January 18, 201214 yr comment_123054 Eu calc cearceafuri si prosoape ca altfel nu-mi incap in sertare. pai Lili, exista tehinici de uscare daca le intinzi bine cand le pui la uscat sunt gata calcate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Tot nu-s suficient de "plate" ca sa intre toate in sertarele mele, crede-ma! Report
January 18, 201214 yr comment_123056 vreau sa fac cornurile alea frumoase si astept sa-mi zica si mie fetele pe unde este reteta lui izuk de impaturire. o zi buna sa aveti Mireille, iri raspund si aici: e la "ce ati copt azi" pag. 21, post 410 (sper sa-mi amintesc bine, ca abia m-am trezit si mai tre sa beau cafea sa ma trezesc de tot)a pus Izuk poze cu fazele de impachetat Report
January 18, 201214 yr comment_123057 In alta ordine de idei, ce dimensiuni avea geanta ta de nu ti-au primit-o la bagaj de mana la Blue Air?Mai aia de la BA sunt de evitat...parerea mea!Uite HAZEL nu stiu citi cm are dar e valiza cea mai mica de la CIAK...si auzi trebuie sa intre cu roti si minerul inaltat(nu tija)Parerea mea este ca daca puneam colo 20E in pasaport imi ziceau ca totul e OKO alta doamna a patit o mai rau ...adica la fofilat pina la poarta de imbarcare ...da, dar acolo a intimpinat o cerberul platit sa hinghereasca pasagerii....deci a trebuit sa dea 50e fara chitanta asa la negru pt a calatorii cu valijoara ei care era cam cit a meaHotia cu amprenta locala!ps in acelasi timp au calatorit tovarasi cu valize impresionante...de ei stiau 'jocul'In orice caz avem gust amar si tocmai cind eu ma strofoc sa i arat omului ca R e minunata si oamenii sunt prietenosi si cinstiti Report
January 18, 201214 yr comment_123059 Lili, mai ia-ti niste sertare Ce bine ar fi.Visul meu e sa nu am dulap in camera, ci sa am o cabina dulap. Report
January 18, 201214 yr comment_123060 Buna dimineata tuturor! Si la noi e zapada si frig tare...dar e frumos (bine ca drumul e uscat, de cand e musai sa conduc nu ma mai bucur cand ninge, decat daca e week-end). Report
January 18, 201214 yr comment_123061 Voi aveti chef de tteaba azi? Hai mai bine la o pauza de cafea Report
January 18, 201214 yr comment_123062 Buna dimineata!La noi nu ninge, dar este tare frig, brrr! Un ceai si o cafea, va rog! Si pt.ca imi este cam frig, ma duc sa ma bag in pat langa dumnealui! Report
January 18, 201214 yr comment_123063 In alta ordine de idei, ce dimensiuni avea geanta ta de nu ti-au primit-o la bagaj de mana la Blue Air?Mai aia de la BA sunt de evitat...parerea mea!Uite HAZEL nu stiu citi cm are dar e valiza cea mai mica de la CIAK...si auzi trebuie sa intre cu roti si minerul inaltat(nu tija)Parerea mea este ca daca puneam colo 20E in pasaport imi ziceau ca totul e OKO alta doamna a patit o mai rau ...adica la fofilat pina la poarta de imbarcare ...da, dar acolo a intimpinat o cerberul platit sa hinghereasca pasagerii....deci a trebuit sa dea 50e fara chitanta asa la negru pt a calatorii cu valijoara ei care era cam cit a meaHotia cu amprenta locala!ps in acelasi timp au calatorit tovarasi cu valize impresionante...de ei stiau 'jocul'In orice caz avem gust amar si tocmai cind eu ma strofoc sa i arat omului ca R e minunata si oamenii sunt prietenosi si cinstiti Carmen, eu tot nu inteleg Eu, cu low cost, am zburat doar cu Wizzair, dar sunt norme clare, bagajul de mana trebuie sa aibe 55x40x20 cm , maxim 10 kg.La BA nu e tot asa? Nu ti-ai cantarit / masurat valiza? Ca daca imi ziceau ceva aia de la wizz ii luam de gat! Report
January 18, 201214 yr comment_123065 Neatzaaa! Eu nu calc cearceafuri nici batuta! Oricum dupa o singura jumatate de ora arata ca si cum au tropait o turma de elefanti pe ele, fiindca eu dorm model ventilator, ma sucesc si ma rasucesc, de uneori ma trezesc infasurata in el! Report
January 18, 201214 yr comment_123082 Buna dimineata.Carmen , cum adica "minerul inaltat(" , ce-s nebuni?Asta o aud prima data , excroci pe fata . Daca ai fi vazut ce bagaje de mana au lasat ungurii cu care am zburat noi acum Si eu am avut 2 , nu unul , dar eram pregatita sa spun ca unul e al fetei daca ziceau ceva ( bun , ale mele erau mici ).Eu nu stiu ce am patit la inelarul de la mana stanga . Aseara ma durea putin , acum dimineata era umflat de abia-abia am mai scos verigheta , ma doare cand intind degetele sau daca vreau sa strang pumnul . Report
January 18, 201214 yr comment_123095 Fiecare firma are legile ei.Pe bilet, sau pe contract (on line) scrie clar ce dimensiuni si daca accepta bagaj la mana.Ma refer doar unul, nu geanta noastra de doamne plus bagajul.Wizzair-ul accepta doar unul, nu si geanta si bagaj de mana. Eu am zburat si cu BA si in ultimul timp cu Easy Jet, fara probleme.La maner se refer la toarta. Anii trecuti aveam rucsacul cu aparatura fotografica plus geanta.Acum imi bag documente si bani in rucsac si gata.Geanta e in valiza. Report
January 18, 201214 yr comment_123097 Fiecare firma are legile ei.Pe bilet, sau pe contract (on line) scrie clar ce dimensiuni si daca accepta bagaj la mana.Ma refer doar unul, nu geanta noastra de doamne plus bagajul.Wizzair-ul accepta doar unul, nu si geanta si bagaj de mana. Eu am zburat si cu BA si in ultimul timp cu Easy Jet, fara probleme.La maner se refer la toarta. Anii trecuti aveam rucsacul cu aparatura fotografica plus geanta.Acum imi bag documente si bani in rucsac si gata.Geanta e in valiza. M-am exprimat eu aiurea.De fapt intrebam daca nu are si BA-ul norme clare? Ca trebuie sa aiba de fapt!Doar ca vazusem ca ei accepta doar 7 kg bagaj de mana. Eu cand imi iau bilet, verific tot, conditii, bagaj de cala, bagaj de mana, check in online daca e cazul si e gratis, ca sa iasa biletul cat mai ieftin. Report
January 18, 201214 yr comment_123099 Eu de fiecare data am avut si geanta mea si bagaj de mana , bun ...nu am zburat cu BA , dar au fost si companii low cost , si niciodata nu a comentat nimeni nimic . Acum , am avut poseta , am avut rucsacul pt laptop si inca o geanta mica de mana . Report
January 18, 201214 yr comment_123100 Si eu am avut poseta + valiza la bagaj de mana, cu wizz, si nu a comentat nimeni nimic. Report
January 18, 201214 yr comment_123101 M-am exprimat eu aiurea.De fapt intrebam daca nu are si BA-ul norme clare? Ca trebuie sa aiba de fapt!Doar ca vazusem ca ei accepta doar 7 kg bagaj de mana. Eu cand imi iau bilet, verific tot, conditii, bagaj de cala, bagaj de mana, check in online daca e cazul si e gratis, ca sa iasa biletul cat mai ieftin. Asta spun si eu.Easy Jet iti trimite e-mail cu o saptamana inainte de plecare, sa-ti aduca aminte ca ai zborul programat , ce sa faci si ce sa nu faci. Wizz air-ul ori poseta ori bagaj, nu amandoua.Probabil si Ba la fel, 7 kg intr-o unica bucata. Report
January 18, 201214 yr comment_123102 Si eu am avut poseta + valiza la bagaj de mana, cu wizz, si nu a comentat nimeni nimic. Asta vara i-au pus pe toti care nu stiau sa-si indese posetele-n bagaj.Sa faca din 2 in 1.Care nu ia incaput a platit extra! Report
January 18, 201214 yr comment_123105 Si eu am avut poseta + valiza la bagaj de mana, cu wizz, si nu a comentat nimeni nimic. Asta vara i-au pus pe toti care nu stiau sa-si indese posetele-n bagaj.Sa faca din 2 in 1.Care nu ia incaput a platit extra! Ups!Asta e bine de stiut, mercic + Vrea cineva o gustare? Report
January 18, 201214 yr comment_123115 Buna dimineata, ce de bunatati pe aici. Vad ca vb de bagaje.Eu sunt patita cu cei de la Germanwings si de atunci citesc f bine tot ce scrie acolo.Pe langa faptul ca noi nu ne-am facut check in-ul on line a tb sa platim parca 10€ de caciula.Eu stiam ca tb sa ai 25 de kg bagaj,da acolo ne-au spus ca nu tb sa avem cate un geamantan de caciula.Noroc ca noi venisem cu masina si o lasam in parcarea aeroportului si ne-am dus si am lasat o parte din bagaje in masina ca daca nu plateac inca vreo 100€ in plus.Cand ne-am intors din Ro am facut online check in-ul si n-am mai avut pb astea. Importat e sa citesti f bine ce spun ei pe seit,fiecare companie cu nebunelile lor.Am zburat cu Tui, am avut impreuna eu si sotul 4 geamantane, nimeni nu m-a intrebat ce si cum si cu siguranta am depasit 25 kg. La noi soare, ger, nu zapada, da nu-i duc dorul.Eu vreau sa vina primavara. Report
January 18, 201214 yr comment_123121 In alta ordine de idei, ce dimensiuni avea geanta ta de nu ti-au primit-o la bagaj de mana la Blue Air?Mai aia de la BA sunt de evitat...parerea mea!Uite HAZEL nu stiu citi cm are dar e valiza cea mai mica de la CIAK...si auzi trebuie sa intre cu roti si minerul inaltat(nu tija)Parerea mea este ca daca puneam colo 20E in pasaport imi ziceau ca totul e OKO alta doamna a patit o mai rau ...adica la fofilat pina la poarta de imbarcare ...da, dar acolo a intimpinat o cerberul platit sa hinghereasca pasagerii....deci a trebuit sa dea 50e fara chitanta asa la negru pt a calatorii cu valijoara ei care era cam cit a meaHotia cu amprenta locala!ps in acelasi timp au calatorit tovarasi cu valize impresionante...de ei stiau 'jocul'In orice caz avem gust amar si tocmai cind eu ma strofoc sa i arat omului ca R e minunata si oamenii sunt prietenosi si cinstiti Carmen, eu tot nu inteleg Eu, cu low cost, am zburat doar cu Wizzair, dar sunt norme clare, bagajul de mana trebuie sa aibe 55x40x20 cm , maxim 10 kg.La BA nu e tot asa? Nu ti-ai cantarit / masurat valiza? Ca daca imi ziceau ceva aia de la wizz ii luam de gat!La kile m am incadrat dar nu la dimensiuni cu miner ridicat(deci nu tija)...unde mai zici ca tipa sa uitat chioris si la geanta mea de umar iar cind am fost la ghiseu tipa de acolo m a respins ca nu aveam banii potriviti sau accept sa nu mi dea restul corect ....Binenteles ca a gasit restul ca mai aveam putin si o mincam de vie========================================================================Eu eram deja stresata pt Choupy, toate celelalte au venit in ...EXTRA!Nu e de mirare ca am alergie...ma maninca tot corpul (spate fata)Va pup astept 'vizitatori'ps si noi am facut chekingul in linie Report
January 18, 201214 yr comment_123123 Fiecare firma are legile ei.Pe bilet, sau pe contract (on line) scrie clar ce dimensiuni si daca accepta bagaj la mana.Ma refer doar unul, nu geanta noastra de doamne plus bagajul.Wizzair-ul accepta doar unul, nu si geanta si bagaj de mana. Eu am zburat si cu BA si in ultimul timp cu Easy Jet, fara probleme.La maner se refer la toarta. Anii trecuti aveam rucsacul cu aparatura fotografica plus geanta.Acum imi bag documente si bani in rucsac si gata.Geanta e in valiza. Poti sa iei un bagaj de mîna SI un laptop cu geanta lui Report
January 18, 201214 yr comment_123149 Poftiti la masa de pranz, si un coniecel sa ne incalzim!azi esti de servici la han? multumesc de masa de coniac nu ma ating ca ma ia cu somn daca ma incalzesc, si mai sunt si cu masina Report
January 18, 201214 yr comment_123157 Poftiti la masa de pranz, si un coniecel sa ne incalzim!azi esti de servici la han? multumesc de masa de coniac nu ma ating ca ma ia cu somn daca ma incalzesc, si mai sunt si cu masina Azi am o zi mai lejera la servici si am zis sa mai servesc si eu lumile pe-acilea, ca de luat iau mereu Ok, pentru tine o cafelutza Report