January 12, 201214 yr comment_121685 doamnelor şi domnilor, nu ascultaţi la ăi care vă indeamnă să opriţi scrisul abundent, că-i mult mai bine să vezi nşpe pagini necitite decît nica', tip 3 postări pe 4 pagini. +1 daaa asa le mai place sa se planga de logoree si lectura, dar ce dezamagiti ar fi daca ar lancezi treaba ... si nu ar mai veni lumile la han... Report
January 12, 201214 yr comment_121686 doamnelor şi domnilor, nu ascultaţi la ăi care vă indeamnă să opriţi scrisul abundent, că-i mult mai bine să vezi nşpe pagini necitite decît nica', tip 3 postări pe 4 pagini. Ei, şi tu, acuma...stai liniştit. Cine ne poate opri pe noi din vorbit???? Sunt şi anecdote bazate pe crunta realitate... Report
January 12, 201214 yr comment_121687 Multumesc, Zozo pt informatia referitoare la hrean... bine de stiut. Asa deci, trebuie sa-i zic tatei sa-mi trimita iar niste radacina, sau cine stie poate sunt norocoasa si fac rost de aici. Trebuie sa apelez la relatiile mamei. Sanatate, Uma! Ai grija de tine! Report
January 12, 201214 yr comment_121688 Uma, însănătoşire grabnică. Rău început de an ai avut, dar acum o să urmeze binele. Report
January 12, 201214 yr comment_121690 Eu maine seara am invitati, o copie de prieteni de-ai nostri. vine numa' copia nu şi originalul? PS cele mai comice amestecături de cuvinte sunt in italeză, am zis! Na ca m-ai prins . Eu eram convinsa ca se poate zice in romaneste .Nu am obiceiul sa pocesc limba materna si nici n-am accent strain cand ma duc in tara in vacanta! Urasc chestiile astea, mi-e sila cand vad lume venita in concediu si uita pur si simplu sa vorbeasca romaneste . Report
January 12, 201214 yr comment_121694 Daniella, lasa fata ca nu-i nimic daca ne-am incins cu explicatiile la topicul cu peste, astea ne sunt utile si noua. Vezi ca maine te amenint cu 2 pulpe de curcan !daaa, asa e si eu ma gandeam ce succes a avu ttopicul! Ce ne-am pus pe scris care, cum, ce fel auzi, acum ca ai facut meniul, te si apuci de gateala, ca vad ca ai o gramada in plan, zici ca vin vreo 10!?va rog care imi ziceti si mie unde ma duc 2 zile pe langa Bologna ceva frumusel de vazut, oleak de shopping si vreo 2-3 masline bune de mancat ?sa mai bat drumul de la Carpi (merg in delegatie 2-3 februarie) pana in Toscana pt 2 zile nu cred ca merita? ce parere aveti? ma gandeam ca mai bine raman la Bologna, dar poate aveti vreo locatie ceva mai fain? sau sa ma mut la topicul pt fetele din Italia, sa ma vaza toate lumile? Ahaha e floare la ureche !Am la cuptor tarta sarata si o sa pun la fiert pentru salata boeuf. Fac apoi aluatul de ciocolatosi si cel de trufe. Eu as zice sa ramai la Bologna, shopping la greu daca vrei ! Si de mancat se mananca bine tare. Any (sau cine-a intrebat), hreanul se inmulteste prin radacina.Se planteaza o radacina necuratata.Daca are si 2-3 mugurasi verzi si mai bine.Se ingroapa de tot si se uda.Ala creste si se intinde. Merci mult Zoazorico ! Report
January 12, 201214 yr comment_121696 inviasi? unde ai fost toata ziua? ai facut iar cutiute? sau ai alte surprize sa ne arati: un dulap de camasi calcate, ceva?ia spune cum merg planurile secrete? cerceii aia sunt vopsiti? Report
January 12, 201214 yr comment_121697 Ahaha e floare la ureche !Am la cuptor tarta sarata si o sa pun la fiert pentru salata boeuf. Fac apoi aluatul de ciocolatosi si cel de trufe. Eu as zice sa ramai la Bologna, shopping la greu daca vrei ! Si de mancat se mananca bine tare. Ai vreo indicatie mai concreta? vreo recomandare? si produse locale de unde pot sa iau? si uleiuri?mai dar cand tu faci toate alea si bantui si p-aici? mama lucreaza 2 zile la o salata boeuf. E drept ca face un lighean mare. Tu faci doar un platou? Le pui la fiert in apa, intregi si dupa aia le tai? Report
January 12, 201214 yr comment_121704 Ahaha e floare la ureche !Am la cuptor tarta sarata si o sa pun la fiert pentru salata boeuf. Fac apoi aluatul de ciocolatosi si cel de trufe. Eu as zice sa ramai la Bologna, shopping la greu daca vrei ! Si de mancat se mananca bine tare. Ai vreo indicatie mai concreta? vreo recomandare? si produse locale de unde pot sa iau? si uleiuri?mai dar cand tu faci toate alea si bantui si p-aici? mama lucreaza 2 zile la o salata boeuf. E drept ca face un lighean mare. Tu faci doar un platou? Le pui la fiert in apa, intregi si dupa aia le tai? Pai eu am laptopul aproape pe plita !Ka-ul lucreaza, ciocolata se topeste, tarta-i in cuptor.Acum vreau sa pun la fiert cartofii si morocvii. Cartofii in coaja, morcovii fara coaja. Sa vad cat fac, nu m-am hotarat. Uleiuri si dea astea nu stiu de unde ai putea lua, eu am productie proprie din fericire si nu cumpar. Report
January 12, 201214 yr comment_121706 Pai eu am laptopul aproape pe plita !Ka-ul lucreaza, ciocolata se topeste, tarta-i in cuptor.Acum vreau sa pun la fiert cartofii si morocvii. Cartofii in coaja, morcovii fara coaja. Sa vad cat fac, nu m-am hotarat. Uleiuri si dea astea nu stiu de unde ai putea lua, eu am productie proprie din fericire si nu cumpar.Dar tu cum procedezi cand te duci intr-o anumita zona, ca doar ce zisasi ca inca ai branzeturi si salameturi din Toscana ... . De unde cumperi astea? Deci esti mosiera si dumneata ai maslinarie ... Report
January 12, 201214 yr comment_121707 Pai eu am laptopul aproape pe plita !Ka-ul lucreaza, ciocolata se topeste, tarta-i in cuptor.Acum vreau sa pun la fiert cartofii si morocvii. Cartofii in coaja, morcovii fara coaja. Sa vad cat fac, nu m-am hotarat. Uleiuri si dea astea nu stiu de unde ai putea lua, eu am productie proprie din fericire si nu cumpar.Dar tu cum procedezi cand te duci intr-o anumita zona, ca doar ce zisasi ca inca ai branzeturi si salameturi din Toscana ... . De unde cumperi astea? Deci esti mosiera si dumneata ai maslinarie ... Ei in Toscana-i alta treaba, mergem de ani de zile si avem sursa noastra. Report
January 12, 201214 yr comment_121710 Ei in Toscana-i alta treaba, mergem de ani de zile si avem sursa noastra.Departe de Bologna? da ce-i: un caseificio, o pensiune, un boutique? Report
January 12, 201214 yr comment_121713 sanatate si stai pe aproape, ca aici te vindeci de toate (cu exceptia poftelor )iti dau imediat dieta pe care tocmai mi-a dat-o pediatrul (preventiv) pt enterocolita, daca vrei ?Da, cum sa nu, ca sigur e buna pentru urmatoarele zile! uma, sfat de la dexter păţitu': dacă ai virus la stomac cel mai bine e să nu mănînci nimic in primele 24-36 de ore, bea numai apă la greu. trece mult mai repede. Asa e, am citit si eu, dar trebe sa si functionez la munca si ma apuca cu ametitul - cica aici e dieta BRAT -banane (pentru aport de potasiu) orez (rice) apple sauce (suc de mere pentru zahar) si paine prajita (toast)Acum mi-e sila de orice miros, o sa incerc sa nu mananc nimic pana maine dimineata.. Mersi mult de urari de bine, chiar am nevoie ca parca sunt zombie :)Sunt niste dragute (dar ce e nou?!) Report
January 12, 201214 yr comment_121715 Ei in Toscana-i alta treaba, mergem de ani de zile si avem sursa noastra.Departe de Bologna? da ce-i: un caseificio, o pensiune, un boutique? E cam departe, 200 de km. Hai ca-ti dau pm. Report
January 12, 201214 yr comment_121716 [ Deci esti mosiera si dumneata ai maslinarie ... Da...nu mai pot de-atata mosie ! Report
January 12, 201214 yr comment_121717 Eu eram convinsa ca se poate zice in romaneste m-am prins că eşti convinsă că aşa se spune, că şi persoanele cu care aţi lansat lanternele de revelion tot cópii erau Report
January 12, 201214 yr comment_121718 sanatate si stai pe aproape, ca aici te vindeci de toate (cu exceptia poftelor )iti dau imediat dieta pe care tocmai mi-a dat-o pediatrul (preventiv) pt enterocolita, daca vrei ?Da, cum sa nu, ca sigur e buna pentru urmatoarele zile!uf! m-am laudat degeaba, ca hartiuta e la tati, care a tras pe dreapta deja, iti zic maine mai detaliat.ce retin este:- uscaturi: sticksuri, covrigei sarati, paine prajita- branza de vaci proaspata- zeama de orez fiert- morcovi fierti si zeama in care au fiert- nu fructe si legume proaspete, cu exceptia bananei- hidratare: apa, ceai (menta)/compot neindulcit, supa de legume- carne fiarta (NU se bea zeama in care a fiert carnea) Deci din ce zici tu sucul de mere e singura nepotriveala ... Report
January 12, 201214 yr comment_121719 Anuta! Si eu sunt mare maestra la gafe destea ca privesc in fiecare zi rai uno ''la prova del cuoco'',dureaza 1,30 de min. dar zi de zi ,ma afecteaza la cerebel si mai bag si eu cate o deasta' fara sa vreau La tine copie=cuplu seamana si deacolo ti se trage Report
January 12, 201214 yr comment_121722 Eu eram convinsa ca se poate zice in romaneste m-am prins că eşti convinsă că aşa se spune, că şi persoanele cu care aţi lansat lanternele de revelion tot cópii erau Dar cat de atent esti, olelei!Nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai atentionat ! Report
January 12, 201214 yr comment_121723 Anuta! Si eu sunt mare maestra la gafe destea ca privesc in fiecare zi rai uno ''la prova del cuoco'',dureaza 1,30 de min. dar zi de zi ,ma afecteaza la cerebel si mai bag si eu cate o deasta' fara sa vreau La tine copie=cuplu seamana si deacolo ti se trage Geanino, las ca la tine-i alta treaba, n-are legatura cu ce-am scris eu.Si ai mei se uita zi de zi la emisiunea asta, unde nu pui ca si tata intelege aproape tot si ce incantat e si-mi povesteste ce-a vazut, etc! Mama e mai la avansati ! Report
January 12, 201214 yr comment_121725 Ptiu! Draci! Scuzi' da' chiar mi-am scuipat in san'dau pagina relaxata ca tot omu' si ma loveste peste ocheane,minunatia asta blonda de nici nu stiu ce m-o lovit Anuta arata bestial,tzar' tarta la ora asta sa-tzi' fie ...de bine.. Report
January 12, 201214 yr comment_121726 Ptiu! Draci! Scuzi' da' chiar mi-am scuipat in san'dau pagina relaxata ca tot omu' si ma loveste peste ocheane,minunatia asta blonda de nici nu stiu ce m-o lovit Anuta arata bestial,tzar' tarta la ora asta sa-tzi' fie ...de bine.. Esti de belea!Pai tre' sa mai dau si eu ceva din cand in cand la han, nu?E pentru maine, asa ca uit de ea pana maine seara. Report
January 12, 201214 yr comment_121727 geany, da-ţi-ar dumnezeu sănătate cu blonda lu' any cu tot Report
January 12, 201214 yr comment_121728 Ptiu! Draci! Scuzi' da' chiar mi-am scuipat in san'dau pagina relaxata ca tot omu' si ma loveste peste ocheane,minunatia asta blonda de nici nu stiu ce m-o lovit Anuta arata bestial,tzar' tarta la ora asta sa-tzi' fie ...de bine.. Esti de belea!Pai tre' sa mai dau si eu ceva din cand in cand la han, nu?E pentru maine, asa ca uit de ea pana maine seara.Pai o fo' atac surpriza,m-ai luat prin invaluire ashea ',ca eu citeam f relaxata pagina anterioara si cand dau pagina ...zbang! pisti ochi Report