Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hi hi hi! Eu maine spre rushanea mea va marturisesc ,ca maine am in program :relax,relax,relax si relax la puterea 2 adicalea la patrat :)

In sf. e luni ,coptii la scoala si gradi' sot de servici :)

O sa aerisesc,o sa aspir si dau cu mocu' treashca-fleasca' (ashea ochii soacrei :P )...pacalesc coptii cu ce le place lor,neste piure cu pui,vad eu ,doar pe seara sucesc sarmalute :P

Mai fetele,

M`am razgandit si am facut altceva dulce. Le`am combinat si a iesit ceva foarte bun.

Foile cu miere ale soacrei mele (care le facea cu nuca si smantana dulce)

Eu am facut numa 4 foi normal trebuia sa fac 8

post-1316-13266596387056_thumb.jpg

si restul este inventie si am botezat`o

Prajitura cu miere cerra

Am taiat`o la 10 minute dupa ce am umplut`o. Maine o sa se defineasca frumos randurile de crema.

post-1316-13266597330202_thumb.jpg

post-1316-13266597506952_thumb.jpg

Mai frate, care e situatia la Bucuresti?

Au aratat ceva si aici la tv, am vazut ca jandarmii bateau manifestantii.

Habar n-am. Nu ma uit la stiri, din printip. N-am mai vazut un jurnal de..... nu mai stiu de cand. De ani, asta-i clar. De cand mai mergeam acasa si mai traia tata, ca el se mai uita la stiri.

Dar.... ca tot mi-ai amintit.... Aseara, meream si noi ca tot omu' cu oama lui cu masina, de la Unirii, catre Eroilor, via Universitate. No, trebuia sa intram in sensul giratoriu si s-o luam pe-a 3-a iesire (din 4) la stanga. No binie, stam cuminti la semafor, il vedem pe nea curcanu' cum redirectiona circulatia catre stanga sau catre dreapta, ca manifestantii erau in strada, pe Magheru (la Romana nu se putea ajunge direct de la Universitate). Cand nenea ne face semn sa inaintam, apare un alt curcan, care ne face semn s-o luam numai la dreapta, in conditiile in care pasaroiul din spatele lui (cu vreo 5 metri), facea semne disperate sa inaintam si s-o luam catre stanga (adicatelea taman ce vroiam noi). Da' vezi sa nu putem inainta!!! Asta nu si mu, ca n-aveti voie la stanga, ca-i musai sa mereti la dreapta!

Bade, da' amicu' tau ne cheama la el, noi vrem sa facem stanga, nu inainte.

Nea tampitu': nu, nu se poate, nu vedeti ca sunt manifestanti!

Ba, esti surd? Io vreau stanga, nu inainte!

Nea tampitu': La dreapta mai repede, va rog! :)

Normal ca am facut dreapta si imediat ce nu mai erau masini pe contrasens, jupanu' a intors brusc masina. Linie continua, necontinua, cine a mai stat sa verifice???

Mie-mi era ca-l mai si claxoneaza pe handicapat, cand am trecut pe langa el!

Numa' cu politaii sa n-ai treaba! :)

Mai fetele,

M`am razgandit si am facut altceva dulce. Le`am combinat si a iesit ceva foarte bun.

Prajitura cu miere cerra

Am taiat`o la 10 minute dupa ce am umplut`o. Maine o sa se defineasca frumos randurile de crema.

Da si mieeeeeeeeeee!!!!!! :P

Da' ce-aveti cu toatele in seara asta, de postati numa' minunatii?? :) Deja nu mai stiu la care sa ma uit mai atent!!! :)

Somn usor! Dupa indelungi negocieri am reusit sa-l scot pe bub' din cada si sa-l conving sa se retraga la nani,ca maine suna ceasul,maroii' sunt si ei in pat cu ochii inchisi pe juma' la tv. :)

Somn usor! Dupa indelungi negocieri am reusit sa-l scot pe bub' din cada si sa-l conving sa se retraga la nani,ca maine suna ceasul,maroii' sunt si ei in pat cu ochii inchisi pe juma' la tv. :)

Noapte buna! Vise placute! (si fara puricasi!)

Mai fetele,

Prajitura cu miere cerra

Da si mieeeeeeeeeee!!!!!! :)

Da' ce-aveti cu toatele in seara asta, de postati numa' minunatii?? :) Deja nu mai stiu la care sa ma uit mai atent!!! :P

Da!!! si miere.

:P

Foxulino, din pacate nu avem drum in bucale, ci ne lalaim linz viena, si tot in zigzag si apoi la rusnaci.

Cerra ce ai facut tu acolo ( fara dulceata) e tortul copilariei mele...il facea mamitza mea , si acum il face cumnata...il facui si eu acum nshpe ani...dar acum am alte treburi :-*

post-16-1326663593962_thumb.jpg

Foxulino, din pacate nu avem drum in bucale, ci ne lalaim linz viena, si tot in zigzag si apoi la rusnaci.

Nasol!

Cerra ce ai facut tu acolo (fara dulceata) e tortul copilariei mele...il facea mamitza mea , si acum il face cumnata...il facui si eu acum nshpe ani...dar acum am alte treburi :-*

Gata!!! Cu voi nu se mai poate!!! Numa' minunatii pe aici! Trag pe dreapta, inainte sa-mi scurt-circuitez lapetoapa!

Noapte buna va urez! :((

in pta universitatii sunt protestatarii linistiti (1000? 2000?), cu cordon de jandarmi, calmi, scandeaza lozinci anti-violenta si anti base' , de dupa-amiaza si inca tot acolo sunt si la ora asta...

in rest,,, potopul, de la pta univ. pana la fostul restaurant budapesta: huliganii/ultrasii/galeriile unor echipe de fotbal sau draqu sa'i pieptene ca nu mai stie nimeni ce sunt handicapatii astia, fac ravagii, incendiaza chioscurile de ziare/flori, dau foc la cauciucuri, smulg gardurile separatoare, bancutele de pe trotuare, or fi spart si magazine, iar jandarmii incearca sa;i calmeze cu lacrimogene si tot arsenalul... ma apuca groaza ce vad, de ore bune, nu pot sa cred ca in bucuresti se intampla asa ceva. ..

Cerra ce ai facut tu acolo ( fara dulceata) e tortul copilariei mele...il facea mamitza mea , si acum il face cumnata...il facui si eu acum nshpe ani...dar acum am alte treburi :-*

[color=#8B0000][b]stella,

Pi de aia ziceam ca de la soacra mea stiu foile si tortul de casa sau rusesc numai stiu cum. Ala ce ai pus tu cu smantana dulce si nuci, de se manca a 2 a zi. Eu acu sara asa mi a venit mie sa folosesc foile si sa fac ceva sa pot manca din el amu sara. Oricum nuca aveam putina si smantana deloc. Am facut 4 foi nu 8 si am facut o crema de la o prajitura de 100 de ani pe care o cheama ''stela'' 3 foi negre si crema de lapte cu vanilie (fara ou) si am insiropat foile cu sirop d ezahar ars cu rom si am pus si dulceata de caise acrisoara intre doua foi, peste dulceatza am pus nuca macinata. De aia am botezat`o cerra:)

[/b][/color]

[color=#8B0000][b]De prajitura copilariei tale imi este dor si mie tare. Am facut`o dar mai de mult desi foile merg repede si nu se`ntareste aluatul crud, dar nustiu dc nu am refacut`o mai repede.

Intr`o zi cu soare o sa fac 8 foi si le umplu cu smantana dulce si nuca si nu o voi taia ca si asta cand o fac , o sa maninc din ea a doua zi cand este fenomenal de buna.[/b][/color]

in pta universitatii sunt protestatarii linistiti (1000? 2000?), cu cordon de jandarmi, calmi, scandeaza lozinci anti-violenta si anti base' , de dupa-amiaza si inca tot acolo sunt si la ora asta...

in rest,,, potopul, de la pta univ. pana la fostul restaurant budapesta: huliganii/ultrasii/galeriile unor echipe de fotbal sau draqu sa'i pieptene ca nu mai stie nimeni ce sunt handicapatii astia, fac ravagii, incendiaza chioscurile de ziare/flori, dau foc la cauciucuri, smulg gardurile separatoare, bancutele de pe trotuare, or fi spart si magazine, iar jandarmii incearca sa;i calmeze cu lacrimogene si tot arsenalul... ma apuca groaza ce vad, de ore bune, nu pot sa cred ca in bucuresti se intampla asa ceva. ..

Si pe mine ma apuca groaza cand citesc d'apai sa vad in tv sau in realitate!

cerra arata fenomenal prajitura ta... aduce un pic cu alea de la Ikea... as manca cu ochii inchisi: deci mai bine nu ma uit, nu mai uit, nu mai uit!

Any? de ce nu ma recunosti? mi.au pus astia poza pe net si ma gasesti mai draguta? :-*

In Bucuresti pe strazi e cam jale, nici eu nu ma uit la stiri, am stat 3 ore la Sex and the City, desi il mai vazusem, dar se uita tati ... e de ajuns sa ma inspaimant ... :((

Aud ca in zona Pasajul Marasesti - Unirea e vandalism maxim: distrus bancutele, gardurile, magazine, spart bancile, incendiat, scos pavelele din caldaram si iscat razmerita cu fortele de ordine... /trecatori :-*

In schimb in Piata Universitatii de 3 zile e manifestatie pasnica ... contra Basescu si guvern din cate pricep ... , acu sa dau un ochi, inainte sa ma culc.

cerra arata fenomenal prajitura a...aduce un pic cu alea de la Ikea... as manca cu ochii inchisi: nu ma uit, nu mai uit, nu mai uit!

Any? de ce nu ma recunosti? mi.au pus astia poza pe net si ma gasesti mai draguta? :-*

In Bucuresti pe strazi e cam jale, nici eu nu ma uit la stiri, am stat 3 ore la Sex and the City, desi il mai vazusem, dar se uita tati ... e de ajuns sa ma inspaimant ... :((

Aud ca in zona Pasajul Marasesti - Unirea e vandalism maxim: distrus bancutele, gardurile, magazine, spart bancile, incendiat, scos pavelele din caldaram si iscat razmerita cu fortele de ordine... /trecatori :-*

In schimb in Piata Universitatii de 3 zile e manifestatie pasnica ... contra Basescu si guvern din cate pricep ... , acu sa dau un ochi, inainte sa ma culc.

Apropos, poza de dinainte e reala? Esti tu de mica?

Da, m-am documentat pe net un pic si cica-s ultras astia care distrug.

care poza de dinainte? de la avatar? ce-ti apare tie acum? asta ultima am pus-o cred de cel putin o saptamana (d-aia nu pricepui!) si inainte de asta, am avut in prima saptamana a anului vreo 2-3 poze sexy, in cracii goi.

Aia cu fetita imbufnata zici? Nu nu-s eu, e poza de pe net.

ce sunt ultras?

care poza de dinainte? de la avatar? ce-ti apare tie acum? asta ultima am pus-o cred de cel putin o saptamana (d-aia nu pricepui!) si inainte de asta, am avut in prima saptamana a anului vreo 2-3 poze sexy, in cracii goi.

Aia cu fetita imbufnata zici? Nu nu-s eu, e poza de pe net.

ce sunt ultras?

Mie acum imi apare o tipa cu fundu-n sus si nush ce are-n fata ceva haleala sau ce :-* ?

Ultrasi sunt suporterii din fotbal si nu numai, care duc la extrem pur si simplu pasiunea pentru echipa pe care o sustin. Dar asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie huligani. Nu.

Mie acum imi apare o tipa cu fundu-n sus si nush ce are-n fata ceva haleala sau ce :(( ?

Ultrasi sunt suporterii din fotbal, care duc la extrem pur si simplu pasiunea pentru echipa pe care o sustin. Dar asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie huligani. Nu.

da, o salata! :-* ...dar unde vezi tu fundul ? :-* chiar e asa de mare ? :-*

da, s-a avansat si varianta ca ar fi galeriile echipelor de fotbal, dar probabil e la fel de adevarat cum in '89 erau agenturile straine ...

destul de suspect cum a aparut brusc acest grup care s-a coalizat ...

proteste au fost zilele astea cam prin toata tara, PRO SMURD si anti diverse nemultumiri ... . io nu le am cu politichia ...

Mie acum imi apare o tipa cu fundu-n sus si nush ce are-n fata ceva haleala sau ce :-* ?

Ultrasi sunt suporterii din fotbal, care duc la extrem pur si simplu pasiunea pentru echipa pe care o sustin. Dar asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie huligani. Nu.

da, o salata! :-* ...dar unde vezi tu fundul ? :-* chiar e asa de mare ? :-*

da, s-a avansat si varianta ca ar fi galeriile echipelor de fotbal, dar probabil e la fel de adevarat cum in '89 erau agenturile straine ...

destul de suspect cum a aparut brusc acest grup care s-a coalizat ...

proteste au fost zilele astea cam prin toata tara, PRO SMURD si anti diverse nemultumiri ... . io nu le am cu politichia ...

E la dieta si avatarul :(( !

Plus ca un alt grup care venea in sustinerea astora de la Bucuresti a fost oprit de Politie pe drum.

Plus ca un alt grup care venea in sustinerea astora de la Bucuresti a fost oprit de Politie pe drum.

toata lumea e: Nu am mai cinat, ca iubi a zis ca nu ii mai e foame :-* . Lucky him :-* ! Asa ca am bagat ciompercile la congi (vroiam sa le fac cu paste) si am ajunat si eu. Ii trag de zor cu apa! Si mi-am permis si cateva tablete de cioco, peste 70%.

Mai aveti si alta varianta de paste cu ciuperci decat ele calite cu putin usturoi si cu/fara smantana? Ar mai fi sosul puttanesca cu ciuperci si sos de rosii, dar nu am o reteta mai neoaose. Ai tu?

toata lumea e: Nu am mai cinat, ca iubi a zis ca nu ii mai e foame :-* . Lucky him :-* ! Asa ca am bagat ciompercile la congi (vroiam sa le fac cu paste) si am ajunat si eu. Ii trag de zor cu apa! Si mi-am permis si cateva tablete de cioco, peste 70%.

Mai aveti si alta varianta de paste cu ciuperci decat ele calite cu putin usturoi si cu/fara smantana? Ar mai fi sosull putanesca cu ciuperci si sos de rosii, dar nu am o reteta mai neoaose. Ai tu?

Nu am amestecat niciodata ciupercile cu sos de rosii.

Dar iese foarte bun cu carnati.

Dani nu ma duc la Rambo pentru peste de fript, ma duc la mare pentru ca e o familie care are o pescarie si vas de pescuit, deci se aprovizioneaza ei insisi, si au chiar si cand ar trebui sa n-aiba :-* .

Nu am amestecat niciodata ciupercile cu sos de rosii.

Dar iese foarte bun cu carnati.

Adica nu ai facut tu o tocanita de ciuperci cu mamaliguta niciodata?

ce treaba am io cu carnatii? :-* tu n-auzi ca io am ciuperci :((