January 11, 201214 yr comment_121130 'neata la han! vai ce tece timpul!!! ai deja copil cu buletin. sa fie sanatos si fericit. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifmulta sanatate lui Cody. Multumim! Report
January 11, 201214 yr comment_121133 Somn usor Fug si eu la nani Biutza somn usor la noapte multumim! Beutza o somnilit destul de usor azi noate, toate bune. Dar pe la 7 s-o trezit iar calduta si cu bazdaci: stare febrila si nimic nu-i convine - miorlaiala si s-o agatat precum koala de mine, cu greu am putut sa intru la dus, imbracare si plecare. Sa vedem ce o mai fi si azi. Multa sanatate picei! Report
January 11, 201214 yr comment_121136 Daniella, sanatate multa picei!!! Si Alex a fost tot asa bolnavicios cand era mic si cu cat a crescut s-au rarit racelile, chiar imi era teama ca o sa fim nevoiti sa-i scoatem amigdalele. Si el se agata de mine ca maimuta de liana si nu vroia decat sa-l tin in brate si sa ne pisicim. Acum a crescut si de abia ma mai lasa sa-i dau un pupic. Eeee! Report
January 11, 201214 yr comment_121138 'Neata la han! Mai e scump tare hreanul si aici la mine e cam 4-5 euro kg, dar problema e ca nu-l gasesc. Daca chiar vreau si vreau rog pe nenea de la aprozar si face comanda. Dar parca mi-e rusine, el comanda o lada si cred ca nu cumpara nimeni in afara de mine.Anul trecut am luat vreo 4 radacini, ca in frigider tin, 12 euro . Report
January 11, 201214 yr comment_121139 'Neatza!Cristina, cred ca afinele culese de Anabella au fost cele mai bune!Giorgi, ce are Cody?Vreau caaafeeaaa! Report
January 11, 201214 yr comment_121140 asta ie' ci dishtiapta sunt bre ' am discoperit' apa calda' Geany, sa traiesti si sa mai descoperi si alte ape calde, roti si de astea...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ca eu stai aici la panda. Ha ha! Da' o sa va tzin la corent' cum e cu apa calda la mine Report
January 11, 201214 yr comment_121142 Buna dimineata Sanatate la toata lumea si la copilasi de asemenea, ca tare rau e cand sunt bolnaviori.La noi e innorat si vremea e inchisa ,bleah nu imi place .Beau o cafea in compania voastra si fug la treaba.O zi buna sa aveti Report
January 11, 201214 yr comment_121144 E bine ca mai vorbesti cu omuletii la tilifon. Asa ai ocazia sa vezi neste fazani pe-afara!!!!! 8 bucati tocmai se preumbla pe campu' de langa cladirea unde-s io la scarbiciu. Si fugaresc porumbeii care au curaj sa vina prin zona lor, sa haleasca si ei ceva bunataturi! Ce rai sunt!!!!! Report
January 11, 201214 yr comment_121146 Buna dimineata in fuga Koral, superbe cutiutele. Cristina, ce as mai smotoci-o pe Anabelle,da acu ma limitez a o admira. Izuk, 25€ 100 de nuci?Aici miejii sunt cam 2-3€ 150gr, iar in coaja am cumparat cu 5€ kg.Foarte scump la voi. Eu nu ma dezmint, sunt din ce in ce mai rau,azi ma simt de parca am fost pe post de depou al trenurilor, noaptea nu dorm din cauza tusei, simt ca am scame in gat, tusesc pana imi ies ochii din cap si nu mai am voce. Asa ca nu zabovesc mult ca sa nu va dau si voua raceala. Sanatatea tuturor.fara pupici ca imprastii virusi Report
January 11, 201214 yr comment_121147 Buna dimineata in fuga Koral, superbe cutiutele. Cristina, ce as mai smotoci-o pe Anabelle,da acu ma limitez a o admira. Izuk, 25€ 100 de nuci?Aici miejii sunt cam 2-3€ 150gr, iar in coaja am cumparat cu 5€ kg.Foarte scump la voi. Eu nu ma dezmint, sunt din ce in ce mai rau,azi ma simt de parca am fost pe post de depou al trenurilor, noaptea nu dorm din cauza tusei, simt ca am scame in gat, tusesc pana imi ies ochii din cap si nu mai am voce. Asa ca nu zabovesc mult ca sa nu va dau si voua raceala. Sanatatea tuturor.fara pupici ca imprastii virusi Ioana, multa sanatate! Incearca sa bei sirop de ceapa si coji de nuci. Sau pune-ti mamaliga la gat. Sper sa-ti revii repede! Report
January 11, 201214 yr comment_121148 Ioana , 25 euro kilogramul de miez de nuca . In coaja am vazut la Lidl la vreo 8 euro /kg , da' la cat se arunca tot acolo ajungi . Imi pare tare rau ca nu te simti mai bine , odihneste-te cand poti , chiar si ziua . Eu cand tuseam groznic si nu dormeam noptile si ziua imi era ceva mai bine , incercam sa adorm dupa-amiaza ( spun incercam pentru ca nu reuseam tot timpul de Izabela , care nu suporta sa ma vada ca dorm cand e ea treaza ) Report
January 11, 201214 yr comment_121151 Giorgi, ce are Cody? Vreau caaafeeaaa! Cupilul blanos vomita de doua zile, chiar si mancarea speciala de regim, este f.apatic si nu vrea dacat sa doarma in locuri cat mai ferite, asa ca trebuie dus diseara la doctor. Si o cafea! Report
January 11, 201214 yr comment_121157 Acum la stirile de la 13,00 au spus in sfarsit ca maidanezii nu vor ma fi eutanasiati, legea este neconstitutionala. O veste buna pe ziua de azi! HAM-HAM! Report
January 11, 201214 yr comment_121160 Eu nu ma dezmint, sunt din ce in ce mai rau,azi ma simt de parca am fost pe post de depou al trenurilor, noaptea nu dorm din cauza tusei, simt ca am scame in gat, tusesc pana imi ies ochii din cap si nu mai am voce. Asa ca nu zabovesc mult ca sa nu va dau si voua raceala.Ioana, n-ai aparat dintr-ala care face abur? Aici se numeste umidificatoreeu il am pe astahttp://www.farmacialamarmora.com/81-129-large/umidificatore-pumilene-vapo.jpgAm si eu o tuse foarte seaca care inca nu e tuse dar e extrem de deranjanta, ieri noapte n-am dormit din cauza ei, azi noapte l-am pus pe asta in priza si din puctul de vedere al tusei a fost foarte bine, dar tot n-am dormit ca facea un pic de galagie asta Report
January 11, 201214 yr comment_121163 Daca nu aveti umidificator,puteti pune pe calorifer,vase de sticla umplute cu apa (niste scrumiere mai mari de exemplu) Si eu ramasesem cu o chestie deranjanta in gat,parca ma gadila si-mi venea sa tusesc ,acum vad ca mi-a trecut,dar tare inervant' mai fu' Multa sanatate tuturor...si la blanosi P.s :Sunt de cumparat si in comert genu'.. Report
January 11, 201214 yr comment_121174 hello, hello! Ce mare-i Alex, Giorgi! al meu si-a dat pierdut buletinul dupa nici o luna, ca nu-i placea cum a iesit in poza. asa ca ai grija sa fie baietu' multumit! "gandit la asta pana acum", Boni, daca n-ai nimic impotriva mo, poti rezolva sfecla in 5-6-7min, functie de marimea ei. o intepi si-o pui intr-un castron fara apa la mo, puterea max -la mine 800. eu mi-am facut si azi la birou. in cuptorul aragazului dureaza prea mult, parerea mea! Daniella, sper ca n-a-ntors-o pe Bea, sanatate oricum! Ce preturi la Izuk, la noi s-a mai ieftinit miezul de nuca. Anul trecut ajunsese la 40lei, acum e 18-20.Bravo, vorbiram ceva, am trecut de 500 de pagini! Report
January 11, 201214 yr comment_121180 Pai si acum vii cu solutia cu Mo ?!!Eu am stat 2 ore sa o coc in cuptor .... Report
January 11, 201214 yr comment_121182 hello, hello! Ce mare-i Alex, Giorgi! al meu si-a dat pierdut buletinul dupa nici o luna, ca nu-i placea cum a iesit in poza. asa ca ai grija sa fie baietu' multumit! [Ce preturi la Izuk, la noi s-a mai ieftinit miezul de nuca. Anul trecut ajunsese la 40lei, acum e 18-20.Bravo, vorbiram ceva, am trecut de 500 de pagini! Alex deja se gandeste cum sa se aranjeze ca sa iasa bine in poza, asa ca sper sa fie in regula si baietu'multumit. Si la noi in piata, ma uitam ieri, miezul de nuca este 22 lei. Report
January 11, 201214 yr comment_121184 Pai si acum vii cu solutia cu Mo ?!!Eu am stat 2 ore sa o coc in cuptor .... daca nu citesti tot forumul i-am mai zis si Daniellei da' nu mai stiu pe care topic, si-a fost incantata. Report
January 11, 201214 yr comment_121188 "gandit la asta pana acum", Boni, daca n-ai nimic impotriva mo, poti rezolva sfecla in 5-6-7min, functie de marimea ei. o intepi si-o pui intr-un castron fara apa la mo, puterea max -la mine 800. eu mi-am facut si azi la birou. in cuptorul aragazului dureaza prea mult, parerea mea!Da' oare se referea la metoda de copt sau la metoda de ras??? Io am inteles ca la ras se referea.Boni, iesi la interval si lamureste-ne! Report
January 11, 201214 yr comment_121189 eu am inteles ca la copt, cat de greu poate fi sa razi o sfecla? sa-i vedem nedumerirea. Report
January 11, 201214 yr comment_121190 "gandit la asta pana acum", Boni, daca n-ai nimic impotriva mo, poti rezolva sfecla in 5-6-7min, functie de marimea ei. o intepi si-o pui intr-un castron fara apa la mo, puterea max -la mine 800. eu mi-am facut si azi la birou. in cuptorul aragazului dureaza prea mult, parerea mea!Da' oare se referea la metoda de copt sau la metoda de ras??? Io am inteles ca la ras se referea.Boni, iesi la interval si lamureste-ne! am iesit era vorba de curatat si ras, nu de copt. de aia eram incantata de metoda "Geany", ca nu ma mai murdaream pe maini, nu imi mai aluneca din mana (sa peshtele) si pierd mai putin din ea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifeu o coc cand mai am ceva la cuptor. in rest o fac salata cruda, pe acelasi principiu: rasa (dar pe razatoarea mica) si amestecata cu sare, hrean si otet. EDIT: m-am dus sa mai citesc o data ce am scris. am scris corect ziceam ca si eu coc sfecla la cuptor, la fel cu Geany. adica nu o fierb, ci o coc.eu am inteles ca la copt, cat de greu poate fi sa razi o sfecla? sa-i vedem nedumerirea.moatzo, sa vezi ce fain imi zboara sfecla curatata din mana!!!! ioi, ioi, ioi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Report
January 11, 201214 yr comment_121208 'Neata la han! Mai e scump tare hreanul si aici la mine e cam 4-5 euro kg, dar problema e ca nu-l gasesc. Daca chiar vreau si vreau rog pe nenea de la aprozar si face comanda. Dar parca mi-e rusine, el comanda o lada si cred ca nu cumpara nimeni in afara de mine.Anul trecut am luat vreo 4 radacini, ca in frigider tin, 12 euro . Any, stii ce am facut eu? Pt ca nu pot consuma hreanul care se vinde pe aici la borcanel (are zahar) i-am dat telefon tatalui din dotare si i-am zis sa-mi aduca hrean radacini. Mi le-a adus urate si pline de pamant... da' ce conteaza? Le-am spalat, curatat, bagat la robotel si dupa aia dai si plangi pana l-am bagat pe tot in borcane cu otet. Acum am hrean pt cativa ani, sper...Poti sa-i zici si tu mamei tale sa-ti trimita de acasa ori deja facut in borcane sau radacina natur si plangi tu aici cand ti le faci.Nu cred ca in Romanica costa asa de mult ca aici.Mie tata mi l-a adus de la niste vecini, fara niciun ban.A, si dupa aia am aflat ca puteam sa am hrean de aici de la o prietena de-a mamei. Ia intreaba si tu prin prieteni pe aici, nu stii de unde sare iepurele. Report
January 11, 201214 yr comment_121216 Ioana, multa sanatate! Incearca sa bei sirop de ceapa si coji de nuci. Sau pune-ti mamaliga la gat. Sper sa-ti revii repede! Fox, mercic, am incercat cu cei din ceapa si coji de nuci, fix 2 guri am luat ca apoi mi-a venit sa dau la boboci.Cu toata ca pusesem lamaie si miere sa mai se duca din gust. Ioana, n-ai aparat dintr-ala care face abur? Aici se numeste umidificatoreeu il am pe astaAm si eu o tuse foarte seaca care inca nu e tuse dar e extrem de deranjanta, ieri noapte n-am dormit din cauza ei, azi noapte l-am pus pe asta in priza si din puctul de vedere al tusei a fost foarte bine, dar tot n-am dormit ca facea un pic de galagie asta din asta electric n-am, ci asa cum a pus Geany Report