December 24, 201114 yr comment_117669 Am adus la Han un bradut! Venea Craciunul fara bradut la Han?Si-un colind drag mie: http://www.youtube.com/watch?v=K3KmgLyBl-w Fie ca Mosul bun sa va aduca tot ce-i veti cere si tot ce El stie ca va trebuie! Report
December 24, 201114 yr comment_117672 si ce daca? acuma-i cazul, ca mai tarziu se interpreteaza. Report
December 24, 201114 yr comment_117673 o zi plina!am facut torturile, sarmale, caltabos, spalat mii de vase, ferchezuit totul -o nota finala, pavoazat gospodina, mai am lacul de unghii. ce bun ar fi fost un masaj, unul profesionist!am dormit putin, vreau sa aranjez cadourile ptr plecarea de maine, ale noastre s-au impartit deja. Report
December 24, 201114 yr comment_117677 Am terminat si eu''noi'' ratzoiul umplut (maine il pozez inainte de plecare frumos aranjat painica facuta de domnu`cerra jebra si carnati prajiti Gata! fiecare se pregateste sa plecam la colindat. Craciun Fericit!!!!!! Report
December 24, 201114 yr comment_117678 Arata minunat Cerra Craciun fericit! O monoportie de racitura sa vedem cum e (sunt curioasa si ce o zice colegul sotului ca i-am facut si lui 2 platoaie') Eu nu am oala de lut,am ceaun(oi) Tochitura. Deja am atentat,ca sa vedem cum ii... Mamaliga Muraturi asortate Si salata de varza murata cu ulei si piper Cozonacii si turtele deja le-am pus la dulciuri Report
December 24, 201114 yr comment_117680 Cum jumatatea mea era lihnit, am inceput si noi raciturile de porcule...buuuune si tzapene Ajun fericit tuturor. Report
December 24, 201114 yr comment_117683 Noi tocmai ce-am ajuns de pe la colindat cu daruri... Prăjiturile date, pachete făcute cu organza, că am uitat să cumpăr celofan... Report
December 24, 201114 yr comment_117684 Platou rece, brânză şi cârnaţi, salată boeuf cu piept de pui( Pişco, nici eu nu scap de ea- nu era în program, dar soţul din dotare era să facă infarct când a auzit că nu am de gând să fac... )şi salată cu surimi, foarte bună... La prânz am avut ciorba cu perişoare şi sarmale, poze n-am făcut, fac mâine...Friptura Daniellei a ieşit EX-CEP-ŢIO-NA-LĂ!!!!!!!!!poze tot mâine. Report
December 25, 201114 yr comment_117695 heeeeei! Craciun fericit! sa va aduca DD in suflet liniste si bucurie!Sarbatori frumoase! cu toatelea ati facut niste pregatiri minunate! asa de frumooooase! priceputele si talentatele mele Koral, sunt tare happy ca va place friptura, eu cam asa o fac mereu, rar ca mai fac un gratar. Asa merge si rece taiata feliute subtiri a doua zi (sau taiata cuburi dupa ce nu se mai papa si azvarlite intr-o salata). Ma tem ca si eu maine tot asa fac gansacul, am un dubiu ca aia a domnului Gordon iese miscatoare.Eu acum, la 3 am terminat cu 2,5 transe de Raffaello a lui Izuk, in 3 culori, si 1 transa de trufele Stelei. Ma dor omoplatii de atata tavaleala cu bilutele ... (cocos si cacao ... nu va ganditi la altele ...) Sper ca maine sa apuc sa pozez, uf fug sa bag camera la incarcat! SA aveti un Craciun splendid! Report
December 25, 201114 yr comment_117696 Buna dimineata si Craciun fericit! Multaaaaaaa, multa iubire va doresc! Report
December 25, 201114 yr Author comment_117698 Buna dimineata!Craciun fericit!http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1769/1769173cl3jsgbglk.gif Report
December 25, 201114 yr comment_117705 Craciun fericit tuturor!va servesc si eu cu cozonac. e reteta Mayei, ii raman fidela pe veci de data asta l-am impletit. de prima data si aveam emotii, dar a iesit bine. Report
December 25, 201114 yr comment_117706 Craciun fericit!Si un ... culinar cu Ada Milea - Colind Ninge asa frumos afaraLumea s-a închis în casaSi înfipta în mâncareE mai grasa mai frumoasa...Copilasii unsurosiSe strecoara-n asternuturiSi cu pofta de sub unghiiClantane si-nghit rebuturi...Iar parintii se îmbataSorb cu zgomot din pocaleSfâsie cu dintii lacomiBucati din foste animaleSi se simt mai buni si veseliPentru ca e sarbatoareFericirea lor depindeDing ding dingDoar de mâncare...Mos Craciun c-un sac de daruriTrecea-ngândurat pe afaraO familie de sarmaniL-a rapit si îl preparaIar acum cu bucurieVa anunt: lumea-i mai bunaSuntem toti în farfurieDing ding ding dingPofta buna!Ding ding ding dingPofta buna!Ding ding ding dingPofta buna! Report
December 25, 201114 yr comment_117709 Craciun fericit la toata lumea! Va doresc multa dragoste si intelegere si sarbatori fericite cu cei dragi. Report
December 25, 201114 yr comment_117711 [center]Sarbatori fericite la tot hanu! http://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_xmas4_laola.gifhttp://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_xmas4_hurra2.gifVa doresc sanatate maxima si bucurii cît mai multe! http://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_weihnachtsgeschenk2.gif Uite, vine Mos Craciun! __________________________________de Otilia Cazimir Prin nămeţi, în fapt de seară,A plecat către oraşMoş bătrân c-un iepuraşÎnhămat la sănioară. Drumurile-s troienite,Noaptea vine, gerul creşte...Cu urechile ciuliteIepuraşul se grăbeşte. Uite-o casă colo-n vale,Cu ferestre luminate.Moşul s-a oprit din cale,Cu toiagu-n poartă bate: - Bună seara, bună seara!Iaca, vin cu sănioaraŞi cu daruri proaspete.Bucuroşi de oaspete? - Bucuroşi, Bucuroşi,Strigă glasuri de copii.Moşule, de unde vii?- Iaca, vin din moşi-strămoşi,Încărcat cu jucării! ... Noapte rece şi albastră.Ies copiii la fereastră,Să se uite cum coboară,Prin troianul uriaş,Moş-bătrân c-un iepuraşÎnhămat la sănioară... http://www.kunststube-walther.de/media/kwo/ksw/weihnachtsmann_schlitten.jpg[/center] [b][u]Noi avem vreo 8 °C, e întuneric de la 15.00, iarba e verde-verde, irisii au scos capul din pamînt/au vreo 10-15 cm, pasarelele ciripesc si scurma prin gradina dupa rîme... Deci cred ca ma'c sa caut dupa oua rosioare, ca un iepure deja am vazut fugind prin padurice Ca n-avem pic de zapada, v-ati prins, da? Nici macar în frigider [/u][/b] P.S.- Boni, ma bucur ca-ti place cozonacul! Report
December 25, 201114 yr comment_117712 Craciun fericit, ganduri bune, inimi senine si realizari multe, pe masura viselor voastre!Sanatate si multi bani! Maya, multumesc! Era poezia mea preferata cand eram copil.M-ai facut sa lacrimez! Te pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
December 25, 201114 yr comment_117716 Ia sa va servesc si eu cu niste prajituri,ca ieri n-am avut timp sa le fotochipez . Acuma sunt intr-o mica pauza.Au plecat musafirii de dimineata si asteptam copiii si pe mama la masa de seara. Am facut portii individuale de salata de boeuf si salata de vinete ,ca e mai practic decat un castron mare . Am gustat pastrama de porc pe care am facut-o anul asta prima data ,experimental.N-am poza ,dar a iesit de belea . .S-a golit jumatatea de platou un unde era pastrama si slanina (lui Lilly https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ) a ramas pe platou sunca din magazin ,cascavalul si salamul de Sibiu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Sarmalele sunt pe foc( a treia oara .Noroc ca le-am lasat mai "crocante" la primul fiert ) ),friptura de rata e in cuptor .Dupa ce tai tortul,va servesc si pe voi cu o feliuta . Petrecere frumoasa in continuare.Io ma duc sa-mi fac o cafea . http://cutestfood.com/uploads/2011/12/CutestFood_com_corona_de_navidad_de_galleta_large.jpg Report
December 25, 201114 yr comment_117717 Wow Lia , ce minunatii ai facut. Sa va fie de bine, si pofta mare pe diseara. Report
December 25, 201114 yr comment_117725 Seara buna! Acum am venit de la masa de la parinti Racituri,cu mamaliguta ,mezelicuri si porcarii,sarmalute, dar ceafa de porc la tava cu carnaciori a ramas neatinsa (si ce bine arata si mirosea,frageda de se taia cu lingura...mneee,acu parca asi vrea un pic ) Mai bine halesc o mandarina...Ba am bere la rece...Hmmm!!! Report
December 25, 201114 yr comment_117727 Buna seara , fetelor! Craciun fericit! Eu poze cu bucate n-am ....ale voastre , insa , arata foarte bine. Ieri a fost familia la noi , am mancat apoi am desfacut cadourile....am avut o noapte alba din cauza copiilor ( nepotu-miu s-a trezit , a plans , s-a trezit si a mea , apoi el a adormit , ea nu....asta este , m-a tzinut treaza pana la 4.30 cand am tzipat la ea: s-a pus in fund , a inceput sa se screama , si cica mama -kk , ok am aprins becul, am vrut sa o schimb , cand i-am desfacut pampers-ul a inceput sa rada. Ce bucuroasa era ca ma pacalise!!!! Moama!!! Ce am tzipat la ea !!! Apoi s-a culcat! ) In fine , azi a plecat cumnata-mea , acum seara suntem la Jesus si Carmen ( in vecini) . Eu am venit numai acasa sa o culc pe tero dar nu vrea!!!!! E in pat si de jumate de ora rade ,tzipa , plange...canta nani-nani...iar rade.... Report
December 25, 201114 yr comment_117729 Simo' asa sunt astia mici (cica o sa ne fie dor de vremurile astea ...Mnnee!!! Ma cam indoiesc ...)Si bub' obosise ca nu si-a facut somnul de frumusete asa ca devenise cam tzfnos,a zis mai inainte ca vrea zama' (noroc ca avea mama niste bors de fasole) si acum a cazut rapus(cu lumina aprinsa tv. aprins) da nu dureaza miracolul ca,din experienta ,cand voi vrea eu sa ma culc se trezeste ,beleste neshte ocheane ashea si incepe: vleau la baie...cu mami...,mi-e sete...vleau cozonac...ma doale bultica, cled ca de la cozonac...etc.etc.etc. Tata s-a facut mos ,moama ne-am stricat de ras ,ca sa para batran se vaita de shale si mergea cocosat ,nu si-a pus proteza si vorbea stalcit,(bub a observat imediat ca nu ale mocio' dintzi ,de ce nu-si pune ploteza ca bicu'?! ) bub a primit :jucarii (elicopter motociclete si avion astea set de la sorica,trenulet thomas de la bunici,cuburi ca in copilaria mea cu imagni) si dulciuri,mama ness si un parfum tata o shampanie (da el e mai zgarcit cica o pastreaza de revelion) si un aparat nou de barbierit,eu o pereche de manusi cu bulinute si fundita,ciorapi si preferatele mele ferrero rocher(nu am halit inca nici una da' mai vb. peste 5 min ) sotul un cognac,cel mare o pereche de pantaloni si chestii de barbierit ... Report