Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

o zi plina!

am facut torturile, sarmale, caltabos, spalat mii de vase, ferchezuit totul -o nota finala, pavoazat gospodina, mai am lacul de unghii. ce bun ar fi fost un masaj, unul profesionist!

am dormit putin, vreau sa aranjez cadourile ptr plecarea de maine, ale noastre s-au impartit deja.

Am terminat si eu''noi''

ratzoiul umplut (maine il pozez inainte de plecare frumos aranjat :bounce:

painica facuta de domnu`cerra

jebra si carnati prajiti

Gata! fiecare se pregateste sa plecam la colindat.

Craciun Fericit!!!!!!

post-1316-13247507961512_thumb.jpg

Arata minunat Cerra :bounce: Craciun fericit!

O monoportie de racitura sa vedem cum e (sunt curioasa si ce o zice colegul sotului ca i-am facut si lui 2 platoaie')

post-405-13247512677403_thumb.jpg

Eu nu am oala de lut,am ceaun(oi)

post-405-13247512613266_thumb.jpg

Tochitura.

post-405-13247513158453_thumb.jpg

Deja am atentat,ca sa vedem cum ii...

post-405-13247512932562_thumb.jpg

Mamaliga

post-405-13247512748239_thumb.jpg

Muraturi asortate

post-405-13247513006042_thumb.jpg

Si salata de varza murata cu ulei si piper

post-405-13247512839259_thumb.jpg

Cozonacii si turtele deja le-am pus la dulciuri :bounce:

Cum jumatatea mea era lihnit, am inceput si noi raciturile de porcule...buuuune si tzapene :bounce:

Ajun fericit tuturor.

Noi tocmai ce-am ajuns de pe la colindat cu daruri... Prăjiturile date, pachete făcute cu organza, că am uitat să cumpăr celofan... :bounce:

post-508-13247549738754_thumb.jpg

post-508-13247549861109_thumb.jpg

Platou rece, brânză şi cârnaţi, salată boeuf cu piept de pui( Pişco, nici eu nu scap de ea- nu era în program, dar soţul din dotare era să facă infarct când a auzit că nu am de gând să fac... :bounce: )şi salată cu surimi, foarte bună...

La prânz am avut ciorba cu perişoare şi sarmale, poze n-am făcut, fac mâine...

Friptura Daniellei a ieşit EX-CEP-ŢIO-NA-LĂ!!!!!!!!!poze tot mâine.

post-508-13247558991181_thumb.jpg

post-508-13247559104464_thumb.jpg

post-508-13247559216007_thumb.jpg

post-508-13247559352698_thumb.jpg

heeeeei! Craciun fericit! sa va aduca DD in suflet liniste si bucurie!

Sarbatori frumoase!

cu toatelea ati facut niste pregatiri minunate! asa de frumooooase! priceputele si talentatele mele :bounce:

Koral, sunt tare happy ca va place friptura, eu cam asa o fac mereu, rar ca mai fac un gratar. Asa merge si rece taiata feliute subtiri a doua zi (sau taiata cuburi dupa ce nu se mai papa si azvarlite intr-o salata). Ma tem ca si eu maine tot asa fac gansacul, am un dubiu ca aia a domnului Gordon iese miscatoare.

Eu acum, la 3 am terminat cu 2,5 transe de Raffaello a lui Izuk, in 3 culori, si 1 transa de trufele Stelei. Ma dor omoplatii de atata tavaleala cu bilutele ... (cocos si cacao ... nu va ganditi la altele ...)

Sper ca maine sa apuc sa pozez, uf fug sa bag camera la incarcat!

SA aveti un Craciun splendid!

post-685-13247988410317_thumb.gif

post-685-13247988548123_thumb.jpg

post-685-13247988762316_thumb.jpg

Craciun fericit tuturor!

va servesc si eu cu cozonac. e reteta Mayei, ii raman fidela pe veci :bounce: de data asta l-am impletit. de prima data si aveam emotii, dar a iesit bine.

post-84-13248109465884_thumb.jpg

Craciun fericit!

Si un :bounce: ... culinar :bounce: cu Ada Milea - Colind

Ninge asa frumos afara

Lumea s-a închis în casa

Si înfipta în mâncare

E mai grasa mai frumoasa

...

Copilasii unsurosi

Se strecoara-n asternuturi

Si cu pofta de sub unghii

Clantane si-nghit rebuturi

...

Iar parintii se îmbata

Sorb cu zgomot din pocale

Sfâsie cu dintii lacomi

Bucati din foste animale

Si se simt mai buni si veseli

Pentru ca e sarbatoare

Fericirea lor depinde

Ding ding ding

Doar de mâncare

...

Mos Craciun c-un sac de daruri

Trecea-ngândurat pe afara

O familie de sarmani

L-a rapit si îl prepara

Iar acum cu bucurie

Va anunt: lumea-i mai buna

Suntem toti în farfurie

Ding ding ding ding

Pofta buna!

Ding ding ding ding

Pofta buna!

Ding ding ding ding

Pofta buna!

Craciun fericit la toata lumea! Va doresc multa dragoste si intelegere si sarbatori fericite cu cei dragi.

post-341-13248154386508_thumb.jpg

post-341-1324815658471_thumb.jpg

[center]Sarbatori fericite la tot hanu!

http://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_xmas4_laola.gifhttp://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_xmas4_hurra2.gif

Va doresc sanatate maxima si bucurii cît mai multe!

http://www.greensmilies.com/smile/smiley_emoticons_weihnachtsgeschenk2.gif

post-5-13248228416928_thumb.png

Uite, vine Mos Craciun!

__________________________________de Otilia Cazimir

Prin nămeţi, în fapt de seară,

A plecat către oraş

Moş bătrân c-un iepuraş

Înhămat la sănioară.

Drumurile-s troienite,

Noaptea vine, gerul creşte...

Cu urechile ciulite

Iepuraşul se grăbeşte.

Uite-o casă colo-n vale,

Cu ferestre luminate.

Moşul s-a oprit din cale,

Cu toiagu-n poartă bate:

- Bună seara, bună seara!

Iaca, vin cu sănioara

Şi cu daruri proaspete.

Bucuroşi de oaspete?

- Bucuroşi, Bucuroşi,

Strigă glasuri de copii.

Moşule, de unde vii?

- Iaca, vin din moşi-strămoşi,

Încărcat cu jucării!

... Noapte rece şi albastră.

Ies copiii la fereastră,

Să se uite cum coboară,

Prin troianul uriaş,

Moş-bătrân c-un iepuraş

Înhămat la sănioară...

http://www.kunststube-walther.de/media/kwo/ksw/weihnachtsmann_schlitten.jpg

[/center]

[b][u]Noi avem vreo 8 °C, e întuneric de la 15.00, iarba e verde-verde, irisii au scos capul din pamînt/au vreo 10-15 cm, pasarelele ciripesc si scurma prin gradina dupa rîme...

Deci cred ca ma'c sa caut dupa oua rosioare, ca un iepure deja am vazut fugind prin padurice :bounce:

Ca n-avem pic de zapada, v-ati prins, da? Nici macar în frigider =))[/u][/b]

P.S.- Boni, ma bucur ca-ti place cozonacul! :bounce:

Craciun fericit, ganduri bune, inimi senine si realizari multe, pe masura viselor voastre!

Sanatate si multi bani!

post-73-13248244646461_thumb.jpg

Maya, multumesc! Era poezia mea preferata cand eram copil.M-ai facut sa lacrimez! Te pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Ia sa va servesc si eu cu niste prajituri,ca ieri n-am avut timp sa le fotochipez .

post-48-13248275307399_thumb.jpg

Acuma sunt intr-o mica pauza.

Au plecat musafirii de dimineata si asteptam copiii si pe mama la masa de seara.

Am facut portii individuale de salata de boeuf si salata de vinete ,ca e mai practic decat un castron mare .

post-48-13248277649572_thumb.jpg

Am gustat pastrama de porc pe care am facut-o anul asta prima data ,experimental.

N-am poza ,dar a iesit de belea . .

S-a golit jumatatea de platou un unde era pastrama si slanina (lui Lilly https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ) a ramas pe platou sunca din magazin ,cascavalul si salamul de Sibiu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Sarmalele sunt pe foc( a treia oara .Noroc ca le-am lasat mai "crocante" la primul fiert ) ),friptura de rata e in cuptor .

Dupa ce tai tortul,va servesc si pe voi cu o feliuta .

Petrecere frumoasa in continuare.

Io ma duc sa-mi fac o cafea .

http://cutestfood.com/uploads/2011/12/CutestFood_com_corona_de_navidad_de_galleta_large.jpg

Seara buna! Acum am venit de la masa de la parinti :blush:

Racituri,cu mamaliguta ,mezelicuri si porcarii,sarmalute, dar ceafa de porc la tava cu carnaciori a ramas neatinsa :floare: (si ce bine arata si mirosea,frageda de se taia cu lingura...mneee,acu parca asi vrea un pic :occasion15: )

Mai bine halesc o mandarina...Ba am bere la rece...Hmmm!!! :occasion15: :occasion14:

Buna seara , fetelor!

Craciun fericit!

Eu poze cu bucate n-am :occasion14:....ale voastre , insa , arata foarte bine. Ieri a fost familia la noi , am mancat apoi am desfacut cadourile....am avut o noapte alba din cauza copiilor ( nepotu-miu s-a trezit , a plans , s-a trezit si a mea , apoi el a adormit , ea nu....asta este , m-a tzinut treaza pana la 4.30 cand am tzipat la ea: s-a pus in fund , a inceput sa se screama , si cica mama -kk , ok am aprins becul, am vrut sa o schimb , cand i-am desfacut pampers-ul a inceput sa rada. Ce bucuroasa era ca ma pacalise!!!! Moama!!! Ce am tzipat la ea !!! Apoi s-a culcat! )

In fine , azi a plecat cumnata-mea , acum seara suntem la Jesus si Carmen ( in vecini) . Eu am venit numai acasa sa o culc pe tero dar nu vrea!!!!! E in pat si de jumate de ora rade ,tzipa , plange...canta nani-nani...iar rade....

Simo' asa sunt astia mici :floare: (cica o sa ne fie dor de vremurile astea :occasion15: ...Mnnee!!! Ma cam indoiesc :lol: ...)Si bub' obosise ca nu si-a facut somnul de frumusete asa ca devenise cam tzfnos,a zis mai inainte ca vrea zama' (noroc ca avea mama niste bors de fasole) si acum a cazut rapus(cu lumina aprinsa tv. aprins) da nu dureaza miracolul ca,din experienta ,cand voi vrea eu sa ma culc se trezeste ,beleste neshte ocheane ashea :occasion14: si incepe: vleau la baie...cu mami...,mi-e sete...vleau cozonac...ma doale bultica, cled ca de la cozonac...etc.etc.etc. :lol:

Tata s-a facut mos ,moama ne-am stricat de ras ,ca sa para batran se vaita de shale si mergea cocosat ,nu si-a pus proteza si vorbea stalcit,(bub a observat imediat ca nu ale mocio' dintzi ,de ce nu-si pune ploteza ca bicu'?! :occasion15: ) bub a primit :jucarii (elicopter motociclete si avion astea set de la sorica,trenulet thomas de la bunici,cuburi ca in copilaria mea cu imagni) si dulciuri,mama ness si un parfum tata o shampanie (da el e mai zgarcit cica o pastreaza de revelion) si un aparat nou de barbierit,eu o pereche de manusi cu bulinute si fundita,ciorapi si preferatele mele ferrero rocher(nu am halit inca nici una da' mai vb. peste 5 min :-* ) sotul un cognac,cel mare o pereche de pantaloni si chestii de barbierit ... :blush: