January 13, 201214 yr comment_121822 'Neata tututot.Nu stiam nici eu de metoda cu laptele praf. Buna. Mie laptele praf imi place.Geanino..joc de glezna !Bubuletzul dragul de el, imi aduc aminte acum ceva vreme cum plangea el ca nu vroia tuns! Report
January 13, 201214 yr comment_121825 Buna dimineata Eu ma servesc din bunatatile de pe aici si fug la treburi.Cat ati mai scris.Trufele Stellei le-am facut si eu de revelion , foarte bune si mereu ma intreaba fii-mea cand le mai fac .Stella O zi buna va dorescLa noi e tare intunecat afara de iti vine sa dormi sau sa numeri banii,....depinde Report
January 13, 201214 yr comment_121832 Maii eu nu mananc mult da' sa fie bun,mai bine excelent si mai bine perfect! pai daca e bun cum sa te mai opresti dupa 2 furculite? invata-ma si pe mine .... Pana vine Geany , iti zic eu cum: pui cele foua furculitze de spaghetti pe o farfurioara de la ceasca de cafea si vei obtine o farfurie cu varf. AAsa ca ......... te gandesti ouuuuuu, am papat o farfurie plina si te opresti ca a doua este deja in plus Report
January 13, 201214 yr comment_121833 Mi s-a taiat maioneza si nu-si mai revine nici cu ordinul procuraturii Report
January 13, 201214 yr comment_121834 Maii eu nu mananc mult da' sa fie bun,mai bine excelent si mai bine perfect! pai daca e bun cum sa te mai opresti dupa 2 furculite? invata-ma si pe mine .... Pana vine Geany , iti zic eu cum: pui cele foua furculitze de spaghetti pe o farfurioara de la ceasca de cafea si vei obtine o farfurie cu varf. AAsa ca ......... te gandesti ouuuuuu, am papat o farfurie plina si te opresti ca a doua este deja in plus Aşa e, am folosit şi eu metoda asta, când încercam să-mi reduc porţiile de mâncare. În plus, e bun şi trucul cu farfuriile de culoare f. închisă: negru, albastru-cobalt, verde închis. Report
January 13, 201214 yr comment_121835 Buna dimineata! Si un mic dejun + o cafea, la doamnele! Multumim ca te gandesti si la noi! Report
January 13, 201214 yr comment_121836 Mi s-a taiat maioneza si nu-si mai revine nici cu ordinul procuraturii Dă-o-ncolo! Se poate remedia, dar nu merită efortul, fă alta nouă, din 1 gălbenuş crud plus unul fiert, muştar şi ulei. Report
January 13, 201214 yr comment_121837 Mi s-a taiat maioneza si nu-si mai revine nici cu ordinul procuraturii Ia un galbenus nou si incepe de la capat , dar in loc sa pui ulei , pune cate putin din maioneza taiata , pana o termini , apoi poti continua cu ulei . Report
January 13, 201214 yr comment_121838 Mi s-a taiat maioneza si nu-si mai revine nici cu ordinul procuraturii Dă-o-ncolo! Se poate remedia, dar nu merită efortul, fă alta nouă, din 1 gălbenuş crud plus unul fiert, muştar şi ulei. Da, asa e . Am pus iar oua la fiert. Report
January 13, 201214 yr comment_121839 Eu rar cand fac maioneza o fac ori in Bimby daca am de facut mai multa, sau daca nu in paharul mixerului vertical dintr-un ou intreg crud dupa reteta Gabrielei Cara, nu mi s-a taiat niciodata Report
January 13, 201214 yr comment_121841 hello, hello! greu, greu v-am ajuns din urma! maine tre' sa o fac, dar cine o mananca, io vreau sa slabesc de multe ori m-am gandit ce bine-ar fi dac-am sta mai aproape: am imparti tavile cu bunatatzuri si -ar tb sa mai fim nevoiti sa consumam atatea. pe rand! ... Va pup' ca plec cu bub' si sot in oras cu trebi,tre' sa-l tund pe bub',abea steapta sa mealga la tanti' la flizelie'' Giani, vezi cum tunzi Bub, deja am emotii!Daniella, nu prea ajuta tunsul chilug, dar poti incerca la Bea. mai ales ca pana la vara ii va creste suficient. Nu-ti seamana tie la par, asa-i? Any, iar incepi? de fapt ai inceput.lasa ca-i bine sa ai prieteni in casa. Uma, sanatate, draga mea! pe multi i-am auzit cu gripa stomacala. Cerra, ai un talent la aluaturi! la toate, daca stau sa ma gandesc. Lili, si tu prestezi la greu, se vede ca ai ceva fomisti la masa. Eu cu greu ma strecor printre poftele omului, aseara mi-a adus o plasa de preparate, 6 fudulii, pe care le-am si executat, si-o bucata buna de burta de porc, plina de carne, sa i-o fac la cuptor. dar vrea s-o manance rece, drept mezel. da, da! direct la congelator a ajuns. de ce-a mai luat preparatele? Somaliaaaa! sa ma duc la enervari? Report
January 13, 201214 yr comment_121842 Eu rar cand fac maioneza o fac ori in Bimby daca am de facut mai multa, sau daca nu in paharul mixerului vertical dintr-un ou intreg crud dupa reteta Gabrielei Cara, nu mi s-a taiat niciodata Eu fac totdeauna din ou fierte plus un ou crud. Report
January 13, 201214 yr comment_121843 Any, iar incepi? de fapt ai inceput.lasa ca-i bine sa ai prieteni in casa. Eu abia astept sa facem cate-o sindrofie de asta . Report
January 13, 201214 yr comment_121845 La cererea publicului larg bub'proaspat frezat Bub' nedumerit... Zambet shmecheros'.. Yee' ce freza mi-am tras... Report
January 13, 201214 yr comment_121847 La intrebarea ta ,ie' siecret .. e chestie de vointa ...Aiurea ...Sa-ti esplic,eu am 2 handralai la masa baiatul cel mare si sotul care-i diatai omu',fac un pachet de paste,impart 2 portii mici mici pt. mine si pt. bub',restul dau juma,juma' lor asa ca eu chiar daca asi mai vrea dupaia :''NU MAI IE'' ashea ca joc de glezna...Dar mie imi ajunge asa putin da bun' ma satisface...sa vezi ce ma mai ia Alex sau Dex acu' in balon cu satisfacutul... Va pup' ca plec cu bub' si sot in oras cu trebi,tre' sa-l tund pe bub',abea steapta sa mealga la tanti' la flizelie'' 1 pachet o data? 500 g? olelelei, sunt 4 portii babanoase!Zi chestia asta sotului si baiatului meu cel maroiu' ei halesc fara probleme portiile ,daca ar mai fi nu ar spune nu Report
January 13, 201214 yr comment_121849 Maii eu nu mananc mult da' sa fie bun,mai bine excelent si mai bine perfect! pai daca e bun cum sa te mai opresti dupa 2 furculite? invata-ma si pe mine .... Pana vine Geany , iti zic eu cum: pui cele foua furculitze de spaghetti pe o farfurioara de la ceasca de cafea si vei obtine o farfurie cu varf. AAsa ca ......... te gandesti ouuuuuu, am papat o farfurie plina si te opresti ca a doua este deja in plus Mda! creieru' e o masinarie ciudata(cel putin al meu ..e si putin defect cred eu )Faza e ca tre' sa stii sa-l pacalesti...Zicea si Stelina (zi Stelino' daca mananc ciuperci..)ca senzatia de satietate vine dupa 20 de min. de la terminarea mesei...Mai e faza aia ca sa te ridici inca flamand de la masa...un pahar mare de apa inainte sau dupa masa,ajuta la umplerea stomacului..ma rog ie' multe de vb. nu stiu cat de adevarat o fi nu e nici locul,da' le-am incercat pe toate''sunt mama lor si tata lor'' Oricum eu fac tot dupa creasta proprie...mai pe drum mai pe langa drum,daca-mi pun in cap,obtin rezultate daca nu ,nu...si acum is' la faza cu nu.. deci nu ma bagati in ''seaman''(vb. lui bub') Report
January 13, 201214 yr comment_121851 Bub, esti un dulce Any, eu cand m-i se taie maioneza pun o lingurita de mustar intr-alt vas si incet,incet amestec cu maioneza taiata , adica torn cate un picdin maioneza taiata si isi revine .Eu cu ou fiert nu am facut niciodata maionezaMoatza da am fomisti si eu in fiecare seara gatesc Report
January 13, 201214 yr comment_121852 La cererea publicului larg bub'proaspat frezat Bub' nedumerit... Hmmm, sa stau la poza sau nu???? Zambet shmecheros'.. Sunt barbat si arat bine Yee' ce freza mi-am tras... [color=#8B0000][b]Dupa mimica fotofrafului, sunt fericit! Imi sade bine asa [/b][/color] [color=#8B0000][b]Mai bubuletz, sa sti ca ai gandit bine totul Chiar iti sade foarte bine![/b][/color] Report
January 13, 201214 yr comment_121853 Any, eu cand m-i se taie maioneza pun o lingurita de mustar intr-alt vas si incet,incet amestec cu maioneza taiata , adica torn cate un pic exact la fel fac si eu. dar numai cu mixerul. eu nu mai stiu sa fac maioneza fara mixer si fara mustar, am incercat si nu-mi mai iese. Moatza da am fomisti si eu in fiecare seara gatesc te-nteleg perfect! eu ma lupt doar cu unul si mi-e de-ajuns. Giani, de data asta o nimerisi cu freza Bubuletzului. Sa-i fie de bine! Report
January 13, 201214 yr comment_121854 Mie-mi place, să vă spui drept, Zozo, când ne spune " NEVORBITELOR!!!!" În primul rând, îmi atrage atenţia să concentrez în 3 fraze ce vreau să spun, că lumea are trabă... Apoi, îmi aprinde beculeţul despre chestia aia magică cum că femeile trebuie să-şi rezerve un pic de "surprize"... ca atare, scriu puţin şi inteligent... Deci: Bub, eşti superextracalifragilistic!- am zis!Puctu doi: luaţi vă rog o "gustărică" până termin prânzul. Cartofi pai, mici şi murături. Report
January 13, 201214 yr comment_121857 hello, hello! greu, greu v-am ajuns din urma! Cerra, ai un talent la aluaturi! la toate, daca stau sa ma gandesc. [color=#8B0000][b]Nustiu daca talent sau nu, dar ce stiu sigur si precis ca numa maicutza mea e di vina, ptr ca nu ne`a scutit deloc. Chestiile astea le stiu de copila si binenteles ca am invatat si modernismele de`a lungul timpului.Tin neaparat sa tin traditiile sa pot fi un model ptr copila mea, care nu a avut sansa sa stea timp lung langa bunica ei. Si vreau prin ea sa`mi retraiasc copilaria mea in bucatarie, alaturi de bucatele vremurilor noi.Asa poate si ea za zica copiilor ei, asta stiu de la mama mea, asa facea mama mea sau, nepotii mei cind or venii sa zica vreau la bunica sa`mi faca asa sau asa. Na ca ma apuca si pe mine acu......... [/b][/color] Report
January 13, 201214 yr comment_121858 Iar ati debordat cu pajinile scrise; nevorbiteloooooooooooooooor.Anutza, de fapt cea mai buna metoda e sa mestecaaaaaaaaaaaaaaaaaam, rumegam indelungatceea ce am decis sa mancam...asa creerasul are timpul necesar sa realizeze ca e totul ok, corpul a primit "ratzia" necesara;cu cat mancam mai rapid( infulecam) si nici nu realizam ce am ingurgitat, si reumplem farfuria goala ( fie ea mare sau mica )cu atat e mai debusolat cerebelul, si nu apuca sa zica stooooooooooooop nu mai esti infometat Report