Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Giorgiana, condoleante :rolleyes: Imi pare rau sa aud ca treci prin momente triste..anul asta numai asa a fost :)

Stella mi-ai facut pofta cu painea ta..de salata sa nu mai zic, as putea manca in fiecare zi!

Azi ploua mocaneste in Toronto, macar nu e frig..

azi servim pancakes la halbă, fără guler, cu sirop de arţar. se înscrie cineva?

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lsrikpYHOo1qk3kk1o1_500.jpg

Giorgiana, condoleante :) Imi pare rau sa aud ca treci prin momente triste..anul asta numai asa a fost :)

:rolleyes: Din pacate, matusica mea draga si care imi facea multe bunatati cand eram mica s-a stins dupa o lunga suferinta. Era pentru mine ca a doua mea mama, fiind si sora mamei.

Buna ziua la tot hanul. Giorgiana, condoleante! Eu ma lupt cu o raceala si o oboseala cronica... stau in pat si incerc totusi sa imi fac curaj sa ma ridic.. sunt depresata, cum spune Geany, care apropo... ai un tata foarte tanar si-un cupil tare scump, se vede asa fericit pe umarul bunicului. Ieri si azi am fost prin doua targuri de sf Nicolae... ne-am innoit unii din noi, mai un ornament, mai o jucarie la copil.. oricum ar fi, o gramada de bani cheltuiti. As vrea sa ma apuc si eu de biscuitei.. dar am nevoie de mai mult elan.. ce-i de facut cand afara e asa.. ceata si intuneric..?

Angel, vad ca e mare bataie pe DS asta... si-al meu de 4 ani, ne spune ca el vrea nintendo DS... doh?!?!

Multumesc Alina! :) Sper sa te simti mai bine cat mai curand!

Asa asteptam noi pe mos Nicolae,dupa surpriza ce mi-a facut Stelina ,am pus la ''ziua mea este mai frumoasa'',acum punem ghetutele la usa si-l asteptam pe mos.Eu l-am obisnuit pe bub sa-i fac un aranjament pe vitrina,o instalatie de pom prin care impletesc ghirlande de beteala si cateva globulete ...

Ia' liniste ca-l asteptam pe mocio' :rolleyes:

post-405-13231022561557_thumb.jpg

Ia, o vinit bre mociu shela??? ca tare batran mai e si tare incet a mai ajuns :)

Daa!! Stelino,a ajuns dar nu de batran a ajuns incet ci ca era prea incarcat :)

Eu cred ca meritam o varguta mai degraba nu asa mandrete de esarfa ciocolata si cafe :) da mocio' e bratran si deaia o fi gresit :)

Buna dimineata doamnelor si domnilor!

Giorgiana condoleante. ;)

Alimocanu :) multa sanatate si hai capul sus si te vei simti mai bine vei vedea. Ce imi placeau pietele de Craciun din Europa! Mergeam mai mult sa ma uit la decoratii iar castanele coapte si vinul fiert faceau toti banii Aici imi lipsesc.

Scuze ca vin cu mana goala dar bucataria mea arata asa ;)

post-86-13231239592467_thumb.jpg

Am mare incredere insa ca The Husband o va face pe placul meu cum a facut si baile si dormitoarele ;)

Si la noi a venit mosh Nicolae sa stiti ;)

Annabelle bucurandu-se

post-86-13231240902606_thumb.jpg

Si surprinsa de mummy ;)

post-86-1323124173906_thumb.jpg

m-ai topit :) ce se uita la portocala scumpa de ea.

la mine nu a venit, nu am tinut niciodata traditia. poate ar fi trebuit insa ;)

Buna dimineata la doamnele ce m-au precedat.Anabella e o dulce, si sunt convinsa ca "husband"-ul din dotare va face minuni din bucatarie.

Eu azi am o zi d'alea luuuuuuuuuuuuungi...care finalizeaza cu serata de Craciun...merem la un restaurant .

O zi faina tuturor.

Stella esti o dulceata. Tare mult as vrea sa ne intalnim vreodata fata in fata :)

la mine ploua cu galeata de azi noapte, ploaie de vara cu tunete si fulgere de se zguduie casa. n-am mai vazut asa de mult. nu e frig, doar zgomotos.am fost la cumparaturi cu piciulica mea, ne trebuie un cadou pt o fetita de implineste 1 an duminica si habar nu am ce sa-i iau. vreau ceva care sa abe amintire. mai ma duc in cursul saptamanii sa ma mai uit.

am fugit sa o iau si pe cealalta de la scoala si sa vin sa fac ceva de mancare pt diseara. habar n-am ce. nu a gasit capatana de telina sa-imi fac salata pt mine. poate un orez cu pui diseara.

Buna dimineata tuturor! O zi minunata sa aveti!

La noi ploua maruntel(asta dureaza).

Minunat ingerasul Cristi' :)

hello tuturor!

mosi, ceva, ati avut parte? le-ntreb pe cele care-au fost cuminti...

la mine a venit mosul cu ploaie si asta ma bucura cel mai mult. hai, o zi buna!

Cristina, ce minunata-i gagalicea ta la primul ei mos!

Stella, o zi usoara iti doresc ca-i faina dupa cum ai zis.

Merci...mai m-a sarit din catastif moshu :) ....cre'ca era obosit rau :-* si n-a mai ajuns la cizmele mele, sau unde nu le-am vacsuit aseara ??? :-* :-* :-*

sau unde nu le-am vacsuit aseara ??? :-* :-* :-*

cred ca de la asta ni se trage :-*

eu am primit niste creme duminica, asa ca asta a fost.

Buna dimineata tuturor!

Stella, foarte tanara si frumoasa "moasha" mai esti!

Geany & Bub cuminti tare se vede treaba!

Anabelle seamana mai curand cu o papusa pusa de mosh drept cadou :-*

Georgi, o imbratisare de la mine :-*

Sunt la servici, dar nu am niiiiiiiiiiiiiici un chef de treaba, cineva sa-mi dea un shut va rog frumos!

PS

Unde e Daniella, ca nu am mai vazut-o de mult, Daniellllloooo, ce ti-a adus mosul?

Mie mosul mi-a umplut ciubotele cu dulciuri, e bine tare sa-ti creasca copiii, se intoarce roata hehe

Daniella nu-i la Italica? parca asa zicea...

Aaaaa, atunci o asteptam cu poze si povesti :-*

da' unde-i Lori? Andrada? Lizura e cu cel mic ocupata... eu as vrea sa le mai vad pe-aici.

Ia sa ma laud si io cu ce-am primit zilele astea:

- o vulpita cantatoare, de plus, de la o prietena tare draga mie;

- o tava pentru tarta de la o doamna deosebita;

- o pereche de cercei si-un lantisor cu pandativ.... :-*

Se pare ca am fost tare cumintica anu' asta... :-* Ptiu, sa nu ma deochi! :-*