Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata!

Tin pumnii stransi Stelino! :)

Afara ninge linistit

Si-n casa arde focul...

post-405-13267842666307_thumb.jpg

La noi e aer de iarna,e zapada,am dat sarmalutele deja la cuptor ,ce frumos miroase in casa :biggrin:

Ia geanino , la mine o sa miroase sambata a sarmale ca am vreo 20 de invitati, ca fac o surprise-party, pentru nasul lui fiimea, care rotunjeste o varsta..

Merci Maya, Adriana si Geany de pumnii stransi . Doamne-ajuta...a invatat de numai dar un examen e mereu un examen.

fiocco, n-a mai venit inca, sper sa nu inghete pe afara :biggrin:...umbla teleleu tanase.

Buna dimineata, buna dimineata, dupa 2 zile am reusit sa ajung la zi cu cititul, va pup pe toate.

Duminica seara am ajuns si noi acasa, a fost super vacanta, dar de ieri sunt si eu la datorie, la servici si e destul de greu inca.

Tin si eu pumnii pentru Vale (sunt sigura ca-l va lua cu brio) si va doresc tuturor o zi faina!

Buna dimineata, buna dimineata, dupa 2 zile am reusit sa ajung la zi cu cititul, va pup pe toate.

Duminica seara am ajuns si noi acasa, a fost super vacanta, dar de ieri sunt si eu la datorie, la servici si e destul de greu inca.

Tin si eu pumnii pentru Vale (sunt sigura ca-l va lua cu brio) si va doresc tuturor o zi faina!

Bravo, ma bucur ca te-ai distrat!

Cred si eu, dupa vacanta n-ai chef de nimic :biggrin:

Bia era zapada?Unde in Austria ai fost? :)

Bafta Vale! :biggrin:

'neata la han! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Prost obicei am .Nu pot dormi pana nu ii stiu acasa pe amandoi ,of,of

chiar nu-i prea bine, ca am inteles ca sunt mari...

imi amintesc ca asta era si baiul meu cand stateam seara pe undeva mai mult (cand eram acasa), ca o stiam pe mama treaza si nu imi mai pica bine nimic... B)

trebuie sa te detasezi ca sa-ti fie si tie si lor mai bine.

eu vorbesc acu', ca a mea e mica. vad eu mai incolo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi :biggrin:.

oh, analiza era grea ca e mai abstracta, asa... bafta vale https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Buna dimineata...

bine ai revenit 2ut :)

Buna dimineata la toata lumea

Tin si eu pumnii lui Vale, sigur o sa ia o nota mare! :(

Multumesc de primire, mi-a fost dor de voi, ca n-am avut net pe-acolo.

Eataly, am fost chiar langa granita cu Italia, la Sillian (am inteles ca destul de aproape era Cortina d'Ampezzo). Nu era foarte multa zapada, cred ca a nins putin in iarna asta si pe-acolo, dar partiile erau foarte ok.

Buna dimineatza!

De ce punetzi voi sare pe rana cu pozele alea inzapezite , relelor?????

La mine-i martzi= zi de smotru. Am aspirat jos , am spalat , acusica urc in camere sa spir si acolo , apoi ma apuc de calcat.

Telefon n-am azi ca au innebunit telefoanele de ieri! Alaltaseaau erau aproape descarcate si al meu n-a vrut sa le punem la incarcat ca de la incarcat le aude fata mai tare daca suna , etc.... ( avem si cunostintze care suna ca bezmeticii pe la 9.30 seara nush pt ce desi stiu ca avem copil) In fine. Ieri dimineatza am uitat sa le pun la incarcat si asa ca de ieri au innebunit!!! Nu le mai recunoaste baza , daca ai noroc si potzi suna undeva atunci nu te aude celalalt..... In fine! Am scos nebunia aia din priza si acum astept sa se reseteze cumva , poate am noroc....

Naiba sa o ia de tehnica!!!! Nu mai bune erau alea cu disc?????

Neata,

Stella, bafta pt. Vale azi

post-479-13267912584404_thumb.jpg

Si Mitzuleana mea e teleleu tanase, i-am dat drumu pe la 7 desi sunt cred ca -5 gr afara si nici pana acum n-a venit.Defapt a venit da nu am fost pe faza asa ca mi-a lasat ca semn 2 soareci pe terasa.De unde i-a mai gasit pe vremea asta nu stiu.

Mutti, f ciudat ce spui tu acolo de telefoane.De cand le ai, fii nca daca sunt mai vechiute mai pot face figuri acumulatorii.Si o chestiune de stiut pt detinatorii de telefoane fara fir, nu puneti niciodata telefonul in baza decat atunci cand e descarcat complet.

Aaa si ca tot te-am prin s prin zona, ai zis ca ai aparat cu aburi de spalat pe jos?zi si mie de care, ca uneori ma enerveaza cand spal cu mopul.

Eu ieri am avut program artistic de calcat,dar continui si azi(sper) ca mai am 2 cosuri.

Multumesc de primire, mi-a fost dor de voi, ca n-am avut net pe-acolo.

Eataly, am fost chiar langa granita cu Italia, la Sillian (am inteles ca destul de aproape era Cortina d'Ampezzo). Nu era foarte multa zapada, cred ca a nins putin in iarna asta si pe-acolo, dar partiile erau foarte ok.

Aha, multumesc.Chiar m-am uitat zilele trecute la Sillian.Da e destul de aproape de granita Italiei si de Cortina, Dolomiti.Speram sa ninga saptamana asta.

Neata,

Stella, bafta pt. Vale azi

post-479-13267912584404_thumb.jpg

Si Mitzuleana mea e teleleu tanase, i-am dat drumu pe la 7 desi sunt cred ca -5 gr afara si nici pana acum n-a venit.Defapt a venit da nu am fost pe faza asa ca mi-a lasat ca semn 2 soareci pe terasa.De unde i-a mai gasit pe vremea asta nu stiu.

Mutti, f ciudat ce spui tu acolo de telefoane.De cand le ai, fii nca daca sunt mai vechiute mai pot face figuri acumulatorii.Si o chestiune de stiut pt detinatorii de telefoane fara fir, nu puneti niciodata telefonul in baza decat atunci cand e descarcat complet.

Aaa si ca tot te-am prin s prin zona, ai zis ca ai aparat cu aburi de spalat pe jos?zi si mie de care, ca uneori ma enerveaza cand spal cu mopul.

Eu ieri am avut program artistic de calcat,dar continui si azi(sper) ca mai am 2 cosuri.

Ioana , telefoanele le reparai , erau doar dezorientate :(. Si-au revenit dupa reset.

Sunt noi , de vreo 2-3 luni le-am cumparat.

Aparat de spalat pe jos ( cu aburi ):

eu am de la Kärcher

spala foarte bine

nu ai nevoie de detergent

darrrrrrrrrrrrrr

dureaza mult mai mult decat cu chestia aia de spalat pe jos. Eu n-am mop , am d-aia dreptungiulara , nush cum ii zice.

dar se usuca urgent , ceea ce pt mine e un avantaj , ca veci pururi calca fata unde era ud si iar arata ca naiba. Deh , gresie neagra.

Ioana , telefoanele le reparai , erau doar dezorientate :(. Si-au revenit dupa reset.

Sunt noi , de vreo 2-3 luni le-am cumparat.

Aparat de spalat pe jos ( cu aburi ):

eu am de la Kärcher

spala foarte bine

nu ai nevoie de detergent

darrrrrrrrrrrrrr

dureaza mult mai mult decat cu chestia aia de spalat pe jos. Eu n-am mop , am d-aia dreptungiulara , nush cum ii zice.

dar se usuca urgent , ceea ce pt mine e un avantaj , ca veci pururi calca fata unde era ud si iar arata ca naiba. Deh , gresie neagra.

aha, merci, credeam ca ai din ala gen mop cu aburi, astea de la Kärcher sunt ok, dar mi se pare putin cam mare.De la ei am pt masina.

Nici eu n-am mop clasic, il am pe asta

post-479-13267940557203_thumb.jpg

da in ultimul timp parca nu-mi mai place ,ori tb sa ii schimb "mopul" ori nu-s ca desi nu pun detergent mult in apa, parca imi lasa dare.

Buna ziua, doamne frumoase si harnice!

Este ora pranzului, asa ca poftiti la masa!

post-88-13267964098185_thumb.jpg

post-88-1326796419773_thumb.jpg

post-88-13267964346996_thumb.jpg

Si dupa aceea se poate trage si un pui de somn.

post-88-1326796470_thumb.jpg

Georgiana, Any, multumim de tratatiune.

Georiana, prima poza arata belea.La mine inca e devreme pt pranz,da cred ca ma duc sa vad ce incropesc de mancare desi mai am niste supa si mazare de aseara

nush ce mob cu aburi zici tu , Ioana ...care?

genul asta

post-479-13267972594481_thumb.jpg

Gata a iesit soarele, ma duc sa calc

[quote name='Ioana' date='17 January 2012 - 11:48 AM' timestamp='1326797291'

genul asta

post-479-13267972594481_thumb.jpg

Gata a iesit soarele, ma duc sa calc

Aha , asta arata mult mai shick :( , o fi si mai scump , ma gandesc :P

Si io ma duc inapoi la calcat, si aici e soare :P