Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Alexandru, baiatul cel mare e topit dupa avatarul asta cu ursu', asta de la-i pus acu' din nou(ca l-ai mai avut) ursu' la picnic ii place mult =))

E cel mai fain dintre toate !

Geany, ce faci, vreo s-o pui de-un nepot =)) ?

Parca-i dupa mine?! =)) Eu acu nu vreau (vedeama-si bunica!!!) dar al mare face 21 de ani ,acuma ce stiu eu?!Vezi maica ca-s bratlana ' =))

=)) =))

Geany, ce faci, vreo s-o pui de-un nepot =)) ?

Parca-i dupa mine?! =)) Eu acu nu vreau (vedeama-si bunica!!!) dar al mare face 21 de ani ,acuma ce stiu eu?!Vezi maica ca-s bratlana ' =))

=)) =))

Pai are timp berechet!!!!!

Asta asa e !!!!!!!

Noi sa fim sanatosi .

Va pup ca inchid si plec acasa si de la calculatorul de acasa nu prea am sanse sa intru ca e ocupat =))

Cu greu am si eu loc la el ca imediat imi spune " pai nu stai la servici toata ziua ? ce iti mai trebuie si acasa?

sa aveti o seara buna =))

Geany, ce faci, vreo s-o pui de-un nepot :lol: ?

Parca-i dupa mine?! :rolleyes: Eu acu nu vreau (vedeama-si bunica!!!) dar al mare face 21 de ani ,acuma ce stiu eu?!Vezi maica ca-s bratlana ' :toothy9;

=)) =))

Pai are timp berechet!!!!!

Eh! Tinerii ashtia ie grabiti rau ! :toothy9; ca si eu am fost :toothy6:

Si eu am fost grabita ,la 19 ani deja o aveam pe Andreea si la 23 pe Cristi,dar nu imi pare rau , ca sunt mama tanara :rolleyes:

Fetelor , sunteti de coma :rolleyes:

Am ras cu lacrimi =))

Am luat o pauza de o cafea ,sper sa mai pot dormi la noapte

Mdea! :toothy6: Gata m-ati depresat,m-ati luat in balon rau...drept pedeapsa imi fac paste aglio olio peperoncino,si nu va dau si voua :toothy9;

=)) =))

Nu te depresa, ca scopul era taman sa te înveselim :toothy9;

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex :lol:

Hi hi! Bine atunci fac cinste cu o portie de paste,ca a zis domnu' Geany ca nu mai vrea carnatii =)) (nu are nici o legatura cu mielu' lui Dex' ca nu i-am povestit nu de alta da nu m-o mai lasa sa postez naibii ,nu-i el prea gelos da' pana la un punct =)) )

bei, sunteti de coma!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

tre' sa salvez discutia asta si sa o recitesc cand sunt incruntata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Fetelor , sunteti de coma :rolleyes:

Am ras cu lacrimi =))

Am luat o pauza de o cafea ,sper sa mai pot dormi la noapte

Mdea! :toothy6: Gata m-ati depresat,m-ati luat in balon rau...drept pedeapsa imi fac paste aglio olio peperoncino,si nu va dau si voua

Nu te depresa, ca scopul era taman sa te înveselim =))

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex =))

Hi hi! Bine atunci fac cinste cu o portie de paste,ca a zis domnu' Geany ca nu mai vrea carnatii =)) (nu are nici o legatura cu mielu' lui Dex' ca nu i-am povestit nu de alta da nu m-o mai lasa sa postez naibii ,nu-i el prea gelos da' pana la un punct =)) )

bei, sunteti de coma!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

tre' sa salvez discutia asta si sa o recitesc cand sunt incruntata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

A vazut sotul pozele ce am pus cum monta jocul cu bub' si a fost tare mandru ca a fost luat drept baiatul cel mare dar am trecut rapid peste povestea cu mielu' :toothy9; el a zis :stai,stai sa citesc...zic:nu ma' ca nu-i interesant,le ziceam eu la fete ca nu mananc miel... :toothy9; uneori mai intra sa mai citeasca acu' sper sa nu aiba timp..ca se oftica... :lol:

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex :rolleyes:

ba din contră, dex este măgulit că reţeta sa este apreciată

giany, sorry, nu văzusem ultimul tău comentariul, am schimbat postarea ...

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex :toothy9;

ba din contră, dex este măgulit că mielu' său este apreciat =))

:toothy9; Bai sunteti de coma! (eu vb. :rolleyes: ) Dexule traitz-ar mielu' :lol:

Eu astept sa ploua...,Dex te astept la cotitura ...Daca nici asa nu-mi place ma las pagubasa pe veci :toothy6:

Piersicile sunt cele cu frunza de patrunjel pe ele si nuca, jumataea de stugure rosu.

Se vede clar ca este rasatura de legume albe.

Intrebare: care sunt mai decolorate? ale mele sau cele dupa platou?

Piersicile sunt oricum mai mari si sunt mai tari decit caisele mele mici si uitate pe foc mai mult decit trebuie. O sa las sa se scurga bine piersicile.

acu in poza asta se vede bine, atunci cred ca era o poza mai mica, m-am chiorat, dar nu am deslusit mai nik

cerra, eu zic ca e branza de capra (sau ce-o fi) rasa, poate amestecata cu telina rasa, desupra nuca, 1/2 strugure rosu si frunza de patrunjel

ale ei au rosu si verde si d-aia sunt colorate, stii ca am zis si eu sa arunci o boaba-2 de rodie si coada ciorii, dar cu patrunjelu'si strugurele e la fel de bine, dar aceleasi culori. Doar la asta m.am referit sa-i dai culoare din decor. iarta.ma dc sunt natanga si scriu ca o capie :rolleyes:

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex :rolleyes:

ba din contră, dex este măgulit că reţeta sa este apreciată

giany, sorry, nu văzusem ultimul tău comentariul, am schimbat postarea ...

Stai linistit ca nici eu nu m-am prins din prima :toothy9;

rezolvat reteta de piersici.

Celeri remoulade.Pana la urma ma enerva chestia dc salata franceza daca nu gasesc asa ceva ca doar nu`i secreta nu?

1 cană (240 g) maioneza, casa sau cumparat de la magazin

2 1 / 2 linguri de mustar Dijon

1 lingurita de sare de mare, plus mai mult, dupa gust

2 linguri de suc de lamaie proaspat stors

piper negru proaspat macinat

2 1 / 4 lire sterline (1 kg) rădăcină de ţelină

1. Se amestecă împreună maioneză, muştar, 1 linguriţă de sare, suc de lamaie, si o macină câteva de piper negru.

2. Peel rădăcină ţelină şi grătar-l grosolan.

3. Se amestecă sosul cu radacina de telina si de gust, adăugând sare suplimentare, piper, muştar, si suc de lamaie, dupa gust.

Notă: În cazul în care salata este prea gros, se poate adăuga o linguri de câteva lapte integral sau scăzut de grăsimi pentru a se subtieze.

Depozit: salata va să păstreze timp de una-două zile în frigider.

asa stie gogu sa traduca. Asta era sigur.asa si arata la culoare exact ca in piersicile dupa platou.

Celeri remoulade.Pana la urma ma enerva chestia dc salata franceza daca nu gasesc asa ceva ca doar nu`i secreta nu?

1 cană (240 g) maioneza, casa sau cumparat de la magazin

2 1 / 2 linguri de mustar Dijon

1 lingurita de sare de mare, plus mai mult, dupa gust

2 linguri de suc de lamaie proaspat stors

piper negru proaspat macinat

1. Se amestecă împreună maioneză, muştar, 1 linguriţă de sare, suc de lamaie, si o macină câteva de piper negru.

2. Peel rădăcină ţelină şi grătar-l grosolan.

3. Se amestecă sosul cu radacina de telina si de gust, adăugând sare suplimentare, piper, muştar, si suc de lamaie, dupa gust.

Notă: În cazul în care salata este prea gros, se poate adăuga o linguri de câteva lapte integral sau scăzut de grăsimi pentru a se subtieze.

Depozit: salata va să păstreze timp de una-două zile în frigider.

asa stie gogu sa traduca....

:rolleyes: :toothy6: :toothy9; :toothy9; :lol: La traduceri, gogu e cam vai de steaua lui... Altminteri, arunca o privire aici

daca e si cu lire sterline sigur va fi bataie pe ea! :rolleyes:

daca e si cu lire sterline sigur va fi bataie pe ea! :rolleyes:

:toothy6: livra frantzozeasca e cam juma de kil :toothy9; / mai exact :lol: 1 livre = 0,45359237 kilogrammes

cerra, meri pe mana lu' maestru Alex, ca salata data de la Mignon e foarte ispititoare ( si nu fac nnici-o referinta la mielu' cu noroace sau alte bazaconii citite in pralabil , la care * tare m-am hlizit si eu * :toothy9; )

dadada, stiam eu ca stella se bungheste cel mai bine la asocieri: salata mignon data de maestru e cea mai potrivita ... ce pofta am! ...trimiti si la han, cerrulino, da? ca numa piersici umplute vaz! :rolleyes: piersica nu o vreau nici io, numa umplutura mignon!

io as zice sa nu pui pt party ridiche/gulie ca miroase :toothy9;

[...]am promis ca voi incerca mielul lui Dex[...]

Domnu Geany e la curent? :toothy9;

Domnu' Geany e fuoarte la curent si nerabdator! :toothy6: A zis ca el nu mai crede ca ma poate face cineva sa mananc miel,si ca daca Dex reuseste are o diploma din partea lui (sotul dealungul a 18 ani a epuizat toate posibilitatile in a incerca sa ma pacaleasca in orice mod posibil sa-l mananc pe mielu' si nu a reusit)am promis ca o sa-i dau o sansa si o sa o fac ,sotului oricum ii va place :rolleyes:

Aceste 3 posturi sunt epocale :toothy9; ! unde sa le punem sa le citesc cand mi-o fi mai greu, ca nu ma pot astampara de ras :lol: =)) !

Eroare de pileotaj,ia 2-4 2-4 proba de microfon... :toothy9;

Ciufut bre' Dinica asta nu vrea el ashea oricum...eii oricum l-am pacalit :rolleyes:

Pa' sa pune el cu Geany?!... :toothy9;

:toothy9; Pantru' cini' am muncit',tuoata' viata mea?!

Pentru copii, pentru casa si nevasta mea,

Am muncit si nopti,ddaarrr am muncit si zilee

Pentru tine draga mea ca sa te simti bine!!! :rolleyes:

vai di mini ,vai di mini! m-ai lovit iarasi la lingurica! yammy!