvalui ''masina de spalat de jucarie'' ...au una la gradi si Ema' febletea lui,l-a invatat sa puie batistute, se fac ca le spala apoi le calca (fier de calcat de jucarie are)si pune ursuletii si papuselele sa se culce...asa ca mereu zicea ca vrea cadou o masina de splat ''mov'' ,i-am gasit ,i-am luat...mai vrea un servici de ceai,dar am zis pana aici...,un trenulet ca nu sa mai poate...nor-mea asta mi-l invata gospodar depeacu'...Hhhmmm!!! Report
November 18, 201114 yr comment_111528 Geanino, ma facui sa rad, bre! Si noi am luat mare parte din cadouri pt copii. Nu vreau sa mai trec prin ce am trecut anul trecut. Am bantuit impreuna cu soata, ca disperatii, prin toate magazinele inainte de Craciun sa le luam la fete ce vroiau ele. Da, cum sa nu... tocmai ce vroiau ele nu mai era la vanzare. Parinti mai harnici si cu mintea la cap (nu ca noi) au cumparat din timp necesarul... noi ne-am trezit la jumatatea lui decembrie. Se vede treaba ca era cam tarziu.Asa ca anul acesta, ca Stan Patitul, am luat deja cadourile... ca sa fiu sigura ca am de inde sa aleg. Mi-am luat si gandul. Imi mai ramane sa le impachetez si gata.Bun... ma duc sa-mi iau fetele de pe la autobuze. Va pupacesc! O zi buna in continuare! Report
November 19, 201114 yr comment_111598 2ut, bine ai venit!! Multa sanatate!!Geany, tare draga imi mai esti!! M-ai facut sa rad . Pup la tine!!Asteptam poze cu bubulet cand se bucura de cadou. Sotul a lut cadou de craciun pt fetita cea mare, o camera digitala la $15, este foarte pasionata sa faca fotografii, oare de la cine e asa!!? ha,ha!! Cred ca ma vede pe mine fotografiind mancare .... Pupici!! Report
November 19, 201114 yr comment_111601 Buna dimineata. Bubu gospodar ca si mamutza lui ,o zi faina la tot hanul,eu pe baricade toata ziua . ia ca sa va dixtrati...mai am un injiner pe aici o cafelutza , un kelkeshoz??? Report
November 19, 201114 yr comment_111602 O zi faina si voua va urez sa aveti!La noi e tare intunecat si urat Da!!! bub' o sa faca o fatza deabea astept,o sa fie tare incantat,ca si-o doreste mult Asta-i... Report
November 19, 201114 yr Author comment_111603 Buna dimineata!Vin si eu la cafeluta ,ceai si ce so mai gasi pe aici La noi e ceata si chiciura pe copaci.Daca pina acum nu aveam timp de net din cauza piciului acum chiar ca nu mai am deloc, de o saptamina am inceput lehrberuf ceva gen lucruscoala ,vreau sa ma fac cofetar, ma reprofilez ,dureaza in jur de trei ani si dupa ai diploma de cofetar,trei luni pe an fac scoala restu practica, cam 38,5 de ore pe saptamna.Imi place ceea ce fac ,singurul disconfort e ca ma dor piciorarele foarte tare,mi-au dat pantfoi de lucru dar dupa o zi am renuntat la ei,mi sau invinetit citeva unghii de la degetele de la picioare si ma dor, stiti voi ceva remedii pt dureri de picioare, laba piciorului ma doare si degetele de la picioare parca is amortite Report
November 19, 201114 yr comment_111608 Buna dimineata!Vin si eu la cafeluta ,ceai si ce so mai gasi pe aici La noi e ceata si chiciura pe copaci.Daca pina acum nu aveam timp de net din cauza piciului acum chiar ca nu mai am deloc, de o saptamina am inceput lehrberuf ceva gen lucruscoala ,vreau sa ma fac cofetar, ma reprofilez ,dureaza in jur de trei ani si dupa ai diploma de cofetar,trei luni pe an fac scoala restu practica, cam 38,5 de ore pe saptamna.Imi place ceea ce fac ,singurul disconfort e ca ma dor piciorarele foarte tare,mi-au dat pantfoi de lucru dar dupa o zi am renuntat la ei,mi sau invinetit citeva unghii de la degetele de la picioare si ma dor, stiti voi ceva remedii pt dureri de picioare, laba piciorului ma doare si degetele de la picioare parca is amortite Draga Sissi,ce ma bucur ca v-om avea o cofetareasa printre noi,sa ne dezvalui retete si tipsuri pliz cand ai tu timp Despre picioruse nu ma pricep dar cred ca sa le tii in apa calda cat suporti,eventual in care ai dizolvat sare mare (asa facea bunica pt. bataturi),olea de masaj usor si sa porti pantofi comozi un timp pana-ti trece,mai mult nu ma duce bibilica poate stiu fetele ceva,sau dute si zi si tu la farmacie vezi ce-ti spune Report
November 19, 201114 yr comment_111609 Si cum eu trec de la un subiect la altul cu viteza luminii ca tot se apropie sarbatorile,ia ce idee faina am vazt' eu pe net Pui umplut cu sarmalute (nu am facut niciodata )cica se dezoseaza un pui de piept si coaste,oase de pe spate,pastrand aripile si pulpele,si se indeasa cu sarmalute (in foi de vitza)pana isi recapata el forma ca la pui umplut si se coace 40 de min...Poze de pe net(ca idee)... Nu-i interesant?! Report
November 19, 201114 yr comment_111611 helloooooo tuturor bun venit 2ut! si multa sanatate celor dragi! bub ce fericit o sa fie! ce cumparati de mos nicolae la copii? poate imi dati si mie ceva idei pt Mos Nicolae si Mos Craciun pt bebelina care va avea 1 an si 3 luni jum va pup tare si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! Report
November 19, 201114 yr Author comment_111613 Geani, cum o sa invat ceva nou sau retete deosebite o sa le impartasesc cu voi, deocamdata is la munca de jos, ca asa se obisnuieste aici,ca invatacel, la inceput te pune sa faci tot felul de treburi, de ex ieri am impachetat 60 de torturi, am pus jeleu pe covrigi, am glazurat cu ciocolata mini gugulupf, cel mai greu a fost sa pun la cintarit vreo 13 kile de fondant, trebuia sa il iau dintr-o galeata si sa il pun intr-o oala pe cintar a fost greu ca era foarte lipicios se desprindea f greu si am facut febra musculara la mina In perioada asta e foarte mult de lucru din cauza craciunului, aici sa deschis deja si tirgul de craciun Christkindlmarkt Arata foarte interesant puiul umplut cu sarmale, da mie imi e imposibil sa il fac, nu stiu sa dezosez Report
November 19, 201114 yr comment_111614 helloooooo tuturor bub ce fericit o sa fie! ce cumparati de mos nicolae la copii? poate imi dati si mie ceva idei pt Mos Nicolae si Mos Craciun pt bebelina care va avea 1 an si 3 luni jum va pup tare si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! Daaa!! Iti dai seama ce fericire va fi pe capul lui bineinteles ca i-am spus ca am vb. cu mosu si ca a spus ca daca va fi cuminte ascultator si va papa tot atunci va primi masina ''MOV'' Asa ca acum isi da toata silinta,e deajuns sa pronunt cuvantul ''mosu'' si gata e ingeras,iti dai seama ce ma amuz pe faza asta Avand in vedere bugetul extrem de redus ,la noi se stie asa : ca mos nicolaie aduce dulciuri in papucei,mos craciun e mai bogatan si aduce si jucarii Totusi de mos nicolaie eu i-am obisnuit pe ai mei ca fac un aranjament tare frumos pe vitrina cu ghirlande de beteala in care agat si globulete si intercalez printre si o instalatie de pom asa ca e totusi un eveniment deosebit,bubuletul v-a fi f. incantat si o sa-l pun sa-si lustruiasca cu manutele lui ghetutele ce le va lasa la usa in asteptarea mosului,le va gasi pline de dulciuri. De mos craciun masina de spalat de jucarie,un trenulet si dulciuri.Eu nu sunt deacord cu cadoaie de incaltat de imbracat fulare caciuli si manusi,astea nu dau nici o satisfactie unui copil,in opinia mea (mie cel putin nu-mi dadeau deloc )jucariile ce si le doreste si dulciuri cat ''china'' si bradul urias pana-n tavan natural pe care-l impodobim cu totii Cam asta e la noi... Report
November 19, 201114 yr comment_111615 Geani, cum o sa invat ceva nou sau retete deosebite o sa le impartasesc cu voi, deocamdata is la munca de jos, ca asa se obisnuieste aici,ca invatacel... Arata foarte interesant puiul umplut cu sarmale, da mie imi e imposibil sa il fac, nu stiu sa dezosez Daa!! Cred... asa e trebuie sa ai multa rabdare si vointa,mult succe iti urez,si dureaza si pana prinzi manualitate dar daca ai rabdare,vointa si-ti place cred ca vei deveni o adevarata profesionista...Eu iti tin pumnii si te incurajez,ai grija de picioruse... Despre puiu',nici eu nu ma pricep dar cred ca daca mi-asi pune mintea si m-asi vedea cu oratania fata-n fata,l-asi chilari eu in vre-un fel Ex. pt. neprofesionisti(daca asi constata ca nu ma descurc sa-l dezosez intreg) cred ca l-asi taia .dezosa asa sectionat lasand pielea,umple si coase... Report
November 19, 201114 yr comment_111616 Salut tuturor!Si la mine-i frig si ceata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/unsure.gif 2ut, bun venit! Aici poti spune TOT ce te doare, fara teama.Te-om asculta si, de-om putea, te-om si ajuta! Face bine cateodata sa spui ce-ai pe sufletel! Fruntea sus si-ai sa vezi ca totul se rezolva! Geanny, bine face "nora-ta"! Ca tu prea-l alinti! Las' sa-l puie si la treaba, sa se-nvete, ca de-o fi la casa lui...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif nu vine ma-sa (tu, adica!) sa-i faca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Fara gluma, dar nu-s cam prea "pentru fete" jucariile bubuletzului? Si niste ceai, sa ne incalzim: Report
November 19, 201114 yr comment_111617 Salut tuturor!Si la mine-i frig si ceata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/unsure.gif 2ut, bun venit! Aici poti spune TOT ce te doare, fara teama.Te-om asculta si, de-om putea, te-om si ajuta! Face bine cateodata sa spui ce-ai pe sufletel! Fruntea sus si-ai sa vezi ca totul se rezolva! Geanny, bine face "nora-ta"! Ca tu prea-l alinti! Las' sa-l puie si la treaba, sa se-nvete, ca de-o fi la casa lui...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif nu vine ma-sa (tu, adica!) sa-i faca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Fara gluma, dar nu-s cam prea "pentru fete" jucariile bubuletzului? Zoaza draga s-a invatat la gradi sa se joace cu fetitele, se prefac,ca: spala ,calca,beau ceai si cafele ,fac mancare,etc...si lui ii place f. mult.Nu am de gand sa-l incurajez,dar masina asta de spalat si-o doreste tare tare mult asa ca am vazut-o si i-am luato cu sotul de comun acord,in rest ii mai iau un trenulet si dulciuri .O sa fie tare incantat... Report
November 19, 201114 yr Author comment_111618 Nici noi nu prea stim ce sa luam la copii de mos nik si mos craciun pina acum am luat pt patrick o minge care cinta se roteste si vorbeste de la Vtech, lui dennis i-am luat un fel de nu stiu ce, se cheama Leap frog si are alfabetu scrie pe el si nu mai stiu ce face, nu ma pot uita acu ca is cu jandarmul in casa, cred ca lui dennis o sa ii mai luam un set de ala de desenat decupat si stampilat si sper sa mai iau de pe la voi idei, nici eu nu sunt deacord sa le iau de sarbatori haine sau daca le pun sub brad si hainute musai trebuie sa fie si ceva jucarii.aaa, eventual pt dennis 1sau 2dvd cu desene de mos nicolaie , e si ziua lui de nume Report
November 19, 201114 yr comment_111621 Ziua buna doamnelor .Sissi bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .Noi aseara am ajuns la spital , Iza a facut febra mare , se inneca din cauza tusei si a vomat . Am stat acolo 2 ore si jumatate , desi erau 2 copii inaintea noastra . Si aici se trage mata de coada la greu . Iza are otita si "ceva " in gat , luni aflam rezultatele la exudatul faringian . Acum ia antibiotic . Refuza sa manance , nu stiu ce sa fac cu ea , de ieri dimineata nu a mai macat nimic , a baut azi un Actimel si o tona de apa.Refuza categoric orice , nici supa strecurata nu vrea sa inghita . Report
November 19, 201114 yr comment_111622 Nici noi nu prea stim ce sa luam la copii de mos nik si mos craciun pina acum am luat pt patrick o minge care cinta se roteste si vorbeste de la Vtech, lui dennis i-am luat un fel de nu stiu ce, se cheama Leap frog si are alfabetu scrie pe el si nu mai stiu ce face, nu ma pot uita acu ca is cu jandarmul in casa, cred ca lui dennis o sa ii mai luam un set de ala de desenat decupat si stampilat si sper sa mai iau de pe la voi idei, nici eu nu sunt deacord sa le iau de sarbatori haine sau daca le pun sub brad si hainute musai trebuie sa fie si ceva jucarii.aaa, eventual pt dennis 1sau 2dvd cu desene de mos nicolaie , e si ziua lui de nume vad ca si la tine idei mai putine la patrick, abia trecuti de 1 an sunt cam micuti sa fie interesati de jcuarii prea mult timp. Si eu i-am luat catelusul de la leapfrog anul trecut. Ii canta, ii spune I love you Beatrice, ii spune ca are culoarea preferata rosu, fructul preferat apple ...toate astea le-am setat noi pe net, ca se conecteaza la un site si poti modifica... Face diverse apasat pe fiecare labuta. Eu sunt zombie, de vinerea trecuta nu am dormit adunate mai mult 8 ore, ieri, am ajuns de la serviciu la 3 si ceva noaptea ... Dar am terminat ... ce imi propusesem. Maine ma duc sa vizionez vreo 5 restaurante sa aleg 2, manechiura + pedichiura, sa ma probez cu toaletele sa vad ce sa aleg si cu ce incaltari asortez (cat sa ma pot preumbla toata ziua in picioare).luni dimi coafor si de finalizat ultimele materiale pentru mape, de spiralat etc. Nici naiba nu i.am mai asteptat in vreo tara cu atatea analize si documentatie. Sper ca am acoperit cam tot ce i.ar putea interesa. sa nu mai trebuiasca sa tin si prezentari pe viu grai prea bogate... Le dau mapele si le spun: hai doua zile studiati. Daca aveti intrebari nu ezitati sa ridicati doua degetele pe rand ca la scoala, ca nu pot raspunde la 8 deodata Report
November 19, 201114 yr comment_111623 offf! izuk, multa sanatate amandorura! Ai rabdare cu mancarea. Ca sa poata lua pastile da-i orice vrea ea, chiar daca sunt biscuiti, dulciuri sau mai stiu eu ce ar avea palcere si nu ii dai de obicei. A propos de dulciuri de mos nicolae, eu nu i-am dat drumul la dulciuri inca, doar biscuiti de bebe si fructe, cereale. Azi dimineata i.am dat o pereche de papucei in forma de iepuras in care se baga piciorusul asa cu totul. Aveam eu si era innebunita sa ii ia (oricum are ceva sa puna mana si sa care toti papucii si pantofii) asa ca i-a vazut tati la magazin si i-am si luat. Sissi, 2 ore s-a amuzat si a ras de nasucul rosu al iepurasului, se apleca sa puna mana pe ei, se oprea radea de ei. E o idee pt Patrick ... ar fi in loc de jucarioara. Report