Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Boni dragule dar tu nu stii ca atunci cand Uma e adormita, Uma adoarme si in picioare =))

nu stiam :biggrin: da' stiu de acum in colo =))

Mersi mult de tot de urari, se pare ca gandurile bune ajuta =))

asa-i, ajuta mult, mai ales cand le mai si primesti cu inima deschisa =))

ioi ce-mi place atmosfera de aici. stiu ca am mai zis, da' nu strica daca mai zic o data https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

inviasi? unde ai fost toata ziua? ai facut iar cutiute? sau ai alte surprize sa ne arati: un dulap de camasi calcate, ceva?

ia spune cum merg planurile secrete? cerceii aia sunt vopsiti? B)

N-am mai făcut decât o cutiuţă mică ( în rest am citit pe-aici, nu prea mai am timp de altceva... =)) )

pentru nepoata şi fina mea care a împlinit azi 17 ani... Da, şi o pereche de cercei ovcorz...

Mă scuzemoaţi, da" acuma trebuie să depistez camerele instalate de Daniella în casa mea :)

post-508-13264775845446_thumb.jpg

post-508-132647759623_thumb.jpg

post-508-13264776113933_thumb.jpg

Ma bucur ca ti-a trecut Uma :)

Fetelor , ce-i cu MariaSan ?Nu am mai vazut-o pe aici ?

Exact azi mă-ntrebam şi eu şi vroiam să vă atrag atenţia... ai fost mai harnică decât mine... Sper că e bine, mie îmi lipseşte. =))

inviasi? unde ai fost toata ziua? ai facut iar cutiute? sau ai alte surprize sa ne arati: un dulap de camasi calcate, ceva?

ia spune cum merg planurile secrete? cerceii aia sunt vopsiti? B)

N-am mai făcut decât o cutiuţă mică ( în rest am citit pe-aici, nu prea mai am timp de altceva... =)) )

pentru nepoata şi fina mea care a împlinit azi 17 ani... Da, şi o pereche de cercei ovcorz...

Mă scuzemoaţi, da" acuma trebuie să depistez camerele instalate de Daniella în casa mea B)

F. Frumoasa si cutiuta si cerceii :P Nu o sa gasesti camere ascunse de Dani' da' are fata asta neshte antene :) depisteaza tot domne' B)

Maria poate o fi ocupata ca am vazut-o zilele trecute pe forum...Oare sa-i trimit un mesaj?! B)

Ia sa-i fac o cantare pote vine:

Marie si Marioaraaa

Ia un par de ma omoaraa... B)

Stai bre nu da,asa-i cantecu' B)

ioi ce-mi place atmosfera de aici. stiu ca am mai zis, da' nu strica daca mai zic o data https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Corect! =))

Koral, dar ai talent nu gluma!

Ma bucur ca ti-a trecut Uma =))

Fetelor , ce-i cu MariaSan ?Nu am mai vazut-o pe aici ?

Mersi mult Izukutzo! Il mai am si pe fratelo la mine si m-as fi necajit sa nu fiu in forma sa batem putin orasul in week-end :)

Maria poate o fi ocupata ca am vazut-o zilele trecute pe forum...Oare sa-i trimit un mesaj?! =))

Ia sa-i fac o cantare pote vine:

Marie si Marioaraaa

Ia un par de ma omoaraa... B)

Stai bre nu da,asa-i cantecu' :)

pai daca a lipsit mai mult de 2 saptamani ii trebuie 3 ca sa recupereze cat am scris noi pe aici B) abea apoi va da si semne de viata B)

Maria, ne e dor de tine. zi-ne ca esti bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Va salut si eu si va aduc niste mititei si fug ca vreau sa ma apuc de calcat, bleah nu imi placeeeeeeeeeeee =))

post-1233-13264830605401_thumb.jpg

post-1233-13264830784361_thumb.jpg

Uma, bun revenit si fa-te bine! B)

Corina, taaare faine-s cutiutele tale! Le ador! Îmi plac cutiutele, asa în general, dar astea facute manual sînt superbe!

Chiar asa unde-i Maria. Ultima data parca citisem la bebelusi ca poate poate... o fi ok?

Multumesc înca odata pentru uraturile destinate sotului. A zis ca e un bazat, de-i trimit artistele culinare si sms-uri B)

Da,da, doua fete faine l-au textuit... pe mobilul meu :)

Mai Lili, fetelor, terminati cu calcatul!

Nu-mi mai amintiti de chestii de astea! =))

Cît mi-as dori genele bubului!!! B)

Uma, bun revenit si fa-te bine! =))

Corina, taaare faine-s cutiutele tale! Le ador! Îmi plac cutiutele, asa în general, dar astea facute manual sînt superbe!

Chiar asa unde-i Maria. Ultima data parca citisem la bebelusi ca poate poate... o fi ok?

Multumesc înca odata pentru uraturile destinate sotului. A zis ca e un bazat, de-i trimit artistele culinare si sms-uri :P

Da,da, doua fete faine l-au textuit... pe mobilul meu :)

Mai Lili, fetelor, terminati cu calcatul!

Nu-mi mai amintiti de chestii de astea! B)

Cît mi-as dori genele bubului!!! B)

Urările destinate soţului reflectă femeia puternică din spatele lui! B)))) Adică, noa, io, după aproape 20 de ani de căsnicie , zic că e maaare lucru când tinerele de 20 de ani se mai uită cu drag la el şi-l pupă şi-i urează la mulţi ani. E clar, meritu" meu, nu???? B)

Cutiuţe şi cercei nu fac la comandă , că mă mai întrebară unii, n-am timp, fac doar pentru familie. Dacă vrei şi tu , dă-mi pm, că suntem în familie şi pentru Denise găsesc timp. B)

De călcat, calc eu cu drag , voi doar inventaţi teleportatorul... B)

Cît mi-as dori genele bubului!!! :)

Hi hi hi! =)) Genele (alea de la ochi nu genele...ma rog stiti voi B) )sunt mostenire de familie de la bunica dinspre tata,(la fel sprancenele imbarnate,si stufoase dealea nu am fost ashea de mandra B)) le are si baiatul meu cel mare, eu si tata B)

Poi' cand mi-a pensat mie var-mea Nicoleta de la Iasi intr-o vacanta sprancenele (tare fain dealtfel) sa leashni' bunica-mea,ca a stricat bunatati' di spranceni' frumoasi' di' familie B) B) Ma prapadesc de ras de cate ori imi amintesc B)

Zi chestia asta sotului si baiatului meu cel maroiu' :floare: ei halesc fara probleme portiile ,daca ar mai fi nu ar spune nu =))

E foarte bine draga mea! nu-ti dori sa fie altfel , ca DD ti-a dat ce-i mai bun! :floare:

Bub e un frumos! desi ... parca nu seamana cu maroiu'?!

Mda! :floare: creieru' e o masinarie ciudata(cel putin al meu :floare: ..e si putin defect cred eu :D )

Faza e ca tre' sa stii sa-l pacalesti...Zicea si Stelina (zi Stelino' daca mananc ciuperci..)ca senzatia de satietate vine dupa 20 de min. de la terminarea mesei...Mai e faza aia ca sa te ridici inca flamand de la masa...un pahar mare de apa inainte sau dupa masa,ajuta la umplerea stomacului..

ihihi =)) =)) dadada! daca tu poti sa faci astea, pai tu esti fooooarte tare fatoooo :D

Mda! :floare: creieru' e o masinarie ciudata(cel putin al meu :floare: ..e si putin defect cred eu :D )

Faza e ca tre' sa stii sa-l pacalesti...Zicea si Stelina (zi Stelino' daca mananc ciuperci..)ca senzatia de satietate vine dupa 20 de min. de la terminarea mesei...Mai e faza aia ca sa te ridici inca flamand de la masa...un pahar mare de apa inainte sau dupa masa,ajuta la umplerea stomacului..

ihihi =)) =)) dadada! daca tu poti sa faci astea, pai tu esti fooooarte tare fatoooo :D

Pai ia vreo 2-3 guri de mancare, apoi da un telefon, sau povesteste-i ceva picei, apoi iar vreo 2-3 guri, iar o vorbaraie cu tati... si uite-asa reusesti sa halesti mai putin. (oare???)

eu ca să nu dovedesc toată tava de prăjituri la desert, beau o jumate de litru de apă dintr-o suflare, inainte de masă. la masă nu mai intră prea multe aşa că la prăjituturi nici nu ajung ...

doamnele şi domnii care vor să dea jos aproximativ 1 kg rapidulescu, aveţi curaj să faceţi un experiment, că să vă spui o metodă, numa' să nu fiţi vegetarieni sau pescatarieni.

eu ca să nu dovedesc toată tava de prăjituri la desert, beau o jumate de litru de apă dintr-o suflare, inainte de masă. la masă nu mai intră prea multe aşa că la prăjituturi nici nu ajung ...

doamnele şi domnii care vor să dea jos aproximativ 1 kg rapidulescu, aveţi curaj să faceţi un experiment, că să vă spui o metodă, numa' să nu fiţi vegetarieni sau pescatarieni.

Shoot! :floare:

adica vrei sa spui ca e tuns? unde =))

pup ochios frumos

Na' ochi... :floare:

Acu' am venit de la frizerie :floare:

fata! are genele pana la sprancene! degeaba vrei sa incanti (a se citi manipulezi =)) ) pe tat'su! seamana "ad literam cu dumneata!" :D

Pai ia vreo 2-3 guri de mancare, apoi da un telefon, sau povesteste-i ceva picei, apoi iar vreo 2-3 guri, iar o vorbaraie cu tati... si uite-asa reusesti sa halesti mai putin. (oare???)

nenenene! eu am testt, la mine senzatia de satietate se instaleaza mai greu decat la altii! deci daca in mod normal se instaleaza in 20 min, la mine sunt pe putin 130! tu stii cate poti ingurgita in 30jde minunte? :o desi manananc agale si fara fainoase sau dulciuri ... freo 2h pot manca intr.una ! am speriat si pe :sm2: :spam1: necuratul! parol! eu de ce va zic sa nu care cumva sa ma invitati prin camarile voastre ...vai si vid! =))

Topicios!! Cum sa-i refuze tacsu' ceva?! Ca io' ca io' is' mai tare ..da pe tacsu' il tochesti'...da di 2 ori din pleoapi' sha gata ala leashana... =)) Bub' aproape ca ma intrece(inca nu',da ii pe-aproape.. :o :o )

ai stiut ce alege :o ! brava de 3 ori! :spam1: :sm2:

nenenene! eu am testt, la mine senzatia de satietate se instaleaza mai greu decat la altii! deci daca in mod normal se instaleaza in 20 min, la mine sunt pe putin 130! tu stii cate poti ingurgita in 30jde minunte? =)) desi manananc agale si fara fainoase sau dulciuri ... freo 2h pot manca intr.una ! am speriat si pe :o :sm2: necuratul! parol! eu de ce va zic sa nu carecumva sa ma invitati prin camarile voastre ...vai si vid! :o

Apai, sa te sun cand mai am diverse prin frigider si n-apuc sa le termin prea curand! Sau am chef de altele..... :spam1: