Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Mai fetelor, sa inteleg ca numai cand este soare voi calcati! :(

Gata, eu am si terminat ca doar am intrat la zi de saptamana trecuta :P

hello, hello!

Bia, bine-ai venit! hai, presteaza, ca-n tine ne e speranta, ca ai mintea aerisita!

Hazel, ce bine ca mai apari! In rest, nu mai zici nimic?

Vale, hai ca poti! Stella, sigur o sa ia nota mare! (ce-oi face eu cu puturosu' meu, de saptamana viitoare incepe si el. n-are niciun stres, aseara era la plimbare prin Romana)

Any, iar? esti incorigibila!

Giani, cum au iesit sarmalele?

In rest, gata? ati dovedit cu calcatul?

azi o zi mai relax, da' ma enerveaza c-a venit factura la gaze, muuuult, ca s-au scumpit tigarile -12.2 si, cel mai tare, benzina. si masinile astea au o soarbaaaa! din cauza asta nici nu se vad alte promotii, or fi?

hello, hello!

Bia, bine-ai venit! hai, presteaza, ca-n tine ne e speranta, ca ai mintea aerisita!

Hazel, ce bine ca mai apari! In rest, nu mai zici nimic?

Vale, hai ca poti! Stella, sigur o sa ia nota mare! (ce-oi face eu cu puturosu' meu, de saptamana viitoare incepe si el. n-are niciun stres, aseara era la plimbare prin Romana)

Any, iar? esti incorigibila!

In rest, gata? ati dovedit cu calcatul?

azi o zi mai relax, da' ma enerveaza c-a venit factura la gaze, muuuult, ca s-au scumpit tigarile -12.2 si, cel mai tare, benzina. si masinile astea au o soarbaaaa! din cauza asta nici nu se vad alte promotii, or fi?

Moatzo, iar .

Dar sa stii ca eu am mancat numai 2, al meu a luat ceaiul plus cutia cu biscuitii (am mai oprit vreo 5 acasa) si a plecat la tara la muncitori.

Se incalzesc si ei c-un pahar de ceai si daca mai e si-un biscuite pe langa parca e si mai bun.

Mie imi place sa fac, iar daca mai stiu ca-i fac si pe altii bucurosi, e si mai bine :rolleyes: .

Si aici s-a scumpit rau benzina, e sub orice critica.

hello, hello!

Draga Moatzo,au iesit f. gustoase (dupa gustul meu si alor mei,ca na' gusturile nu se discuta :rolleyes: ),pt. ca am timp si le fac asa cu simt de raspundere,le-am lasat azi de diminata la cuptor la foc mic,uitate acolo,tot le-am mai stropit cu vin,asa ca se topesc...

Am pus si la ce gatim azi ,dar daca vreti va servesc si aici la han ca sunt calde...

post-405-13268016209421_thumb.jpg

post-405-13268016261679_thumb.jpg

Maine am in plan un bors bun de fasole colorata cu taitei de casa (sa am la huni felul 1 felul 2 asa ca am scapat de ei ^_^ )

La sarmalute nu ma infing :D da' un bors de fasole cu paine neagra si ceapa rosie asi manca..deabea astept maine ,va aduc dovezi :D

io-s gata cu calcatul , duc aspiratoarele sus si dupa ce o duc pe d-ra la plimbare aspir in camere sus. Aspiram. Pt ca are si ea pe al ei ^_^. Va datzi seama ce curatzenie a sa fie :D.

Sper sa fi dormit la cresa ca sa fie bine dispusa . Daca-i maraita o scot la plimbare-n carutz , nu-i dau drumul pe jos ca nu ma pot intzelege cu ea.

( Io calc numa' cand ii soare ca fac si plaja in acelasi timp :D , am o fereastra in camera aia pe partea vestica si profit :D ) Glumeam si noi cu soarele , faceam haz de necaz , altzii se plimba cand e soare afara , altele calca :rolleyes:

io-s gata cu calcatul , duc aspiratoarele sus si dupa ce o duc pe d-ra la plimbare aspir in camere sus. Aspiram. Pt ca are si ea pe al ei ^_^. Va datzi seama ce curatzenie a sa fie :D.

Sper sa fi dormit la cresa ca sa fie bine dispusa . Daca-i maraita o scot la plimbare-n carutz , nu-i dau drumul pe jos ca nu ma pot intzelege cu ea.

( Io calc numa' cand ii soare ca fac si plaja in acelasi timp :D , am o fereastra in camera aia pe partea vestica si profit :D ) Glumeam si noi cu soarele , faceam haz de necaz , altzii se plimba cand e soare afara , altele calca :rolleyes:

Gata, s-a rezolvat si cu calcatul, v-am trimis un ajutor de nadejde:

post-88-13268060829401_thumb.jpg

Baftă la examen, Valentina!

Măi, dar îmi faceţi o poftă de călcat aici... ^_^ şi n-am ce... :D Ia să pun eu o tură la spălat înainte să merg la grădi după Mihai...

BTW, am 90 de lei în puşculiţă. :rolleyes: Prietenii ştiu de ce!

Zi mai bună la job azi, deşi n-aş fi crezut...

Baftă la examen, Valentina!

Măi, dar îmi faceţi o poftă de călcat aici... ^_^ şi n-am ce... :D Ia să pun eu o tură la spălat înainte să merg la grădi după Mihai...

BTW, am 90 de lei în puşculiţă. :rolleyes: Prietenii ştiu de ce!

Zi mai bună la job azi, deşi n-aş fi crezut...

Corina, cred ca ma apuc si eu sa pun bani la pusculita :D !

Am venit si eu sa sustin pe Valeria(bafta si lui Motzu' mic,dar daca zice Elena ca n-are stres,inseamna ca stie el ce face :rolleyes: ) si pe doritoarele de a se lasa de fumat acum si cele care intentioneaza in viitorul mai indepartat!

Moatza multumesc de intrebare, iaca si eu pe aici, incerc sa tin cititul din urma.

Fetele care se lasa de fumat, scot si eu pampoanele!!!

Asa am facut si eu la inceput, am pus bani la pusculita, si eu fumam un pachet/un pachet si jumatate pe zi!

Pe 25 februarie implinesc un an de cand m-am lasat! Multi inainte imi doresc!

La un calcul grosolan, un fumator reuseste sa fumeze valoarea unei case modeste intr-o viata....Mie imi pare rau ca nu m-am lasat mai de mult, dar mereu mi-am inchipuit ca e foarte greu daca nu chiar imposibil, ca e singura mea placere si bla bla bla...

Dupa 25 de ani am zis ca pot macar sa incerc sa ma las...

M-a ajutat cartea lui Allan Carr - easy way to stop smoking, se gaseste gratis online, in romana.

Si mai zic o data, tigara electronica e oricum, numai sanatoasa nu... :rolleyes:

I´m happy, am dovedit doua cosuri cu rufe din cele 3 care au fost(unu l-am terminat ieri), acu pot sta linistita.Cam asa arata la mine acu :rolleyes:

post-479-13268180156512_thumb.jpg

Georgiana daca il trimiteai pe dansu mai devreme era si mai bine.Eu calc cand e soare ca daca e inorat si tb sa aprind lumina in casa ma depresez ^_^

Eu calc de placere, nu zic nu,da ma calca in schimb pe nervi sa calc cearceafurile de pat fiinca aici au elastic de jur imprejur si ma enerveaza ca fac cute :D

Ioana , ce morman ai tu acolo ... ti-a trecut placerea sau mai vrei?Ca am si eu un cos de rufe care asteapta sa fie calcate :rolleyes: Nu garantez ca vei avea soare , ca la noi se anunta "intunecos" zilele viitoare .

Ioana , ce morman ai tu acolo ... ti-a trecut placerea sau mai vrei?Ca am si eu un cos de rufe care asteapta sa fie calcate :) Nu garantez ca vei avea soare , ca la noi se anunta "intunecos" zilele viitoare .

daca nu-mi dai cearceafuri de pat cu elastic, calc fara probleme ;)

Ioana , ce morman ai tu acolo ... ti-a trecut placerea sau mai vrei?Ca am si eu un cos de rufe care asteapta sa fie calcate :) Nu garantez ca vei avea soare , ca la noi se anunta "intunecos" zilele viitoare .

daca nu-mi dai cearceafuri de pat cu elastic, calc fara probleme ;)

Asa le am si eu Ioana cu elastic si mie-mi place sa le calc toate la dunga. Adica nu numai lenjeriile ;) .

Dar se sifoneaza n-ai ce sa le faci, oricat le-ai impaturi de bine.

Unica la care le pot da drumul la elastic e o lenjerie de la bassetti, pe aia o calc cu placere ;) .

eu in Italia le vazusem numai cu elastic la colturi,sau cel mult asa vazusem la sora mea.Am si eu doua seturi asa luate acum vreo 8 ani,da cine era sa stie atunci ca n-am sa mai gasesc.

Mi se par mai practice doar cu elastic la colturi.

eu in Italia le vazusem numai cu elastic la colturi,sau cel mult asa vazusem la sora mea.Am si eu doua seturi asa luate acum vreo 8 ani,da cine era sa stie atunci ca n-am sa mai gasesc.

Mi se par mai practice doar cu elastic la colturi.

Sunt practice, da.

Asta de care-ti zic eu are elastic dar nu e cusut in ambele parti.

Elastic strans cand o pun pe pat

post-13-13268215834896_thumb.jpg

Elastic dat drumul cand o calc si o impaturesc. Vine perfecta.

post-13-13268216042894_thumb.jpg

eee, alta mancare de peste,pe alea le-as calca si eu de placere,dar astea ale mele sunt cu elasticul strans, fac cute,cute si-mi mananca nervii ca in veci nu-mi vor iesi la dunga.Mai ai momente cand le pun pe pat cand schimb asternutul si le mai calc inca odata direct pe saltea ca sa fie necutate :)

Cred ca stiu ce-mi cumpar din Italia cand ma duc in vara ;))

eee, alta mancare de peste,pe alea le-as calca si eu de placere,dar astea ale mele sunt cu elasticul strans, fac cute,cute si-mi mananca nervii ca in veci nu-mi vor iesi la dunga.Mai ai momente cand le pun pe pat cand schimb asternutul si le mai calc inca odata direct pe saltea ca sa fie necutate :)

Cred ca stiu ce-mi cumpar din Italia cand ma duc in vara ;))

Pai eu numai pe asta o am asa, cadaou de la ai mei imi amintesc, a costat o caruta de bani.

Restul le am normale cu elastic cu cutele incluse ;)

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaai cum adica le mai calci pe pat? Fata tu esti mai ceva ca mine atunci ;) !

Acu ' o sa-mi iau pari in cap , da' intreb si eu ... la ce va chinuiti atat?Nu dormiti in pat?Nu se fac oricum cute pe cearceaf? Eu nu m-as chinui atata nici daca mi s-ar da premiu .

Buna seara , fetelor

Ma alatur si eu si tin pumnii stransi, stransi ,bafta la examene fetei tale Stella

Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta eram si eu in sesiune, doamne cat am mai invatat ca deh am facut facultatea la batranete ca la tinerete am facut si crescut copii :)

Azi am ramas fara net la magazin, ce rau a fost.Sper ca maine dimineata sa am ca mi-au promis de la firma de cablu ca or sa il repare. Nu a fost net in toata zona.

Si am fost amarata rau din alt motiv poate imi fac curaj si scriu la alt topic ;)

Salut!

Stellina, ce-a facut Vale?

Moatzo, BAFTA Motzului jr!

De calcat nici eu nu calc lenjeria.Nici eu nu vad rostul.Nici camasile de noapte nu le calc, nici pijamale, chiloti, sosete, d-astea!

Azi am fost trista.La mine-n Salajan n-a nins!A nins doar in Militari,adica a nins doar pe jumate de Bucuresti si nu acolo unde-s eu! Dar e frig! Taaree frig!

As bea un vin fiert!

post-73-13268240187566_thumb.jpg

Aaa, si nici ventuze n-am gasit aici la mine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

Pai nici nu cred sa gasesti tu prin magazine/farmacii/drogherii ventuze . Numai daca le comanzi de pe net , de la "diversi" .

Mi-ai facut pofta cu vinul fiert , am vin , am un amestec "special" pentru vin fiert de pe aici , numa' ca nu-mi vine , ca-s singura acasa , al meu sot nici acum nu a ajuns de la fanatsticul lui job . Cred ca doarme la birou , dar mai sigur doarme in fata usii pe covor , ca-l inchid acusi afara .

Zoazo'! Iti tin companie la vinul fiert :)

La noi ninge de numa si e un ger!Brrr !!! ;)

De calcat calcam si eu intr-o veselie dar in ultimul timp m-am lasat de sportul asta,mi-am luat lenjerii din bumbac,creponat ;)

Dar nu se compara cu o lenjerie ,calcata ;) sincer preferam lenjeriile vechi si le calcam,parca era alta viata,din pacate se uzasera le-am facut carpe si am luat si eu destea creponate,dar ... ;)