January 13, 201214 yr comment_122082 neeee, daca iti place nu functioneaza [. tre' sa nu-ti mai vina sa mananci nic' dupa ce ai ingurgitat lingurita [imgSlaaaaaaaaabe sperante! +1 de la o lingurita de LP? Report
January 13, 201214 yr comment_122083 Ce geneeeeeeeeeee , :o Bub e un scump, cred si eu ca nu ii rezista nimeniHi hi! Faza grava e ca si el stie asta ...stie sa deie din gene (ca ma-sa) draga mea, la toate varstele lucrurile rele se invata cel mai rpd! totusi zbaterea de ploape si datul din gene, nu sunt un lucru chiar atat de rau, nu? Report
January 13, 201214 yr comment_122084 neeee, daca iti place nu functioneaza [. tre' sa nu-ti mai vina sa mananci nic' dupa ce ai ingurgitat lingurita [imgSlaaaaaaaaabe sperante! +1 de la o lingurita de LP? Slaaaaabe sperante la oprit dupa doar 1 lingurita.... Sau lingura, sau ce-o fi... Report
January 13, 201214 yr comment_122085 Am dat mesaj dar nu mi-l ia! Dani' nu suntem facuti toti la fel,e chestie si de conformatie si de vointa de obiceiuri si gusturi ie multe...Si nu sunt eu mare si tare doamne' feri',dar asi putea fi daca mi-asi pune capu' (mai degraba incapatanarea) dar prostii fac si eu o caruta,mananc tarziu dupa 22 (ca atunci se aduna unii acasa )stau falamanda ca fraiera si dupaia beau cu sotul o bere bruna ca azi de iezemplu ' asa ca stai linistita ca eu numa' la capitolul teorie ,ca practica ne omoara Oricum nu ma trage ata la treaba serioasa acum deci o sa fac o mare branza,dar daca ma apuca vointa serios,pot! Report
January 13, 201214 yr comment_122086 ioi ce-mi place atmosfera de aici. stiu ca am mai zis, da' nu strica daca mai zic o data luv U Report
January 13, 201214 yr comment_122087 Ma bucur ca ti-a trecut Uma Fetelor , ce-i cu MariaSan ?Nu am mai vazut-o pe aici ? +1!!! Am aflat de la alt topic ca s-a mutat , oare o fi netul sau treburile cu mutatul? sau ne-a uitat? Report
January 13, 201214 yr comment_122088 N-am mai făcut decât o cutiuţă mică ( în rest am citit pe-aici, nu prea mai am timp de altceva... )pentru nepoata şi fina mea care a împlinit azi 17 ani... Da, şi o pereche de cercei ovcorz...Mă scuzemoaţi, da" acuma trebuie să depistez camerele instalate de Daniella în casa mea dadada ia sa vedem: what else? Report
January 13, 201214 yr comment_122089 Uraaaaaaa am terminat de calcat......am avut un cos mare plin , plin, off,offacum beau o limonada si ma pregatesc sa ies cu Cori afara si la naniVa pup Report
January 13, 201214 yr comment_122090 Na' ca am pierdut-o pe Dani' ,am uitat sa intreb cum se mai simte Bea' Report
January 13, 201214 yr comment_122092 Uraaaaaaa am terminat de calcat......am avut un cos mare plin , plin, off,offacum beau o limonada si ma pregatesc sa ies cu Cori afara si la naniVa pupAi fost harnicuta! Somn usor! Report
January 13, 201214 yr comment_122093 Uraaaaaaa am terminat de calcat......am avut un cos mare plin , plin, off,offacum beau o limonada si ma pregatesc sa ies cu Cori afara si la naniVa pupBravo! Fata gospodina! O limonada!!! Cred ca sunt defecta,in ultima vreme mi-e pofta de orice aud si eu nu eram asa de pofticioasa ....Hammm !!! Report
January 13, 201214 yr comment_122094 Na' ca am pierdut-o pe Dani' ,am uitat sa intreb cum se mai simte Bea'Speram ca mai bine! Report
January 13, 201214 yr comment_122095 Uraaaaaaa am terminat de calcat......am avut un cos mare plin , plin, off,offacum beau o limonada si ma pregatesc sa ies cu Cori afara si la naniVa pupBravo! Fata gospodina! O limonada!!! Cred ca sunt defecta,in ultima vreme mi-e pofta de orice aud si eu nu eram asa de pofticioasa.... Hammm!!! Am limonada proaspata. Te servesc? E si normal sa ai pofte, de la atatea bunataturi cate-s pe aici! Report
January 13, 201214 yr comment_122097 Shoot! in ziua experimentului nu se papă decît seara, o friptură de vită de cel putin 600g, un măr sau o roşie şi se beau cel puţin 2.5 litri de apă. nu se admit substituţii sau adăugiri. asta-i tot. Report
January 13, 201214 yr comment_122099 Shoot! in ziua experimentului nu se papă decît seara, o friptură de vită de cel putin 600g, un măr sau o roşie şi se beau cel puţin 2.5 litri de apă. nu se admit substituţii sau adăugiri. asta-i tot.Asta po' sa o fac cu ochii inchisi,am mancat intuneric mai multe zile asa ca o zi e floare la ureche!! Intrebare ,intrebatoare friptura de vita ,cum facuta :la cuptor?! la gratar?! 600 de gr. cantarit inaintea procesului termic sau la final,produs finit?! ce ora inseamna seara ?!( ora 18,19 ,20 etc) Nu vreau sa par antipatica sau ''ciufuta''..duoamne' feri'...da ca sa stiu iezact' De cate ori se poate respecta esperimentul' si la ce interval de timp ?! Report
January 13, 201214 yr comment_122101 Shoot!in ziua experimentului nu se papă decît seara, o friptură de vită de cel putin 600g, un măr sau o roşie şi se beau cel puţin 2.5 litri de apă. nu se admit substituţii sau adăugiri. asta-i tot.Interesant..... Mai ramane sa fim in stare sa halim atata amar de carnaraie deodata. Report
January 13, 201214 yr comment_122105 friptura de vita ,cum facuta :la cuptor?! la gratar?! 600 de gr. cantarit inaintea procesului termic sau la final,produs finit?! ce ora inseamna seara ?!( ora 18,19 ,20 etc) De cate ori se poate respecta esperimentul' si la ce interval de timp ?! depinde ce carne ai, prepar-o cum îţi vine mai bine ca să fie gustoasă şi să o poţi mînca pe toată (adaos de ulei şi lămîie este OK), cu cît mai mare halca, cu atît mai bine, 600g în viu, ăsta e minimul. cel mai bine e să fie mâncată 4 ore inainte de somn.experimentul nu se poate repeta două zile la rînd. cel mai eficient e imediat cum ai observat că s-a mutat acul cântarului in sus. apa e şi ea foarte importantă, trebuie băuţi cel puţin doi litri, da nu de lichid, de APĂ, plată sau cu bule, limonadă fără zahăr este OK. Report
January 13, 201214 yr comment_122106 friptura de vita ,cum facuta :la cuptor?! la gratar?! 600 de gr. cantarit inaintea procesului termic sau la final,produs finit?! ce ora inseamna seara ?!( ora 18,19 ,20 etc) De cate ori se poate respecta esperimentul' si la ce interval de timp ?! depinde ce carne ai, prepar-o cum îţi vine mai bine ca să fie gustoasă şi să o poţi mînca pe toată (adaos de ulei şi lămîie este OK), cu cît mai mare halca, cu atît mai bine, 600g în viu, ăsta e minimul. cel mai bine e să fie mâncată 4 ore inainte de somn.experimentul nu se poate repeta două zile la rînd. cel mai eficient e imediat cum ai observat că s-a mutat acul cântarului in sus. apa e şi ea foarte importantă, trebuie băuţi cel puţin doi litri, da nu de lichid, de APĂ, plată sau cu bule, limonadă fără zahăr este OK.Aha am inteles ...Mi se pare super O.K! nu vad nimic ce ar putea fi nociv in asta.Am vazt' la: cireasa dupe' tort'' ca zicea bucatarul Horia Varlan ca cea mai frageda si delicata carnita e muschiul de vitel Report
January 13, 201214 yr comment_122107 muşchiuleţul de vită este ideal, singura chestie e că nu e ieftin, dar ca gust, dai un ban da' stai in faţă Report
January 13, 201214 yr comment_122108 muşchiuleţul de vită este ideal, singura chestie e că nu e ieftin, dar ca gust, dai un ban da' stai in faţă Mda! Si asta e adevarat,la mine bugetul e o problema delicata momentan dar e bun de stiut Report
January 13, 201214 yr comment_122109 nu trebuie neapărat muşchiuleţ, dacă iei o tăietură mai economicoasă, merge gen friptura in ulei a adrianei, în oală cu capac, ulei cît să acopere fundu, zeamă de lămîie şi uiti de ea citeva ore. Report
January 13, 201214 yr comment_122110 Daa!!!! Merci! Somn usor la tot hanul o sterg la nani ca-i tarliu' rau Report
January 14, 201214 yr comment_122116 cand ma trezesc eu se uscheste lumea la culcare naspa sentiment ma duc sa citesc prin alte parti acus ce sa fac Report