January 16, 201214 yr comment_122748 Faina zapada e la voi Carpatica,si la noi la Brasov e zapada , a nins si ieri si azi, Eu astept copii sa ajunga acasa si pe urma la nani Prost obicei am .Nu pot dormi pana nu ii stiu acasa pe amandoi ,of,of Report
January 16, 201214 yr comment_122750 Auuuuu, Foxyy, ce m-ai lovit!!!!!!!Ba da cum sa nuArata tare apetisant.Si e si mai buna fata de cum arata! Report
January 16, 201214 yr comment_122752 Giani, cate ti-au iesit? ca eu le numar mereu, nu pot sa le pun la fiert daca nu stiu cate-s.Asa si mama. Eu cred ca nu ar mai putea dormi de grija lor! Trebuie sa stie mereu exact!Eu nu am numarat sarmalele niciodata. Oricum, asa cu aproximatie stiu... dar numarul exact = perpendicular cu bara din parcarea Poitehnicii din Torino Mi-am adus aminte de bara Adrianei Sorella Eu nu le numar niciodata. Ma uit la vreun film, mai vorbesc cu jupanu', nici macar nu-ncerc sa-mi bat capu' cu numaratoarea, ca precis o las in gard.. Nici macar cu aproximatie n-am habar cate-s in oala. Report
January 16, 201214 yr comment_122754 Mama a facut intr-o zi, in vara la mine, 460 de sarmale din frunze de vita (da, ati citit bine 460), mici cat sa le bagi o data-n gura.Am toata admiratia pentru ea. Eu n-as fi fost in stare niciodata.160 le-am mancat la cina 8 persoane.Restul le-am bagat la congelator, nefierte, in pungi de cate 30. De Craciun am dezghetat 90. Mai am , e clar. Le vine randul incet incet. Report
January 16, 201214 yr comment_122761 Foxyy, o comisesi iara? Iar m-apuc s-o fac? Oooofff, ce-mi faci tu mie!Carpatica, bine-ai venit! Ce frumos e! Aici a nins in Militari! In Salajan-nu!Nu-i bai, ca iarna-i lunga!Fug la nani ca maine-i abia marti! Report
January 16, 201214 yr comment_122763 Foxyy, o comisesi iara? Iar m-apuc s-o fac? Oooofff, ce-mi faci tu mie!Carpatica, bine-ai venit! Ce frumos e! Aici a nins in Militari! In Salajan-nu!Nu-i bai, ca iarna-i lunga!Fug la nani ca maine-i abia marti!Neeeeeeee, ca am fost lenesa in ultima vreme si n-am mai prestat nica! Da' tu poti trece la aparat..... Te-astept cu impresii, din nou! Si pe-aici a fulguit putelus. Si e-un miros de iarnaaaaaaaa.. Poate om avea noroc de ceva zapada, intr-un final! Report
January 16, 201214 yr comment_122769 Anutza...si eu tot cate 180-200 odata , cand prind pe cine sa le croseteze .Baiiiiiiiiiii , nu mai vorbiti de iarna, zapada&cie...ca ma ia cu frig.noapte buna Report
January 16, 201214 yr comment_122771 am vrut sa raspund pe rand, dar iar ma prinde 2 noapteaAsa, cu tigarile, cred ca principala problema sunt reactii de natura psihologica sau emotionala. Odata ce te-ai hotarat sa renunti la fumat, trebuie sa incerci sa te descurci si altfel in situatii de stres si emotie, nu aprinzandu-ti o tigara. Aici am de lucru inainte sa incerc.Cerra si eu gandeam la fel, ca NU VREAU, iar cand o sa vreau o sa o fac si pe asta. A venit un moment (nu acum) cand am vrut si nu am putut. Asa ca am ajuns la o concluzie deloc inbucuratoare si anume ca pentru moment tigara ma controleaza pe mine si nu eu pe ea. Trebuie sa ma mai pregatesc psihic o perioada si mai ales stresul si emotiile sunt cele care ma arunca cel mai dess cu o tigara in gura. Moatza mai sunt Kent Nanotec gri (acum l-au transformat in 2.0. negru cu o dunga gri), care au tot atatea grudoane, monoxid de carbon si tutun ca si Kent 1, doar ca nanotecul mai e si slim si prin urmare in 4 fumuri e gata. Si nu stiu exac, cred ca in injur de 12,6 lei sunt.Dar de benzina/motorina nu ati spus nik! S-a scumpit sapt trecuta de 3 ori!Picea cred ca a avut sapt trecuta jale si febra de la masele, am bagat degetul (mi l-a lat sa-l roada) si i-am descoperit 2 noi, pe langa noul dinte pe care il vazusem. Prea e ciudat ca nu a avut nici un simptom: raguseala, stranut, nas curgator. Nema! numai febra vrep 36 ore si lipsa pofta de mancare vreo 4 zile. Merge o viroza de care sa scapi asa ieftin? Report
January 16, 201214 yr comment_122772 Carpatica frumos a nins la voi!Cum Any, ati bagat 20 sarmale pe cap de comesean la o cina??? in conditiile in care te cunosc ca nu era singurul preparat de pe masa ta!ce bine sa stiu ca nu sunt singur pe lume si eu sunt capabela sa mananc 20 sarmale la cina. Credeati ca ma mir de surpiza? nu, de satisfactie! Nu mai slabesc eu daca sta mamaie in garnizoana peste zi aici si-si face de cap cu oalele mele .... E asa bine sa gasesc mancarea cald a pe aragaz ... , uf dar ce ma incurca in ce mi-am propus! Report
January 16, 201214 yr comment_122773 Anutza...si eu tot cate 180-200 odata , cand prind pe cine sa le croseteze .Baiiiiiiiiiii , nu mai vorbiti de iarna, zapada&cie...ca ma ia cu frig.noapte bunaSomn usor! Report
January 16, 201214 yr comment_122775 aaa, da, asta mai vroiam sa spun, ca daca voi tauroaicele v-ati lasat brusc, asa o sa fac si eu!si aia cu scrumiera, desi ma racai pe dinti si limba seara e perfect adevarata. Maya nu stiu efectele lasatului dar le stiu pe cateva dintre cele ale apucatului: atenuat miros, atenuat gust, atenuat auzul .. astea asa vizibile pt noi ... Report
January 16, 201214 yr comment_122776 Foxulin, merci de lenevos ... m-a facut sa casc si mama numara sarmalele. Eu nu fac, m-a descurajat ea pe cand eram adolescenta: nu le faci destul de frumoase si de mici mami ... Ok, ia fa-ti-le singurica mici si frumoase! Report
January 16, 201214 yr comment_122778 am vrut sa raspund pe rand, dar iar ma prinde 2 noapteaAsa, cu tigarile, cred ca principala problema sunt reactii de natura psihologica sau emotionala. Odata ce te-ai hotarat sa renunti la fumat, trebuie sa incerci sa te descurci si altfel in situatii de stres si emotie, nu aprinzandu-ti o tigara. Aici am de lucru inainte sa incerc.Cerra si eu gandeam la fel, ca NU VREAU, iar cand o sa vreau o sa o fac si pe asta. A venit un moment (nu acum) cand am vrut si nu am putut. Asa ca am ajuns la o concluzie deloc inbucuratoare si anume ca pentru moment tigara ma controleaza pe mine si nu eu pe ea. Trebuie sa ma mai pregatesc psihic o perioada si mai ales stresul si emotiile sunt cele care ma arunca cel mai dess cu o tigara in gura. [color=#8B0000][b]Daniella, Inseamna ca nu a venit momentul/; ti sa parut doar ca a venit. Nu exista nu pot, exista nu vreau. Nici eu nu vreau inca! dar daca am spus ca nu voi fuma in masina niciodata, asa am facut, egal cati km a trebuit sa parcurg. Am fost si la drum lung Timisoara -Brno si nu am fumat in masina. In masina nu sunt fumatoare. Am oprit in 2 parcari pe autobanda, unde pe linga altele am fumat si o tigara si baut o cafea.[/b][/color] Report
January 16, 201214 yr comment_122780 Anutza...si eu tot cate 180-200 odata , cand prind pe cine sa le croseteze .Baiiiiiiiiiii , nu mai vorbiti de iarna, zapada&cie...ca ma ia cu frig.noapte buna Nu le am cu crosetatul la sarmale, poate ca si pentru ca nu mi-am dat interesul niciodata.Acasa facea tot timpul mama, aici cand o prind vorba ta, imi face de-mi ajung pana cand vine iar data viitoare. Carpatica frumos a nins la voi!Cum Any, ati bagat 20 sarmale pe cap de comesean la o cina??? in conditiile in care te cunosc ca nu era singurul preparat de pe masa ta!ce bine sa stiu ca nu sunt singur pe lume si eu sunt capabela sa mananc 20 sarmale la cina. Credeati ca ma mir de surpiza? nu, de satisfactie! Nu mai slabesc eu daca sta mamaie in garnizoana peste zi aici si-si face de cap cu oalele mele .... E asa bine sa gasesc mancarea cald a pe aragaz ... , uf dar ce ma incurca in ce mi-am propus! Da mai da' sunt mici tare.Numa' sarmale aveam sa stii in seara asia, am facut "serata cu sarmale", smantana si ardei iuti pusi tot de mama la borcan. Toti asa am mancat.Apoi vin bun si desert. Report
January 16, 201214 yr comment_122781 Nici eu nu vreau inca! dar daca am spus ca nu voi fuma in masina niciodata, asa am facut, egal cati km a trebuit sa parcurg. Am fost si la drum lung Timisoara -Brno si nu am fumat in masina. In masina nu sunt fumatoare. Am oprit in 2 parcari pe autobanda, unde pe linga altele am fumat si o tigara si baut o cafea.[/b][/color]Da, nu vroiam de fapt, data trecuta, ci trebuia. Eu sunt fumatoare in masina mea daca sunt singura, sau cu alt fumator. De altfel, nu fumez niciodata in camera cu un nefumator, ies afara.Sa nu fumezi in masina e un f bun inceput. Mai poti excepta inca doua momente care iti plac: cafeaua de dimineata si masa de pranz. Astfel, avansezi. Apoi mai excluzi 1 moment/rutina care te indeamna la fumat, la fiecare 2 saptamani si incet - incet..... O sa reincerc si eu sa-mi caut motivatia dupa ce imi trec emotiile de final de ianurie - inceput de februarie. As manca o felie de praji de-a ta ... Report
January 16, 201214 yr comment_122783 Da mai da' sunt mici tare.Numa' sarmale aveam sa stii in seara asia, am facut "serata cu sarmale", smantana si ardei iuti pusi tot de mama la borcan. Toti asa am mancat.Apoi vin bun si desert.hhahaha, serata cu sarmale Report
January 16, 201214 yr comment_122791 Trec si eu la nani, ca e tarliu.Noapte buna va doresc! Noapte buna Fox ! Report
January 16, 201214 yr comment_122792 Da, nu vroiam de fapt, data trecuta, ci trebuia. Eu sunt fumatoare in masina mea daca sunt singura, sau cu alt fumator. De altfel, nu fumez niciodata in camera cu un nefumator, ies afara.Sa nu fumezi in masina e un f bun inceput. Mai poti excepta inca doua momente care iti plac: cafeaua de dimineata si masa de pranz. Astfel, avansezi. Apoi mai excluzi 1 moment/rutina care te indeamna la fumat, la fiecare 2 saptamani si incet - incet..... O sa reincerc si eu sa-mi caut motivatia dupa ce imi trec emotiile de final de ianurie - inceput de februarie. As manca o felie de praji de-a ta ... Eu in masina la mine nu am fumat niciodata. Odata eram cu o prietena si si-a aprins ea asa frumos o tigara fara sa ma intrebe daca se fumeaza sau nu in masina.Nu i-am zis nica, dar m-a deranjat putin, era ca si cum ma duceam eu acasa la x si-mi aprindeam o tigara. Plus ca nu fumasem niciodata in masina. Report
January 17, 201214 yr comment_122794 ce urat Any. eu nu mi-as fi permis chiar daca era persoana fumatoare. si eu sant una dintre cele care s-au lasat. singurul lucru la care am 'poftit' sarcina asta a fost tigara. nu ma intrebati de ce. am fost la o amica si am tras un fum. gravida (da, stiu, nu e bine, bla bla. trebuia sa-mi iasa din grija). am crezut ca imi ard plamanii nu alta (eu am fost fumatoare inraita cum se spune, 2 pachete pe zi. o tigara opream pt dimineata la cafea sa nu ies imediat sa cumpar in cazul in care nu aveam alt pachet. aveam de cele mai multe ori ca luam cu cartusul eu )....asa senzatie urata a fost cand am tras fumul ala...am simtit ca lesin si ca nu intra aer in plamani. urat sentiment. intre Ada si Sara am mai fumat nitel. dupa Sara tot asa, la vreo ocazie mai aprindeam, nu mi-am refuzat. eu daca stiu ca nu e bine ceva ma duc cu capul inainte, daca stiu ca am optiunea sa fac ce vreau nu fac. asa sant eu El e contra total. stie ca daca vreau sa fumez o fac indiferent ce zice. numa ca pb de sanatate m-ar cam tine pe loc, in cazul meu agraveaza ce am x100 si nu e bine. el ma santajeaza cu: vrei sa-ti vezi copii mari? sau vrei sa mori de tanara? nu mor caii cand vor cainii dar il las sa vb aici nu vzi pe strada multi sa fumeze, majoritatea nu fumeaza, fetele mele cand vad pe cineva ca fumeaza li se pare ciudat nefiind obisnuite (sor'mea s-a luat iar si cand a vazut-o Ada pe skype nu-i venea sa creada. i-a zis ca o sa faca cancer si ca-i cade parul, asa au invatat la scoala ei. ...radea si sor'mea. abia a asteptat sa vina ta'su sa-i spuna ca Titi fumeaza ) e alegerea fiecaruia si n-o sa-i spun nimanui vreodata nu fuma. mai ales adulti responsabili care stiu s ei f bine consecintele. putea sa-mi spuna orice orice, eu tot ce vroiam facea. ca si maya eu savuram fiecare tigara. inca ma fascineaza cand ma gandesc cum stateam singurica, cu un pahar de whisky on the rocks si cu tigara. nimic mai relaxant. nu spun ca nu osa ma mai apuc niciodata, cne stie? si da, cu tigari in casa m-am lasat, daca le arunca cum a zis ma duceam si cumparam. erau in sertar si nu le-am atins, aia era my back up. am scris un roman. Report
January 17, 201214 yr comment_122796 Zoazorico pupicei multi ....sun cind revin! Acum sunt la belgieni, am facut ceva cumparaturi(niste preturi superbe..;lucruri f frumoase sunt fericita)Dar BLUE AIR sa nu mai vad..!!Ma rasfat si eu aici mai ales ca avem la dispozitie o cunoscuta masina rosie(i am zis omului ca miine noapte dorm in ea:)))Va pup ca pun de o cafea ce sa i faci vrau sa fumez electronic!! Report
January 17, 201214 yr comment_122799 Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi .in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.va doresc o zi faina . Report
January 17, 201214 yr comment_122800 Buna dimineata. Azi copila mea are primul mare examen de sesiune, scris la analiza matemtica brrrrrrr...tineti-i pumnii stransi .in rest , o zi plina, alea alea...domnul fiocco a iesit sa se racoreasca in frig, brrrrrrrrrrr.va doresc o zi faina .Bafta fetitei tale !O sa fie bine! Report
January 17, 201214 yr comment_122802 Neata buna! Vale draga, bafta maxima!!! Ma'c sa vad unde-i espressorul. Desi sint treaza de un ceas, inca nu vad bine Report
January 17, 201214 yr comment_122804 Asa si mama. Eu cred ca nu ar mai putea dormi de grija lor! Trebuie sa stie mereu exact!Eu nu am numarat sarmalele niciodata. Oricum, asa cu aproximatie stiu... dar numarul exact = perpendicular cu bara din parcarea Poitehnicii din Torino Mi-am adus aminte de bara Adrianei Sorella N-am citit din urma dar presupun ca e vorba de numarat sarmale, si mama le numara Sorella Report