Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sorina, sa stii ca 3 e numar bun, iti zic eu :( !

Sunt mai bine, merci :(

Chiar zici ca e cu noroc? Macar de-ar fi asa.

Oricum, am vorbit un pic cu tipa si am mai lamurit situatia. Nu trebuie experienta, daca se trece de 3 februarie pregatirea o fac ei. Pana una alta indeplinesc conditiile: varsta si studii. In ziua cu "noroc" vom sta 4 ore stil turma si vom fi informati despre ce si cum, apoi in functie de "vibratiile" astrale (glumesc,) de cum ne vor vedea ei se hotaraste cine ramane si cine merge mai departe cu pregatirea. Sa fie intr-un ceas bun! Poate pana la urma nu am invatat atata scoala degeaba... ca-mi luasem adio de ceva timp. Oricum, stau bine cu picioarele infipte in pamant si continui sa-l pun pe NU in fata, nu vreau sa sufar prea tare peste doua saptamani. Daca va fi DA, cu atat mai bine. Realismul e de baza.

Ma bucur ca esti mai bine. Odihneste-te!

atunci tin pumnii sorina, pe 3 februarie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

atunci tin pumnii sorina, pe 3 februarie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Multam mult, Boni!

Fetelor, va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate, :floare:sa dea DD. sanatate la toata lumea!

Nu voi face aici istoricul bolii,dar nici nu a fost vorba de o raceala sau boli de sezon...

Important este ca zi mi-a fost mai bine si am putut sa fac si eu cate ceva in casa, deci si in bucataria de care-mi era atat de dor!

V-am adus si voua cate ceva, fiindca am facut si pentru prieteni!

Baclava

post-1400-13270722542522_thumb.jpg

Patratele sarate cu oregano si carnaciori de bere in aluat

post-1400-1327072354267_thumb.jpg

Sorina, sper din suflet sa reusesti, tin pumnii!

Any, sper sa ne dai vesti din ce in ce mai bune, nu uita de miere!

Sper sa va priasca weekendul si sa faceti numai ce doriti!

Eu vreau paine calda si-o sa fac maine, pentru azi e destul, asteptam musafiri ca ii este dor lumii de mine :D

Si cred ca nu iau pastilele de seara si beau un vin fiert, acum ce o fi, o fi! :D

Bine ai revenit Gelutza :D , chiar intrasem la idei ca nu ai mai calcat deloc pe aici, ma gandeam ca esti prinsa cu hartoage..de... :D (dar si asa tot apareai), sau ca ai plecat pe undeva....si Zoaza se intreba. Sa dea DD sa nu fie cazul de "cutit" si sa nu fii nevoita sa te internezi la spitalul din C.......Dar cum deja ai venit cu bunatati ... se pare ca iti revii in forma. Si eu am in plan sa fac maine o paine artizanala in vasul roman, sa vad ce iese. Multa sanatate si vb ;)

Neata spre noapte buna:)

Hazel, m-ai terminat cu ceainicele alea, ca sa nu zic de baclavale.

Sorina, las ca v-a fi cu noroc amanarea :D

Azi toata ziua treaba , alergatura, da macar mi-a lasat soata masina si m-am putut deplasa in voie.

Pe anul asta nu apucasem sa-mi iau laptic,da cum al meu mi-a zis ca sa mai fac branzica si oricum voiam sa refac cornurile lui Ellani, am zis sa iau ceva mai mult sa fac si branzica si lapte batut si pt mine sa beau.

5l i-am dat la cheag, 2 i-am pus la prins, 1 l-am fiert.Si am facut si un experiment, din ce am pus la cheag am facut si cateva mozzeralline si va poftesc si pe voi.Eu asta am mancat la cina

post-479-13270900479389_thumb.jpg

post-479-13270900978311_thumb.jpg

Ioana, arata tare apetisant,yammi,yammi

Eu as bea o bere ,asa de relax ca tare am obosit azi :D :D

eu nu ma dau in vant dupa bere, dar daca Lili vre, bere sa fie

post-479-13270929731914_thumb.jpg

Multumesc , :D

dar azi chiar imi era pofta

Cerra, te servesc cu un suc de portocale si lamaie

Multumesc! chiar pica bine :D

Iar s-a facut 12 noaptea, ma duc la culcare

Noapte buna tuturor

Buna dimineata

La Iasi e o vreme asa de urata, ceata, intuneric, frig, ploaie, lapovita (slibovita) , brrr, va las cafelutele si ceaiul si ma bag la loc in pat.

post-114-13271274636894_thumb.jpg

post-114-13271274710248_thumb.jpg

post-114-13271274794265_thumb.jpg

post-114-13271274897266_thumb.jpg

post-114-13271275057846_thumb.jpg

neata. eu mi-am facut ice coffee ca e cald tare si sant molesita rau. am cam patrulat azi noapte si eu ca Ada iar tuseste, m-au terminat cu tusea, cand una cand cealalta. si cu indifestia mea, nu e de mirare ca ziua mi-e somn, noaptea ma plimb.

diseara santem la chef, fetele dorm la prietena. marti le duc la bunici pana sambata. super o sa fie ca nu face nimeni deranj nu trebuie sa fac nimic :D (stiu, sant rea, dar am nevoie de o pauza)

weekend placut, ma retrag pe canapea iar :D

'neata fetele!

Citesc un pic si ma apuc de treaba: un pic de ordine prin casa, Mara are o caruta de teme de facut si trebuie supravegheata, de preparat pranzul, bagat la spalat cateva masini, razboit cu Giulia sa stea cuminte la caldurica (asta va fi cel mai greu)... acum ramane de vazut ce voi reusi sa fac...

O zi buna!

Buna dimineata,

la noi ninge,nu e frig dar ieri a plouat aproape toata ziua si e o flescaraie , bleah, urata vreme.

Eu la servici pana la ora 13 si apoi merg la cumparaturi si acasa.

Nu stiu ce sa fac de mancare azi? Ma gandesc sa fac o ciorba de perisoare dar felul doi n-am nici cea mai vaga idee -_-

'Neatzaa!

Hazel, bine venita-i cafeaua! Am de-a treabaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Am spalat o masina, deja, a doua e in lucru si mai am doua! Unde le-oi usca?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

La mine ningeee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Sa nu editez: Vioconst, bine-ai venit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Dar pe unde-o fi Daniella?

Ce linisteeee.E weekend, lumea se relaxeaza:)

Vreti zapada, va dau eu cat poftiti ca mie nu-mi place.De azi de dimineata de 2 ori am iesit sa o curat.Taman acu s-a pus pe ninsoare cand sunt singura acasa.

Poftiti,asa era dimineata la 9 la noi

post-479-13271431387742_thumb.jpg

post-479-13271431578433_thumb.jpg

Zozo, si eu am la spalat, da abia prima masina si mai am vreo 2:)

Pe Daniella am vazut-o aseara ,da cred ca e prea obosita sa scrie.

Eu cred ca ies si fac un om de zapada:)), am dat in mintea copiilor, ca si asa pana la 3 nu pot sa mai fac galagie ca aveam de dat cu aspiratorul.

PS: buna ziua ca am uitat sa zic la inceput

Buna ziua,

Merg iute sa trag o maligutza cu chisca fripta, ou , branza si carnati.

Va aduc si voua.