November 14, 201114 yr comment_110723 Oana, multi inainte s-aveti, fericiti si cu realizari!Tortul arata f bine, iar fetele si-au adus si ele o contributie originala la decor. Report
November 14, 201114 yr comment_110729 Zoazo , nu grozav , tuseste rau , se vaita ca o doare capul si gatul , nu vrea sa manance nimic , nici suc de portocala nu a baut decat vreo 50 ml = e si normal sa nu bea suc de portocale! Gatisorul e inflamat si sucul e acid si-o ustura.La fel si laptele, e singurul care dezvolta si ajuta la dezvoltarea bacteriilor care mentin infectia.De ce nu-i pui spirt pe cartof ras la gat? Asa cum ne punea bunica! Budinca de gris calduta, cu unt si miere (ca banuiesc eu ca mamaliga moale nu mananca!).Supita calduta de pui...Ceai de ceapa, de ce nu? Daca nu stii, zi si-ti povestesc! Oana, casa de piatra si multi-multi ani fericiti impreuna! Eu n-am vazut nici o labuta pe tort.Doar un tort minunat! Si faceti-va repede sanatoase, ca tare nu-mi place ce citesc pe-aici!Giorgiuta, cum a fost Alex la scoala azi?Moatzo, tu cum te mai simti? Carmaw, ai dreptate! Report
November 14, 201114 yr comment_110730 Moatzo, tu cum te mai simti? ca musca-n toba! in afara de faptul ca juma de nas e-nfundat si jumate mucios, ma gadila-n gat si tusesc, am ochi exoftalmici de umflati ce-s si buzele uscate...mai nimic! Report
November 14, 201114 yr comment_110731 Moatzo, tu cum te mai simti? ca musca-n toba! in afara de faptul ca juma de nas e-nfundat si jumate mucios, ma gadila-n gat si tusesc, am ochi exoftalmici de umflati ce-s si buzele uscate...mai nimic! ce tratament urmezi? adica ce faci pentru sanatatea ta? eu as baga un mujdei de usturoi simplu, fara ulei sau iaurt/smantana. cu orice am la indemana. un ceai de ceapa aromatizat cu menta, indulcit cu miere si imblanzit cu multa zeama de lamaie. de trei ori ep zi mujdei + ceai. in 24 de ore esti ca noua Report
November 14, 201114 yr comment_110732 in afara de faptul ca juma de nas e-nfundat si jumate mucios, ma gadila-n gat si tusesc, am ochi exoftalmici de umflati ce-s si buzele uscate...mai nimic!Bleah, cît urasc "faza" asta! Mucio-nemucio-gîdi+behehe-ochi-peste-cap-buze-sahara! Am depasit situatia, si moatzo, asta îti doresc si tie Pe mine m-a trezit Uma la realitate cu un Hot Toddy! Report
November 14, 201114 yr comment_110735 nu-mi ziceti de usturoi! pai eu fac instructie cu aia la birou sa nu bage usturoi in cursul saptamanii si eu ce fac? nu-i fair!lamaie, ceai fierbinte, nurofen si niste paracetamol, astept omu' sa vina de la sala si bag si-o frectie . nu-s chiar asa de rea la boala! tot e bine ca nu mai mai ustura-n gat. Report
November 14, 201114 yr comment_110762 Zoazo , nu grozav , tuseste rau , se vaita ca o doare capul si gatul , nu vrea sa manance nimic , nici suc de portocala nu a baut decat vreo 50 ml = e si normal sa nu bea suc de portocale! Gatisorul e inflamat si sucul e acid si-o ustura.La fel si laptele, e singurul care dezvolta si ajuta la dezvoltarea bacteriilor care mentin infectia.De ce nu-i pui spirt pe cartof ras la gat? Asa cum ne punea bunica! Budinca de gris calduta, cu unt si miere (ca banuiesc eu ca mamaliga moale nu mananca!).Supita calduta de pui...Ceai de ceapa, de ce nu? Daca nu stii, zi si-ti povestesc! Lapte nu bea oricum , suc de portocale a cerut ea , i-am facut un fresh pe care de obicei il bea cu placere , nu a baut decat jumatate din ce i-am facut ...aici ai dreptate , nu mi-am dat seama , e acid si o ustura . Miere nu serveste , e cah ...supica ieri a mancat , azi nu a vrut . "Chestia " cu cartoful ras cu spirt nu o stiam ...o sa incerc . Este criminal de incapatanata , nu o poti scoate din "nu vreau" cand nu vrea . Acu' parca e mai bine , dupa amiaza a devenit mai vioaie , a inceput iar sa faca prostii Sper sa fie ok la noapte . Report
November 15, 201114 yr comment_110792 Pe mine m-a trezit Uma la realitate cu un Hot Toddy! Si e foarte bun, ca asa cum zicea scotianul meu, chiar daca nu te ajuta, cel putin nu-ti mai pasa Pentru cei care nu stiu Hot Toddy, se face cu whisky, apa fiarta (sau ceai negru), lamaie si miere. E de baut dupa o supa de pui (facuta din bucatile cu oase multe, a.k.a taca-muri-le)si dupa o baie cu sare sau un dus fierbinte. A se acoperi bolnavul bine de tot si a doua zi a se schimba asternutul cu nasul prins de carlig.Eu am pus pe picioare multa lume asa (mai rad si radacina de ghimbir in zeama de supa si carnita de pe oase se mananca cu hrean pentru desfundat de nas)A se rontai vitamina C (sau fericitii care o gasesc lichida, si mai bine) si pastile de zinc. Azi am donat din cutia mea de vitamina C la colegi (eu sunt buna de adunat virusii!) Cum am colegi bolnavi, cred ca e timpul de cumparat whisky Report
November 15, 201114 yr comment_110798 Multumesc de urari Cu tot cu aprente s-a mancat tortul...prea bun!!! - sa-l laud, ca eu l-am facut, ha,ha!!Foxy poate am sa postez reteta saptamana viitoare, acum au venit socrii si pana imi intru iarasi in ritm, dureaza... Astazi m-am bucurat de pufuleti, zacusca, dulceata de gutui, dulceata de cirese amarui, pufarini...si cate altele!! M-am rasfatat cu ce am primit din RO. Ce bine e,cand mai si primesti Va pun o poza cu ajutorul meu in bucatarie la spalat de mixer dupa ce fac cremele de tort mai cu mana, mai cu lingura... Pupici!! Report
November 15, 201114 yr comment_110799 Va pun o poza cu ajutorul meu in bucatarie la spalat de mixer dupa ce fac cremele de tort Minunatie de ajutor! Sa-ti traiasca si sa creasca mare! Report
November 15, 201114 yr comment_110800 Buna dimineata,aici ploua.....dar niste pozele frumoase vad...Oana S sa ti traiasca 'scumpetea mica'!Izukule...sanatate!Ma duc sa mi fac cafeaua....pup frumoasele hangite! Report
November 15, 201114 yr comment_110801 Buna dimineata la toata lumea.Oana ai ajutoare de nadejde acolo, niste scumpe.o zi faina la tot hanul Report
November 15, 201114 yr comment_110802 Buna dimineataAm pregatit micul dejun, va rog poftiti!Oana multi ani fericiti inainte si sa-ti traiasca scumpetele! Sanatate la hangitele bolnavioare. Report
November 15, 201114 yr comment_110808 Salut! Moatzo, Parasinus si ti se desfunda nasul! Vin fiert, tzuica fiarta...Uma zice bine ce zice! Oana, nu-mi imprumuti si mie ajutorul ala in bucatarie? Promit sa fac numai creme!De altfel, o zi buna si frumoasa! Report
November 15, 201114 yr comment_110811 Dumineca am facut 8 ani de cand suntem casatoriti si am facut un tort 4 straturi, super bun, din branzica si ciocolata...yummy!! Am ornat tortul afara pe terasa ,dupa ce l-am terminat de ornat m-am dus in casa sa-mi iau camera sa-i fac o poza, ca sa va arat si voua dar fetitele au prins momentul si sau dus la tort si si-au bagat labutele..... va pun tortul cu amprentele lor...ha,ha!! Pupici!! Sa fiti sanatosi si la punga grosi! Si multi ani alaturi cu sanatate, bucurii, fericire si dragoste! Noi mai avem o saptamana si facem 15 ani de cand am zis DA. Report
November 15, 201114 yr comment_110813 [Giorgiuta, cum a fost Alex la scoala azi? A fost foarte bine la scoala, toti colegii l-au inconjurat si s-au bucurat sa-l vada. Numai cel vinovat l-a ignorat. Si unul din colegi i-a spus ca ar trebui sa-i ceara scuze lui Alex pt.ce i-a pricinuit si s-a facut ca nu aude. Asta e!Si a luat si un 9 la engleza. Deci este bine! Macar sa mearga asa tot timpul la scoala, a luat numai note bune pana acum. Report
November 15, 201114 yr comment_110814 Buna dimineataAm pregatit micul dejun, va rog poftiti! Ce bun a fost micul asta dejun si nu m-am saturat inca de admirat marea cea mare! Report
November 15, 201114 yr comment_110815 Va pun o poza cu ajutorul meu in bucatarie la spalat de mixer dupa ce fac cremele de tort [Pupici!! Deci, pozele astea mi-au facut ziua mai frumoasa! Sa pup eu dulce pe nasuc o fata mumoasa cu ochi ca cerul! Report
November 15, 201114 yr comment_110816 Si sa nu uit, Moatza si Izuk, sper ca sunteti mai bine si ca ne dati vesti imbucuratoare pe ziua de azi! Sanatate si pupici! Report
November 15, 201114 yr comment_110817 Buna dimineata, Am pus masa... [center][/center] Sa aveti o zi frumoasa! Report
November 15, 201114 yr comment_110825 Ziua buna . Ce festin acolo Titi ....Georgiana , e ceva mai bine picea , dar tuseste ingrozitor . Azi nu am reusit sa o fac sa inghita ceva , bea numai apa si atat . Am facut un ceai cald cu lamaie si miere ...a luat o gura si nu a mai vrut . Nici macar preferata ei Barni , prajiturica , nu a vrut-o .Dar e vioaie , se joaca . Report
November 15, 201114 yr comment_110829 Dragele mele ma ajutati si pe mine cu un raspuns la MASINA DE PIINE.Va rog! Report
November 15, 201114 yr comment_110832 Dragele mele ma ajutati si pe mine cu un raspuns la MASINA DE PIINE.Va rog! Ti-am raspuns! Report
November 15, 201114 yr comment_110836 Multumesc de urari ...Va pun o poza cu ajutorul meu in bucatarie la spalat de mixer dupa ce fac cremele de tort mai cu mana, mai cu lingura...vai, m-au topit! asa mi-s de dragi astia mici cand se manjesc asa... sunt dulci de tot.Oana, multi ani fericiti impreuna si de acum in colo va doresc izuk, eu pe a mea o tratez de tuse cu sirop de ridiche neagra. seara scobesc o ridiche iar in gaura pun scortisoara, praf de ghimbir si zahar/miere. pana dimineata de face un sirop gros pe care al mea il bea cu placere. ar mai fi ceaiul de ceapa cu nuci, dar asta e mai gretos...iar ca sa doarma bine noaptea, cand are nasul infundat, tai o ceapa rosie in sferturi si o pun la capul patului. o si desfunda si o si linisteste. si pana acum nu mi s-a plans de miros multa sanatate tuturor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifiau si eu in fuga cate ceva de pe mese. multumesc frumos Report