November 28, 201114 yr comment_113013 Buna , fetele! azi la servici mi-am dat seama ca nu am nici celular nici portofel. Ori le-oi fi scos din greseala din geanta , ori le-oi fi pierdut sambata de zapacita pe la cumparaturi ca am fost cu terorista si m-a innebunit. I-am luat carutz d-ala mic-mic , nu mai iau in viatza mea , ca l-o impins o leac si dupa aia m-am chircit io sa-l imping. Si dupa toata lumea se intorcea sa le puns PA......... In fine , sper sa fie acasa Report
November 28, 201114 yr comment_113024 In fine , sper sa fie acasa sper sa le gasesti, ar fi groaznic sa-ti fi pierdut actele. Report
November 28, 201114 yr comment_113026 Si nici nu pot sa merg acasa acum , am ore pana la 3 , apoi pana iau fata.....se face 3 jumate cand ajung eu acasa. Tzinetzi pumnii !!!! Report
November 28, 201114 yr comment_113028 Buna , fetele! azi la servici mi-am dat seama ca nu am nici celular nici portofel. Ori le-oi fi scos din greseala din geanta , ori le-oi fi pierdut sambata de zapacita pe la cumparaturi ca am fost cu terorista si m-a innebunit. I-am luat carutz d-ala mic-mic , nu mai iau in viatza mea , ca l-o impins o leac si dupa aia m-am chircit io sa-l imping. Si dupa toata lumea se intorcea sa le puns PA......... In fine , sper sa fie acasa Nasol! Intoarce si tu un pahar cu gura in jos, poate functioneaza.Tinem pumnii! Cauta bine si cu atentie, am eu un feeling ca o sa le gasesti. Report
November 28, 201114 yr comment_113043 Am trecut iar sa va mai...citesc! Anuska, si eu simt ca-s acasa si actele si telefonul!Rares, bine-ai mai venit pe la noi! Mi-ai lipsit! Ce mai faci? Super povestea ta!Aici e inca soare, dar voi iesi afara si...brrr! Tot iarna e!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifO saptamana infloritoare va urez!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
November 28, 201114 yr comment_113044 AnaMaria, tin pumnii sa fie acasa . Rares si Ioana, doua nume tare frumoase si neaose. Report
November 28, 201114 yr comment_113047 Fetelor buna dimineata,Mi am terminat cafeluta si acum bintui netul caci as dorii sa cumpar pt Campina alt télé si un expresso (care sa aiba si caftiera)...dar nu vreau sa colind magazine.Voi ce magazine virtuale imi recomandati?(in afara de e-mag)Aveti idee ce aparat expresso sa i au caci sunt cam pierduta-n ceata:(Multumesc mult de tot!Cauta pe price.ro si vezi ce lista de magazine iti da la produsul respectiv. Si ce preturi.... ca-s diferente si de 1.000 de lei la acelasi produs!!!!!! Spor la cumparaturi! Multumesc frumos!Uite pe fundalul muntilor inzapeziti..ia o portocala din pom! Report
November 28, 201114 yr comment_113066 Portocale proaspete din copac!! Numai in Arizona am mai cules portocalele si grapefruit din copac..ce aroma, ce bunatate! O saptamana buna, fara stranuturi, sters de nas si fara pierderi (sper sa gasesti portofelul acasa Mutti) Report
November 28, 201114 yr comment_113087 Giorgiana, o scovearga si la mine te rog. 2ut, nu-s harnica deloc , dimineata eram chitita sa fac 2 pereti,da am constatat ca aseara am uitat sa dau jos un corp de pe perete si singura nu puteam,asa ca am amanat.Am pus sa fac o foaie sa fac strudel strudel cu mere si trigoane cu nuci. La noi a fost superb azi,cam 10 gr afara,iar in casa fara sa deschid centrala aveam 22 gr,sper sa fie si maine asa ca altfel ma impusc, ca am nevoie de soare cand zugravesc Mi-e o foame de lup, merg sa vad ce incropesc de papa. Report
November 28, 201114 yr comment_113098 Si nici nu pot sa merg acasa acum , am ore pana la 3 , apoi pana iau fata.....se face 3 jumate cand ajung eu acasa. Tzinetzi pumnii !!!! Eiii, Muttiiiihttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif ! Ce vesti bune ne dai? Report
November 28, 201114 yr comment_113106 Auci ,Simo'! Si eu astept vesti bune de la tine! Seara buna tuturor! Report
November 28, 201114 yr comment_113108 Daniela, felicitari!!Nici eu nu m-am visat niciodata mireasa si nici nu mi-au placut nuntile. Tot timpu erau scandaluri intre familii si ..etc Eu eram f rece in privinta relatiilor si nu vroiam sa ma implic prea tare ca tot timpul ziceam : de ce sa-mi iau vaca daca se gaseste lapte la litru! dar la 25 ani l-am intalnit pe sotul meu si m-am indragostit lulea si dupa 5 luni ne-am luat starea civila si luna de miere a fost in America, doar noi, fara nimeni, fara neamuri, a fost f frumos si de atunci tot aici suntem...Dar nu am scapat de nemultumirile parintilor care erau f frustrati ca nu ne-am casatorit in biserica, nu am facut nunta...etc...si asa au continuat vreo 5 ani de zile, apoi intr-o noapte cand nu puteam sa adorm m-am gandit sa le facem o surpriza alor nostri si sa ne casatorim si religios, daca tot veneam in RO. Ne-am ales nasi si ei au pregatit totul in RO,restaurant, comanda tort si parintele. Le-am zis alor nostri sa se imbrace mai frumos ca iesim la un restaurant sa sarbatorim venirea noastra si sa ne mai distram putin. I-am dus la biserica si au fost f surprinsi si foarte incantati de ce am putut noi face. Sau cam suparat ca nu le-am zis, ca vroiau sa vina cu cadouri, sau macar cu flori, dar tot au cumparat flori, l-au trimis pe tatal meu si a cumparat pt fiecare cate un buchet. Apoi am mers toti la restaurant si au comandat fiecare ce a vrut si ne-am distrat f frumos si a fost doar in familie, noi, nasii, fratii, surorile si parinti. Daca le ziceam la alor nostri, aduceau matusa si pe ...etc Asa ca, am facut cum am vrut si fara dar si fara batai de cap.Eu nu am fost imbracata mireasa, doar ceva simplu si clasic. Va pup si revin mai acusi sa mai vorbim, ca am avut de citit vreo 6 pagini... Report
November 29, 201114 yr comment_113141 Neara la frumoasele hangice,Ieri am fost la banca sa vedem 'ce mai fac functionarii greci acolo...)) si am profitat sa facem o plimbare pt ca am vazut ca piscurile erau inzapezite.Era f mult soare ,o lumina stralucitoare mai mult laptoasa si nu s a vazut mare lucru.(in fotografii)Azi voi face niste pestalai si nimic nou....omu se duce sa plateasca taxa de calatorit pe drumurile lor eu cu Choupy ne invirtim.Va pupic va urez o zi fructoasa si ma duc sa pun cafeaua la treaba! Report
November 29, 201114 yr comment_113146 Buna dimineata la tot hanul.azi am de alergat ici si colo Report
November 29, 201114 yr comment_113148 'Neata! Ia poftiti la micu' dejun: Face careva cafele si ceaiuri, pana termin eu de aranjat mesele? Report
November 29, 201114 yr comment_113153 poftim doamna foxyyOoooooooo, ce rasfat!!!!! Ce dezmat.... Sar'na Stella! Tare bune-s croissantele cu ceai negru! Report
November 29, 201114 yr comment_113154 'Neata . E nunta cumva ? Ce rasfat de la prima ora deja .... Report
November 29, 201114 yr comment_113155 'Neata . E nunta cumva ? Ce rasfat de la prima ora deja....Pentru ca meritati! Report
November 29, 201114 yr comment_113156 sORRY; fetele ca v-am tzinut in suspans . Erau acasa, in plasa de cumparaturi , aruncate in camara. Am golit cumparaturile dar tel si banii i-am lasat in plasa , de zapacita. Report
November 29, 201114 yr comment_113160 Mutti, bine ca le-ai gasit, ce usurare.Buna dimineata, c-am uitat sa zic, mama ce de bunatati avem la micul dejun, nici nu stiu cu ce sa incep. Report
November 29, 201114 yr comment_113162 sORRY; fetele ca v-am tzinut in suspans . Erau acasa, in plasa de cumparaturi , aruncate in camara. Am golit cumparaturile dar tel si banii i-am lasat in plasa, de zapacita.Bine ca erau acasa! Report
November 29, 201114 yr comment_113163 Mutti, bine ca le-ai gasit, ce usurare.Buna dimineata, c-am uitat sa zic, mama ce de bunatati avem la micul dejun, nici nu stiu cu ce sa incep.Io as zice sa-ncepi prin a te aseza la masa. Si apoi te descurci! Report
November 29, 201114 yr comment_113164 Mutti, bine ca le-ai gasit, ce usurare.Buna dimineata, c-am uitat sa zic, mama ce de bunatati avem la micul dejun, nici nu stiu cu ce sa incep.Io as zice sa-ncepi prin a te aseza la masa. Si apoi te descurci! Iaca, m-am asezat si mi-am luat un fresh si cateva pancakes; delicios! Report