November 11, 201114 yr comment_110448 Mie vaza de la buchet imi place tare! Bravo, koral! Felicitari! Report
November 12, 201114 yr comment_110478 Buna dimineata la tot hanul, m-am trezit cu noaptea-n cap....Fratello e la mine in vizita, si s-a apucat disde dimineata sa gateasca , ca dupa pe la 9h pleaca sa haladuie prin urbe.asa ca m-am trezit, dar cum are totul sub conttrol am venit sa ma lalai pe net oleac eu am un inceput de raceala, sper sa treaca rapid.o zi faina , un semineu virtual, la ce timp nasol e , cred ca -l pun sa lucre pe ala adevarat, care nu e asa de frumos, dar e folositor ,o fructa la alegere,croissante, si o cafea sau ceai... Report
November 12, 201114 yr comment_110479 Sa-mi laud fratello...a facut salata "buf" ornata ca pentru bubuletzul geaninei , si sarmale direct din ceaun poza ( nereusita ) dar sarmalele foaaaaaaaarte reusite. Report
November 12, 201114 yr comment_110480 Saluuut! Multam, Stellina, de-asa mic dejun copios!Eu am fost o lenesa: m-am trezit la 8:30 si-acum imi beau cafeaua (si reala, si de la Stella)Da' vad ca-i talentat fratele tau!Profita de el si pune-l sa mai faca asa minuni! Report
November 12, 201114 yr Author comment_110481 Buna dimineata!Si eu la cafea,Complimente lui fratello de Stella ,noroc ca am avut salata zilele trecute,sarmalele parca le simt mirosul, au buctatele de afumatura printre Report
November 12, 201114 yr comment_110482 Stella apetisante fotografii!Tu cum si cit maninci???Felicitari pt pasionatul circului si al artei culinare!chapeau! Report
November 12, 201114 yr comment_110483 Carmen, eu mananc normal. de exemplu acum dimineata am mancat o chifla , taiata in 2, tostata si garnisita cu jambon crud. o cafea, vreo 4 biscuiti mulino bianco, o mandarina si o alta cafea la pranz probabil 1-2 linguri de salata buf si vreo 2-3 sarmale.daca mananc supa,( ca facu supa cu galuste domn' bucatar chef ) probabil ca sar salata... Report
November 12, 201114 yr comment_110484 Carmen, eu mananc normal. de exemplu acum dimineata am mancat o chifla , taiata in 2, tostata si garnisita cu jambon crud. o cafea, vreo 4 biscuiti mulino bianco, o mandarina si o alta cafea la pranz probabil 1-2 linguri de salata buf si vreo 2-3 sarmale.daca mananc supa,( ca facu supa cu galuste domn' bucatar chef ) probabil ca sar salata...Da asta i....acum inteleg....eu cred ca intr o jumatate de ora as fi mincat o sarma.M am orientat gresit:(((((( Report
November 12, 201114 yr comment_110485 Buna dimineata! F. frumoasa salata Stelino',ce fratelo harnicut ai Eu fug acusi la mama sa-i duc prajituri o zi minunata va doresc sa aveti ! Report
November 12, 201114 yr comment_110489 Stella ce fericire e sa ai fratele in vizita! A fost si al meu la mine si ce bine era, veneam acasa si casa era luna, nu mai caram plase, facea si el bunataturi...tare greu mi-a fost cand a plecat (si de dor de el evident)Noroc ca la voi e distanta mai mica. Eu acum m-am trezit, ma duc sa fac cafelul si sa vad calificarea la Formula 1 Report
November 12, 201114 yr comment_110496 V-am adus placinta cu mere.E de post!Dar merge cu lapteee....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
November 12, 201114 yr comment_110498 ZOAZORICOEu cred ca nu trebuie sa insisti prea mult pt ca oricum ITI IESE!Buna rau! :) Si eu m am straduit azi cu dorada la cuptor,paste tagliatelli Barilla verzi si o salata de fenicul rosii spanac ceapa etc cu i vinegreta buna...toate astea alaturi de un pahar de vin alb localLa mine nu a intrat de abia acum am mincat dorada... Report
November 12, 201114 yr comment_110499 Faina placinta facusi zoazo. Sa va fie de bine Multumesc, Stella! Cu-asa exemple prin preajma, nici nu puteam altfel!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ZOAZORICOEu cred ca nu trebuie sa insisti prea mult pt ca oricum ITI IESE!Buna rau! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Si eu m am straduit azi cu dorada la cuptor,paste tagliatelli Barilla verzi si o salata de fenicul rosii spanac ceapa etc cu i vinegreta buna...toate astea alaturi de un pahar de vin alb localLa mine nu a intrat de abia acum am mincat dorada...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Ba insist, Carmen, ca nu-mi iese mereu! Eu n-am mancat niciodata dorada.Cred ca-i tare buna!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
November 13, 201114 yr comment_110517 Da ZOAZORICO a fost ff buna....am primit felicitari de la omu'!! Azi cica face el rouget pe gratar(e un peste mai rosiatic dar f bun)....si eu trebuie sa fac o data chiftelele alea ca e urgentaacus e ora 5 si chiar ma gindesc la o cafea!bizuca la fetele care dorm normal...nu ca mine care monologhez Report
November 13, 201114 yr comment_110521 Salut!o duminica frumoasa va urez!Carmen, da' ce matinala esti!Uite, o cafea! Report
November 13, 201114 yr comment_110524 Buna dimineata la toata lumea...eu misun deja cu toate ca m-am culcat la 2h30...o sa fac o siesta ma duc sa fac un dulce... cu pere cu mere?? sa vad ce inspiraciones imi vine ia vreo doua capsuni parfumate...sau cornulete cu gutui...la alegere cafea sau ceai Report
November 13, 201114 yr comment_110526 hello, si io!frig tare azi si-ar tb sa bag o plimbare! Stelluto, cu dulciurile de dimineata nu prea ma impac, dar am sa gustaresc ceva fructe. Numa' bine! Report
November 13, 201114 yr comment_110530 Neata...v ati sculat!!!Vreau capsuni ...dar numai sub forma de spuma..... Report
November 13, 201114 yr comment_110536 Moatzo, si eu mai degraba cu ceva sarat dimineata...eu am halit paine cu telemea din "obeur" ( un deliciu ) si o mare cafea.la pranz ma orientez ca am si supa de legume si mult hatzmatzuchi, a facut fratello pui cu mânstâna ( cum zicea cand era mititel ) si eu vreau sa fac crevetii cu usturoi ai lui Titirimundi ....deci...ori ori...voi vedea ce e mai apetisant. Report
November 13, 201114 yr comment_110538 Ziua buna . Am facut si eu ceva rapidulescu , o supica de pui pentru racita mea ( dap , iar a racit copilul meu , ea care era asa de rezistenta ) , niste cotlet de porc si cartofi in cuptor la cererea sotului , un orez cu lapte "a la Stella " .Sunt cam suparata , nu stiu de ce a inceput Iza cu racelile. Ce i-a scazut imunitatea?Sau era timpul , ca prea ma laudam ca ea nu raceste . Aseara a facut si febra , 38 grade . E prima data in 3 ani si ceva . Cred ca a "furat" de la vreun copilas vreun virus , ca multi tusesc pe aici de-si scuipa plamanii. Dar ce sa fac?Asta este . Report
November 13, 201114 yr comment_110546 Buna ziua, Ma primiti si pe mine la han? Nu am trecut niciodata pe aici, frumos han, imi place! Nu vin cu mana goala, v-am adus un aperitiv din tara "mea", daca nu ati mancat inca: Un vin "tinto", jamón serrano si queso manchego (o branza tare buna din Castilla la Mancha - de pe taramurile lui Don Quijote). [center][/center] O dupa-amiaza frumoasa! Report
November 13, 201114 yr comment_110547 Moaaaaamă , da ce vă faceţi de cap pe-aici- ia să-mi fac şi eu , cu voi.Iau căpşuni de la Stella şi brânza şi vinul de la Titirimundi.Mai încolo , văd eu...Răspunsuri cu care am rămas datoare: Daniella , nu ai greşit prea mult cu istoria , că am cochetat câţiva ani cu ideea , dar până la urmă m-a ales psihologia pe mine... Mâncarea care s-a servit a fost de la firmă de catering , platouri cu aperitive reci, prăjituri şi fructe.La prânz friptură cu legume şi salată. Oricum , nu s-a pus accent pe mâncare , nu au mâncat decât fructe la micul dejun şi cafea. La prânz au mâncat foarte puţin din fiecare dar au trecut prăjiturile şi sucul. Zozo , cu dovleacul a fost o întreagă aventură, căutam unul mai portocaliu la coajă, dar nu erau decât foarte mari. Am găsit câţiva mititei în piaţă , dar mă interesa coaja, iar băbuţa tot încerca să-mi explice că nu contează coaja , că şi aşa nu o mănânc Eu i-am zis că vreau să fie frumos la coajă că vreau să pun nişte flori în el, iar ea m-a întrebat( pe cuvântu" meu ) dacă n-ar fi mai bine să le pun într-o vază... Carmaw, Stella, chiar n-a fost mare lucru , doar am înfipt florile şi crengile într-un burete pentru aranjamente, pus pe fundul dovleacului. Cam atât, idei mai aveam , dar nu am mai avut timp... Report
November 13, 201114 yr comment_110566 ce festinuri pe aici! eu poftesc ce a servit Titirimundi Bun venit! Frumoasa intrare! Stella dar v-ati nimerit: si tu si fratele vrednici si priceputi! vin si eu la rasfat ... o mai fi ceva cu care va pot ajuta ... Report
November 13, 201114 yr comment_110571 Da, cu mancatul si cu admiratul, Daniella!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report