January 12, 201214 yr comment_121532 Mai avem, pt Foxy şi cine mai doreşte...Să le pierdem la un concert la Stella, că le recuperăm de-acolo, aşa am auzit... diamant.bmp Report
January 12, 201214 yr comment_121535 Mai avem, pt Foxy şi cine mai doreşte...Să le pierdem la un concert la Stella, că le recuperăm de-acolo, aşa am auzit... Asa, asa.... Mai ales ultima imi place (bmp-u'). Desi am un filing ca jupanului nu i-ar displace nici modelul de sutien..... Stella, pe unde ziceai ca mai ai concerte? Sa stim pe unde sa venim sa facem curat, la final de reprezentatie! Report
January 12, 201214 yr comment_121536 Mie nu mi-au ieşit prea bine planurile de-acasă pe azi... Fusăi în târg să cumpăr sfeclă şi n-am găsit... Nici muşchiuleţ de porc n-am găsit... Mă rog, nu stau în vârful muntelui, da n-am găsit de unde cumpăr eu de obicei şi-mi place... Aşa că am deturnat planurile culinare spre piure de mazăre galbenă cu ceapă roşie prăjită şi salată de varză acră cu piper... Oricum , mâine musai să fac mâncare mai multă că mi se termină concediul...Pupăm fetele. Report
January 12, 201214 yr comment_121537 Mai avem, pt Foxy şi cine mai doreşte...Să le pierdem la un concert la Stella, că le recuperăm de-acolo, aşa am auzit... Asa, asa.... Mai ales ultima imi place (bmp-u'). Desi am un filing ca jupanului nu i-ar displace nici modelul de sutien..... Stella, pe unde ziceai ca mai ai concerte? Sa stim pe unde sa venim sa facem curat, la final de reprezentatie! Moooamă , da ce gusturi bune ai!!!! Report
January 12, 201214 yr comment_121542 Mai avem, pt Foxy şi cine mai doreşte...Să le pierdem la un concert la Stella, că le recuperăm de-acolo, aşa am auzit... Asa, asa.... Mai ales ultima imi place (bmp-u'). Desi am un filing ca jupanului nu i-ar displace nici modelul de sutien..... Stella, pe unde ziceai ca mai ai concerte? Sa stim pe unde sa venim sa facem curat, la final de reprezentatie! Moooamă , da ce gusturi bune ai!!!! Nu-i asa??? Iote ce-mi mai place (daca tot m-ai starnit): Sa mai continui??? Report
January 12, 201214 yr comment_121545 Doreste careva o gustare? Serviti niste chisleac, va rog! Avem si cu fructe: Sau lapte acru! Ori poate vreti sana? Sau kefir? Report
January 12, 201214 yr comment_121547 Eu doar brăţara , de mâncat nimica-nimicuţa, aştept masa de la Maya pentru domnul May... Report
January 12, 201214 yr comment_121548 Serviti niste chisleac, va rog!...Sau lapte acru! Ori poate vreti sana? Sau kefir? ce-i "chisleac"? ca am cautat si nu m-am dumirit cu exactitate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Report
January 12, 201214 yr comment_121555 ce-i "chisleac"? ca am cautat si nu m-am dumirit cu exactitate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gifChişleac e "iaurtul" pe care il facea bunica punind intr-o olcica de lut laptele proaspat muls impreuna cu o lingura din chişleacul precedent, deasupra se forma un strat de smintina si dedesubt chişleacul tare de il puteai taia felii, eu mi-l puneam in cana si il amestecam cu zahar si il mincam Report
January 12, 201214 yr comment_121557 ce-i "chisleac"? ca am cautat si nu m-am dumirit cu exactitate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif ai uitat de Nica a lui Stefan a Petrii cand smantanea oalele cu chisleag? -parca cu g la urma. Report
January 12, 201214 yr comment_121560 ce-i "chisleac"? ca am cautat si nu m-am dumirit cu exactitate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif ai uitat de Nica a lui Stefan a Petrii cand smantanea oalele cu chisleag? -parca cu g la urma. Asa e Moatzo si eu de la bunica tot de chisleag il stiu ! Report
January 12, 201214 yr comment_121562 ce-i "chisleac"? ca am cautat si nu m-am dumirit cu exactitate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gifai uitat de Nica a lui Stefan a Petrii cand smantanea oalele cu chisleag? -parca cu g la urma.sa-mi fie rusine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Report
January 12, 201214 yr comment_121569 ce-i "chisleac"? ca am cautat si nu m-am dumirit cu exactitate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gifai uitat de Nica a lui Stefan a Petrii cand smantanea oalele cu chisleag? -parca cu g la urma.sa-mi fie rusine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif ei, lasati! c-o iei cu Maia de la capat acu'-acu' Report
January 12, 201214 yr comment_121571 Hello, foxulina, eu tot chishleac il stiu , cu c ...chestie de zona, ca si bogdaproste ...sau bodaproste...cu toate ca corect ar fi...bogda ( bogdan=darul lui Dzeu ).am venit de la repetitie, si-am pus de o supa cu topinambour...iaca m-am dat pe brazda ;astept si eu meniul lui Dan ( Maya).o zi faina Report
January 12, 201214 yr comment_121573 Hello, foxulina, eu tot chishleac il stiu , cu c ...chestie de zona, ca si bogdaproste ...sau bodaproste...cu toate ca corect ar fi...bogda ( bogdan=darul lui Dzeu ).am venit de la repetitie, si-am pus de o supa cu topinambour...iaca m-am dat pe brazda ;astept si eu meniul lui Dan ( Maya).o zi faina Da, cred ca depinde zona, la noi e bodaproste. Report
January 12, 201214 yr comment_121583 Hello, Ce mai faceti voi? eu......... ieri ce se vede in imagini Am promis de 2 luni prietenei mele si... trebuia sa ma tin de cuvant si....... a iesit asta Azi la lucru de dimineata am fost putin la o clienta la inaugurarea unui fast food (un nou punct de lucru, apoi acasa pus de un papricas de pui la foc si acum descarcat pozele de ieri. La minne aici asta se numeste ''Placinta`ntinsa''= strudle, placinta dulce, burek si numai stiu in fiecare zona.Tot din foi de astea se poate face si cesnitza sau baclava. sarailii etc tot ce implica foile de genul asta. Report
January 12, 201214 yr comment_121585 Hello, Ce mai faceti voi? eu......... ieri ce se vede in imagini Am promis de 2 luni prietenei mele si... trebuia sa ma tin de cuvant si....... a iesit asta Azi la lucru de dimineata am fost putin la o clienta la inaugurarea unui fast food (un nou punct de lucru, apoi acasa pus de un papricas de pui la foc si acum descarcat pozele de ieri. Noroc că n-ai făcut ceva sărat cu aluatul ăla, că muream acum de poftă... aşa, că ai făcut ceva dulce... ce să mai povestim... arată tulburător ştrudelele ale, bine că nu-mi trebe... Eu am terminat de călcat o tură de la uscat, acum întind din nou haine pe balcon, Cătălin a plecat la patinoar- ufff, bine că a ieşit din casă, apoi are astronomie( cerc de excelenţă) şi eu cu Mihai ieşim la o plimbare, apoi pe la mami, apoi din nou vă citesc , poate apare între timp Maya cu ceva de băut... Report
January 12, 201214 yr comment_121586 Doreste careva o gustare? Serviti niste chisleac, va rog! Avem si cu fructe: Sau lapte acru! Ori poate vreti sana? Sau kefir? Mama, tu ai adus tot magazinul aici, mie imi plac tare mult lactatele, asa ca ma servesc! Report
January 12, 201214 yr comment_121587 Hello, Ce mai faceti voi? eu......... ieri ce se vede in imagini Am promis de 2 luni prietenei mele si... trebuia sa ma tin de cuvant si....... a iesit asta Azi la lucru de dimineata am fost putin la o clienta la inaugurarea unui fast food (un nou punct de lucru, apoi acasa pus de un papricas de pui la foc si acum descarcat pozele de ieri. Noroc că n-ai făcut ceva sărat cu aluatul ăla, că muream acum de poftă... aşa, că ai făcut ceva dulce... ce să mai povestim... arată tuburător ştrudelele ale, bine că nu-mi trebe... [color=#FF0000][size=3][b]Sa crezi tu asta ca nu am facut Eu iti dau si sarat dar nu vreau sa mori. Eu din marginile care se rup de la foaia de placinta`ntinsa de obicei fac mici placintele cu branza sarata care le coc in tigaie. Ia de aci [/b][/size][/color] Report
January 12, 201214 yr comment_121588 Hello, Ce mai faceti voi?eu......... ieri ce se vede in imaginiAm promis de 2 luni prietenei mele si... trebuia sa ma tin de cuvantsi....... a iesit asta Azi la lucru de dimineata am fost putin la o clienta la inaugurarea unui fast food (un nou punct de lucru, apoi acasa pus de un papricas de pui la foc si acum descarcat pozele de ieri. La minne aici asta se numeste ''Placinta`ntinsa''= strudle, placinta dulce, burek si numai stiu in fiecare zona.Tot din foi de astea se poate face si cesnitza sau baclava. sarailii etc tot ce implica foile de genul asta. "Placinta'ntinsa" m-a omorat definitiv si ce mai merge cu raftul plin de iarturi si sana!!! Report
January 12, 201214 yr comment_121589 Cerra, nu stai locului deloc observ eu.M-am incumetat si eu sa fac foaie de strudel,da tare naspa daca nu ai masa in bucatarie ca pe blat te cam chinui. Eu mi-am tras o mamaliguta langa varzuca de ieri,noroc ca n-am tusit deloc in timpul mesei. La noi soare, e asa frumos, ce as mai iesi sa ma plimb da mai bine nu ma risc.Asa ca stau si ma uit la tv(ceea ce se intampla rar),chiar acum pe Euforia e Food safari cu mancare thai Report
January 12, 201214 yr comment_121592 Cerra, nici nu am vazut ce ai facut, si nici nu vreau . Brava , felicitari. Uitai sa-i urez La multi ani Dan , jumatatii lui Maya Report
January 12, 201214 yr comment_121599 Bine v-am gasit si la multi ani pe anul asta Eu m-am intors din vacanta (petrecuta cu nasul in batiste de altfel) si re-intru in rutina de zi cu zi...inca astept sa-mi revin de la diferenta de orar (adica mi-e somn tare de pe la 6 pm ) Report
January 12, 201214 yr comment_121601 Bine v-am gasit si la multi ani pe anul asta Eu m-am intors din vacanta (petrecuta cu nasul in batiste de altfel) si re-intru in rutina de zi cu zi...inca astept sa-mi revin de la diferenta de orar (adica mi-e somn tare de pe la 6 pm ) Bine ai sosit pe meleagurile Hanului!Si o cafea: Report