Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hi hi ! O ajuns Fox,deja ie pi' la politetzuri da ajunge ea si pe la han si am zis sa o intampin cum trebe' :rolleyes:

''La multi ani ''! Fox... :toothy9;

mama, cat de nebuni puteti fi! nu mai zic de nevorbiti!

Giani, las-o cum a cazut, ca n-o scoti la capat cu astia! pe mine te poti baza, daca intreaba ceva dl Giani, eu neg tot! :toothy9;

Moatza, am adus pur si simplu in discutie treaba asta, asa ca chestie, no offence :rolleyes: !

Any, imi pari o persoana extrem de rezonabila, nu te pot suspecta de rautate nicicum! :toothy9;

dar una e sa ai o haina buna pe tina, sa mirosi bine, sa arate pantoful a pantof si alta e sa uiti in mod constant sa tai eticheta de pe maneca si la fiecare doua replici sa spui cat a costat una/alta.

nu ma-nvart intre oameni cu bani, cunostintele mele sunt persoane oneste care traiesc modest.

eu am si-o haina mai buna, dar am si de duzina, vanez promotiile si omu' zice ca exagerez. intre colege -ca barbatii nu conteaza-trec drept cea mai cocheta (si modesta de nu se poate!), dar nu pot fi de-acord cu cei care fac miloaga pe la amaratii de colegi pentru o tigara sau o cafea, iar in timp ce le savureaza explica superior ca butonierele la camasile de firma se cos pe verticala. iote ca nu stiam, ca omu' meu poarta brainconf, de altfel f scumpe si-alea.

cam la asta ma gandeam cand am zis ca urasc snobismul.

Alo alo azi se pot spala rufe?

NNNnnnuuuu!!!!!! :sad3: sau cel putin eu asa stiu...

ba eu cred ca da, de maine cica se sfintesc apele si bla/bla...

Alo alo azi se pot spala rufe?

NNNnnnuuuu!!!!!! :sad3: sau cel putin eu asa stiu...

Daa?! Ca acu' ma arunc in valuri :sad3:

Asi face o baie! :105:

pai acuma-i momentul, ca dupa boboteaza sunt apele sfintite nush cate zile, vreo zece si nu se spala, nu te speli :sad3:

dar una e sa ai o haina buna pe tina, sa mirosi bine, sa arate pantoful a pantof si alta e sa uiti in mod constant sa tai eticheta de pe maneca si la fiecare doua replici sa spui cat a costat una/alta.

nu ma-nvart intre oameni cu bani, cunostintele mele sunt persoane oneste care traiesc modest.

eu am si-o haina mai buna, dar am si de duzina, vanez promotiile si omu' zice ca exagerez. intre colege -ca barbatii nu conteaza-trec drept cea mai cocheta (si modesta de nu se poate!), dar nu pot fi de-acord cu cei care fac miloaga pe la amaratii de colegi pentru o tigara sau o cafea, iar in timp ce le savureaza explica superior ca butonierele la camasile de firma se cos pe verticala. iote ca nu stiam, ca omu' meu poarta brainconf, de altfel f scumpe si-alea.

cam la asta ma gandeam cand am zis ca urasc snobismul.

Eu am colegi care traiesc din marci/branduri. Nu poarta decat marci, nu se mai suporta altfel ... Vorbesc numai de firme, ce a mai scos ala, celalalt. Sunt tineri ... mai incolo prind vreo rata la casa, vreo matracuca de le cheltuie ultima letzcaie pe la masaje si pe branduri si le trece ...

Sa uiti sa tai eticheta de pe maneca :sad3: Asta e tare! Dar mie cel mai tare imi plac tricourile/puloverele alea cu Gucci, Versace etc scris mare cat china, eventual de 3-4 ori pe piept! se vedee sper, da? Ofcourse cred ca pe putin 85% sunt luate din bazar/de la portbagaj ...

dar ati fost in vizita la cineva care la o masa festiva aduce vorba ce bunataturi a luat si cat a costat aia si ailalta ? :sad3:

tocmai am citit că azi se ţine post negru, ştiaţi?

negru? nu stiam ca dc nu ne.ai spus ieri ! acu se zice la 9 seara sa-ti razi de noi :sad3: ?! am tinut doar post de... animaliere ...

dar ati fost in vizita la cineva care la o masa festiva aduce vorba ce bunataturi a luat si cat a costat aia si ailalta ? :sad3:

cum ziceam, ai mei is modesti. cred ca mi-ar sta in gat sa-mi aminteasca asta.

Aii maaii!!! Post negru ?! :sad3: 10 zile fara :''spala''?! :sad3:

Sory,io' nu pot :105:

stai tranquila! doar vreo baba din fundul muntelui mai tine oranduiala asta.

negru? nu stiam ca dc nu ne.ai spus ieri ! acu se zice la 9 seara sa-ti razi de noi

abia ce-am citit :sad3:

cautai pe net si NU SE SPALA! Din ajun, de Boboteaza si inca 8 zile dupa aceea apele sunt sfintite! valeu strang 1 vagon de rufe! Unde mi.a fost capul aseara!??

http://www.cotidianul.ro/ajunul-bobotezei-post-negru-si-rugaciune-133848/

mai zice aici ce a zis Dexulica: celor care postesc de Boboteaza le merge bine tot anul! Se tine post negru.

Dex la tine e inca zi, te spurcasi? tine si pt noi si ne merge si noua bine pe langa tine ...

Mah! Io' fac baie sau nu fac pan' la urma?! :sad3:

cum te lasa inima. pan'la urma, vorba bancului, pute-pute, da' se-obisnuieste! sa nu te superi!

aha, deci Daniello, stiam eu ceva de 10 zile, da' nu stiam de unde-ncepe numaratoarea.

buey, voi ati vazut ce se petrece aici? Fox a aparut pe firmament, da' nu da niciun raport la han. s-a-ntamplat ceva?

Fox! :sad3:

ca omu' meu poarta brainconf = ce mandra-s! Moatzo! Se mai gasesc? Nu de alta, dar fabrica e cam pe duca! Din 4 etaje+parter, mai lucra doar parterul!

Eu-s pagana rau: am spalat si-am facut si baie pe par! Sambata si duminica am vizite de facut!

ca omu' meu poarta brainconf = ce mandra-s! Moatzo! Se mai gasesc? Nu de alta, dar fabrica e cam pe duca! Din 4 etaje+parter, mai lucra doar parterul!

da, i-am luat una chiar inainte de revelion, rosie!