Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Oana pai Fox a pus linku' ai chiar acolo subliniat(prajitura) da clik pe cuvantul subliniat ca te duce la reptzept'...

Gata!! am citit toate paginile de la 515.

Daca scrieti asa mult, imi scapa ochii de la atata citit, chiar nu am vazut liniuta.

Multam fain!!

langa vin si carnaciori, bine si langa o tuica fiarca care cred ca o sa mi-o fac in curand macar sa fie setul complet merge si o slaninuta cu ceapa rosie.

Ceapa e loco, slaninuta e romaneasca(Faros, parca se numeste firma, e din Suceava)

post-479-1326831804991_thumb.jpg

Tin pumnii pt cei care vor sa se lese de fumat. Bafta mare!! Nu am nici un sfat, am incercat orice sfat dat de prieteni cand vroiam sa ma las si nu mergea nici unu, tot ambitia mea era in joc, asa ca... hai ambitia!!

La mine greu a fost astazi cand a trebuit sa ma trezesc la 6 dimineata cand s-a trezit cea mare, ca deobicei se ocupa socrela de ea cand se trezea: mic dejun, spalat, imbracat; eu ma trezeam la 8 ,beam cafeluta facuta de ea ,ma imbracam si fundul in masina si o duceam la gradi, acum greu pana ma obisnuiesc cu totul facut de mine :thumleft:

Pupici!!

langa vin si carnaciori, bine si langa o tuica fiarca care cred ca o sa mi-o fac in curand macar sa fie setul complet merge si o slaninuta cu ceapa rosie.

Ceapa e loco, slaninuta e romaneasca(Faros, parca se numeste firma, e din Suceava)

arata prea bine, salivez!!!!!

I´m happy, am dovedit doua cosuri cu rufe din cele 3 care au fost(unu l-am terminat ieri), acu pot sta linistita.Cam asa arata la mine acu :thumleft:

post-479-13268180156512_thumb.jpg

Georgiana daca il trimiteai pe dansu mai devreme era si mai bine.Eu calc cand e soare ca daca e inorat si tb sa aprind lumina in casa ma depresez :scratch:

Eu calc de placere, nu zic nu,da ma calca in schimb pe nervi sa calc cearceafurile de pat fiinca aici au elastic de jur imprejur si ma enerveaza ca fac cute :hungry:

toate rufele sunt impachetate parca sunt din revista, vina si la mine. Wow!! prea perfect!

prea departe de perfectiune.Nici n-av vrea, nu de alta dar daca ar fi asa m-as simti ca un robot :bounce:

Eu nu m-as chinui atata nici daca mi s-ar da premiu .

+1

Eu sunt etapa urmatoare...Nu ma chinui de nici o culoare :scratch: sa faca nene cute si cutisoare ...ete la ele de cearceafuri...se cutizeaza ma rog :thumleft:

Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi :scratch:.

in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.

va doresc o zi faina .

Era sa zic bafta, da' mai apoi m-am holbat mai antena la ora la care ora ai scris si mi-am dat seama ca deja e prea tarliu. De-acu' venim cu felicitarile, da? :thumleft:

Bafta in continuare lui Vale!

Era depresata rau, vorba gianinei...era scris dura 3h...si ea crede ca l-a cam bulibasit...

eu una sunt alaturi cu drumul la aiestea asa de mare tehnica, dar a invatat biata copila de numa...si toata ziua facea demo cu teoreme, alea alea...na...acuma pana n-o avea rezultatul nu stie ce si cum, dar eu i-am zis sa traga aer in kiept, sa se hodine si maine sa atace cu zambetul pe buze pe scrisul de chimie ( tot unu si unu neica :hungry: )

oricum pentru mine un examen nu e mereu relevent si e foarte aleatoriu...caci poti sa ai un moment de panica, sau de neatentie, sau sa cazi pe o chichitza...si s-o iei in bot, si poti on the other hand...sa nu stii decat un subiect, si sa pici taman pe ala ....

la fel , cum pentru mine statisticele nu sunt relevante , ca le poti aranja cum vrei, si sa iasa in evidenta ce vrei....

deci...mister , cu ce si cum ....a facut la analiza matematica :bounce:

Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi :).

in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.

va doresc o zi faina .

Era sa zic bafta, da' mai apoi m-am holbat mai antena la ora la care ora ai scris si mi-am dat seama ca deja e prea tarliu. De-acu' venim cu felicitarile, da? :thumleft:

Bafta in continuare lui Vale!

Era depresata rau, vorba gianinei...era scris dura 3h...si ea crede ca l-a cam bulibasit...

eu una sunt alaturi cu drumul la aiestea asa de mare tehnica, dar a invatat biata copila de numa...si toata ziua facea demo cu teoreme, alea alea...na...acuma pana n-o avea rezultatul nu stie ce si cum, dar eu i-am zis sa traga aer in kiept, sa se hodine si maine sa atace cu zambetul pe buze pe scrisul de chimie ( tot unu si unu neica :) )

oricum pentru mine un examen nu e mereu relevent si e foarte aleatoriu...caci poti sa ai un moment de panica, sau de neatentie, sau sa cazi pe o chichitza...si s-o iei in bot, si poti on the other hand...sa nu stii decat un subiect, si sa pici taman pe ala ....

la fel , cum pentru mine statisticele nu sunt relevante , ca le poti aranja cum vrei, si sa iasa in evidenta ce vrei....

deci...mister , cu ce si cum ....a facut la analiza matematica :)

Eh, noi sa fim sanatosi!

Io nici acu' nu-mi explic cum de-am luat 7 la primul examen de analiza matematica. Eram ferm convinsa ca-l pic si cand am vazut nota, am crezut ca lesin! :) In conditiile in care la nenea cu pricina treceau cam 10 - 15 omuleti, din 150!!!!! :hungry:

Chimia mai mere, e mai "citeata", fata de analiza matematica. Mie mi-a placut! :bounce:

Bafta multa! :scratch:

Somn usor,eu fug la nani cu bub' ca dimineata suna ceasu' :thumleft:

Noapte buna! :hungry:

P.S : la noi ninge de numa :scratch:

Io nici acu' nu-mi explic cum de-am luat 7 la primul examen de analiza matematica.

iar eu nu îmi explic cum am luat 5 că habar nu aveam demonstraţia respectivă, da fiind la tablă nu am vrut să plec de acolo şi am venit cu o metodă proprie pe care am "dus-o" cît de departe am putut şi profa a zis că se vede că nu ştiu subiectul dar i-a plăcut idea mea :scratch:

chimia e chestia aia cu hexagoane tip hieroglife? :thumleft:

Io nici acu' nu-mi explic cum de-am luat 7 la primul examen de analiza matematica.

iar eu nu îmi explic cum am luat 5 că habar nu aveam demonstraţia respectivă, da fiind la tablă nu am vrut să plec de acolo şi am venit cu o metodă proprie pe care am "dus-o" cît de departe am putut şi profa a zis că se vede că nu ştiu subiectul dar i-a plăcut idea mea :)

chimia e chestia aia cu hexagoane tip hieroglife? :bounce:

Aia-i organica, da. :scratch: Mai e si anorganica..... :hungry:

S-acu' stiu sistemu' periodic. S-o buna bucata de vreme stiam formula cauciucului. Si muuuuuulte altele. Intre timp...... am imbatranit! :thumleft:

Buna dimineata la han

Azi deschid eu, poftiti la cafea, cine doreste micul dejun. Sa aveti o zi perfecta!

post-114-13268594356146_thumb.jpg

post-114-13268594469356_thumb.jpg

Buna dimineata la han

Azi deschid eu, poftiti la cafea, cine doreste micul dejun. Sa aveti o zi perfecta!

Hazel neata si eu sunt cu tigra e si cu cafeaua si tot trag!

Azi imi vine cumnatica in fizita....de imi lipsea :D :D

Ieri la telefon vorbea cu fratiosu si ii zicea ca nu e bine sa arunc' bani pe toale ca am atitea.... :-h

Da de miine pt doua zile ma duc la prietena mea si o sa ne facem de cap :D

Hazel de ce zici tu ca e periculoasa tigara asta???

Zi mi si mie xa ma ingrijorez!

pup fetele voioase!!

Neatza Carmen

Mai eu nu zic ca e mai periculoasa, eu m-am enervat cand am vazut o reclama care zicea 100% sanatoasa! Cum naiba sa fie 100% sanatoasa daca are nicotina, si nicotina e aia care da dependenta?

O sa te lasi cand o sa fii pregatita, trebuie sa vina de la tine, nu sa te bata lumea la cap :-h

Eu zic doar ca este foarte usor, nu cum credeam inainte, greu, foarte greu, imposibil.

Si inca o chestie, nicotina nu te ajuta la stress, dimpotriva, provoaca stressul, ai nevoie de drog, intri in sevraj.

In alta ordine de idei, ce dimensiuni avea geanta ta de nu ti-au primit-o la bagaj de mana la Blue Air?

neata. la mine e pranz dar nu conteaza :-h

m-am servit cu ceva de pe masa aia imensa si o sa-mi fac un thickshake dupa masa. am fost si mi-am facut cumparaturile ca eram cam golasa peste tot, caldura ca la balamuc pana in wend, salate si quiche, gratar, chestii usoare mancam.

Ioana si eu calc tricouri si tot, cearsafuri nu insa, ale mele se intind perfect pe pat si nu e nevoie. rar vezi lume sa calce tricouri aici, multi arata parca au dormit in ele peste noapte :D

e chestie de gust si preferinta cred. eu daca il vad ca arata naspa il pun sa se schimbe ca doar are destule doamne-ajuta.

vreau sa fac cornurile alea frumoase si astept sa-mi zica si mie fetele pe unde este reteta lui izuk de impaturire. :D

mi-e o lene de ma doare, ca si ieri de fapt, am de facut curat sus da nu ma trage deloc :D

o zi buna sa aveti

Buna dimineata!

La noi a nins frumusel chiar s-a depus zapada fain :D

Fug sa ma apuc de borsul de fasole ,ca ala dureaza ceva :-h

O zi faina tuturor! :D

'neata la han. ce mese intinse pe aici!!! iau si eu cate putin din toate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gif. multumesc Hazel.

la noi e frig tare. a nins (de vre-o 2 zile) dar e asa prafoasa zapada din cauza frigului. zici ca-i zapada artificiala.

steluto, ce studiaza fata ta? poate ai mai spus si imi cer scuze daca mi-a scapat.

vad ca s-a discutat mult despre calcat. io mi-s puturoasa rau https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif, calc doar strictul necesar. si am grija sa cumpar haine si lenjerie care nu necesita calcare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif. bine, eu am aversiune pentru calcat din anumite motive pe care prefer sa le las in urma.

o zi frumoasa la toata lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Eu calc cearceafuri si prosoape ca altfel nu-mi incap in sertare. :-h

pai Lili, exista tehinici de uscare :D daca le intinzi bine cand le pui la uscat sunt gata calcate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Nici eu nu calc decat strictul necesar. Calcam in tinerete totototot! Dar am imbatranit si mi-am refacut lista de prioritati :D

Si la Iasi e frigutz, oleaca de zapada, dar nu multa, chiar ma invatasem cu caldura, credeam ca nu mai vine frigul de fel :-h