Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Oana sa-ti traiasca frumusetile mici ! Scumpe sunt :P

Carmaw,imi pare rau pt. tv,dar daca abea l-a luat e in garantie asa ca se rezolva sigur!Al meu nu mai avea imagine si dupa ce s-a pus problema ca sa luam altul (acum de sarbatori era o gaura serioasa),s-a putut totusi repara,al meu are mai bine de 7 ani,aproape 8.Sper sa rezolvati cu bine problema :P

Geanny...da ,dar e luat de la o firma din Oradea trebuie EVENTUAL trimis acolo...il trintesc aia la ducere dar daca il mai trintesc si la intoarcere ce fac iar incep comedia?

Da magazinele viryuala sunt poate bune dar trebuie sa ai bafta si sa nu fie la mama naibii caci uite altfel...problemele

PUpici lui BUB ,tie si la hangite!!!

Bine v-am gasit si eu, chiar acum mi-am facut cont aici pe AC. Mi se pare o comunitate prietenoasa si sper sa ne auzim cu bine pe diversele subiecte!

Buna!

Bine ai venit de acolo din frumpoasa ta tara!!:P)))

Tot visez sa ma plimb pe acolo!!! e frumos??

Ce se papa?? :71:

Carmen,imi pare rau sa aud ca s-a stricat tv-ul,poate se rezolva in cateva zile :P :71:

@moatza: Nu e nume cehesc, e doar un joc de cuvinte, echivalentul numelui meu in limba elfilor(Tolkien).

Bine v-am gasit si eu, chiar acum mi-am facut cont aici pe AC. Mi se pare o comunitate prietenoasa si sper sa ne auzim cu bine pe diversele subiecte!

Buna!

Bine ai venit de acolo din frumpoasa ta tara!!:71:)))

Tot visez sa ma plimb pe acolo!!! e frumos??

Ce se papa?? =))

Hehe e foarte frumos, poate sa va spuna si cerra ca a fost in vizita-mama mea..deci de loc sunt din Timisoara <3.

Ce se papa? Hmm..cehii sunt experti intr-ale carnii de porc, deci se aseamana cu romanii din punctul asta de vedere...desi mie nu mi prea de folos pentru ca sunt pesce-vegetarian :P (prietenul meu nu e insa, deci tot facem de toate).

@moatza: Nu e nume cehesc, e doar un joc de cuvinte, echivalentul numelui meu in limba elfilor(Tolkien).

[i]

ooo, deja m-ai uluit.

[/i]

poate sa va spuna si cerra ca a fost in vizita-mama mea.

te-am banuit eu. in cazul asta, cred ca te cunosc, s-a laudat Cerra cu tine si te-am vazut.

Cerra, ia prezentati-va voi aici

Sa vedeti ca nu stiti care-i mama si care-i fiica.

Bine ati venit Cerra si Erunice!

Oana frumoase felicitari de Craciun!

Noi am avut invitati nashii ieri care au venit cu daruri de la Mos Craciun :71: _ Annabelle era in delir - chiuia de bucurie uitandu-se la jucarioare. Seara am mers la un concer de colinde in aer liber - "Carols by candlelight" si a fost tare incantata.

O poza cu ea pe iarba :P

post-86-13242415517822_thumb.jpg

Eu ma apuc de impachetat si organizat casa pentru concediu.

O zi buna sa aveti!

Salut!

Nu m-am putut abtine si-am prestat, la drum de seara, fursecurile mele fragede (Maria).Daca tot nu se-ncumeta nimeni sa le faca...

V-am adus si voua!

post-73-13242416475299_thumb.jpg

O poza cu ea pe iarba :71:

ai facut-o spiridusul mosului? tare-i dragalasa!

Zozo, o iei pe urmele lu' Geany!

Iham! Da! Au fost "la cererea publicului larg", adica Stefan. Avea chef de rontaiala cu lapte! Eeehh, Moatzo, facem si noi ce putem! Adica doar cu scortisoara! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Cristina, frumos elfulet ai! Sa va bucurati de ea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Cerra, ia prezentati-va voi aici

Sa vedeti ca nu stiti care-i mama si care-i fiica.

ne am prezentat si aici.

Salut!

V-am adus si voua!

F bine ai facut zoazo

Multumim ptr fursecutze :floare:

Multumesc la toate de complimente.

Noi suntem in pregatiri de plecare,mai avem si maine si plecam la drum pt 6 zile.

Daniella, chestia aia care ascunde suportul bradului este un material de vatelina - asa parca se zicea in romana si este in forma rotunda si poti imprejmuii suportul.

Cristina, ce scump mic in iarba cu botocei mici!! Cand sunt mici miros atat de bine si sunt atat de suavi, imi este dor de perioada aia.

Moatza,frumos brad cu clopotei.

Erunise bine ai venit!!

Cerra, imi era dor sa vad ce dulciuri mai faci. Yumm!!

Zoazo, m-ai emotionat f mult prin cuvintele tale frumoase zise la adresa fetitelor mele. Esti prea dulce. Am pus ochii pe fursecurile Maria si pe turta dulce si pe...sunt prea multe de enumerat, vroiam multe sa fac acum ininte de Craciun dar,mai las loc si pt alte sarbatori. Arata f bine fursecurile.

Geany, suna bine tavalita ta. Interesanta reteta, nu am auzit de ea pana acum.

Carmaw,sper sa rezolvi cu TV-ul. Vreau si eu coliva!! Nu am mai mancat de mult tare.

Sper sa va mai pot scrie maine, daca nu, va urez acum Craciun Fericit!!! Sa aveti parte de toate bucuriile!! Va pup si va iubesc pe toate.

Bine ati venit Cerra si Erunice!

Oana frumoase felicitari de Craciun!

Noi am avut invitati nashii ieri care au venit cu daruri de la Mos Craciun :love7: _ Annabelle era in delir - chiuia de bucurie uitandu-se la jucarioare. Seara am mers la un concer de colinde in aer liber - "Carols by candlelight" si a fost tare incantata.

O poza cu ea pe iarba :)

post-86-13242415517822_thumb.jpg

Eu ma apuc de impachetat si organizat casa pentru concediu.

O zi buna sa aveti!

Bombonica ta cea dulcica e adevarat 'splendoare in iarba'!!! :floare: :pupic: :pupic:

mersi Carmaw - ramane doar sa sper ca Annabelle va avea un picut din talentul si frumusetea lui Natalie Wood din filmul asta :floare:

mersi Carmaw - ramane doar sa sper ca Annabelle va avea un picut din talentul si frumusetea lui Natalie Wood din filmul asta :floare:

te indoiesti???

bun venit noilor si salutare la ceilalti. eu fac curat la iepuri s prin casa, maine cred ca fac fursecurile cu vanilie si crapatele lui any :pupic:...vineri o taiem si noi. am si spalat sa nu ramana nimic....

27 grade la mine azi. vreau sa fac ham la cuptor de craciun dar toti vor rece ca e prea cald :)...nu fac doar pt mine.

am dansuri in burta azi, a prins si el un piciorus :love7:..o zi fara discomfort, asa ca poate reusesc si eu sa fac tot ce mi-am propus.

se pun pariuri ce o sa fie bebe, abia astept sa vad cine castiga. :pupic:..inclusiv ai mei acasa fac pronosticuri.

va las, ma duc sa termin cusca la iepuri ca-i au in casa fetele si parca vad ca rontaie iar fire si mobila.

Angel eu vreau sa stiu ce dai celor care ghicesc. :pupic: Eu zic - BAIETEL!!!

Dau si eu cu banul...FETITA???

Da apropos care e miza???

Un pupic...sau ne incolonam si venim spre tine??....facem curat ;d'alea gurii o sa vezi tu... :floare:

Carmaw,sper sa rezolvi cu TV-ul. Vreau si eu coliva!! Nu am mai mancat de mult tare.

Sper sa va mai pot scrie maine, daca nu, va urez acum Craciun Fericit!!! Sa aveti parte de toate bucuriile!! Va pup si va iubesc pe toate.

Si la tine Craciun cu armonie si sanatate...ti as trimite eu coliva ...dar....

Am uitat sa ti spun ca am facut biscuiti au tinut pina ieri (la frigider....deci 9 zile)

Ii mincam asa incetisor dupa masura stomacului.

:floare:

Buna dimineata tuturor, sa aveti toate o saptamana minunata!

Cerra si Erunise, va spun si eu bine-ati venit la noi!

Cristina, sa-ti traiasca spiridusul, Doamne dulce poate fi! Salopeta e mortala, ce-as vrea si eu un pic de caldura...

Oana, foarte buna ideea cu felicitarile, sunt tare dragalase fetitele tale, mai ales cand sunt asa vesele.

Buna dimineata la lume.....offfffffff ninge, si cand mai citesc la Mirela ca e cald....imi vine asa un dor de duca...pentru cei ce nu mai stiu, urasc iarna, si tzapada, care mereu devine ghiata si e pericol de dat pe spate cu potcoavele in sus :love7:

Oana si Cristina, niste dragalase domnitele voastre.

Mirela , eu zic...fetita. spor la lucru, dar ia-o si tu mai catinel, ca nu-ti ridica statue fata mea.

In rest , biscuitesc la greu, m-a apucat vrenicia sa fac si islerele lui kiken ...:floare:

azi tre sa distribui vreo 35 de pungutze...aseara am dus la spctacol o cutie cu di tate ( exclus cei ce-i mai fac azi :pupic: )

si tot asa...maritza (masina de spalat) e in toi...maine vine doamna la calcat si sa nu se plictiseasca :pupic:, plus ca am toata casa cu fundu-n sus, si nici un chef...cadoaiele de Craciun ciuciu penciu...

o zi faina la toata lumea

hello, hello!

asa-i, Stellutzo, se face gheata, dar e frumos sa ninga, in casa sa fie cald si gospodina casei sa faca prajituri intr-o bucatarie frumos mirositoare. idilic!

la noi au anuntat ca nu va fi zapada nici de Craciun, nici de Anul Nou. nu-i nimic, suntem obisnuiti.

'Mna d-amiaza! Am reusit si io sa citesc cele 10 pagini scrise in 2 zile...... :D Da' cu greu! :D

Geany, bine ca s-au rezolvat lucrurile.

Stella, esti o harnicuta, de nu se poate. Prajituresti la greu..... :D

Cerra & Erunise, bun venit, frumoaselor! :D

Cristina, e superba elfita! :D N-o aduci si pe meleagurile romanesti? :D

Zoazorel, buni furseci facusi! :D

Oana S, plimbare placuta si te asteptam cu impresii din calatorie! :D

Carmaw, ce-ai rezolvat cu televizorul, pana la urma? Ati aflat de ce nu merge sonorul? :D

Si precis ca am uitat de restul populatiei, scuze, dar la atatea zeci de pagini, cam greu cu memoriile mele! :floare:

O cafeluta pentru toata lumea:

post-46-13242884713244_thumb.gif

Buna dimineata spre pranz

Bine ai venit Erunise.

Cristina, ma topesc cand o vad pe Anabelle.

Oana, ce-mi plac scarile astea in tip american :floare:.Asa am vrut si eu sa fac, da mie mi-ar tb pe putin 10 m de ghirlande,plus ca al meu zice ca apoi ne incurca cand coboram treptele si punem mana pe balustrada:(

La noi soare,dar si ceva zapada,cand e asa cu soare imi place,urasc sa ploua.

Am intrat in linie dreapta cu pregatirile, chiar daca ni s-au schimbat planurile si nu ne mai strangem la noi eu tot vreau sa fac cateva preparate traditionale, mai putin sarmale.

De azi ma apuc si eu sa ornez prin casa, ieri am us coronita la usa, iar joi sau vineri facm bradul.

Azi eu va servesc pe langa cafeluta Foxulynei cu niste turta dulce

post-479-13242889651686_thumb.jpg

o zi frumoasa si o saptamana excelenta va doresc