January 19, 201214 yr comment_123393 Lasa Gianino, nu-mi fac eu griji, ca acus apari cu o gogoasa, sau un corn, sau o alta delicateasa ...pe motiv ca bub sau al mare or poftit Nuu!! azi stau cuminte,mai au cornuri de ieri Report
January 19, 201214 yr comment_123394 Cornurile alea ale voastra ma innebunesc!!!!! Cand ajung si eu la o ora normala acasa LE FAC!!! Si LE MANANC!!!! Report
January 19, 201214 yr comment_123395 Sorina , daca ai lua pantalonii despre care spuneai , cu o camasa , o curea in talie , ceva margele la gat , incaltari cu toc ... Report
January 19, 201214 yr comment_123399 Sorina, da-mi detalii mai multe, eventual in pm, dar cauta in sifonier si combina ceea ce ai ca sigur gasesti hai. N-are rost sa te duci acu la cumparat pe graba desi sunt reduceri Mai ales ca tre sa o faci pentru o intilnire care nici nu stii cum se termina, adica daca are rezultat pozitiv. Report
January 19, 201214 yr comment_123403 Mai ales ca tre sa o faci pentru o intilnire care nici nu stii cum se termina, adica daca are rezultat pozitiv. Brava, exact asta gandesc si eu.Ma duc sa mai bag nasul in sifonier... Report
January 19, 201214 yr comment_123414 'Neata!Hazel, Stella merci de intrebare, ma simt asa si-asa, am nasul infundat.Aseara am baut o licoare de aia gen coldrex cand m-am bagat in pat. Muncitorii nu muncesc azi la tara, ieri le-am facut cornulete, sper sa nu le mananc eu pe toate Daniella, cum merge treaba, mai treci si da un semn! Stella asa vacanta mai zic si eu, bravo! Report
January 19, 201214 yr comment_123415 Sorina, eu mi-as pune un pantalon, o camasa alba si ceva deasupra sacou sau cardigan, un toc.Ingredientul principal la toata afacerea asta, e sa fii sigura pe tine. Sanatate fetitei tale! Report
January 19, 201214 yr comment_123416 Izuk, las ca trece degetul, important e sa nu te apuci de framantat ! Report
January 19, 201214 yr comment_123417 Buna ziua la tot hanul! Poftiti la masa, ca dupa atata munca vi s-o fi facut si foame! Si un pahar de sampanie in cinstea cupilului meu posesor de buletin incapand de astazi! Report
January 19, 201214 yr comment_123419 Giorgi, ospat nu gluma!Merci, sa-ti traiasca cupilul cu buletin cu tot ! Report
January 19, 201214 yr comment_123421 Vai Georgi, sa-ti traiasca baietul, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!Hai ca iau si eu o gustarica, ceva dulce, si un paharel sampanie! La multi ani! Report
January 19, 201214 yr comment_123422 Mai eu m-am trezit cu un canar pe masa.Adica l-a gasit sotu pe strada inghetat.Saracutul, i-am cumparat seminte.Il tin pana vine Manu sa-l vada ca nu stiu ce sa fac cu el.Cred ca-l duc la un magazin de animale din apropiere.E pui, e mic.Fac poza daca nu-mi zboara.Motzulina parca tu ai canar. Report
January 19, 201214 yr comment_123423 Izuk, las ca trece degetul, important e sa nu te apuci de framantat ! M-am apucat deja , e la dospit Am framantat cu dreapta Si mi-am facut si manichiura , dar pe sub ughii , cu niste afine pe care le-am "aranjat" ( la inceput cu rabdare , apoi le-am trantit pur si simplu ) pe un tortulet . Acum tre' sa-mi tai unghiile ca arata de groaza . Report
January 19, 201214 yr comment_123425 Izuukkkk!!!!! Sa ne-arati ce-ai facut ! Lili, saracutul, de unde o fi scapat el?Acum sa va zic si eu ceva dar sa nu radeti. Ultima data cand am fiert frunze de sfecla am gasit pe o frunza un melc mic mic de tot, minuscul, atat de firav era! Zic cum sa-l omor eu pe asta, imi era mila.Cu sotul meu am hotarat asa: l-am pus pe o frunza pe care am udat-o cu apa si frunza am pus-o in sacosa.A doua zi l-a dus la tara si i-a dat drumul acolo . Report
January 19, 201214 yr comment_123426 Eu azi aveam planuri mari pe diseara, vroiam sa iau peste sa frig, apoi sa fac crevetii lui Titi si zaiafetul lu' domn' Dexter. Apoi sa framant pentru paine si sa fac un tiramisu. Si sa chem socrii. Dar nu fac nimic, o las pe saptamana viitoare, sper sa-mi treaca starea asta nasola pana maine. Report
January 19, 201214 yr comment_123430 Lili, saracutul, de unde o fi scapat el? Boh!Are un inelus la picior cu o serie de cifre, litere.Eu cred ca de la un magazin.Acu a ciugulit, si topaie de zor.Cred ca si-a revenit. Report
January 19, 201214 yr comment_123431 Mai fetelor, cred ca ma paste-o raceala... Ma simt fierbinte (hot ) , parca am gatul iritat. Imi fac ceva cald tip coldrex, vad eu. Ioana cum arata paharele alea da cum aratm eu dupa paharele alea Buna dimineata de sub umbrela. o vreme de tot kk ploua,e iarna sau in ce anotimp ne aflam.3 zile la rand soare si ger, azi ploaie.vreau inapoi gerul cu tot cu soare:) Izuk, m-ai facut sa rad. Georgiana, sa-ti traiasca flacaul sa aibe parte numai de lucruri bune in viata si mult noroc.Eu vreau setul ala de ceai:)) Ca sa nu va zic ca mi s-a pus pata ca vreau de la mama cateva lucruri.Am primit de la nasi un set de pahar de vin din cristal de Bohemia, mama avea unul de wisky cu tot cu sticla, l-as fi vrut eu, da sora mea cea mare a pus ochii de mult pe el, asa ca i l-a dus ei mama.Da in barul de acasa au mai ramas ceva piese frumoase pe care le-as vrea:)).Ca sa nu zic ca mi-am adus aminte de un medalion si o bratara din lemn de trandafir pe care tb sa o sun sa-i zic ca imi apartin , fiinca sunt singura care poarta bijuterii .Chiar am sa o sun sa-i aduc la cunostinta. Sorina, intalnirea asta este pt vre-un job?Eu as merge si pe pantalonul de velur cum zicea si Adriana, o camasa eventual alba daca ai si un cardigan, nu pullover si un sirag de margele.La fel daca ai un blug clasic poti merge pe el si identic partea de sus camasa+cardigan+margele si neaparat un pantof cu toc.Daca nu era iarna cardiganul mergea inlocuit cu o vestuta.Daca pui blugi ar fi bine ca , camasa sa vina afara din pantalon si sa iti pui o curelusa subtire in talie. Report
January 19, 201214 yr comment_123432 Lili, saracutul, de unde o fi scapat el? Boh!Are un inelus la picior cu o serie de cifre, litere.Eu cred ca de la un magazin.Acu a ciugulit, si topaie de zor.Cred ca si-a revenit. Sigur si-a revenit !Cand vine Manu sigur o sa vrea sa-l tineti! Report
January 19, 201214 yr comment_123433 Buna dimineata de sub umbrela. De ce oare gandul m-a dus la plaja, soare, mare ??????? Ioana, paharele de cristal pe care le-am avut eu la masa de Crcaiun le-am primit cadou de la ai mei, am set de 12 persoane de apa, vin si sampanie.Ne fac totdeauna cadouri cand vin aici, le-au adus in valiza impachetate super bine si au fost ok. Vreau sa zic ca paharele de cristal poate sunt considerate clasice, dar eu zic ca sunt super elegante si pe o masa moderna si pe una clasica. Report
January 19, 201214 yr comment_123439 Buna dimineata de sub umbrela. De ce oare gandul m-a dus la plaja, soare, mare ??????? Ioana, paharele de cristal pe care le-am avut eu la masa de Crcaiun le-am primit cadou de la ai mei, am set de 12 persoane de apa, vin si sampanie.Ne fac totdeauna cadouri cand vin aici, le-au adus in valiza impachetate super bine si au fost ok. Vreau sa zic ca paharele de cristal poate sunt considerate clasice, dar eu zic ca sunt super elegante si pe o masa moderna si pe una clasica. pai la vremea de la voi normal ca te gandesti la soare ) Da si mie imi plac paharele de cristal.Setul ala de i l-a dat surorii mele il are mama cred ca de vreo 25 de ani,parca 100 de lei daduse numai pe sticla.Cand am fost in Praga m-am uitat si eu dupa pahare,da nu am vazut asa cum avea mama, toate colorate, unele chiar urate.Acum nu ma pot supara ca i le-a dat surorii, ea a fost mai rapida ) si e cea mai mare.Si mama tot asa impachetate bine le-a aut.In aeroport a intrebat-o vamesul:" doamna stiti ce aveti in valiza"mama: "da"vamesul:" doamna stiti ca este cristal?"mama:deja speriata ca i le confisca "da, stiu"vamesul:" ok doamna, treceti" Ceva in genul asta am patit eu acum 8 ani , aveam in valiza un coral care il primisem de la finii mei si il luasem cu mine din tara. Ca sa nu va mai spun ca ieri am sunt-o pe mama sa ii zic sa nu dea nimic acum cand renoveaza fara sa ma intrebe.Are o masuta si o veioza care sunt filigranate si imi plac f mult,desi erau chin pt mine cand eram acasa sa le sterg de pragda tare le-as vrea acum:)) Report
January 19, 201214 yr comment_123441 Cand vine Manu sigur o sa vrea sa-l tineti! Nu stiu Manu dar Mr.Eataly il vrea! Report
January 19, 201214 yr comment_123444 Cand vine Manu sigur o sa vrea sa-l tineti! Nu stiu Manu dar Mr.Eataly il vrea! Cu ce garnitura? Nu trageti, era doar o glumita Report
January 19, 201214 yr comment_123445 Buna dimineata de sub umbrela. De ce oare gandul m-a dus la plaja, soare, mare ??????? Ioana, paharele de cristal pe care le-am avut eu la masa de Crcaiun le-am primit cadou de la ai mei, am set de 12 persoane de apa, vin si sampanie.Ne fac totdeauna cadouri cand vin aici, le-au adus in valiza impachetate super bine si au fost ok. Vreau sa zic ca paharele de cristal poate sunt considerate clasice, dar eu zic ca sunt super elegante si pe o masa moderna si pe una clasica. pai la vremea de la voi normal ca te gandesti la soare ) Da si mie imi plac paharele de cristal.Setul ala de i l-a dat surorii mele il are mama cred ca de vreo 25 de ani,parca 100 de lei daduse numai pe sticla.Cand am fost in Praga m-am uitat si eu dupa pahare,da nu am vazut asa cum avea mama, toate colorate, unele chiar urate.Acum nu ma pot supara ca i le-a dat surorii, ea a fost mai rapida ) si e cea mai mare.Si mama tot asa impachetate bine le-a aut.In aeroport a intrebat-o vamesul:" doamna stiti ce aveti in valiza"mama: "da"vamesul:" doamna stiti ca este cristal?"mama:deja speriata ca i le confisca "da, stiu"vamesul:" ok doamna, treceti" Ceva in genul asta am patit eu acum 8 ani , aveam in valiza un coral care il primisem de la finii mei si il luasem cu mine din tara. Ca sa nu va mai spun ca ieri am sunt-o pe mama sa ii zic sa nu dea nimic acum cand renoveaza fara sa ma intrebe.Are o masuta si o veioza care sunt filigranate si imi plac f mult,desi erau chin pt mine cand eram acasa sa le sterg de pragda tare le-as vrea acum:)) Pe mine ma batea gandul sa-i zic mamei sa-mi ia si de whisky . Pe mine m-au oprit odata si m-au chemat acolo unde controlau valizele. Aveam o sticla de palinca de la tata pentru socrumiu.Mai frate, atata s-a mai uitat la ea si asa urat s-a mai comportat de-mi venea sa-i dau una in cap.I-am zis ca poate sa servesca daca vrea sa se convinga ca e palinca In orice tara civilizata nu se exista domle, te ia cu va rog frumos veniti, etc.Am vrut sa deschid eu valiza si sa scot sticla in momentul in care m-a chemat ca doar stiam unde e, nu era nevoie sa-mi scotoceasca fara manusi in valiza.A tipat "Luati mana de pe valiza si stati la distanta!" I-am zis ca nu e nevoie sa tipe ca am doua urechi si aud destul de bine.Era un tanar, clasicul tip pe care in viata de zi cu zi nu-l kk nimeni, iar la servici face uz de putere si se crede buricul pamantului. Report
January 19, 201214 yr comment_123446 Cand vine Manu sigur o sa vrea sa-l tineti! Nu stiu Manu dar Mr.Eataly il vrea! Si eu am avut o ninfa ( e ca un papagal mai mare) , 10 ani am avut-o si asta vara am intins niste rufe in balcon si nu am tras perdeaua de la sufragerie si din bucatarie a zburat direct afara.Am cautat-o dar nu am mai gasit-o ,doamne cat am plans ,si acum cand intru in casa parca o vad off,off :lol: Report
January 19, 201214 yr comment_123449 Cand vine Manu sigur o sa vrea sa-l tineti! Nu stiu Manu dar Mr.Eataly il vrea! Cu ce garnitura? Nu trageti, era doar o glumita Nu l-am intrebat! Report