January 12, 201214 yr comment_121604 Bine ai sosit pe meleagurile Hanului! Bine ai revenit Uma Multumesc dragelor Report
January 12, 201214 yr comment_121608 Hello, Ce mai faceti voi?eu......... ieri ce se vede in imaginiAm promis de 2 luni prietenei mele si... trebuia sa ma tin de cuvantsi....... a iesit asta Azi la lucru de dimineata am fost putin la o clienta la inaugurarea unui fast food (un nou punct de lucru, apoi acasa pus de un papricas de pui la foc si acum descarcat pozele de ieri. La minne aici asta se numeste ''Placinta`ntinsa''= strudle, placinta dulce, burek si numai stiu in fiecare zona.Tot din foi de astea se poate face si cesnitza sau baclava. sarailii etc tot ce implica foile de genul asta. "Placinta'ntinsa" m-a omorat definitiv si ce mai merge cu raftul plin de iarturi si sana!!! [color=#FF0000][b]Pofteste cat mai avem [/b][/color] Cerra, nu stai locului deloc observ eu.M-am incumetat si eu sa fac foaie de strudel,da tare naspa daca nu ai masa in bucatarie ca pe blat te cam chinui. [color=#FF0000][b]Faci asa ca mine din mana foaia. Nu, te chinui. Masa aia pe care am facut placinta are vreo 2 metri pe 1 si ceva si este ovala. Am facut pe un coltz de masa pe un prosop mai mare de bucatarie. Numai bine asa ptr ca iese rolul prea gros. Mama facea pe toata masa dar nu erau mesele asa mari ca si acuma.[/b][/color] Cerra, nici nu am vazut ce ai facut, si nici nu vreau . Brava , felicitari. [color=#FF0000][b]Multumesc! Hi,hi, nu sti ce pierzi [/b][/color] Report
January 12, 201214 yr comment_121612 Sorina, citind mesajul tau, mi-am dat seama ca am scris numa' prostii, eu ma refeream de fapt la radacina de telina. Sa plang sau sa-mi dau una ?Da, vorbeam de radacina de telina care mie imi place foarte mult in salata. Hreanul imi place mult, dar pe aici cred ca nici n-au auzit de asa ceva. Am gasit in borcanele mici, romanesc, dar iti pui mainile-n cap daca citesti la ingrediente. Bre, eu telina radacina gasesc la Carrefour si la Emisfero mereu in timpul anului. Mi s-a intamplat sa nu gasesc poate de vreo doua ori in 12 ani. i-am dat telefon tatalui din dotare si i-am zis sa-mi aduca hrean radacini.acu ca ai casuta ta poti sa plantezi unul, se inmulteste si nu mai scapi de el, de o sa-i poti trimite si lui any Stii ca nu ai idei rele, nu? Chiar am sa plantez... da' cum eu nu ma perecep de nici o culoare, ia ziceti-mi voi mie ce-mi trebe: seminte sau vreo plantuta?Any, daca vrei hrean iti dau (cand voi avea din curtea mea) cu draga inima, da' telina nu pui, bre, ca aicea-i pe toate cararile. Cerra, m-ai omorat. Eu vreau detalii. Ai pus reteta pe undeva? Vreau informatii detaliate, atunci cand vei avea timp. Multumesc anticipat! Report
January 12, 201214 yr comment_121614 Sorina, citind mesajul tau, mi-am dat seama ca am scris numa' prostii, eu ma refeream de fapt la radacina de telina. Sa plang sau sa-mi dau una ?Da, vorbeam de radacina de telina care mie imi place foarte mult in salata. Hreanul imi place mult, dar pe aici cred ca nici n-au auzit de asa ceva. Am gasit in borcanele mici, romanesc, dar iti pui mainile-n cap daca citesti la ingrediente. Bre, eu telina radacina gasesc la Carrefour si la Emisfero mereu in timpul anului. Mi s-a intamplat sa nu gasesc poate de vreo doua ori in 12 ani. i-am dat telefon tatalui din dotare si i-am zis sa-mi aduca hrean radacini.acu ca ai casuta ta poti sa plantezi unul, se inmulteste si nu mai scapi de el, de o sa-i poti trimite si lui any Stii ca nu ai idei rele, nu? Chiar am sa plantez... da' cum eu nu ma perecep de nici o culoare, ia ziceti-mi voi mie ce-mi trebe: seminte sau vreo plantuta?Any, daca vrei hrean iti dau (cand voi avea din curtea mea) cu draga inima, da' telina nu pui, bre, ca aicea-i pe toate cararile. Cerra, m-ai omorat. Eu vreau detalii. Ai pus reteta pe undeva? Vreau informatii detaliate, atunci cand vei avea timp. Multumesc anticipat! Vezi cum ne invata Adriana sa fim "contadine" ? Merci de oferta Sorina ! Report
January 12, 201214 yr comment_121615 Bine v-am gasit si la multi ani pe anul asta Eu m-am intors din vacanta (petrecuta cu nasul in batiste de altfel) si re-intru in rutina de zi cu zi...inca astept sa-mi revin de la diferenta de orar (adica mi-e somn tare de pe la 6 pm )bine ai venit, Uma https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifof, si tu cu nasul in batiste? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad4.gifce inceput de an a fost asta... cred ca am luat cu toatele un virus de pe aici, de pe la han, ca prea am stat mult impreuna https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Report
January 12, 201214 yr comment_121617 Sorina, citind mesajul tau, mi-am dat seama ca am scris numa' prostii, eu ma refeream de fapt la radacina de telina. Sa plang sau sa-mi dau una ?Da, vorbeam de radacina de telina care mie imi place foarte mult in salata. Hreanul imi place mult, dar pe aici cred ca nici n-au auzit de asa ceva. Am gasit in borcanele mici, romanesc, dar iti pui mainile-n cap daca citesti la ingrediente. Bre, eu telina radacina gasesc la Carrefour si la Emisfero mereu in timpul anului. Mi s-a intamplat sa nu gasesc poate de vreo doua ori in 12 ani. i-am dat telefon tatalui din dotare si i-am zis sa-mi aduca hrean radacini.acu ca ai casuta ta poti sa plantezi unul, se inmulteste si nu mai scapi de el, de o sa-i poti trimite si lui any Stii ca nu ai idei rele, nu? Chiar am sa plantez... da' cum eu nu ma perecep de nici o culoare, ia ziceti-mi voi mie ce-mi trebe: seminte sau vreo plantuta?Any, daca vrei hrean iti dau (cand voi avea din curtea mea) cu draga inima, da' telina nu pui, bre, ca aicea-i pe toate cararile. Cerra, m-ai omorat. Eu vreau detalii. Ai pus reteta pe undeva? Vreau informatii detaliate, atunci cand vei avea timp. Multumesc anticipat! Inca nu am pus reteta! Report
January 12, 201214 yr comment_121620 Azi a recuperat sotosenia la calculator,iar acum bazaie bub ca vrea si el asa ca deaia eu cam lipsesc... la noi a fost azi soare si frumos asa ca am dus pe bub' la utza'la popogane' (la topogane) si la cumparaturi,apoi am comis vanatorescu ala de m-a inspirat dar in variata proprie, asa ca nu mai e vanatorescu e Geaninescu Cerra cand am vazut pozele am crezut initial ca te-ai apucat si tu de calcat minunate strudele In rest daca mi-a scapat ceva trageti-ma de manecuta si va spun asa pe scurt ce nu am behait eu,si eu scari' fac de mult pt. slabeala ,imi place sa calc dar nu o fac si nu am fumat niciodata nici macar n-am fost curioasa sa incerc ... Report
January 12, 201214 yr comment_121637 Uma, bine ai revenit si sanatate multa. Cerra, prea mult pt mine, odata am facut, sa ma bag deja in a face in mana aluatul, nope Report
January 12, 201214 yr comment_121643 Cerra, nici nu am vazut ce ai facut, si nici nu vreau . nici eu, nici eu! Stella, io cred ca nu-i adevarat! Report
January 12, 201214 yr comment_121650 ...va cam pup din varful maturii si eu ... ei... ma laud, dar nu pot pentru ca sa va parasesc .sunt curioasa ca o fata mare : deci agentu'007 era haker? de se lua el tocmai de Maya noastra?! edit ca acum am vazut linkul dupa ce a zis Dexter. Si ce ne.am mai pus noi pe dat explicatii Ma asteapta vreo luna de baga mare la munci pana too late, cu stresuri si diverse "distractiuni", asa ca dupa aia poate recuperez ca in zilele mele bune Intre tip ma duc sa arunc banuti in fantana sa iasa bine, ca grea perioada ma asteapta in urm 2 sapt mai ales Report
January 12, 201214 yr comment_121651 am dus pe bub' la utza'la popogane' (la topogane) si la cumparaturi,apoi am comis vanatorescu ala de m-a inspirat dar in variata proprie, asa ca nu mai e vanatorescu e Geaninescu [color=#0000FF] [/color] Cerra cand am vazut pozele am crezut initial ca te-ai apucat si tu de calcat minunate strudele [color=#0000FF] io am crezut ca face arunca precum pizzarii coca ...si ma asteptam ca si koralina/stella/moatza la ceva sarat la care poftesc eu mult ... In schimb la dulciuri nici eu nu ma risc [/color] asa pe scurt ce nu am behait eu,si eu scari' fac de mult pt. slabeala ,imi place sa calc dar nu o fac si nu am fumat niciodata nici macar n-am fost curioasa sa incerc ... brava tie, fata isteata! ... Report
January 12, 201214 yr comment_121653 Uma La Multi Ani! Dan, la multi ani! Maya sa-ti traiasca, sa fiti fericiti impreuna! Report
January 12, 201214 yr comment_121656 Uma bine-ai revenit !Daniella, lasa fata ca nu-i nimic daca ne-am incins cu explicatiile la topicul cu peste, astea ne sunt utile si noua. Vezi ca maine te amenint cu 2 pulpe de curcan !Ioana, eu am ceva piese din ceramica alba din aia de zici ca-i dantela nu ceramica, dar mi-e mila sa le folosesc le tin asa de ornament (un vas tip fructiera, un suport cu picior pentru bomboane, etc) Report
January 12, 201214 yr comment_121663 Eu maine seara am invitati, o copie de prieteni de-ai nostri.Am scos vinete de la congelator, vreau sa fac salata boeuf, am salamuri si branzeturi in vid pe care le-am adus din Toscana, ceva zacusca de ghebe si de vinete, o tarta cu zucchine si morcovi, o supa de alac cu verdeturi si ciuperci, carnati cu fasole.Si-as mai vrea si pulpa de curcan a Daniellei cu o garnitura de ciuperci.Trufele Stellei si ciocolatosii. Gata. Report
January 12, 201214 yr comment_121667 Dragelor, mersi mult de tot Si eu tot cu nasul in batiste si cu stat in pat...am avut zile intregi in care m-am dat jos din pat doar sa fac dus si sa mananc...si de revelion cu greu au tras de mine sa ies din casa, dar dupa cateva ore tot la pat m-am intors. Am luat virusul de aici ca toti prietenii meu au fost bolnavi, i-am imbolnavit pe toti acasa si m-am intors tot cu senzatii de rau.Acum m-a lovit un virus la stomac, am mancat de zor orez brun si beau ceai de menta...inceput promitor de an, nu? Report
January 12, 201214 yr comment_121668 Dragelor, mersi mult de tot Si eu tot cu nasul in batiste si cu stat in pat...am avut zile intregi in care m-am dat jos din pat doar sa fac dus si sa mananc...si de revelion cu greu au tras de mine sa ies din casa, dar dupa cateva ore tot la pat m-am intors. Am luat virusul de aici ca toti prietenii meu au fost bolnavi, i-am imbolnavit pe toti acasa si m-am intors tot cu senzatii de rau.Acum m-a lovit un virus la stomac, am mancat de zor orez brun si beau ceai de menta...inceput promitor de an, nu? Of Uma, ce nasol! Sanatate multa!Mai poti manca paine prajita. Report
January 12, 201214 yr comment_121669 Eu maine seara am invitati, o copie de prieteni de-ai nostri. vine numa' copia nu şi originalul? PS cele mai comice amestecături de cuvinte sunt in italeză, am zis! Report
January 12, 201214 yr comment_121670 Eu maine seara am invitati, o copie de prieteni de-ai nostri. vine numa' copia nu şi originalul? ridicati mingiile la fileu, va rog ce prezenta de spirit Report
January 12, 201214 yr comment_121672 Daniella, lasa fata ca nu-i nimic daca ne-am incins cu explicatiile la topicul cu peste, astea ne sunt utile si noua. Vezi ca maine te amenint cu 2 pulpe de curcan !daaa, asa e si eu ma gandeam ce succes a avu ttopicul! Ce ne-am pus pe scris care, cum, ce fel auzi, acum ca ai facut meniul, te si apuci de gateala, ca vad ca ai o gramada in plan, zici ca vin vreo 10!?va rog care imi ziceti si mie unde ma duc 2 zile pe langa Bologna ceva frumusel de vazut, oleak de shopping si vreo 2-3 masline bune de mancat ?sa mai bat drumul de la Carpi (merg in delegatie 2-3 februarie) pana in Toscana pt 2 zile nu cred ca merita? ce parere aveti? ma gandeam ca mai bine raman la Bologna, dar poate aveti vreo locatie ceva mai fain? sau sa ma mut la topicul pt fetele din Italia, sa ma vaza toate lumile? Report
January 12, 201214 yr comment_121673 sanatate si stai pe aproape, ca aici te vindeci de toate (cu exceptia poftelor )iti dau imediat dieta pe care tocmai mi-a dat-o pediatrul (preventiv) pt enterocolita, daca vrei ? Report
January 12, 201214 yr comment_121674 uma, sfat de la dexter păţitu': dacă ai virus la stomac cel mai bine e să nu mănînci nimic in primele 24-36 de ore, bea numai apă la greu. trece mult mai repede. Report
January 12, 201214 yr comment_121680 Beyyy....Nu va mai zic!4 pagini in 20 de ore?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Paaauuzaaa! Sa mai apuc sa si citesc! Si maine plec la Braila si-ajung haaat, tarziu!Cand sa va mai termin de citit?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Uma, bun venit! Sanatate multa!Maya, sa-ti traiasca amantul (io zic asa:amantul are 21 si jumatea 22.Suna mai bine!)Nu apuc sa va raspund la toate, ca am uitat! Bine ca sunteti bine, mari si mici: Beutza, Catalin, Cody, Maia, Uma.Any (sau cine-a intrebat), hreanul se inmulteste prin radacina.Se planteaza o radacina necuratata.Daca are si 2-3 mugurasi verzi si mai bine.Se ingroapa de tot si se uda.Ala creste si se intinde.Dexter, si pe mine ma distreaza alaturarea romana+oricare!Abia am terminat de citit si mor de somn! Va pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 12, 201214 yr comment_121682 doamnelor şi domnilor, nu ascultaţi la ăi care vă indeamnă să opriţi scrisul abundent, că-i mult mai bine să vezi nşpe pagini necitite decît nica', tip 3 postări pe 4 pagini. Report