December 22, 201114 yr comment_117307 Elena nu-i cracanata de loc....are niste picioare drepte-drepte , dar la cresa am vazut multe/ multzi cracanatzi. Se indreapta mai incolo. Mie mi-e drag de ei cand ii vad umbland ca niste ratzuste. Smecheria mea fuge de rupe pamantul Motoric e foarte fit , d-ra. Cred ca o sa stam mai prost cu limba ca ea creste bilingva. Daca-i e dor de tat'su se duce la birou si bate-n usa: TA-TA , TA-TA. Si daca vede ca nu raspunde schimba limba: PA-PA , PA-PA.Cand ii deschid usa sa-i arat ca nu-i acasa , se uita cu jale inspre usa de la intrare TA-TA........ Report
December 22, 201114 yr comment_117310 foxyy, moatza si restul lumilor spor la treburi si bafta sa va dea liber cat mai degraba azi si maine sa va lase acs!Sar'na! Sper sa fie asa, desi cam slabe sanse. Da' na, speranta moare ultima! Deeeeeeeeci...... DAAAAAAAAAAAA! N-am cobit noi chiar degeaba. Taman ce-a trimis sefu' scrisorica de amor ca ne putem invoi incepand cu ora 14. Bun s-asa rau! Report
December 22, 201114 yr comment_117311 Deeeeeeeeci...... DAAAAAAAAAAAA! N-am cobit noi chiar degeaba. Taman ce-a trimis sefu' scrisorica de amor ca ne putem invoi incepand cu ora 14. Bun s-asa rau! Bravo voua! Aveti sef bun, la noi nu se aude nimic pt.maine, ca astazi in nici un caz.Spor la munca! Report
December 22, 201114 yr comment_117313 Daniella, la noi inca nu se aude nimic ptr maine, nimic bun, adica. dar eu am si-un plan b, ca mai am 3 zile co si-oricum nu vin maine si-n a 3-a zi de Craciun. Imi mai tin una ptr Revelion. Ca sa faci si cumparaturi si trufe dupa ora 19...nu stiu ce sa zic. Mi-a zis un coleg ca era omor aseara pe la magazine. Si daca la noi e asa, la voi e si mai si.Da' bea si tu o cafea beeeeton cand pleci de la munci si-ti impui sa faci ce ti-ai propus, mai ales ca nu-i Bea sa-ti dea scularea dis de morning. Trufele nu s-ar face greu, te-apuci imediat ce vii din oras si cat despachetezi,mananci, alea/alea se raceste compozitia si o modelezi repede. As face si eu, da' dupa aia le mananc, nu-i asa? Ca asta-i ordinea previzibila.Of, eu ma chinui c-un pomelo acru ca dracu' si colega mea baga a doua suta de grame de Joe cu ciocolata. Si tot ea are 45 de kile. Drept-ii? Report
December 22, 201114 yr comment_117330 Ziua buna . V-am citit si eu rapid . Am salivat putintel pe aici , ca de obicei . Bunatati la greu . Desi gura mea ar trebui legata , m-am ingrasat Am simtit eu ca nu mai intra usor hainele pe mine , dar ma gandeam ca poate-poate ma insel . Ieri am alergat dupa cadouri prin Timisoara , am fost putin dezamagita , preturi destul de mari , comparabile cu cele din Finlanda . Imi pare rau acum ca nu am cumparat de acolo mai multe , dar nu prea aveam loc in bagaj. Acum fug sa ma apuc de fursecuri , vreau sa fac fursecurile cu nuca ale L.Laurentiu si chocolate crinkles a la Any . Cozonac cumparam , cuptorul mamei arde rau cozonacii , nu ne mai chinuim ca sa ne suparam la final .Am vazut astazi la un magazin aici in cartier la mama nuci , prajiturele cum mancam cu ani in urma , nu stiu cat or fi de bune dar am sa iau sa incerc. Mi-e atre dor de ele si nu am forme pentru nuci . Report
December 22, 201114 yr comment_117337 Hello fetele, Am pus o paine in cuptor. Ma hodinesc si eu .Copila mea face ceva dulce. Nu va va zic de anume ptr ca o las pe ea sa va serveasca. Report
December 22, 201114 yr comment_117340 Geanino, deja e gata prinsa?? ...stai asa ca incale o matura si vin s-o halesc Report
December 22, 201114 yr comment_117341 Geany , harnicuta . Eu nu mananc racituri , dar mama si sotul meu sunt mari amatori . Soacra-mea zicea ca face de cocos pt Craciun si de porc pentru Anul nou . Asa ca doritorii isi vor satisface pofta . Report
December 22, 201114 yr comment_117342 Geanino, deja e gata prinsa?? ...stai asa ca incale o matura si vin s-o halesc Ia-ma si pe mine!!! Geany, bravo!!! Ai muncit, nu gluma! Report
December 22, 201114 yr comment_117344 O zas' sotu' ca va asteapta... Mai scoate si oala la itnerval, bravo!!! No, hai ca ies pe usa. S-o iau spre nord! Report
December 22, 201114 yr comment_117349 Fii atenta ca ajung ia mai facui o tura de trufe..una de ciocolatoasele lui anutza, si niste cornulete de vanilie ...reteta maya...serviti va rog. Report
December 22, 201114 yr comment_117351 Din cate vad, foarte harnicute si rezultatele sunt delicioase.. cat despre mine..vad ca a si dat mama raportul ca fac ceva si eu am incercat, a suferit un mic accident la rasturnare dar deh, e prima incercare de Leche Flan: rasaturnata o sectiune ptr toata lumea si......... geana pe glazura asta. Nu conteaza micul accident.Important gustul care este foarte bun. Multumesc la mami mea :D Report
December 22, 201114 yr comment_117352 Bravo Erunise am uitat sa va spun ca e asa urat si posomorat ca facui foc in semineu ...si inca una de ieri cu un pisic fericit...din pacate pentru el si din fericire pentru mine azi nu mai e strop de zapada Report
December 22, 201114 yr comment_117353 Erunise arata super bine , nu conteaza ca a suferit accident , gustul precis e de vis . Bravo tie si bravo mamicii tale , ai de la cine invata . Cerra , sa-ti traiasca fata , tanara si priceputa . Report
December 22, 201114 yr comment_117355 Geanino, deja e gata prinsa?? ...stai asa ca incale o matura si vin s-o halesc Dapoi la ce cancer e pe balcon Stelino' s-au prins in momentu' unu... Sotul ca de obicei zice ca vrea mai multa zama,da eu asa stiu sa fac raciturile sha pace ... Report
December 22, 201114 yr comment_117356 O zas' sotu' ca va asteapta... Mai scoate si oala la itnerval, bravo!!! No, hai ca ies pe usa. S-o iau spre nord! Bun asa Foxulina da sa stii ca sarmalele deabea maine le dau la foc mititel Report
December 22, 201114 yr comment_117358 Va vine sa credeti sau nu eu pun de o pizza Ca tre' sa termin neste treburi' prin frigi Report
December 22, 201114 yr comment_117362 Salut!N-am timp sa citesc tot, ca-s intre doua cuptoare.Foacui prajitura cu foi a lui Foxy si turta dulce al lui Cec.Nu pozai.Poate maineVreau sa mai fac stelutele albe ale lui LauraLaurentiu si Lamaita lui Irenke, dar alea cred ca maine.Azi...mai am niste fursecuri!Fug! Acasa la braila nu prea am timp sa intru, asa ca-s pe fuga! Va pup! Report
December 22, 201114 yr comment_117365 Am picat si eu , si acum imi vuvuie capul de la tomograf,aiurita de asistenta nu mi-a dat doape sa-mi pun in urechi. Geany, pastreaza si pt mine vreo 2 sarmale.Eu anul asta nu fac ,ca nu prea mancam, al meu le prefera pe ale in foi de vita. Din fericirea am reusit sa-mi fac ceva cumparaturi azi, mi-am luat si brad,da partea proasta e ca nu mi-a sosit pachetul cu carnea pt carnati, toba si piftie Mutti ce strungareata are Elena. Report
December 22, 201114 yr comment_117378 In rest mare veselie pe ea pe acolo bantuie ca un titirez si ii trage suturi lui Ricky catelusul nepoatei de caste ori vine si el bucuros de vizitatori. Daca Ricky mai primeste multe suturi, o sa i se termine cu bucuria, si sper sa nu se ajunga altundeva... Report
December 22, 201114 yr comment_117383 Am venit şi eu la raport. Elena, te pup peste tot de dulcică ce eşti... Mnoaaa, cine are noroc de fetiţe, are, eu n-am meritat... Geany , ca de obicei , ne umileşte cu hărnicia, deşi, zău, am avut şi eu de gând să fiu, dar n-am dormit bine azi noapte, am murit de frig la 24 de grade, la 2 noaptea încă eram trează şi dârdâiam , mi-am luat şosete şi abia apoi am reuşit să adorm. Bineînţeles că dimineaţa eram deja răcită , chef de lucru ca la influenza, ce să vă aşteptaţi? Totuşi , am făcut bradul cu copiii, am glazurat işlerele, am făcut cremele pentru prăjituri, am călcat nişte haine şi am mai pus două ture la maşină de spălat, inclusiv lenjerii, cuverturi, pături şi nişte feţe de masă de toată ziua...Mâine dimineaţă , dacă pot, mă trezesc la 4 să umplu prăjiturile înainte de a merge la şcoală... ar fi tare fain , aş economisi mult timp după ce vin... Edit , că am uitat să scriu , nu mai fac piftie de Crăciun , că e prea multă mâncare, suntem doar noi 4 şi mama, care mănâncă la fel de puţin ca şi copiii, aşa că am pus pachetul de piftie la congelator, o să fac de Revelion. Cu meniul nici eu nu am reuşit cu ideea Mayei, dar am salvat cel blank postat de Maya anul trecut, mă gândesc că se poate scrie frumos pe el de mână dacă nu sunt mulţi invitaţi... Poate încerc mâine, într-o pauză, doar aşa , de distracţie... că mie nu mi-e imperios necesar , suntem doar în familie... Report
December 22, 201114 yr comment_117393 Erunise arata super bine , nu conteaza ca a suferit accident , gustul precis e de vis . Bravo tie si bravo mamicii tale , ai de la cine invata . Cerra , sa-ti traiasca fata , tanara si priceputa . Multumesc frumos! Era pofta prea mare si...... sa intors mai repede de 2 ore. Da, gustul este foarte bun. Copila mea se pricepe la bucatarie binisor. Dar asa se `nvatza.Urmatorul va fi perfect.Chiar la facut singurica dupa reteta. Report