Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Am vazut si eu bebloul de 5 kg,da nu e nimic iesit din comun, cumnatul meu avea aproape 6 kg la nastere si acu 49 de ani nu se faceau epidurale sau alte anestezii, asa ca a cam rupt-o pe maica-sa de nu i-a mai trebuit alt copil(bine era al 3-lea) :105:

Mie mi se pare ca se nasc bebeloi din ce in ce mai des, pe vremuri era o raritate ... :scratch: ...

asa am auzit ca a crescut media greutatii noilor nascuti ...

Ioana eu stau olecuta mai jos de 7, deci nu ar fi o problema.

Daniellan-am stiut de chestia cu scarile. Mie la sala nu-mi place.

Io vreau doar să întreb unde-i mama celor 3 fetiţe?

Frumoase foc!

Chiar acum vroiam sa-ti scriu tie, ha,ha!! mi-ai luat-o inainte :71:

Ma bucur ca lui Catalin ii este bine.

Imi plac foarte mult cutiutele, mai ales prima :scratch:.

Te pup!!

edit: thanks de compliment. In vacanta la hotel cand am comandat vin mi-au cerut buletinul, m-am simtit asa de bine. Aici se cere buletinul la persoanele mai mici de 21 de ani,ca nu au voi sa dea alcool pana la varsta asta. Si eu am fost cea mai fericita ca mi-au cerut, la ai mei 33 de ani...ha,ha!! sa ma laud si eu putin, sa ma simt bine =))

Nu mă mir deloc că ţi-au cerut buletinul... la cum arăţi, sunt sigură că ţi l-au şi verificat să nu fie fals... :105:

Îmi plac şi mie morcovii, abia aştept să pui reţeta. :lol:

Cătălin e bine dpdv fizic, i s-a dezumflat şi nasul, respiră mai bine, nu mai are echimoze horror, încă nu ştim cum e cu maşinile.

Adica a avut septul atins? L-a vazut si un orelist? Daca a fost septul atins trebuia o mica atela, ca sa nu se deformeze nasul, sa devina grecesc :lol:

A dat cu faţa , cu capul, de fapt, în scaunul din faţă. L-a văzut şi un orl-ist, ovcorz, eu şi soţul am lucrat ani de zile în spitalul de urgenţă, aşa că am acoperit toate posibilităţile... sunt genială la scenarii, mai ales din alea negative, aşa că l-am verificat peste tot.

Nu pot să vă pun poză cu el, că nu mă lasă, dar are un nas perfect... :scratch: - mda, sunt mamă... :105: şi e cel mai frumos copil din lume, na! :71:

A, uitai să vă spui... acuma o să mă urâţi cu patimă, da" mie-mi place să calc... :105:

La un moment dat imi placea si mie, sau in fine o faceam fara urma de regret, insa acum ... nici daca ar curenta fierul nu m.as feri asa de tare. Poti sa treci si pe la mine sa faci cunostinta cu macar o mica parte din cele 5 masini x 6 kg pe saptamana cat torc eu? :scratch:

Banuiesc ca ai lansat-o nu ca sa te uram, ci ca sa fii invitata pe la casele tuturor :71:

Cred că, de fapt, am vrut să vă arăt că nu sunt perfectă... că am şi eu micile mele defecţiuni... :lol:

A, uitai să vă spui... acuma o să mă urâţi cu patimă, da" mie-mi place să calc... ;)

+1... :scratch:

Nu ma deranjeaza sa calc. Ca n-o fac prea des, e alta mancare de peste! :105: Da' imi place sa calc hainele (adicatelea camasi si budigaii de costum ai jupanului, sau pentru mine ceva camasi, vreo fusta sau rochie, nu' lenjerii, stergare si alte nebunii de pulovere / tricouri! :71:).

No, acu' m-am trecut la zid langa Corina.... =))

Eu cred că ai vrut să scrii " pe covorul roşu" nu " la zid"... :lol:

A, uitai să vă spui... acuma o să mă urâţi cu patimă, da" mie-mi place să calc... :D

+1... :scratch:

Nu ma deranjeaza sa calc. Ca n-o fac prea des, e alta mancare de peste! :lol: Da' imi place sa calc hainele (adicatelea camasi si budigaii de costum ai jupanului, sau pentru mine ceva camasi, vreo fusta sau rochie, nu' lenjerii, stergare si alte nebunii de pulovere / tricouri! ;)).

No, acu' m-am trecut la zid langa Corina.... :o

Eu cred că ai vrut să scrii " pe covorul roşu" nu " la zid"... :71:

Da, da, da!!! Exact! :105: =))

Eu stau la 4, în bloc fără lift. Urcat-coborât de 5-6 ori pe zi, moaaaamă ce economie i-am făcut eu la bărbatu-miu cu abonamentu" la sală... pfuuui merit un premiu... :scratch:

Eu stau la 4, în bloc fără lift. Urcat-coborât de 5-6 ori pe zi, moaaaamă ce economie i-am făcut eu la bărbatu-miu cu abonamentu" la sală... pfuuui merit un premiu... :scratch:

Hmmmm.... Bag seama ca ne asemanam din mai multe puncte de vedere!!!!! :105:

Hmmmm.... Bag seama ca ne asemanam din mai multe puncte de vedere!!!!! :105:

Depinde... premiul la care te gândeşti tu sunt neshte chestiuţe foarte mici, faţetate, argintii şi foarte scumpe? :lol:

Cătălin e bine dpdv fizic, i s-a dezumflat şi nasul, respiră mai bine, nu mai are echimoze horror, încă nu ştim cum e cu maşinile.

Adica a avut septul atins? L-a vazut si un orelist? Daca a fost septul atins trebuia o mica atela, ca sa nu se deformeze nasul, sa devina grecesc :lol:

A dat cu faţa , cu capul, de fapt, în scaunul din faţă. L-a văzut şi un orl-ist, ovcorz, eu şi soţul am lucrat ani de zile în spitalul de urgenţă, aşa că am acoperit toate posibilităţile... sunt genială la scenarii, mai ales din alea negative, aşa că l-am verificat peste tot.

Nu pot să vă pun poză cu el, că nu mă lasă, dar are un nas perfect... :scratch: - mda, sunt mamă... :105: şi e cel mai frumos copil din lume, na! =))

Pai daca seamana cu tine, te cred si eu ca-i frumos :71: !

Multa sanatate!

Nici mie nu-mi place ultimamente (intr-o vreme ma duceam ca trebuie sa fac sport, nu era pe placute), dar mai ales lenea e cucoana mare la mine, invocand lipsa de timp in apararea mea :scratch: :105:

Nu pot să vă pun poză cu el, că nu mă lasă, dar are un nas perfect... :scratch: - mda, sunt mamă... :105: şi e cel mai frumos copil din lume, na! :lol:

Chiar daca nu puneai zambarici nu m.as fi indoit de asta, doar am vazut.o pe mamuca-sa :71: . In plus vorba Mayei toti copii artisticulinari sunt cei mai frumosi din lume =))

Adica a avut septul atins? L-a vazut si un orelist? Daca a fost septul atins trebuia o mica atela, ca sa nu se deformeze nasul, sa devina grecesc :71:

Nu pot să vă pun poză cu el, că nu mă lasă, dar are un nas perfect... :105: - mda, sunt mamă... :lol: şi e cel mai frumos copil din lume, na! ;)

Pai daca seamana cu tine, te cred si eu ca-i frumos =)) !

Multa sanatate!

Frumos ca mine şi deştept ca tac-su! Sau , de fapt , fiind blond , s-ar putea să fie fix invers... :scratch:

Nu pot să vă pun poză cu el, că nu mă lasă, dar are un nas perfect... :scratch: - mda, sunt mamă... :71: şi e cel mai frumos copil din lume, na! =))

Chiar daca nu puneai zambarici nu m.as fi indoit de asta, doar am vazut.o pe mamuca-sa ;) . In plus vorba Mayei toti copii artisticulinari sunt cei mai frumosi din lume :D

Maya are ÎNTOTDEAUNA dreptate!!! :lol:

PS:Totuşi , voi nu vă culcaţi? :105:

Nici mie nu-mi place ultimamente (intr-o vreme ma duceam ca trebuie sa fac sport nu era pe placute), dar mai ales lenea e cucoana mare la mine, invocand lipsa de timp in apararea mea :scratch: :105:

Mie imi place sa fac miscare in aer liber, sa alerg.

De l-as putea convinge pe al meu! Dar n-am nadejde!

Cred că, de fapt, am vrut să vă arăt că nu sunt perfectă... că am şi eu micile mele defecţiuni... :scratch:

da, chiar ca esti o doamna perfecta, numa' buna de avut o relatie cu ea :105: !! de pus in icoana ce sa mai! mai bine zi care's viciile ca poate te divortez sa te iau io de nevasta :lol: ! si te invat sa faci si cozonaci :71:

Eu cred că ai vrut să scrii " pe covorul roşu" nu " la zid"... :lol:

Da, da, da!!! Exact! :105: :71:

doamnelor, data fiind ora tarzie, voi nu mergeti maine la serviciu? :scratch: daca nu poftiti la mine in calcatorie si alergati putin cu fierul pe masa ... =))

:105: Cam la ce premiu te gandesti ?

Cred că, de fapt, am vrut să vă arăt că nu sunt perfectă... că am şi eu micile mele defecţiuni... :105:

da, chiar ca esti o doamna perfecta, numa' buna de avut o relatie cu ea :lol: !! de pus in icoana ce sa mai! mai bine zi care's viciile ca poate te divortez sa te iau io de nevasta :71: ! si te invat sa faci si cozonaci =))

Până la 1 ianuarie fumam Pall Mall albastru... Mnoa... Sunt Corina şi sunt fumătoare... de 12 zile nu am mai aprins nici o ţigară... :scratch:

Mie imi place sa fac miscare in aer liber, sa alerg.

De l-as putea convinge pe al meu! Dar n-am nadejde!

Nici atat nu-mi place! Imi place schiul, inotul, sa patinez, sa ma dau cu rolele si sa merg cu bici. Imi plac si toate sporturile in apa gen aqua gym.

Dintre toate, in ultimii 5 ani aleg ca un facut: canasta, sahul, tablele, rummy, scrable, catan, monopoly sau chiar trading ... :scratch:

Cred că, de fapt, am vrut să vă arăt că nu sunt perfectă... că am şi eu micile mele defecţiuni... :105:

da, chiar ca esti o doamna perfecta, numa' buna de avut o relatie cu ea :lol: !! de pus in icoana ce sa mai! mai bine zi care's viciile ca poate te divortez sa te iau io de nevasta :71: ! si te invat sa faci si cozonaci =))

Până la 1 ianuarie fumam Pall Mall albastru... Mnoa... Sunt Corina şi sunt fumătoare... de 12 zile nu am mai aprins nici o ţigară... :scratch:

eu de 2 luni jumate!

Eu cred că ai vrut să scrii " pe covorul roşu" nu " la zid"... :71:

Da, da, da!!! Exact! :lol: =))

doamnelor, data fiind ora tarzie, voi nu mergeti maine la serviciu? :scratch: daca nu poftiti la mine in calcatorie si alergati putin cu fierul pe masa ... ;)

Deci io am scris că-s în concediu... :105: Da" alergătura cu fieru" pe masă la mine nu e o pedeapsă... Te-ai uitat recent la topicul cu peşte????? Noa, aia e pentru mine o pedeapsă!!!!!

Cred că, de fapt, am vrut să vă arăt că nu sunt perfectă... că am şi eu micile mele defecţiuni... :lol:

da, chiar ca esti o doamna perfecta, numa' buna de avut o relatie cu ea :71: !! de pus in icoana ce sa mai! mai bine zi care's viciile ca poate te divortez sa te iau io de nevasta =)) ! si te invat sa faci si cozonaci ;)

Felicitari pentru initiativa si reusita de pana acum! Multe zile, apoi luni si apoi ani inainte, mai sanatoasa si cu mai multi bani in potofel! Cum ai reusit? :105:

:105: Cam la ce premiu te gandesti ?

Aştept sugestii... în carate, pliz... :lol: