January 19, 201214 yr comment_123453 Eu sunt foarte bucuroasa, ieri am fost sa alegem parchetul pentru casa si mozaicul pentru bai, rubinetele . Report
January 19, 201214 yr comment_123456 Cand vine Manu sigur o sa vrea sa-l tineti! Nu stiu Manu dar Mr.Eataly il vrea! Pai atunci eu zic sa-l pastrati! Report
January 19, 201214 yr comment_123460 Multumim fetelor, sa va traiasca si voua copiii si sa ne bucuram de ei! Eataly, sa nu faceti ca noi cu porumbelul, am ramas cu el pana la urma, am ramas si ne-am si atasat de el. Si al nostru avea un inel cu niste cifre, inseamna ca si canarul a fugit de la cineva si a avut noroc cu voi. Si chiar cand l-o vedea Manu, sa te tii! Report
January 19, 201214 yr comment_123463 Zapada vrea cineva ? O aduna din parcare cu "masinaria " , fac morman sub geamul meu de la bucatarie . In curand cobor direct pe geam , cu sania Si ninge in continuare ....Dar eu am descoperit ca am o maaaare problema , am balconul deschis si ninge inauntru , o sa am de curatat zapada toata ziua . Report
January 19, 201214 yr comment_123465 Zapada vrea cineva ? Vrei calule ovaz?! Giorgi, m-am uitat pe net si scrie ca inelul il pun crescatorii.I-am pus si salata si manaca mereu. Eu nu stiu nimic de cresterea pasarelelor.Nu stiu ce sa zic.N-am cui sa-l las cand plec.Ma bucur ca-i bine, ca azi noapte au fost -7 grade.Era amortit sau amortita? Report
January 19, 201214 yr comment_123468 Zapada vreau eu un pic sa ma tavalesc prin ea si gata.Imi plac pozele tale! Report
January 19, 201214 yr comment_123469 Izuk, eu am observat zapada in pozele cu cornuri:).Eu nu o vreau, i-o dau lui Lili pe toata.Imi place sa vad zapada, da chiar n-am chef de ea ca asta inseamna ca tb sa o curat din fata casei Lili, asta e nasol la animalutze,te atasezi de ele,da cand e vorba sa pleci pe undeva si nu ai cu cine sa le lasi e greu.La noi iara bate vantul destul de tare se aude prin horn, brrr,ce aiurea e. M-am apucat sa fac ordine in sifonier ca pe partea mea era dezastru.LA al meu tin tot timpul ordine ,da eu le mai las pe ale mele, ca oricum stiu de unde sa le las Cu vremea asta minunata n-am nici un chef de nimic,nici nu stiu ce sa mai fac de mancare:( Report
January 19, 201214 yr comment_123471 Zapada vrea cineva ? O aduna din parcare cu "masinaria " , fac morman sub geamul meu de la bucatarie . In curand cobor direct pe geam , cu sania Si ninge in continuare ....Dar eu am descoperit ca am o maaaare problema , am balconul deschis si ninge inauntru , o sa am de curatat zapada toata ziua . Si eu vreau zapada, mai ales acum proaspat cernuta cand este alba si pufoasa, tot sa te afunzi in ea. Report
January 19, 201214 yr comment_123473 Cu vremea asta minunata n-am nici un chef de nimic,nici nu stiu ce sa mai fac de mancare:( Eu azi improvizez Report
January 19, 201214 yr comment_123474 Cu vremea asta minunata n-am nici un chef de nimic,nici nu stiu ce sa mai fac de mancare:( Eu azi improvizez si eu,da nu stiu ce Report
January 19, 201214 yr comment_123476 Any vrem sa vedem poze.Izuk, vreau sa vad zapada, dar numai in pozele tale, mie sa-mi trimita cineva 2 palmieri, un hamac si o bucata de plaja, va rog Report
January 19, 201214 yr comment_123477 Lili, sigur e canar? fa-i o poza, te rog! Pastreaza-l, orice-ar fi, nu e greu de crescut, iar Manu o sa fie f fericita! Mai ales daca-i canar, sa vezi ce canta! al meu e un cantaret fara pereche. nu-s asa sociabili precum perusii, al meu are cateodata asa un aer seniorial, parca ne accepta el pe noi. Noi il iubim la nebunie si-i facem orice moft, ca are! Report
January 19, 201214 yr comment_123480 Uite Motzulina.Am facut in graba ca mi-era frica sa nu zboare.De cat timp il ai pe al tau? Ii cumpara sotu o colivie, sa nu-l chinuim pana gasim o solutie.E galbior cu coada portocalie! Report
January 19, 201214 yr comment_123481 Any vrem sa vedem poze.Izuk, vreau sa vad zapada, dar numai in pozele tale, mie sa-mi trimita cineva 2 palmieri, un hamac si o bucata de plaja, va rog Poftiti, doamna este servita! Report
January 19, 201214 yr comment_123485 Uite Motzulina.Am facut in graba ca mi-era frica sa nu zboare.De cat timp il ai pe al tau? Ii cumpara sotu o colivie, sa nu-l chinuim pana gasim o solutie.E galbior cu coada portocalie! da, e canar, da' nu stiu daca-i baietel sau fetita. eu am canari de vreo 7-8 ani. canarii traiesc mai mult decat perusii, ating si 14-15 ani. cumpara-i o colivie si dupa ce se obisnuieste lasa-i-o deschisa. sa vezi ce tare va atasati de el! cumpara-i si recipient ptr apa, seminte potrivite si cadita ca sa faca baie. Iti mai zic eu, acu-s pe graba.te pup, proprietaro de canari! de cand asteptam sa mai fie un iubitor de canari pe-aici! Report
January 19, 201214 yr comment_123487 hello, azi sunt pe graba si pe drumuri. Georgi, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos. Lili, e asa de dragalas!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif da' mie-mi plac unghiile tale moatzo, iubitori de canari cred ca sunt mai multi (eu iubesc orice suflet https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif) doar proprietari sunt mai putini. Report
January 19, 201214 yr comment_123488 Multumesc Motzulina.Inca nu ma pronunt.Deocamdata ma bucur ca-i bine si cat sta la mine ii fac viata confortabila.Proprietarii hotelului unde mergem la mare, are o crescatorie, colivii mari pe terasa hotelului, papagali, canari.Il duc acolo si stiu ca o sa fie bine.Asta daca nu-l tin. Report
January 19, 201214 yr comment_123489 Georgi saru mana, imi iau liber pentru restul zilei Lili tare e frumusel, Manu nu o sa te lase sa il dai Report
January 19, 201214 yr comment_123490 Zapada vrea cineva ? Vrei calule ovaz?! Eu nu stiu nimic de cresterea pasarelelor.Nu stiu ce sa zic.N-am cui sa-l las cand plec. In cazul in care vrei sa-l transporti este mult mai usor ca la alte animalutze! sunt cutii speciale de transport si daca mergi cu masina, nu cred ca te incurca in portbagaj colivia lui! Sau ii iei doua si noi aveam doua cand aveam 4 perusi, si una era de transport la doctor! IAr daca mergi cu avionul iar nu cred ca te omoara o colivie, poti baga in ea,diverse cosmetice, ciorapi deci nu-ti acupa spatiu mult niste sarme. Si pe el il poti lua in cutia aia de carton de transport care e mica cat o gentuta, cat jumatate de cartus de tigari! Report
January 19, 201214 yr comment_123491 Oau, Georgi, deja ma si visez in hamac....(eu am inceput sa ma interesez de destinatii pentru vacanta de vara, da-i greu cand vrei si bun si cu bani putini).Si la mine ninge de numa, sper sa-mi mai gasesc masina din zapada cand oi pleca spre casa... Report
January 19, 201214 yr comment_123493 Ma rog sa fie canar si sa-ti traga niste triluri! abia apoi poti lua hotararea cea buna. Boni, da, sper ca asa-i, sunt multi iubitori de canari. pe asta pe care-l am acum il iubesc parca cel mai mult, a facut ochi la noi in casa si a iesit din ou chiar de ziua fratelui meu. e-un nebun si jumate, se cearta cu noi parte-n parte, raspunde cand il strigi si adora sa faca baie-n scrumiera. imi mananca toate florile, e stapan absolut pe centrala si se pupa cu toti prietenii lui din oglinda, faianta stralucitoare, geam... i-a murit partenera dar nu pare sa sufere prea tare, canarii sunt niste singuratici. totusi omu' meu, intr-un fel de solidaritate masculina, i-a promis in primavara asta o curvistina pulpoasa, ca viata-i scurta io n-as vrea, ca daca da cu nasu' de canarita, nu mai canta, sta numai langa ea si-i curg mucii la coada ei. in plus, canarita face incontinuu oua si-i prea preocupata sa ciuguleasca orice ata/scama ca sa-si faca cuib. ei, povesti! Report
January 19, 201214 yr comment_123495 Ha ha ha! Eataly,cand am vazut cum il tii m-am gandit instant la poezia aia cu gandacelul de Elena Farago,muoama ce boceam la poezia aia cand eram mica,aia si cu catelusul schiop,ma rupeau sensibiloasa de mica am fost...Bub' plange la albacazapada,cand o pupa printul ea se trezeste si pleaca cu el pe cal si piticii plang si-i fac din mana si-i spun sa-i mai viziteze,deci plange de rupe sensibilos ca ma-sa Se mai spune la noi ca aceste animalute,pasarele,fluturi etc,sunt semne ale unui suflet drag ,care vine la tine Report
January 19, 201214 yr comment_123496 Deci naspa rau! am stat departe de bucalie' azi tuoata ziua si imi rod unghele' nu am crosetat nika' dar nu stiu cat mai rezist Report