Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

geany, da-ţi-ar dumnezeu sănătate cu blonda lu' any cu tot =))

Sa dea d-zeu si la inima lu' matali' =))

Ptiu! Draci! =))

Scuzi' da' chiar mi-am scuipat in san'dau pagina relaxata ca tot omu' si ma loveste peste ocheane,minunatia asta blonda =)) de nici nu stiu ce m-o lovit =))

Anuta arata bestial,tzar' tarta la ora asta sa-tzi' fie ...de bine.. =)) =))

[color=#8B0000][b]Exact asa am patit si eu =))[/b][/color]

Uma, bine ai revenit si sanatate multa.

Cerra, prea mult pt mine, odata am facut, sa ma bag deja in a face in mana aluatul, nope =))

[color=#8B0000][b]Mie mi se pare cu mult mai usor sa o fac asa cum vezi in poze si apoi sa o pun pe masa, decit sa o intind pe masa. Incearca !

Ce ai de pierdut? nika eventual 1kg de faina pik de sare, 2 linguri de otet si 550ml de apa calda.[/b][/color]

Ptiii ce inceput de pagina si ce tavleala a tras Geany!

maine tre' sa o fac, dar cine o mananca, io vreau sa slabesc =)) ; tati dovlecei nu serveste: sunt numa pt purcei =)) ...la mine ca la nebuni!!! poftesc, poftesc! =))

dar asta nu-i tarta sarata fara blat! e morcovi si zucchine, asa-i?

Stii ca nu ai idei rele, nu? Chiar am sa plantez... da' cum eu nu ma perecep de nici o culoare, ia ziceti-mi voi mie ce-mi trebe: seminte sau vreo plantuta?

Daca nu ma inseala memoria tata pusese o bucata de hrean si din el a crescut, pentru mai multa siguranta o intreb miine pe mama.

PS cele mai comice amestecături de cuvinte sunt in italeză, am zis! =))

da' italeză in ce limba e? =))

engleza, franceza, italeza, spanioleza, germaneza asa zice DEX-ul =))

Ptiii ce inceput de pagina si ce tavleala a tras Geany!

maine tre' sa o fac, dar cine o mananca, io vreau sa slabesc =)) tati dovlecei nu serveste: sunt numa pt purcei =)) ...la mine ca la nebuni!!! poftesc, poftesc! =))

dar asta nu.i tarta sarata fara blat, nu? e morcovi si zucchine, asa-i?

Da, e morcov si zucchine.

Si ca sa ma urati pana la adanci batraneti, ciocolata topita pentru trufele Stelutzei.

Numa' de astea de dieta va aduc =))

post-13-13264057709415_thumb.jpg

Da, e morcov si zucchine.

Si ca sa ma urati pana la adanci batraneti, ciocolata topita pentru trufele Stelutzei.

Numa' de astea de dieta va aduc =))

Io am pus in cioco si un paharel de rom bun si 100 g fulgi de migdale. Prea bune!

poftesc, poftesc! =))

Pofta mare! =)) =))

Scuze dar nu pot sa ma abtinez in seara asta nush' ce am =)) =))

=)) Pofta mare am io, dar nu vad modul sa mi-o ostoiesc din cauza de variate impedimente!

Da reteta de trufe a Stelutei unde e?! =)) dati si la mine un link' va rog... =))

Stai olecuta s-o caut si vin imediat.

Daniella, eu am pus o cescuta de cafea cum a zis Stella. Delicios cred si in varianta ta.

poftesc, poftesc! =))

Pofta mare! =)) =))

Scuze dar nu pot sa ma abtinez in seara asta nush' ce am =)) =))

=)) Pofta mare am io, dar nu vad modul sa mi-o ostoiesc din cauza de variate impedimente!

Fata io' pofta chiar asa de mare nu am ca spui drept am halit asta seara 2 paste cu ciupercute asa de bune ca sunt ca un ''greieras'' =))

Asta nu inseamna ca nu am remuscari din cauza de :''cunostinta de cauza''... =))

2 paste, adica 2 penne? sau 2 farfurii de paste!

si eu as manca =)) cel putin 2 farfurii de paste, sapt asta m-am abtinezat, maine cred ca le comit ... =)) si apoi urmeaza remuscari si la mine ...

Anutza, m-ai zbart...o iei "da capo" =))

Gianinooooooooo , retta mea de trufe e cea mai simpla ever : 400 gr cioco neagra ( fondente in italeza, cremant in franceza ) 100 gr unt se pun la baia lu' maria ( bain-marie) la topit. optional se poate adauga o cafea mica ( sa fie cu gust usor moka , aka de cafea nu moka dijiaba =)) ) , cand s-a topit amestecul, se da deoparte si se adauga un galbenus si se amesteca bine cu telul. se lasa la racit ( nu la frigider) , si apoi se fac gogoloaie ( bile) care se dau prin cacao.

se poate sa torni direct amestecul ( la care iar optional se poate adauga cognac, sau grand marier, sau ce va place , scuze daniella, dar pe mine cea cu rom nu ma da pe spate ) in forme di ciocolata in silicon, sau in cofraje de hartie =)).

Uma , sanatate. eu la probleme de *turista* mananc afine ( merg si congelatele) si fac si ceai cu ele...e radical.

Anutza, m-ai zbart...o iei "da capo" =))

Gianinooooooooo , retta mea de trufe e cea mai simpla ever : 400 gr cioco neagra ( fondente in italeza, cremant in franceza ) 100 gr unt se pun la baia lu' maria ( bain-marie) la topit. optional se poate adauga o cafea mica ( sa fie cu gust usor moka , aka de cafea nu moka dijiaba =)) ) , cand s-a topit amestecul, se da deoparte si se adauga un galbenus si se amesteca bine cu telul. se lasa la racit ( nu la frigider) , si apoi se fac gogoloaie ( bile) care se dau prin cacao.

se poate sa torni direct amestecul ( la care iar optional se poate adauga cognac, sau grand marier, sau ce va place , scuze daniella, dar pe mine cea cu rom nu ma da pe spate ) in forme di ciocolata in silicon, sau in cofraje de hartie =)).

Uma , sanatate. eu la probleme de *turista* mananc afine ( merg si congelatele) si fac si ceai cu ele...e radical.

Stella, nu pot face eu figura naspa la 2 musafiri =)) !

E mai rapidulescu asa meniul de maine, dar m-am luat cu vorba si nu am pus nici acum cartofii si morcovii la fiert!

Mie sigur mi-ar placea si cu cognac, grand marnier, dar si cu rom mi-a placut, intotdeauna mi-au placut bomboanele cu rom. Eu le.am pus in cofraje, dar nu curgeau, tot bila au ramas, ca de frica sa nu fie prea moi din cauza romului am pus migdalele. Insa eu eram deja la momentul remuscarilor asa ca doar vreo cateva am gustat, maxim 5, in rest am dat la parinti, am dus la serviciu.

E mai rapidulescu asa meniul de maine, dar m-am luat cu vorba si nu am pus nici acum cartofii si morcovii la fiert!

dar cantitatea ai stabilit-o? =))

Maya n-a mai aparut, acu' cred ca sta la lumina lumanarilor si savureaza creveti afrodisiati =)) !

La multi ani domnului tau, Maya =)) !

dar cantitatea ai stabilit-o? =))

Cand Doamne iarta-ma daca stau lipita de laptop?????

2 paste, adica 2 penne? sau 2 farfurii de paste!

si eu as manca =)) cel putin 2 farfurii de paste, sapt asta m-am abtinezat, maine cred ca le comit ... =)) si apoi urmeaza remuscari si la mine ...

2 Furculite babane de spaghete ...

Genu:

post-405-13264075444669_thumb.jpg

Cam asa portie..

post-405-13264075619269_thumb.jpg

Maya n-a mai aparut, acu' cred ca sta la lumina lumanarilor si savureaza creveti afrodisiati =)) !

La multi ani domnului tau, Maya =)) !

ea nu, dar domnul a savurat deja ... =)) , avantaj Maya