Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Iaca , parca era un topik cu bucate pe care altii le-au gatit pentru noi, dar nu-l gasesc si pace buna, asa ca pun aici roadele muncii fratelui meu...care mi-a crosetat saracul sarmale in foi de vita si de fasole ( din 4,5 kg de carne miel /vaca ) ....si acum stau frumos in pungi la congi, si eu am sa ma delectez cu ele impreuna cu pretinarii mei :)

post-16-13227757385951_thumb.jpg

post-16-13227757804513_thumb.jpg

Stella uite-asa ne-a facut noua mama in vara, peste 300 de sarmale in foi de vita.

Le am la congelator si o sa ne delectam si noi cu ele, incepand de la Craciun :) .

Bravo fratele lui Stella!

sar'mana Adriana...de acum le-am pus aici :). priceput fratello al meu la cele culinaresti.

Pe maine l-am rugat sa-mi *croseteze* cateva facute din piept de ratza ( magret) in foi de varza murata, caci am vazut o reteta care ma inspira...plecand de la puiul Geaninei umplut cu sarmale, vazut la o doamna Gela care face multe minunatii pe alte zari, o ratza umpluta cu sarmale ...deci acum sa am sarmalele cu magret, ca ratza s-o umplu cu ele si s-o culc pe o *patura* de varza murata gasesc eu mai usor :)

Mama mea imi face mereu sarmale cu piept de rata si sunt delicioase! Minunatii, se topesc in gura!

Buna dimineata. Uma, abia astept sa mananc din cele cu ratza, de obicei faceam ratza pe varza murata...dar asa cred ca delirul culinar e si mai si :)

serviti vitaminele matinale , niste foetaj cu magiun si migdale, facut deunazi si o cafea.

post-16-13228086798432_thumb.jpg

post-16-13228087687093_thumb.jpg

post-16-13228088139041_thumb.jpg

Buna dimineata. Uma, abia astept sa mananc din cele cu ratza, de obicei faceam ratza pe varza murata...dar asa cred ca delirul culinar e si mai si :)

serviti vitaminele matinale , niste foetaj cu magiun si migdale, facut deunazi si o cafea.

'Neata!

Stella, multam fain de invitatiune! Dau iama-n fructe, ca-s prea bune. Foietaje ori cafele nu-mi trebe. :)

O zi scurta si frumoasa tuturor! S-un inceput de sfarsit de saptamana calduros! :)

Buna dimineata! Mi-ai luat-o inainte azi cu mic dejunul Stelino!

post-405-13228089671832_thumb.jpg

post-405-1322808981786_thumb.jpg

Ce ger e afara azi la noi brr! Iar nu stiu ce sa gatesc :) cred ca pun de-o varza,nu prea ma incanta dar nu am mai facut de mult si i-a venit randul .

Dap! Varza am facut pana la urama! :)

Sunt asa de mandra (mi-or murit laudatorii) deja am primit comanda de o salata buf' de la un coleg de-al sotului de serviciu (nu e insurat,tanar si frumusel,si nu are cine-i face) asa ca o sa-i fac,cu mare drag :)

Brava Geany , gospodina .

Trec sa va salut , acum ca m-am racorit putin la "ma enervez" .

Vin cu paharul , poate vrea cineva sa-mi tina companie

http://4.bp.blogspot.com/_XlKjDUjcK_k/S_aFZzjsGXI/AAAAAAAAFi0/Kac4bSigaN0/s1600/Coniac_Cognac.jpg

Eu! :) Si nu te mai nerva' ca asa ie barbatii,cel putin unii dintre ei,al meu inclus,nu mai demult de ieri am avut o discutie similara...

Ce noroc am ca am magazine la scara blocului ca daca ar fi fost in seama lui :) .....

Ei Geany , un magazin am si eu vis -a vis , da' nu ma multumeste nici ca preturi , nici ca produse . Ala e doar asa pentru urgente , dar nu urgente de oricare , ca nu gasesc orice acolo.

Asta e ...abia astept data de 17 sa ma vad la mama , macar alea 3 saptamani sa stiu si eu ce inseamna familia .

Daca vrei un sfat...Pedepseste-l :) da' subtil...Botic,genu':

post-405-13228334259672_thumb.jpg

raspuns scurt si la obect',mutrita trista,olea' de telenovica nu strica uneori :P fa-l sa se simta vinovat,fara cearta si fara scandal...uneori face cat o mie de cuvinte... :)

Mnnee! Ce frumoasa-i inpacarea dupaia... :)

Scuze ca am indraznit... :P

Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine .
Izu' imi pare tare rau ca simti asa si ca traiesti asta :) daca o sa te faca sa te simti mai bine,poti sa-mi scrii oricand p.m...sigur ca eu am multe de spus ,dar nu vreau sa o fac pe forum :) poti sa imi scrii si doar ca sa te descarci daca asta te ajuta vre-un pic :)

Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine .

Pot sa-ti trimit o imbratisare calda de aici?

Izuka, nu uita ca totusi nimeni nu te poate trata ca pe o mobila daca nu il lasi tu. Stiu ca e greu si complicat, dar daca simti ca nu esti tratata cum meriti...gadeste-te la tine si copila ta in primul rand. Cred ca el se simte putin in pozitia de putere de decizie si pana nu-l zgudui putin, putin probabil sa se schimbe ceva.

Pana la urma suntem responsabile de fericirea noastra in primul rand si daca partenerul are gargauni in cap, e datoria noastra sa-i scoatem. Nu merge? Exista alternative...

Mai ales in tara straina daca esti, departe de sistemul tau de suport, e si mai dificil.

Pupici multi!

Dorina, te imbratisez si eu cu drag! Imi pare rau ca traiesti cu un strain printre straini. :)

Uma , multumesc , chiar am nevoie de o imbratisare .

si de la mine, izukule https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

stiu cum este :) adica am stiut candva. tu trebuie sa faci ceva. tie nu-ti este bine si tu trebuie sa iesi din situatia asta.

Izuk, voi aveti nevoie de consiliere familiala , si tu stii asta... poate ca el nu stie cum sa faca , dar ar trebui sa incerci sa-i propui tu asta... nu stiu cum e acolo la voi , la noi nu sunt gratuite , dar si asa , daca trebuie platite , eu zic ca tot merita sa incercati...

Daca nu vrea , si daca raspunsul la intrebarea "sa ramanem in Romania" afost un scurt si sec "nu"- poate ca ar trebui sa incerci o metoda mai drastica. Eu as veni cu fetita in Romania si as astepta replica lui la acest gest> daca vine dupa voi si e de acord cu terapia, inseamna ca mai merita o sansa. Daca nu... macar stii cum stai.Ma iarta ca te-am necajit , dar alte solutii nu sunt. :director:

Koral, nu ar accepta , daca ar stii ca eu scriu aici "din casa"...vai de urechile mele . Nu-i plac "strainii" care se amesteca.

Raspunsul nu a fost sec "nu", a fost ceva in genul "nici vorba" , dar numai el stie motivul .

Cu ce credeti ca mi-a plouat sotul acu' la ceas de seara?! =))

Un vin bun de tara tinut in damingeana de la colegul ce vrea salata buf. si racitura (mancal-ar mama pe el e asa de cuminte si frumusahal da-i timid rau,deja ma gandesc cu cine sa-l cuplez :floare: )

Am zis sa va servesc si pe voi,e rece parfumat si bun :director: (vinu' bre' =)) =)) )

post-405-13228518423_thumb.jpg

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Izuk, draga mea, imi pare tare rau sa aud ca iar ai probleme.Koral are dreptata.Uite, venit pe 17 in Romania.Daca tot sunt gratuite, ia-l de mana si mergeti acolo, poate se rezolva.Eu cred ca el e si mai speriat de strainatate decat esti tu.Femeile sunt mai curajoase.El, fiind cap de familie, e mai speriat, dar incearca sa mascheze asta, stand la net.

Eu as incerca sa ma apropii de el, sa-l mangai, chiar cand e la calculator, si sa-l linistesc la fel ca pe Iza cu:" lasa, ca va fi bine.Suntem aici, amandoi!" Eu asa procedez cand simt ca Stefan e speriat sau nervos dintr-o chestie din afara noastra!

Ia-l tot cu duhul blandetii, ca si el e tot un copil, mare dar copil!

Multa rabdare-ti doresc! Si-un pupic, si-o-mbratisare calduroasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif