December 8, 201114 yr comment_114647 m-ai lamurit, totul e muncitoreste, dureaza mult, asa stiam, dar vroiam ceva mai rapid hocus pocus Daca asta nu e rapid!? Pai dupa ce am introdus textul si imaginile, formatatul îmi mai ia 10 secunde Report
December 8, 201114 yr comment_114666 m-ai lamurit, totul e muncitoreste, dureaza mult, asa stiam, dar vroiam ceva mai rapid hocus pocus Daca asta nu e rapid!? Pai dupa ce am introdus textul si imaginile, formatatul îmi mai ia 10 secunde sarumanusitile tuturor de primire! ca tare calduroasa e atmosfera la noi la han! iuhuuu numai aici as sta, precum maimutica aia care sade intr.un colt cand nu are chef de munca pai nu, formatul da, nu-i mult, in afara ca nu vezi acolo direct ce ai bolduit sau bulletat, centrat etc ... care ma incurca oleakce mi se pare greu e de introdus pe rand foto si comentariile, fata de ce rapid se face pe fb, dar sa nu credeti ca ma plang, intreb doar ca sa stiu daca exista varianta si eu fac cu abacul ... ca nu ar fi primasi data ca nu descopar abilitatile tehnice ale siteului decat la zbartul targului Report
December 8, 201114 yr comment_114676 hello, hello!valeu, da' ce nevorbite mai sunteti! se cunoaste ca a venit Daniella.am avut zi plina si urmeaza un we la fel. vad io cum ma scot! aveti warn (asa, de la mine putere!) ptr toate pizzele mai mult sau mai putin reale. eu bag niste pomelo. Report
December 8, 201114 yr comment_114732 sunt distrusa, tel meu a ramas prajit, nu mi s-a putut recupera nici o data, nu mai am nici un contact, nu am habar cine ma suna si nu pot suna pe nimeni, am pierdut agenda din ult 10 ani contacte de serviciu milioane, totdaca mi.a cazut in wc, se cheama ca o sa am noroc ? Daniella si mie mi a cazut in veceul autogarii de la Campina...tot asteptind autobuzul ...tot suna...(Eu am inceput de atunci seria de procese sa nu mi semeni! Report
December 8, 201114 yr comment_114733 hei, v-ati speriat de moatza ca ne-a invidiat cat am vorbit ? ... e drept ca eu am facut cam monolog ...dar trebuie sa va poftesc eu care abia sosii sa luati loc la mese si sa servim ceva bunataturi la han? ia poftiti incoa' di'graba! moatzo ia treci dumneata la interval ... sa vedem cum stai cu pregatirile ... ? Report
December 8, 201114 yr comment_114735 Daniella si mie mi a cazut in veceul autogarii de la Campina...tot asteptind autobuzul ...tot suna...(Eu am inceput de atunci seria de procese sa nu mi semeni! auoleu, mie in wc de pe vaporul rapid (Aliscafo). Doamne fereste de necazuri! ce procese? Oricum a doua zi am pierdut-o sa cumpar altul, sa fac setari pt mail, sa fac rost de cateva numere, apoi sa citesc toate mailurile bulk ... Report
December 9, 201114 yr comment_114775 'Mna dimineata! Va aduc rapid micul dejun, apoi ma duc si io la masa. Deja mi-e foame...... Dupa-amiaza spalam putinica, directia munte..... Abia astept! Report
December 9, 201114 yr comment_114776 Daniella si mie mi a cazut in veceul autogarii de la Campina...tot asteptind autobuzul ...tot suna...(Eu am inceput de atunci seria de procese sa nu mi semeni! auoleu, mie in wc de pe vaporul rapid (Aliscafo). Doamne fereste de necazuri! ce procese? Oricum a doua zi am pierdut-o sa cumpar altul, sa fac setari pt mail, sa fac rost de cateva numere, apoi sa citesc toate mailurile bulk ...Cred ca se refera la procese ca la intamplari.... Carmen zicea mai sus ca a avut fel si fel de peripetii cu telefoanele. Report
December 9, 201114 yr comment_114777 eu am luat si pranzul deja acum mananc un grapefruit roz. am spalat 3 masini, am calcat un camion de rufe (n-am calcat de mult din cauza caldurii), mai am un camion ....ma simt obosita azi si am si stat pe canapea jumate de ora. mi-a ajuns rochita ce am comanda-to nici nu mai stiu cand si sta f stramta din cauza burtii (nu e de gravida)si se ridica, devine f scurta daca o port asa ...o vroiam pt craciun, ce-oi fi crezut eu ca burta o sa ramana mica?...ma oftic acum, e cu un umar doar super sexi. si geanta Misha Barton mi-a ajuns si cadourile nepoatelor, mi-era frica deja ca nu ajung pana la craciun.ma oftic de rochita tare Report
December 9, 201114 yr comment_114778 eu am luat si pranzul deja acum mananc un grapefruit roz. am spalat 3 masini, am calcat un camion de rufe (n-am calcat de mult din cauza caldurii), mai am un camion ....ma simt obosita azi si am si stat pe canapea jumate de ora. mi-a ajuns rochita ce am comanda-to nici nu mai stiu cand si sta f stramta din cauza burtii (nu e de gravida)si se ridica, devine f scurta daca o port asa ...o vroiam pt craciun, ce-oi fi crezut eu ca burta o sa ramana mica?...ma oftic acum, e cu un umar doar super sexi. si geanta Misha Barton mi-a ajuns si cadourile nepoatelor, mi-era frica deja ca nu ajung pana la craciun.ma oftic de rochita tare Da' cine poarta rochita frumusica la anu' pe vremea asta??? Dupa ce nasti, ai sa vezi ce repede ai sa intri-n ea! Report
December 9, 201114 yr comment_114779 Neata la tot hanul, Foxy, buna papica ai adus, si mie mi-e foame tare.Angel, lasa ca-ti gasesti altceva pana la Craciun, nu te necaji.Cred ca m-apuc si eu de facut liste cu meniuri si liste de cumparaturi, ca nu mai e mult pana la sarbatori. Report
December 9, 201114 yr comment_114783 Daniella si mie mi a cazut in veceul autogarii de la Campina...tot asteptind autobuzul ...tot suna...(Eu am inceput de atunci seria de procese sa nu mi semeni! auoleu, mie in wc de pe vaporul rapid (Aliscafo). Doamne fereste de necazuri! ce procese? Oricum a doua zi am pierdut-o sa cumpar altul, sa fac setari pt mail, sa fac rost de cateva numere, apoi sa citesc toate mailurile bulk ...Cred ca se refera la procese ca la intamplari.... Carmen zicea mai sus ca a avut fel si fel de peripetii cu telefoanele.Buna dimineata fetelor sunt in ultimele pregatiri.....nu am bagat biscuitii la cuptor ...acum incerc!======================Sa ma rectific...coincidenta sau nu....din momentul pierderii telefonului( in wc) chiar au inceput procesele la tribunal...adica cumparasem ceva....au incercat sa anuleze actul prin actiune in justitie.....am avut o perioada in care ca sa ma protejez tot am dat bani la avocat......Dar important pina la final este ca s a rezolvat cu bine...adica cine a incercat sa mi faca rau....rau a primit!Binenteles ca am cumparat si eu unul rapid...adica cum sa ramin fara drogul meu??? ====================Va pup si va urez o zi senina ca asta pe care o vad eu acum! Report
December 9, 201114 yr Author comment_114784 Neata!Sorb ultima gura de cafeu si o tai la lucru, apropos , daniela, acum nu merg la cursuri fac practica adica munca ca "berila"tre sa lucru 38,5 ore pe saptamina, scoala abia in mai,iunie si iulie, acum cu patrick sta sotul si din toamna il vom da la krabestuben(un fel de cresa pt copiii pina in 3ani)Angel,nu te necaji ca indiferent ce vei imbraca vei fi la fel de sexy si frumoasa O zi frumoasa va doresc! Report
December 9, 201114 yr comment_114785 Sal'tareee!Aici e soare si frumos (dar frig, brrrr!) Privit pe geam, zici ca-i vara!, iesit afara....zici ca-i iarna!Bun mic-dejun, Fox! Unde mergeti la munte?Carm, toooaaata nopticica am visat portocali si mandarini si lamai plini de fructe si n-ajungeam sa le culeg! Uuuooofff!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Si se gasesc de cumparat dar... deh, copchilu' din mine....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif O zi buna si frumoasa va urez, drum bun si we frumos (era sa scriu fructuos!) Report
December 9, 201114 yr comment_114787 'neata la han. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifsi la noi e soare si nu foarte frig. doar ca noi ne-am trezit in bezna si racoare de dimineata ca nu am avut curent pana ce am plecat de acasa. in cazuri din astea ne dam seama cat suntem de dependenti de curentul electric noroc cu lumanarile "romantice" pana la urma a fost chiar frumos Maia, cel putin, era incantata. Report
December 9, 201114 yr comment_114788 Buna dimineata la tot hanul, eu ca de obicei calare pe matura.Mirela, ai sa fii sexy oricum, si sigur intri in ea rapidulescu, si o ai de Valentine's .Spor la cele treburi, si hodina totusi , ca e necesara.Foxulina, sejour placut la munte si merci de micul dejun. Report
December 9, 201114 yr comment_114789 Bun mic-dejun, Fox! Unde mergeti la munte?Undeva in zona Rasnovului. Report
December 9, 201114 yr comment_114790 Buna dimineata la tot hanul, eu ca de obicei calare pe matura.Mirela, ai sa fii sexy oricum, si sigur intri in ea rapidulescu, si o ai de Valentine's .Spor la cele treburi, si hodina totusi , ca e necesara.Foxulina, sejour placut la munte si merci de micul dejun.Multumesc! Zbor placut (cu maturica). Report
December 9, 201114 yr comment_114792 distractie placuta la munte. la munte e frumos oricum cu si fara zapada. si noi avem un wend busy. nu stiu cand o sa ma linistesc nitel. cand oi naste nu mai ma duc nicaieri, o sa stau sa recuperez cred. ma enerveaza ca puteam sa iau 2 marimi mai mari. nu m-am gandit ca o sa fie asa mare burta, m-am ghidat dupa burta precedenta ...asta e. mac sa-i trag o poza fuga sa vedeti de ce ma atac Report
December 9, 201114 yr comment_114793 im back asta e inculpata. ma incape dar e stramta pe burta si cred ca nu pot sa stau jos. si cred ca daca ma aplec se vede si ce-am mancat in generala asta e geanta si-astia sant pantofiorii Sarei pt Moatza ...am uitat sa-i pozez cand mi-a zis, acuma i-am pus la loc in cutie ca i-a folosit azi si i-am si pozat. Report
December 9, 201114 yr comment_114795 Buna dimineata! O zi frumoasa tuturor! Lasa ingeras ca dupa ce o sa nasti o sa fii o mamica f. frumoasa si eleganta cu rochita f. frumoasa si geanta,sa o porti sanatoasa Report
December 9, 201114 yr comment_114796 Bun mic-dejun, Fox! Unde mergeti la munte?Undeva in zona Rasnovului. Atunci saluta-i si pe ai mei! Distractie placuta! Report
December 9, 201114 yr comment_114797 im back asta e inculpata. ma incape dar e stramta pe burta si cred ca nu pot sa stau jos. si cred ca daca ma aplec se vede si ce-am mancat in generala asta e geantasi-astia sant pantofiorii Sarei pt Moatza ...am uitat sa-i pozez cand mi-a zis, acuma i-am pus la loc in cutie ca i-a folosit azi si i-am si pozat.Geanta si pantofiorii imi plac la nebunie!!! Iar rochita-ti va veni minunat mai acusi... Report
December 9, 201114 yr comment_114798 Bun mic-dejun, Fox! Unde mergeti la munte?Undeva in zona Rasnovului.Atunci saluta-i si pe ai mei! Distractie placuta!Ahaaaaa.... Pe care parte de drum sa ma uit? Stanga ori dreapta? Multumim pentru urari! Report
December 9, 201114 yr comment_114799 Buna dimineata .Foxxy , ca de obicei , ne pune la ingrasat.Pe aici e bezna iar , urasc zilele de genul asta , cand trebuie sa stau cu becurile aprinse pe parcursul intregii zile .Duminica Asociatia romanilor din Finlanda organizeaza Craciunul romanesc si vom merge si noi . Cred ca-s eu mai nerabdatoare ca Izabela . Un concert , o piesa de teatru in tema Craciunului interpretatat de copii , colinde , vine mos Craciun si o masa traditionala. Precis va fi tare frumos . Report