Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Noapte buna foxulino. Cristina , bine ai revenit din conediu...harnicutza anabelle...

Koralino, pupici lui Catalin si bravo pentru maestrie la cutii.

Oana, petrecere faina cu socrii saptamana asta.

Anutza, sper sa fie ceva usor de reparat , la tevaria din terasa :hungry:

noapte buna tuturor, eu acum am picat de la repetitie , stttttttttt sa nu ma spuneti , dar facem niste piese...cam bleah ( dupa gustul meu ).

Ti-am mai spus mai demult...supe ca tine...nimenea :hungry: !

Mulţumesc , Anna, chiar nu-i mare lucru, da" dacă zici tu, eu mă bucur că-s măiastră la ceva... oricum , mai am până te ajung. :floare:

Iaca eu n-am facut niciodata galuste! Ce zici de asta?

Koralino, te-am asteptat cu usturoiul....cand mi-era lumea mai draga mi s-a stricat unealta de stors usturoi, l-am stors eu intr-un fel, da' tot n-am putut face maioneza de usturoi ca nu aveam deajuns. Am

facut asa un semi mujdei, da o fost bun.

Zozo a inviat Beutza. Merci :hungry: Speram o noapte buna.

Any, auoleu! si acum ce trebuie facut? stiu ca acolo nu e ca aici, trebuie sa platesti tot daca strici cuiva ...

Ne uitam maine pe lumina ce si cum, binenteles ca o sa-i platesc daca e de platit. Are o pata jos aproape de podea.

Cristina,ce ingeras frumos ! :floare: Si harnicut cum culege el afine :huh:

Ce bunatati ai in plan cu afine?! :floare:

Geany :hungry:

Eu nu am inca bucatarie ca as face tortul meu cu trei feluri de ciocolata si jeleu de afine. Si parca si o afinata ar merge. Dar pentru acum ma multumesc sa dezghet cate o pungulita si sa le papa asa. Nu cred ca v-a ramana mare lucru de facut din ele.

Cristina, sa va fie de bine concediul! :floare: Si asteptam si alte poze si impresii! :hungry:

Cat despre ajutor.... nu mai zic nimic. M-a topit! :huh:

Multumim frumos Foxyy :floare:

Poze poate pun pe topicul cu luna de miere ca Husband-ul a zis ca cel putin o zi din concediul asta conteaza ca luna de miere -asta inseamna ca am facut 4 zile din luna de miere pana acum :hug:

Buna dimineata si de la mine!

Sanatate multa la toate hangitele si sa auzim numai de bine!

La mine este bolnav Cody si asta ne intristeaza pe toti, cine are un blanos, ne intelege, diseara trebuie dus la vet.

Si mai avem o saptamana si cupilul implineste 14 ani, deci trebuie sa-i facem buletin, parca nu imi vine sa cred ca a trecut timpul si este asa de mare! Sa traiasca toti copiii si al meu!

Si o gustare!

post-88-13262655651966_thumb.jpg

post-88-13262655787122_thumb.jpg

Sanatate multa la toate hangitele si sa auzim numai de bine!

La mine este bolnav Cody si asta ne intristeaza pe toti, cine are un blanos, ne intelege, diseara trebuie dus la vet.

Si mai avem o saptamana si cupilul implineste 14 ani, deci trebuie sa-i facem buletin, parca nu imi vine sa cred ca a trecut timpul si este asa de mare! Sa traiasca toti copiii si al meu!

Si o gustare!

Multa sanatate blanosului! Si spor la pregatiri pentru ziua copilului! :hungry:

Iau si eu niste paine cu gem si ceva de beut, ca mi-e cam sete. Saru' mana pentru masa! :floare:

Multa sanatate blanosului! Si spor la pregatiri pentru ziua copilului! :hungry:

Iau si eu niste paine cu gem si ceva de beut, ca mi-e cam sete. Saru' mana pentru masa! :floare:

Nici nu stiu cum sa-l sarbatoresc, daca ma credeti, dar cel mai bine o sa ma consult cu el, numai este un copil mic sa-i fac eu ziua cum poftesc.

Buna dimineata din intuneric , azi e tare mohorat aici , inca e bezna .

Wow Cristina , 8 kg de afine ?!!Noi in vara am cules nici 2 si am declarat obositoare munca . E adevarat ca la noi sunt din alea mititele , de te apuca batranetile culegand .

Servesc si eu ceva de pe la han , ca e plin de bunatati aici si ma pun sa fac un gulas si sa coc niste sfecla rosie , ca am pofta de salata de sfecla cu hrean . Apropos de hrean , m-a dat pe spate pretul ...22 euro /kg :hungry:

Buna dimineata din intuneric , azi e tare mohorat aici , inca e bezna .

Wow Cristina , 8 kg de afine ?!!Noi in vara am cules nici 2 si am declarat obositoare munca . E adevarat ca la noi sunt din alea mititele , de te apuca batranetile culegand .

Servesc si eu ceva de pe la han , ca e plin de bunatati aici si ma pun sa fac un gulas si sa coc niste sfecla rosie , ca am pofta de salata de sfecla cu hrean . Apropos de hrean , m-a dat pe spate pretul... 22 euro /kg :huh:

Inainte de Craciun, am trecut si eu prin piata sa cumpar hrean si era sa ma scurg sub tarabe.... 15 lei / kg. Asa ca am sunat-o pe mama si i-am dat sarcina sa faca rost de hrean de la tara, de prin vecini. Si a adus! :floare:

Inainte de sarbatori, o bucata barosana de hrean era 1-2 lei. Nesimtiti omuletii astia! :floare:

Si prin hypermarket-uri nu era hrean in perioada aia!!! :hungry:

Buna dimineata! Cum se mai simt bolnavioarele?!Eu sper ca mai bine :hungry:

Ce mic dejunuri copioase :floare:

Si la noi e intunericios' rau :hug:

Hreanul si la noi 10-12 roni kg. 1-2 roni legatura in piata (adica 1 radacina mica sau una olea' mai mare' :floare: )eu am luat de la magazin de la mine la 10 roni kg. de 2 roni si a fost super bun ,suficient ca era proaspat si iute ,sfecla 2 roni kg,am copt-o intreaga in cuptor ca pe cartofii copti cu tot cu coaja,apoi cand s-a racit am taiat-o sferturi,si am dat-o pe randeaua mare asa cum dai rosiile sa-ti ramana coaja in mana,am pierdut astfel f. putin,nu m-am murdarit deloc ,si coaja a ramas ezact ca pielita de la rosie,mi se pare f. rapid, curat si economic asa :huh:

'neata la han!

Ca tot ziceati voi ca vreti un masaj, poftiti de va relaxati:

A venit Foxyy, au inceput masajele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

vai ce tece timpul!!! ai deja copil cu buletin. sa fie sanatos si fericit. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

multa sanatate lui Cody.

Aici sunt cateva preturi nesimtite , cum ar fi ...locul 1 , de departe , macul ...10 euro /100 g ,locul 2 ... nuca 25 euro /kg , locul 3 ...hreanul mai sus amintit ( asta din ce am observat eu pana acum ). Nuca si mac mi-am facut provizii de acasa :hungry:

...sfecla 2 roni kg,am copt-o intreaga in cuptor ca pe cartofii copti cu tot cu coaja,apoi cand s-a racit am taiat-o sferturi,si am dat-o pe randeaua mare asa cum dai rosiile sa-ti ramana coaja in mana,am pierdut astfel f. putin,nu m-am murdarit deloc ,si coaja a ramas ezact ca pielita de la rosie,mi se pare f. rapid, curat si economic asa :hungry:

Geany, merci de pont. si eu coc sfecla (daca nu fac salata cu ea cruda) intreaga in cuptor. dar o curatam de coaja si apoi o radeam. foarte buna metoda ta. oare dice nu m-am gandit la asta pana acum https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

referitor la "gandit la asta pana acum", am tot patit in ultima vreme sa aud de una si de alta si sa ma mir ca nu mi-a dat si mie prin cap asa ceva, cu toate ca mi se pareau idei simple si la indemana. parca nu mai functionez corect https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad1.gif

'neata la han!

Ca tot ziceati voi ca vreti un masaj, poftiti de va relaxati:

A venit Foxyy, au inceput masajele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Pai daca asa a fost cerinta..... m-am conformat. Ca era obosita lumea, de atata strigat dupa mine! :hungry:

...sfecla 2 roni kg,am copt-o intreaga in cuptor ca pe cartofii copti cu tot cu coaja,apoi cand s-a racit am taiat-o sferturi,si am dat-o pe randeaua mare asa cum dai rosiile sa-ti ramana coaja in mana,am pierdut astfel f. putin,nu m-am murdarit deloc ,si coaja a ramas ezact ca pielita de la rosie,mi se pare f. rapid, curat si economic asa :)

Geany, merci de pont. si eu coc sfecla (daca nu fac salata cu ea cruda) intreaga in cuptor. dar o curatam de coaja si apoi o radeam. foarte buna metoda ta. oare dice nu m-am gandit la asta pana acum https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

referitor la "gandit la asta pana acum", am tot patit in ultima vreme sa aud de una si de alta si sa ma mir ca nu mi-a dat si mie prin cap asa ceva, cu toate ca mi se pareau idei simple si la indemana. parca nu mai functionez corecthttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad1.gif

Nu esti singura cu impresia asta. Io deja m-am impacat cu gandul... :crying:

Somn usor :) Fug si eu la nani :crying:

Biutza somn usor la noapte :)

multumim! Beutza o somnilit destul de usor azi noate, toate bune. Dar pe la 7 s-o trezit iar calduta si cu bazdaci: stare febrila si nimic nu-i convine - miorlaiala si s-o agatat precum koala de mine, cu greu am putut sa intru la dus, imbracare si plecare. Sa vedem ce o mai fi si azi. :)

Hi hi! Mie mi-a venit pe moment...Cat am aruncat sfecla in cuptor cu tot cu coaja sa se faca ea singura acolo,si eu sa stau cu voi pe net si sa ma uit la tv. :) mi s-a parut super comod,cand am scos-o si primul instinct a fost sa o curat sa ma murdaresc pe maini,devine alunecoasa,bllee :) asta si + ca pierd din ea,nu prea mi-a mai placut ideea :) ,m-am uitat urat la ea :) am taiat-o asa cu tot cu coaja sferturi,ai am dat primul sfert pe razatoarea cu ochiuri mari astfel incat sa-mi ramana coaja in mana,cand am vazut ce simplu e ca nu m-am murdarit deloc si in mana imi ramasese o cojita subtire ezact ca pielita de la rosie am stirgat: Evrika!!!! :crying: asta ie' ci dishtiapta sunt bre ' :) :) am discoperit' apa calda' :)

Somn usor :) Fug si eu la nani :)

Biutza somn usor la noapte :)

multumim! Beutza o somnilit destul de usor azi noate, toate bune. Dar pe la 7 s-o trezit iar calduta si cu bazdaci: stare febrila si nimic nu-i convine - miorlaiala si s-o agatat precum koala de mine, cu greu am putut sa intru la dus, imbracare si plecare. Sa vedem ce o mai fi si azi. :)

Draga de ea ! Dani' faptul ca a petrecut o noapte linistita,cred ca deja e un semn bun,chiar daca greul inca nu a trecut .Multa sanatate :crying:

uf, uf, tare e greu cand ii vezi asa pe astia mici :)

multa sanatate Beutzei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

:) asta ie' ci dishtiapta sunt bre ' :) :) am discoperit' apa calda' :crying:

Geany, sa traiesti si sa mai descoperi si alte ape calde, roti si de astea...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ca eu stai aici la panda.