Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La multi ani lui tati, Daniello! Daca te sun pe tine, se pune?

Poti sa iei ce aparat vrei tu, ca toate fac la fel!Daca-i prea complicat, risti sa-ti prinzi urechile!

Cred ca-i tardiv de tarziu sfatul meu, dar...

La mine a-nceput we, au inceput trebile.Ca doar acum am si eu timp sa fac cate ceva.Maine voi fi HOME ALONE, yupii, si-mi voi face trebile in liniste si pace, basca biscuitii cu cascaval si pe cei cu lamaie! Am, vorba lui Geany, niste pofteee!

Luai chimen azi.Samanta! Pret de heroina: 5 RON/ 50 gr, 10RON suta de grame!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif O fi de contrabanda?

Daniella, spune pretul - eu zic camera =))

La multi ani, sotului! Sanatate si fericire maxima! :floare:

La multi ani sotului Daniella :105:

Maya pot sa te rog sa-i dai un pup pe nas craciunelului din poza?

Eu azi am cadut in butoiul cu melancolie...

De dimineata m-a sunat fratele meu sa ma anunte ca nu pot veni de Craciun :floare: .

Si eu imi facusem atatea planuri, pentru mine era sigur sigur ca vin. Offffffffffff!

De dimineata m-a sunat fratele meu sa ma anunte ca nu pot veni de Craciun https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif .

Si eu imi facusem atatea planuri, pentru mine era sigur sigur ca vin. Offffffffffff!

Any, mai e timp, poate se schimba planurile! Tin pumnii!

De dimineata m-a sunat fratele meu sa ma anunte ca nu pot veni de Craciun https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif .

Any, mai e timp, poate se schimba planurile! Tin pumnii!

Nu stiu...nu cred :floare: .

Zoazo :floare:

Daniella, spune pretul - eu zic camera :)

La multi ani, sotului! Sanatate si fericire maxima! :floare:

Va multumesc tuturor de urari si de felicitari si va doresc asemenea si voua!

Maya, pretul nu conteaza cand vreau sa fac un cadou, mai ales pt tati, conteaza sa fie manevrabila si pe auto si sa faca si pe auto foto mai bune decat o camera de amatori. Exista si asa ceva :floare: ?

I-am spus ca ii fac camera cadou de ziua lui, ramane doar sa ne decidem care, dupa care scot banii de la tescherea. :lol:

De dimineata m-a sunat fratele meu sa ma anunte ca nu pot veni de Craciun :floare: .

Any mai treci pe la fantana si mai invoca divinitatea sa te ajute... . Ne-om concentra toate pe dorinta ta si s-o implini.

Dar dumneata de ce nu vii in tara, ca asa de mult ti.ai dorit sa faci sarbatorile alaturi de ai tai anul asta ... ?

Dupa cum stiti, dupa telefon, ieri a crapat si laptopul de acs pe care forumam eu(e drept decedatul avea 5 ani si 9 luni, ceea ce pt un laptop e tare mult, mai ales ca a fost non stop deschis ...). Asa ca ma duc si eu pe la fantanita, hai Any ca iti ofer bratul ... sper sa vina si patroana Eataly sa ajute cu un gand bun ... :floare:

Neatza , am trecut si eu la fantana sa arunc fro doi banutzi pentru voi. sper sa vi se implineasca dorintele.

Eu azi am 2 repetitii, si diseara merg la un spectacol ..da maine hodina.Pana atunci, serviti, sper ca Foxulina

la munte e deja servita cu micul dejun

post-16-13235000205427_thumb.jpg

post-16-13235000314572_thumb.jpg

post-16-13235000432241_thumb.jpg

post-16-13235000580693_thumb.jpg

post-16-13235000666403_thumb.jpg

post-16-13235000866614_thumb.jpg

Stelluta merci de mic dejun! tii ce bunataturi, io ma infig la fructe, apoi ma duc pe la frigider dupa branzici.

Cred ca Foxulina are noroc de zapada, au aratat acum de la Predeal ca a nins si se schiaza. :floare: Bravo Foxuuuu, sa ai parte de un we super!

Va doresc tuturor un we grozav, cu spor sau relax exact asa cum va doriti!

neata. la mine a fost cald azi, am foat la cumparaturi singura (nu-mi vine sa cred, nici un copil sa ma bazaie la creieri si sa ceara muzica lor, etc LOL)

ma pregatesc de plecare si eu, doar cu el :lol:...socri sant babysitters azi. ne ducem la Top Gear (britanicii sant aici ). iesim cu alt cuplu , drinks dupa...n-am mai iesit singuri de mult.

mi-am facut unghiile la picioare singura, greut dar inca mai pot :floare:...daca nu puteam ma duceam sa mi le faca. sant mai mult ca sigura asta e ultima data :floare:

o zi buna tuturor.

Ziua buna . Scurt pe la han sa servesc ceva , ca mi-e lene sa-mi fac singura :blush: si sa va urez week-end placut .

Izuk ce faci? esti mai bine?

noi am renuntat la protap si gratar pt moment ... , dar nu se stie cum se sucesc planurile, ca suntem oameni de actiune/aventura doar .... =))

Izuk :blush: esti mai bine? mai sunt cateva zile si pleci la cei dragi. Oare azi ziceai ca mergeti la Craciunul comunitatii romanilor?

doream sa iti spun si eu ca poate e bine de o mica pauza, sa ramai putin pe la romanica, daca nu intrevezi o perioada mai fericita acolo decat aici. Sau macar sa ameninti cu asta cand vei fi deja ajunsa, cum zicea si Geany: o mica telenovelica cand si le merita nu strica ... B)

Salut!

Azi, la mine, arata bune! E lumina dar frig!

Stellina, saru'mana pentru masa! Eu dau cafeaua:

post-73-13235077328867_thumb.jpg

Abia astept sa raman singura acasa si sa-mi fac treburile pe-ndelete, fara sa ma-mpiedic de picioare!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Si, daca-mi iese, va pun si dovezi "mirositoare"https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Eu am gatit de m-am rupt,senvisuri'' prajite si taitei cu lapte =))

Mac' sa mananc la mama B)

Sunt tare mandra de mine ieri ca am mancat salata,branzica si mere si nu mi-am facut paste desi imi era f. pofta(acum mi-a trecut :blush: )

zozo spor la treburi, io astept dovezile ...traiesc din poze :blush: ultimamente, de marti sau miercuri nu am gatit nik ... ca joi o facut mamaie sarmale si ieri drob si baclava ... ce o sa mai mancam de Craciun nu stiu ... =))

oare e vreun targ de adouri de craciun we asta, mai ales cu jucarii pt copii ma intereseaza ....

Sunt tare mandra de mine ieri ca am mancat salata,branzica si mere si nu mi-am facut paste desi imi era f. pofta(acum mi-a trecut :blush: )

B) brava Geany si eu as pleca pe la mama, dar mi-e lene ... B)

B) brava Geany si eu as pleca pe la mama, dar mi-e lene ... B)

Paii ieri era sotul de serviciu si cel mare m-a anuntat ca a mancat in oras si la un prieten,asa ca nu tinea vraja marii'' sa-mi fac paste si sa iau de 2 ori cu furculita din ea de pofta,trebuia sa fac o portie babana si cu sosul,si la ce pofta aveam sigur o haleam pe toata,asa ca am fost ''cuninte'',am halit o patratica de ciocolata si gata...Sa vad daca or vrea astia paste deseara ,daca nu sa amana pe termen nelimitat... B) B)

Dani , multumesc de intrebare , sunt mai bine . Intalnirea e maine , incepand cu ora 14 .

Astazi cred ca stam cuminti acasa , ploua si e tare mohorat .Saptamana viitoare , pe vremea asta sunt la Budapesta . Zburam de la helsinki la Budapesta , iar de acolo ne ridica socrul sa ne duca acasa .

dar nu-mi da nimeni sfat ce aparat sa iau si unde sunt preturi mai bune la asa ceva la noi? Mai am timp doar 3,5 h :blush:

Eu iti recomand Fujifilm FinePix HS20. E tatal si mama aparatelor foto la un loc in acest moment.

Si-l gasesti si cu 1214.95Ron.Nu cred ca am voie sa-ti dau link.Iti zic in PM.
Va servesc si pe voi cu niste biscuiti superbi.Ai Oanei, cei cu chimen.

post-73-1323544567524_thumb.jpg