December 19, 201114 yr comment_116879 Stella, e pe undeva reteta de trufe? a pus-o aseara din nou Daniella https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__view__findpost__p__116428 Adriana, super biscuitii din punga.Brava Report
December 19, 201114 yr comment_116880 Stella, e pe undeva reteta de trufe? a pus-o aseara din nou Daniella https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__view__findpost__p__116428 Adriana, super biscuitii din punga.Brava Merci Stella, inca ceva: avand galbenus crud, cate zile rezista in frigider? Adica as putea sa le fac pe miercuri joi seara? Report
December 19, 201114 yr comment_116882 da va dau pachetele cu biscuiti poftim si de la mine Eu nu înţeleg cum reuşiţi să vă organizaţi atât de bine, încât să vă fie deja gata pacheţelele cu prăji... eu abia nădăjduiesc să le pot împărţi vineri. Foarte faine şi vesele, se vede că sunt făcute şi dăruite cu tot sufletul tău bun... Report
December 19, 201114 yr comment_116883 Adriana, imi plac bastonasele, uite astea am uitat sa fac anul asta.Mai am si eu o tura de pachetele de facut, asta e prima tura, tb sa-mi iau pungute simple acum am avut cu floricele Oana, cand ai tu timp, oricum anul asta n-am sa pun, ar fi prea multe de facut,deja am investit destul in amenajarile casei,dar la anul o sa-mi iau si eu. Azi am inceput sa ornez prin casa, sa vad maine cum ma misc ca e si al meu acasa, asa in prag de sarbatori s-a accidentat si e in concediu medical.culmea ca miercuri ar fi fost oricum ultima zi de munca pe anul asta, ca apoi abia in 9 ianuarie mai incepeau munca.Mi-am dat comanda pt ce-mi trebuie ca sa fac carnati si toba, sper sa ajunga miercuri ca joi iara sunt pe drumuri,sau macar sa lase la vecini. Report
December 19, 201114 yr comment_116884 Any, ciocolata fiind topita (calda) oul se omogeneizeaza rapid ...si in general se trec rapid...dar cred ca tin cateva zile fara probleme la rece ( nu in figi , ci camara sau ceva racoros) cica daca tii cioco léa frigider devine casanta.... Report
December 19, 201114 yr comment_116891 Foarte fain ti-a iesit saculetul!grazie cara Adriana ce bine arata pachetelul cu dulciuri!! Va pup!!mersi Adriana, super biscuitii din punga.Bravagrazie stellina Eu nu înţeleg cum reuşiţi să vă organizaţi atât de bine, încât să vă fie deja gata pacheţelele cu prăji... eu abia nădăjduiesc să le pot împărţi vineri. Foarte faine şi vesele, se vede că sunt făcute şi dăruite cu tot sufletul tău bun... eu am inceput sa le fac de citva timp ca sa le am gata in ultima saptamina cind trebuie sa le dau, le-am facut treptat gen intr-o seara aluatul si intr-alta coptul, le-am pus in cutii de tabla in camara, unele nu mi-au iesit ca s-au pleostit si le mincam la micul dejun in cutii sunt cele "bune", inclusiv cel care inchide saculetul e un rebut, ca am uitat sa pun praf de copt si e tare ca piatra, dar apoi mi-a venit ideea sa le decorez si cum aveau gaurica ca trebuiau puse in pom, am zis hai sa le folosesc la inchisul saculetelor ca sa ramin in tema saculetul asta e primul care pleaca, tre sa ma duc miina la coafor si cum nu le mai vad pe coafeze pina dupa Craciun am inceput cu ele datul, azi am facut si cornulete cu rahat deci urmatoarele vor fi diferite Adriana, imi plac bastonasele, uite astea am uitat sa fac anul asta.aluatul e splendid, pun miine dimineata reteta daca reusesc, sunt frumoase, eu sunt cu frica sa nu coc bine totul si cred ca le-am lasat prea mult pentru ca partea alba e prea colorata, sunt foarte frumoase dar problema e ca sunt fragile, cum am inchis saculetul cum mi s-au rupt doua Report
December 19, 201114 yr comment_116893 Multumim mult de tot pentru aprecieri! Annabelle e foarte darnica cu pupici in stanga si-n dreapta sa va trimite le toti -numai ca-s cam lipiciosi - ca ne ies dintisorii :) :D Adriana, Ioana, Stella ce daruri frumoase - abia astept si eu la anul sa fac asa pentru colegi!O zi frumoasa va doresc - nu mai pot intra urmatoarele zile asa ca merg acum la topicul lui Dragos cu urari. Report
December 20, 201114 yr comment_116902 Neatza la toata populatia. m-am trezit cu noaptea-n cap , si nu am nici un chef de nimic, dar imi voi trage usor un sut sa revin pe baricade. o zi faina si productiva la doamnele si dlmnii ce dau pe aici.imi doresc cafelutza la gura sobei , ceea ce va urez si voua ( aka sa aveti timp de-o leneveala cateva clipe ) Report
December 20, 201114 yr comment_116905 nu am nici un chef de nimic, hello, hello! Stellutzo, nici nu trebuie! azi ai oameni la munca, parca. Azi am si eu niste chestii administrative de rezolvat, as vrea s-o sterg usurel de la serviciu. de fapt, tb sa rezolv si ceva ptr birou, asa ca mi-am propus sa profit nitzel. Ma uit la pungulitzele voastre cu dulciuri, f frumoase sunt si e un gest minunat sa oferi si sa arati ca te-ai gandit la respectiva persoana. Totusi la mine nu prea se obisnuieste, nici n-am primit, nici n-am daruit astfel de atentii. Dupa ziua omului, cand mi-au ramas multe fursecuri si tort, am dat la pachet invitatilor, da'n rest, nu prea!Azi ma duc pe la cineva si duc o cutie de ciocolata mai buna, asa, ptr ca vreau eu. Simt ca ar aprecia mai mult asta decat prajituri facute de mine. N-am incercat, dar fiindca n-o face nimeni nu-mi vine sa inaugurez eu moda.Ptr prietenii si rudele pe care le vizitez de sarbatori am pregatit cadouri, mai mari sau mai mici, iar nasilor nostri, care-si serbeaza ziua de nastere chiar in ziua de Craciun -el- voi pregati un tort ptr ca i-am obisnuit asa. La parinti nu duc nimic dulce, ptr ca tata e pe insulina si nu-i cazul, cumnata-mi -nu, ca le-ar manca si iara nu-i cazul...ptr prieteni am cumparat tot cutii cu ciocolata belgiana...la colegi nu fac cadouri ptr ca toata lumea e prea rece si nu s-au legat decat relatii conventionale, strict de serviciu...mda, cam asta e!ma uit cu jind la pachetelele voastre, ma mananca palma sa fac, dar ma gandesc ca as ramane cu ele si chiar nu e cazul sa gustarim, sa tot gustarim.ptr familion mi-am pus in plan sa fac un tort ciocolatos, ca asta-i cererea si niste eclere. o zi buna tuturor! Report
December 20, 201114 yr comment_116906 BUNAAstazi vine cumnata mea...retinusem pt ea un apartament deasupra mea ieri seara inginerul sef de la Electrica campina(proprietarul) imi spune ca s a razgindit ca nici cu un milion pe noapte nu vrea.Canapeaua era sparta nu oferea nimic nici perne nici cearceafuri nici micul dejun si in plus il rugasem de o luna jumatate si am precizat ca nu se poate razgindi in ultima secundaPorcaria asta la facut pe omu mea sa laude puternic asemenea comportamenteIar eu aplaud.Pensiunile acum( am doua linga mine) cereau 80 de roni nu peste 100 ca tovarasu inginer dar nu am gasit decit pt 3 zilece sa zic am inceput saptamina...penibil!acum plec la aeroport....si de aici in colo n u ma mai astept la nimic bun.Va pup si nu va urez ce mi sa intimplat mie....o poveste romaneasca! Report
December 20, 201114 yr comment_116910 Adriana, minunat arata saculetul, sigur toti vor fi incantati sa primeasca asa ceva.Carmaw, lasa, nu-ti face sange rau, sigur totul va fi bine pana la urma.Stella, dupa cate ai facut in ultima vreme nu ma mir ca azi n-ai chef, mai fa si tu un pic de pauza. Cand ma gandesc la multimea de pungute pe care le-ai facut, ma dor pe mine toate cele...Eu sunt la servici, nu prea mai am chef, ma gandesc ce mai am de facut, liste de cumparaturi si altele de genul asta.Dar m-apuc totusi de lucru...o zi faina sa aveti! Report
December 20, 201114 yr comment_116911 ma uit cu jind la pachetelele voastre, ma mananca palma sa fac, dar ma gandesc ca as ramane cu ele si chiar nu e cazul sa gustarim, sa tot gustarim.ptr familion mi-am pus in plan sa fac un tort ciocolatos, ca asta-i cererea si niste eclere.Moatzo aici e ceva normal, dar vezi ca depinde de obiceiurile din fiecare loc, pe forumul italian multe facem asa ceva. Apoi eu de-a lungul anilor am obisnuit lumea care abia asteapta punguta mea, nu pot sa-i dezamagesc Chestia e ca faci cadou timpul si pasiunea pe care ai pus-o in ceea ce ai facut (pe linga calitatea biscuitilor facuti cu ingrediente simple) si care e un cadou nepretuit, am cintarit ca fapt divers punguta asta si are 700 de gr (fara biscuitele de la inchizatura care e tare ca piatra si greu ca plumbul ), nici nu vreau sa ma duc sa vad cit ar costa luate intr-o cofetarie. Si le dau celor care stiu ca apreciaza, normal ca nu i l-as face cadou uneia care nu pune gura pe un dulce.Nu's daca m-am facut inteleasa Report
December 20, 201114 yr comment_116916 Moatzo, vezi ca dau "dependinta" , si dupa aia le asteapta mereu .Si mai e un factor care nu trebuie neglijat...in RO femeile sunt gospodine, fac mereu una alta...aici e deja ceva deosebit cine sta sa faca home made , si apreciaza si mai mult astfel de cadauri...mai mult decat daca as lua o cutie babana de cioco , ca e munca , pasiunea si cum zoice Adriana, lucrurile bune si proaspete ca ingrediente:) Report
December 20, 201114 yr comment_116919 Salut!Eu deja m-am apucat de "administrativ" Azi spal lenjeriile si fac bagajele!Cum zicea si Moatza, pe-aici s-ar uita lumea urat daca as facea asa ceva.La mine la birou, cum ma stiti nebunica (a se citi cumintica, timiduta, etc, vedeti voi), relatiile sunt oarecum calde, dar nu de prietenie.Io-s singura fatuca in birou si "pustii" mei s-ar fi bucurat de asa pungute, dar le-am dat doar cate o ciocolata! Ei...nimic, asa ca...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/mellow.gif Maine vom pleca (sper) la Braila.Sper sa n-apara ceva neprevazut.... O cafea la gura..semineului mi-ar placea si mie! Nu ploua, dar e intunecat si rece! Report
December 20, 201114 yr comment_116921 Nu's daca m-am facut inteleasa te-am inteles perfect si nu incetez sa admir munca si bunavointa voastra.de fapt f multe le-am invatat si deprins de la voi, fapt ptr care va multumesc. Si mai e un factor care nu trebuie neglijat...in RO femeile sunt gospodine, fac mereu una alta... Stellutzo, ai fi surprinsa sa stii cat de putine femei mai fac o oala de mancare! In anturajul meu sunt privita ca o curiozitate, si eu nu fac nici pe jumate din cate faceti voi. Dintre colegele mele doar eu gatesc regulat si mai prestez si deserturi. Cand aduc la birou mancare gatita sau prajituri, de cele mai multe ori sunt privita cu neincredere, probabil banuiesc ca am femeie in casa care imi gateste. De-aia nu le fac nici eu cadouri de Craciun Comunitatea de pe forum nu-i deloc reprezentativa ptr ceea ce-i Romania feminina acum. Chiar daca au sau nu joburi solicitante, au sau nu cariera femeile aleg sa fie comode. In detrimentul sanatatii familiei, de cele mai multe ori. gata, plec sa rezolv treburi in oras! Report
December 20, 201114 yr comment_116923 De Moatzo , vad ca au luat numai ce le convine din sistemul occidental, nu si "datoriile" fata de societate, doar ce e placut...La mine "ninje" ,, singurul care se bucura e "norvegianul meu"... Report
December 20, 201114 yr comment_116926 De Moatzo , vad ca au luat numai ce le convine din sistemul occidental, nu si "datoriile" fata de societate, doar ce e placut...La mine "ninje" ,, singurul care se bucura e "norvegianul meu"...E superb la tine in ograda, Stella! Tare l-as mai scarmana pe "norvegian" prin zapada! Report
December 20, 201114 yr comment_116935 Ziua buna si de la mine .Scriu mesajul a treia oara , ca-mi tot pica netul . Merge ca naiba , din doi in patru . Urasc internetul asta mobil de la Vodafone , e cea mai proasta alegere . dar daca am stick-ul asta il tot folosesc .E bine acasa , de fapt la mama , ca nu sunt la Timisoara . Aici acum ploua marunt si eu trebuie sa merg la coafor , Report
December 20, 201114 yr comment_116936 Buna d'amiaza si de la mine! M-am cam iniervat la banca, vreau sa trimit niste bani si comisionul e mai mare decat suma ce-o transfer eu! Astia cer 45 de euro / tranzactie. Esteti dusi cu pluta!!!!! Asa ca trimit cu MoneyGram, ca e 4.5 euro transferul. Parca suna oleaca altfel....In alta dezordine de idei, astept sa vina ora 4, sa spal putinica. E serbare la gradinita, la nepot-miu si m-a chemat sor-mea si pe mine. Si normal ca mi-a aruncat planurile pentru diseara in aer. Ce terminat de aranjat, ce copt, ce cumparaturi......?????Eh, noi sa fim sanatosi! Report
December 20, 201114 yr comment_116938 Foxulico, e deplasat tare sa te-ntreb daca ti-ai luat brad?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif Stellina, ce faina e acuma ograda ta! Asa alba si pura!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Si norvegianul se-ncadreaza perfect in peisaj!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
December 20, 201114 yr comment_116939 Foxulico, e deplasat tare sa te-ntreb daca ti-ai luat brad?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif Stellina, ce faina e acuma ograda ta! Asa alba si pura!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Si norvegianul se-ncadreaza perfect in peisaj!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifNu-i deplasata intrebarea. Vezi ca te-am "citit" si ti-am raspuns anticipat la topicu' de Craciun. Report
December 20, 201114 yr comment_116940 Buna , fetele! Am venit scurt acasa ca sa-i iau fetii haine de schimb. De la cresa mergem direct la tati la servici.Si a trebuit sa curatz si zapada in fatza casei ca dimineatza n-am apucat nici unul. Si daca aluneca vreun ingramadit si-s rupe piciorul mi-s buna de plata. Legi nemtzesti , deh ! Acum plec la coafor. Casa arata ca naiba ca 'mnealui a vrut sa vedem un film aseara si n-am mai apucat sa fac nimic. Apropos de organizare , dimineatza am uitat gentutza cu micul dejun al fetii acasa. I-am luat de la brutarie o painica cu stafide si au zis educatoarele ca-i dau de la ele ceva . mare-ngramadita-s !!!!!! PS: Casutza tot nu-i gata ! Report
December 20, 201114 yr comment_116941 Buna , fetele! Am venit scurt acasa ca sa-i iau fetii haine de schimb. De la cresa mergem direct la tati la servici.Si a trebuit sa curatz si zapada in fatza casei ca dimineatza n-am apucat nici unul. Si daca aluneca vreun ingramadit si-s rupe piciorul mi-s buna de plata. Legi nemtzesti , deh ! Acum plec la coafor. Casa arata ca naiba ca 'mnealui a vrut sa vedem un film aseara si n-am mai apucat sa fac nimic. Apropos de organizare , dimineatza am uitat gentutza cu micul dejun al fetii acasa. I-am luat de la brutarie o painica cu stafide si au zis educatoarele ca-i dau de la ele ceva . mare-ngramadita-s !!!!!! PS: Casutza tot nu-i gata ! LLa ce program incarcat ai nu-i de mirare ca n-ai apucat s-o termini. Las ca vine vacanta si o sa fii si tu ceva mai libera... Report
December 20, 201114 yr comment_116948 buna dimineata fetili! Stella, bine ca ai pus poza cu zapada, nu de alta, dar sa nu uit cum arata. La noi e uscat Nici un fir de zapada si acusi vine si Mosu'. Apropos de mos, Stefania mea a vorbit cu el la telefon zilele trecute si a fost foarte emotionata. I-a spus totusi o poezie si i-a amintit ca a fost foarte cuminte anul asta Report
December 20, 201114 yr comment_116956 Aura, asta-mi aminteste de cat era de paracios fi-miu cand era mic.Intr-un an cand a venit moshu' acasa, il intreaba daca a fost cuminte. Eu da, da' sa stii ca Lori si Cata (2 fetite din bloc) n-au fost. Report