January 16, 201214 yr comment_122674 hello, hello!am recuperat tot, bravo, ati pastrat ritmul!am avut we plin si-o luni la fel, da' s multumita ca am rezolvat ce mi-am propus, ba chiar si neprevazute. bon! ce va mai laudati cu nefumatul! io-s fumatoare de 2-3/zi, la vreo chermeza - ceva mai mult. si tot de-alea slabe. Daniella, care-s mai slabe decat kent 1? ca eu de-astea prestez. mentolate nu-mi plac. si cat s-a facut pachetul? eu n-am mai cumparat anul asta! Cerra, ce prajitura minunata ai incropit! arata extraordinar in sexiune! gata, n-o mai vad, n-o mai vad! Cîte despre nisnsoare, la fel ca Mutti, mi-am cam pierdut sperantele, chiar daca în adîncul sufletului înca mai exista o licarire las' ca pe voi va ploua la vara, in compensare! la buzau a nins intr-o luni -azi- in doua reprize, 15 min in total. Report
January 16, 201214 yr comment_122676 Any, eu nu ma simt alt om nici dupa cinci ani jumate fara fum! Dar cu timpul vei observa diferente majore. Te las pe tine sa le descoperi Bun, si mai tre' sa vezi ca unii fumau ca turcii(scuzati expresia), si normal ca dupa 60 de tigari pe zi, dupa doua zile te simti alt om. Ca te simti rau sau mai bine, asta depinde... dar de simtit simti sigur ceva în cazul asta Deja, nu te mai trezesti dimineata cu senzatia ca ai halit scrumiera cu continut cu tot, si asta oricît ti-ai fi periat dintii înainte sa te culci Report
January 16, 201214 yr comment_122678 Deja, nu te mai trezesti dimineata cu senzatia ca ai halit scrumiera cu continut cu tot, si asta oricît ti-ai fi periat dintii înainte sa te culci aaaa, mi-ai adus aminte de ce spunea colegul meu, ala cu posturile, ca nu i-ar placea deloc ca femeia de langa el sa miroasa ca o scrumiera. Report
January 16, 201214 yr comment_122680 Maiculitza, iar ati scris pajini...venii si eu de la rabota.Daniella, eu fac sosurile de pasa...al mio modo la salsa alla puttanesca...ulei maslinos, usturoi si ardei iute, pun patrunjelul in uleiul incins, adaug rosiile ( pelati sau sos facut )apoi cateva anchois( aciughe) capere si masline...la giallo zafferano au alta ordine http://ricette.giallozafferano.it/Spaghetti-alla-puttanesca.html eu m-am lasat de fumat de azi pe maine...dar am avut luni de zile un pachet de tigari si bricheta pe frigider...stiam ca daca ma apuca amocul ...sunt acolo, si pentru ca le stiam la indemana , nu m-a apucat ...amocul .o seara placuta Report
January 16, 201214 yr comment_122683 Maiculitza, iar ati scris pajini...venii si eu de la rabota.Daniella, eu fac sosurile de pasa...al mio modo la salsa alla puttanesca...ulei maslinos, usturoi si ardei iute, pun patrunjelul in uleiul incins, adaug rosiile ( pelati sau sos facut )apoi cateva anchois( aciughe) capere si masline...la giallo zafferano au alta ordine http://ricette.giallozafferano.it/Spaghetti-alla-puttanesca.html eu m-am lasat de fumat de azi pe maine...dar am avut luni de zile un pachet de tigari si bricheta pe frigider...stiam ca daca ma apuca amocul ...sunt acolo, si pentru ca le stiam la indemana , nu m-a apucat ...amocul .o seara placuta Asa si noi Stella, ne-am lasat cu tigari in casa. Le am si-acum.Eu cel mai mult ma bucur ca al meu a reusit si el (cel putin pana acum). Il bajiucuresc rapid daca-l aud . Report
January 16, 201214 yr comment_122685 eu m-am lasat de fumat de azi pe maine...dar am avut luni de zile un pachet de tigari si bricheta pe frigider...stiam ca daca ma apuca amocul ...sunt acolo, si pentru ca le stiam la indemana , nu m-a apucat ...amocul . iote-asa am incercat eu cu ciocolata si pe mine m-a apucat amocu'!sau nu se-aplica decat la tigari? Report
January 16, 201214 yr comment_122705 Iaca ,vin şi eu cu raportul... am 16 zile fără fum şi 80 de lei în puşculiţă ( la fiecare 2 zile am pus 10 lei în puşculiţă, că de atâta fumam eu , 1 pachet la 2 zile , plus-minus 2-3 ţigări)Dar azi a fost foarte greu , că am început serviciul, şi acolo e mai mare stressul. Şi am avut şi o zi proastă... noa, aproape a trecut , văd cum rezist mâine, când sunt cam aceleaşi condiţii... Report
January 16, 201214 yr comment_122708 Fetelor, am si eu o intrebare-ntrebacioasa.Nu pentru mine, pentru matusa unei colege, o batranica simpatica: unde se gasesc ventuze? De-alea, de-si puneau bunicii cand erau raciti! matusa ar vrea sa cumpere! Nu radeti de mine, eu stiu ce-s, dar nu stiu unde sa-i zic sa mearga sa cumpere!Multumesc! Report
January 16, 201214 yr comment_122709 Fetelor aveti dreptate .Eu nu mi-am propus neaparat sa ma las de fumat , cel putin deocamdata desi cum am spus sunt constienta ca as face economie , dar probabil o sa vina si vremea cand o sa le las.Iar eu nu pot sa fumez asa tigara simpla daca nu am ceva de baut langa ea, o cafea,limonada,suc sau guma de mestecat.E curios .Iar inca nu mi s-au ingalbenit degetele , si nici eu nu as suporta sa miros ca o scrumiera, bleah.Si nici picaturile alea de la tigara electronica nu imi plac, am luat unele cu cherry , oribileeeee......No acum fiecare cu placerea lui .Probabil ca principul meu e gresit cu aia nu , ailalta nu, macar atat o tigara Koral, bravo Cerra,ai dreptate, asa era crema cu gris si cu unt Report
January 16, 201214 yr comment_122711 Iaca ,vin şi eu cu raportul... am 16 zile fără fum şi 80 de lei în puşculiţă ( la fiecare 2 zile am pus 10 lei în puşculiţă, că de atâta fumam eu , 1 pachet la 2 zile , plus-minus 2-3 ţigări)Dar azi a fost foarte greu , că am început serviciul, şi acolo e mai mare stressul. Şi am avut şi o zi proastă... noa, aproape a trecut , văd cum rezist mâine, când sunt cam aceleaşi condiţii... Bravo Corina !Eu lafel, fumam cam 10 plus minus pe zi, din alea usoare. Buna ideea cu pusculita . Report
January 16, 201214 yr comment_122712 Geaninoooooo is gata sarmalele?Eu am pus sa fac o supa de legume. Report
January 16, 201214 yr comment_122714 Geaninoooooo is gata sarmalele?Eu am pus sa fac o supa de legume.DA,da da! Le-am sucit demult ,dar maine le pun la fiert 3 ore la ceun in cuptor la foc mititel ,stropite cu vin Report
January 16, 201214 yr comment_122721 Fetelor, am si eu o intrebare-ntrebacioasa.Nu pentru mine, pentru matusa unei colege, o batranica simpatica: unde se gasesc ventuze? De-alea, de-si puneau bunicii cand erau raciti! matusa ar vrea sa cumpere! Nu radeti de mine, eu stiu ce-s, dar nu stiu unde sa-i zic sa mearga sa cumpere!Multumesc! La farmacia tehnica si la farmacia cu medicamente. Report
January 16, 201214 yr comment_122723 Geaninoooooo is gata sarmalele?Eu am pus sa fac o supa de legume.DA,da da! Le-am sucit demult ,dar maine le pun la fiert 3 ore la ceun in cuptor la foc mititel ,stropite cu vin Giani, cate ti-au iesit? ca eu le numar mereu, nu pot sa le pun la fiert daca nu stiu cate-s. Report
January 16, 201214 yr comment_122725 Seara buna,eu sucesc sarmalute dar am luat o pauza Vrei sa vin sa te`agiut? Report
January 16, 201214 yr comment_122733 Moato' nu le-am numarat ,dar de obicei imi ies in jur de 40 ,merci Cerra dar am terminat Report
January 16, 201214 yr comment_122735 Cerraaaaaaaaaa,prajitura ta imi aduce aminte de o prajitura pe care o facea bunica mea cand eram mica se numea prajitura cu bulion.In foi se puneau vreo 2linguri de bulion si erau subtiri ,le cocea pe fundul tavii,erau tari dar se inmuiau de la crema . Si crema se facea cu gris dar mai punea ceva, parca smantana ,nu mai stiu tot asa punea si gem, doamne ce buna era.Am facut-o si eu odata in urma cu vreo 10 ani cred,oricum demult dar nu mi-a iesit asa de buna cum o facea bunica.Off,off, am cazut in butoiul cu melancoliie si mi-am adus aminte de copilarie, ce vremuriDa' prajitura facuta de je nu vi-i pe plac? https://forum.artaculinara.ro/upload/monthly_11_2011/post-46-13213791849366.jpg Report
January 16, 201214 yr comment_122739 'Mna seara!Am aparut si io la interval. Saptamana asta am un pic de treaba la scarbi (un curs) si-n timpul zilei nu intru pe forum, dar recuperez seara, cand ajung acas'. Azi am tras un pui de somn, acu' am recuperat toate paginile scrise de voi in cateva ore si incerc sa gasesc un film interesant de vizionat.Normal ca n-am mai apucat sa fac nici un Dip, jupanu' a halit neste cascavut si-acu' sparge seminte de bostan, ca alea de rasarita s-o gatat.As rontai ceva, da' nu-s ce..... Mi-e cam sete, da' lenea e mare sa ma duc pan' la poloboc, sa pun apa-n cana si sa tocai. Ufffff, grea e viata. Report
January 16, 201214 yr comment_122740 eu m-am lasat de fumat de azi pe maine...dar am avut luni de zile un pachet de tigari si bricheta pe frigider...stiam ca daca ma apuca amocul ...sunt acolo, si pentru ca le stiam la indemana , nu m-a apucat ...amocul .o seara placuta Ca sa vezi ca fiecare ticaie altfel... fiecare cu pasareaua din dotare Si eu tot de pe azi pe mîine m-am lasat, ambele dati. Odata cu muuulti ani în urma si ultima data acum cinci ani jumate. Prima data, atunci dedemult, am reusit peste un an fara fum, pastrînd pachetul pentru cazul cazurilor/amocul. Dupa atîta vreme, mi-am bagat gherutili în locul cu pricina si am probat o tigara, sa vad si eu cum se simte un fum dupa atîta timp! Si pa, direct la perzanie am ajuns De multe ori ma gîndeam la locsorul cu pricina, si uite ca nu am rezistat tentatiei! Nici macar nu am fost împinsa de vreo "situatie". Nici de nervi, nici de fericire... asa de una singurica, fara sa fac anunturi La fel cum am pus pria tigara în gura. Tacut chtic, fara clica, asa de una singura am aprins Vikend-ul în camara unde tineau ai mei sunca, slanina si cîrnatii dupa afumat, adica la aer si racoare. Contribuiam si eu cu afumatul A doaua si ultima oara, sper , m-am lasat fumînd ultima tigara din pachet fara sa îmi propun în acel moment, ca va fi ultima. Seara, mai tîrziu, în aceeasi zi, ma gîndeam sa ma duc la automatul din colt de strada, la cîtiva metri de mine, sa-mi cumpar un pachet... Apoi ma gîndeam ce atîta stres... n-am tigari, umblat seara pe strazi, ba mai aveam ghinionul ca nu aveam bani marunti în casa, aiurea! M-am decis sa nu mai fumez si gata! Acum mai îmi amintesc doar, cu cîta placere suflam fumul într-un fir subtire si luuuung. Nevoia de nicotina nu am, dar prostia umana(vorbesc strict la persoana mea si din experienta proprie ), amintirile placute si pline de savoare, pot împinge omul la rîpa, asa ca prefer sa nu am tigari în casa Report
January 16, 201214 yr comment_122742 Auuuuu, Foxyy, ce m-ai lovit!!!!!!!Ba da cum sa nuArata tare apetisant. Report
January 16, 201214 yr comment_122743 Iaca ,vin şi eu cu raportul... am 16 zile fără fum şi 80 de lei în puşculiţă ( la fiecare 2 zile am pus 10 lei în puşculiţă, că de atâta fumam eu , 1 pachet la 2 zile , plus-minus 2-3 ţigări)Dar azi a fost foarte greu , că am început serviciul, şi acolo e mai mare stressul. Şi am avut şi o zi proastă... noa, aproape a trecut , văd cum rezist mâine, când sunt cam aceleaşi condiţii...Nu tine tigarile aproape de tine Eu sînt de partea ta! În curînd vei observa si diferentele alea de care-i spuneam si lui Any. Dar nu vi le destainuiesc, va las sa le descoperiti singure. Ca sa ajungeti sa le aflati, va trebui sa rezistati, sa fiti tari! http://www.fritigsclub.ch/smilies/cheerleader_smiley_girl.gif Report
January 16, 201214 yr comment_122745 Giani, cate ti-au iesit? ca eu le numar mereu, nu pot sa le pun la fiert daca nu stiu cate-s.Asa si mama. Eu cred ca nu ar mai putea dormi de grija lor! Trebuie sa stie mereu exact!Eu nu am numarat sarmalele niciodata. Oricum, asa cu aproximatie stiu... dar numarul exact = perpendicular cu bara din parcarea Poitehnicii din Torino Mi-am adus aminte de bara Adrianei Sorella Report
January 16, 201214 yr comment_122746 La mine a nins in ultimele doua zile. Prima zapada iarna asta. Zice ca va mai ninge si in urmatoarele doua. Hmmm, avem 18 cm de zapada. Omul meu lucreaza de acasa astazi (vorba vine) si acum a iesit un pic la zapada cu copilul. Poza e de la noi din curte. Report