December 1, 201114 yr comment_113663 Multumesc mult, 2ut! M-ai dat gata cu cozonacul... in ce fel poate sa arate... Ma duc sa plang un pic. Report
December 1, 201114 yr comment_113685 Iaca , parca era un topik cu bucate pe care altii le-au gatit pentru noi, dar nu-l gasesc si pace buna, asa ca pun aici roadele muncii fratelui meu...care mi-a crosetat saracul sarmale in foi de vita si de fasole ( din 4,5 kg de carne miel /vaca ) ....si acum stau frumos in pungi la congi, si eu am sa ma delectez cu ele impreuna cu pretinarii mei Report
December 1, 201114 yr comment_113687 Stella uite-asa ne-a facut noua mama in vara, peste 300 de sarmale in foi de vita.Le am la congelator si o sa ne delectam si noi cu ele, incepand de la Craciun .Bravo fratele lui Stella! Report
December 1, 201114 yr comment_113689 2ut aplauze pentru cozonacul tau, de aratos e aratos, cred ca si bun . Report
December 1, 201114 yr comment_113690 Iaca , parca era un topik cu bucate pe care altii le-au gatit pentru noi, dar nu-l gasesc si pace buna, uite-lhttps://forum.artaculinara.ro/topic/273-ce-au-gatit-altii-pentru-noi/page__st__100 Report
December 1, 201114 yr comment_113696 sar'mana Adriana...de acum le-am pus aici . priceput fratello al meu la cele culinaresti.Pe maine l-am rugat sa-mi *croseteze* cateva facute din piept de ratza ( magret) in foi de varza murata, caci am vazut o reteta care ma inspira...plecand de la puiul Geaninei umplut cu sarmale, vazut la o doamna Gela care face multe minunatii pe alte zari, o ratza umpluta cu sarmale ...deci acum sa am sarmalele cu magret, ca ratza s-o umplu cu ele si s-o culc pe o *patura* de varza murata gasesc eu mai usor Report
December 2, 201114 yr comment_113707 Mama mea imi face mereu sarmale cu piept de rata si sunt delicioase! Minunatii, se topesc in gura! Report
December 2, 201114 yr comment_113709 Buna dimineata. Uma, abia astept sa mananc din cele cu ratza, de obicei faceam ratza pe varza murata...dar asa cred ca delirul culinar e si mai si serviti vitaminele matinale , niste foetaj cu magiun si migdale, facut deunazi si o cafea. Report
December 2, 201114 yr comment_113710 Buna dimineata. Uma, abia astept sa mananc din cele cu ratza, de obicei faceam ratza pe varza murata...dar asa cred ca delirul culinar e si mai si serviti vitaminele matinale , niste foetaj cu magiun si migdale, facut deunazi si o cafea.'Neata!Stella, multam fain de invitatiune! Dau iama-n fructe, ca-s prea bune. Foietaje ori cafele nu-mi trebe. O zi scurta si frumoasa tuturor! S-un inceput de sfarsit de saptamana calduros! Report
December 2, 201114 yr comment_113711 Buna dimineata! Mi-ai luat-o inainte azi cu mic dejunul Stelino! Ce ger e afara azi la noi brr! Iar nu stiu ce sa gatesc cred ca pun de-o varza,nu prea ma incanta dar nu am mai facut de mult si i-a venit randul . Report
December 2, 201114 yr comment_113726 Dap! Varza am facut pana la urama! Sunt asa de mandra (mi-or murit laudatorii) deja am primit comanda de o salata buf' de la un coleg de-al sotului de serviciu (nu e insurat,tanar si frumusel,si nu are cine-i face) asa ca o sa-i fac,cu mare drag Report
December 2, 201114 yr comment_113733 Brava Geany , gospodina .Trec sa va salut , acum ca m-am racorit putin la "ma enervez" . Vin cu paharul , poate vrea cineva sa-mi tina companie http://4.bp.blogspot.com/_XlKjDUjcK_k/S_aFZzjsGXI/AAAAAAAAFi0/Kac4bSigaN0/s1600/Coniac_Cognac.jpg Report
December 2, 201114 yr comment_113735 Eu! Si nu te mai nerva' ca asa ie barbatii,cel putin unii dintre ei,al meu inclus,nu mai demult de ieri am avut o discutie similara... Ce noroc am ca am magazine la scara blocului ca daca ar fi fost in seama lui ..... Report
December 2, 201114 yr comment_113737 Ei Geany , un magazin am si eu vis -a vis , da' nu ma multumeste nici ca preturi , nici ca produse . Ala e doar asa pentru urgente , dar nu urgente de oricare , ca nu gasesc orice acolo.Asta e ...abia astept data de 17 sa ma vad la mama , macar alea 3 saptamani sa stiu si eu ce inseamna familia . Report
December 2, 201114 yr comment_113740 Daca vrei un sfat...Pedepseste-l da' subtil...Botic,genu': raspuns scurt si la obect',mutrita trista,olea' de telenovica nu strica uneori fa-l sa se simta vinovat,fara cearta si fara scandal...uneori face cat o mie de cuvinte... Mnnee! Ce frumoasa-i inpacarea dupaia... Scuze ca am indraznit... Report
December 2, 201114 yr comment_113747 Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine . Report
December 2, 201114 yr comment_113753 Izu' imi pare tare rau ca simti asa si ca traiesti asta daca o sa te faca sa te simti mai bine,poti sa-mi scrii oricand p.m...sigur ca eu am multe de spus ,dar nu vreau sa o fac pe forum poti sa imi scrii si doar ca sa te descarci daca asta te ajuta vre-un pic Report
December 2, 201114 yr comment_113763 Geany , tu esti o dulce , da' la mine nu tin chestii d-astea ...nu-l doare nici in cot de botu' meu , oricat de telenovist ar fi . El isi vede de treaba lui , adica de statul pe net si eu raman tot cu botu' ...Eu pana nu urlu o tura , nu se rezolva nimic . Chiar si asa , rezolvarea e pe moment , in scurt timp se repeta faza . Asta ma duce la disperare , cred ca nu-l mai pot aduce pe calea cea buna . Tot ceea ce face , face impiuns de la spate . Si cel mai grav este ca nici fetei nu-i mai da atentie , daca ea merge si-l apuca de vorba , il striga , se rasteste la ea "ce vrei Iza?!!" Am pus intrebarea " suntem in plus , ramanem in Romania?" , raspunsul a fost "nu!"Pe mine nu ma incanta deloc sa stau aici , sa fiu mobila de care isi mai aduce el aminte cateodata sa o stearga de praf. Voi stiti ca nu e ceva nou , m-am plans de atatea ori , deja m-am saturat eu de mine .Pot sa-ti trimit o imbratisare calda de aici? Izuka, nu uita ca totusi nimeni nu te poate trata ca pe o mobila daca nu il lasi tu. Stiu ca e greu si complicat, dar daca simti ca nu esti tratata cum meriti...gadeste-te la tine si copila ta in primul rand. Cred ca el se simte putin in pozitia de putere de decizie si pana nu-l zgudui putin, putin probabil sa se schimbe ceva. Pana la urma suntem responsabile de fericirea noastra in primul rand si daca partenerul are gargauni in cap, e datoria noastra sa-i scoatem. Nu merge? Exista alternative...Mai ales in tara straina daca esti, departe de sistemul tau de suport, e si mai dificil. Pupici multi! Report
December 2, 201114 yr comment_113777 Dorina, te imbratisez si eu cu drag! Imi pare rau ca traiesti cu un strain printre straini. Report
December 2, 201114 yr comment_113785 Uma , multumesc , chiar am nevoie de o imbratisare .si de la mine, izukule https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifstiu cum este adica am stiut candva. tu trebuie sa faci ceva. tie nu-ti este bine si tu trebuie sa iesi din situatia asta. Report
December 2, 201114 yr comment_113796 Izuk, voi aveti nevoie de consiliere familiala , si tu stii asta... poate ca el nu stie cum sa faca , dar ar trebui sa incerci sa-i propui tu asta... nu stiu cum e acolo la voi , la noi nu sunt gratuite , dar si asa , daca trebuie platite , eu zic ca tot merita sa incercati... Daca nu vrea , si daca raspunsul la intrebarea "sa ramanem in Romania" afost un scurt si sec "nu"- poate ca ar trebui sa incerci o metoda mai drastica. Eu as veni cu fetita in Romania si as astepta replica lui la acest gest> daca vine dupa voi si e de acord cu terapia, inseamna ca mai merita o sansa. Daca nu... macar stii cum stai.Ma iarta ca te-am necajit , dar alte solutii nu sunt. Report
December 2, 201114 yr comment_113809 Koral, nu ar accepta , daca ar stii ca eu scriu aici "din casa"...vai de urechile mele . Nu-i plac "strainii" care se amesteca. Raspunsul nu a fost sec "nu", a fost ceva in genul "nici vorba" , dar numai el stie motivul . Report
December 2, 201114 yr comment_113811 Cu ce credeti ca mi-a plouat sotul acu' la ceas de seara?! Un vin bun de tara tinut in damingeana de la colegul ce vrea salata buf. si racitura (mancal-ar mama pe el e asa de cuminte si frumusahal da-i timid rau,deja ma gandesc cu cine sa-l cuplez ) Am zis sa va servesc si pe voi,e rece parfumat si bun (vinu' bre' ) Report
December 2, 201114 yr comment_113812 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Izuk, draga mea, imi pare tare rau sa aud ca iar ai probleme.Koral are dreptata.Uite, venit pe 17 in Romania.Daca tot sunt gratuite, ia-l de mana si mergeti acolo, poate se rezolva.Eu cred ca el e si mai speriat de strainatate decat esti tu.Femeile sunt mai curajoase.El, fiind cap de familie, e mai speriat, dar incearca sa mascheze asta, stand la net.Eu as incerca sa ma apropii de el, sa-l mangai, chiar cand e la calculator, si sa-l linistesc la fel ca pe Iza cu:" lasa, ca va fi bine.Suntem aici, amandoi!" Eu asa procedez cand simt ca Stefan e speriat sau nervos dintr-o chestie din afara noastra!Ia-l tot cu duhul blandetii, ca si el e tot un copil, mare dar copil!Multa rabdare-ti doresc! Si-un pupic, si-o-mbratisare calduroasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report