Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata!

Poftiti la cafea si o gustare!

post-88-13263503559746_thumb.jpg

post-88-13263504003196_thumb.jpg

post-88-13263505043958_thumb.jpg

Blanosul se simte mai bine astazi, aseara am fost cu el la vet, a facut ceva la stomac pt.ca este un mare pofticios si vrea de toate, chiar daca nu ii dam se serveste singur, trebuie sa tina regim, i-a facut saracul 4 injectii si ne mai ducem si diseara la un control si la un alt rand de injectii.

Stella, multumim pt.sustinere, m-am amuzat de povestea ta cu buletinul!

Oana, arati fenomenal! Pupici!

Daniella, ma bucur ca Beutzu se simte mai bine! Sanatate si pupici!

hello, hello!

aseara ati avut limbarnita si-acuma nu puteti sa va sculati?

cine da o cafea?

o zi buna!

Ioana eu stau olecuta mai jos de 7, deci nu ar fi o problema.

Daniellan-am stiut de chestia cu scarile. Mie la sala nu-mi place.

Eu stau la 4, în bloc fără lift. Urcat-coborât de 5-6 ori pe zi, moaaaamă ce economie i-am făcut eu la bărbatu-miu cu abonamentu" la sală... pfuuui merit un premiu... :biggrin:

Hmmmm.... Bag seama ca ne asemanam din mai multe puncte de vedere!!!!! :floare:

Depinde... premiul la care te gândeşti tu sunt neshte chestiuţe foarte mici, faţetate, argintii şi foarte scumpe? :sm2:

Daca-i scump si are fatete argintii, da! :71:

Eu stau la 4, în bloc fără lift. Urcat-coborât de 5-6 ori pe zi, moaaaamă ce economie i-am făcut eu la bărbatu-miu cu abonamentu" la sală... pfuuui merit un premiu... :floare:

:sm2: Cam la ce premiu te gandesti?

Aştept sugestii... în carate, pliz... :71:

Cum ziceam.... fa-mi si mie loc alaturi de tine! :biggrin:

Neatza buna, fetili! :biggrin:

Mor de somn, dar mai am treaba. Asa ca o iau din loc!

Dar serveste o cafea intai cu noi si dupa aceea treaba!

Aseara am spalat putinica asa urgent, ca nici n-am apucat sa va zic noapte buna.... -_-

Da' sper ca ma iertati, m-am trezit rapid si v-am pregatit cate ceva, sa serviti!

Daniella, bine ca si-a mai revenit picea. Insanatosire grabnica!

Giorgiana, aveti grija cu pofticiosu', ca nu se stie cand recidiveaza. :( Sanatate multa si mustaciosului! :hello:

Giorgiana, aveti grija cu pofticiosu', ca nu se stie cand recidiveaza. :( Sanatate multa si mustaciosului! :(

-_- :( :hello:

Neata! Voi vorbiti si-n somn?! :hello: Am citit acu ' vreo 10 pagini .

Dani , ma bucur ca e bine Bea .

Georgi , sanatate pisoiului mancacios.

Iauu si eu o cafea din aia care nu se termina niciodata de la Foxxy .

Am editat mesajul , sunt inca adormita , am facut 3 greseli pe 4 randuri .

Netza'! Pfuai cat ati mai scrisarati!!!! -_-

Ma bucur sa aud ca bolnaviorii se simt mai bine :hello:

O zi faina tuturor!

Buna dimineata,

eu vin cu ceaiul dupa mine

post-479-13263582352433_thumb.jpg

Daniela, vezi ce patesti daca n-ai somn noaptea?:hello:

Georgi ce ma bucur ca e Cody mai bine.

Eu aceeasi stare,dimineata pe la 6 cand s-a trezit al meu am baut putina apa, cine m-o fi pus ca apoi 5 min am stat cu capul in wc.Mi s-a terminat si lamaia si am uitat sa-i zic sotului sa cumpere.In rest viata e frumoasa, afara desi rece e soare si frumos.

O zi minunata va doresc

o intrebare. se poate face salata cu varza rosie si sfecla si hrean? sfecla baby de la borcan -_-

nu ma pot hotari si le-as pune pe amandoua :hello:

inchipuiti-va ca eu fac operatiunea la birou!

Adik tu ai o razatoare la birou?

razatoare n-am, eu o tai cubulete si-o amestec c-un kiwi mai acrisor.

da' am strecuratoare, ibric, farfurii, castronele, tacamuri si-un tocator facut din ce-a ramas de la parchetul din birou.

imi pare bine ca si-a mai revenit Bea.

le stim pe toate, am ajuns ca o familie :hello:

Multumim ca v-ati ganditara la mustaciosul nostru!

Ioana si tie multa sanatate si niste lamai, daca ajuta.

post-88-13263595415071_thumb.jpg

Ioana ce mi-ai facut! Eu iau tot ce ai adus, dar iau si servicul de ceai, platoul, tot, ca eu sunt indragostita de ceramica asta -_- !

Daniella, ma bucur ca Bea e mai bine! Fain de propui tu acolo, relax, lumanarele! Da!

Giorgi pisoiasul tau am citit ca si-a revenit, ma bucur !

Foxy ceasca aia de cafea care se umple singura e faina tare. Eu as vrea sa ma uit numa' la fierul de calcat si sa vad ca isi face de cap singur si gasesc hainele calcate :hello: !

le stim pe toate, am ajuns ca o familie :(

hahaha! chiar asa!

va multumesc de urari pentru Beutzu!

Maya deci esti redresata complet?

Cody si Ioana sanatate multa. Vis a vis de diverse metode pt caile respiratorii, noua ne ajuta aparatul de aerosoli foarte bine. Ioana poti citi si despre el.

merci de cafele si tratariseala, dar un expreso nu da nimeni?

moatza, mi-am ras sfecla si pastarnac prin orbot, mititel dimineata. Ambele crude. Am uns cu EV si voi arunca si zeama de lamaie peste. Sa vaz daca intra in forma asta. Aseara nu am mai mancat decat niste ciuperci gratinate si multa apa plata. Azi am scazut sub 62, de luni se chinuie cantarul sa se clinteasca ... -_-. Ca sa ii tin isonul lui Geany, imi pieri si mie pofta de dieta. Mi se pare aproape imposibil daca intri pe forum. Toate poftele din lume ma napadesc. Mai ales de cand cu discutiile de la noul topic despre peste ... teroare daca nu fac azi o grigliata ceva ..., desi am zis ca am divortat de bucatarie ... nu cred ca am sanse prea mari sa nu ma reintorc curand la vechea iubire ... :hello:

Am o stare de toata kkriseala!

Darrrrr mi-a inflorit orhideea alba primita anul trecut la 8 martie :( . Vreo 6 bobocei are pe o ramurica :(, din care prima a inflorit deja de vreo 3-4 zile ...tii ce frumoasa e!

Eu as vrea sa ma uit numa' la fierul de calcat si sa vad ca isi face de cap singur si gasesc hainele calcate -_- !

+1!

ar fi cazul sa-l inventam noi, tot implicam aici zile - nopti ... :hello: cine mai are timp de calcat? :(

Any, sa sti c m-am gandit la tine cand am pus poza.si mie imi place,da inca n-am gasit sa-mi iau.

Georgi,mersi de lamai.

Angel io zic ca daca tie iti place combinatia le poti pune pe toate deodata.

Daniella,cochetez de mult cu ideea de am-mi lua aerosoli.o singura data am facut acu 2 ani la dr cand am fost tot asa rau

si apoi pe cai , ca se filmeaza...repetitie generala.

si la mine la fel! va cam pup din varful maturii si eu -_-

Vale e tare frumoasa si misterioasa si cred ca si romantica. :hello:

Daniella,cochetez de mult cu ideea de am-mi lua aerosoli.o singura data am facut acu 2 ani la dr cand am fost tot asa rau

Este super aparatul. Bea a scapat pana la 1 an si 4 luni fara un antibiotic. Dupa 2-3 sedinte esti ca nou, alti copii se interneaza doar pentru tratament cu aerosoli in cazul ca au prbl cu caile respiratorii. Sunt foarte multumita. Eu am unul cu ultrasunete (e bun ca nu face zgomot, i-l pot pune copilului cand doarme ca altfel nu accepta) de la Laica (MD6026). Eu zic ca merita, ti-l recomandat cu convingere, si il poate folosi toata familia, inclusiv bebe cand va veni :hello: pentru orice afectiune ORL... pana la Doamne fereste, de alea grave la plamani.

Buna dimineata

Da ce ati mai scris ,trebuie sa citesc din urma pe indelete.

Am retinut ceva despre lasatul de fumat .Si eu vreauuuuuuuuuuu,da nu am ambitie si iar s-au scumpit tigarile .................of,of :hello:

Iau o cafea si fug la treaba .Am o stare naspa. Azi noapte nu am putut sa dorm bine si am visat numai prostii.

O zi buna sa aveti

Hello, hello, ne bucurăm de veştile bune şi de însănătoşiri, ne întristăm de cele rele dar o să treacă şi ele, să sperăm...

Eu aş lua cana de cafea care se umple singură, deşi, cu serviciul de ceai al Ioanei, cred că m-aş converti spre ceai...

Eu vă servesc cu:

post-508-13263646502069_thumb.jpg