January 19, 201214 yr comment_123582 Va multumesc mult pt sfaturi!sorinel, tin si eu pumnii sa fie bine. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Mi`ati facut asa pofta cu parizienele incat azi am facut si eu parizienele mele si o sectiune mai de`aproapece frumoase sunt!!!! ma intereseaza foarte tare aluatul, ca prea frumos se vad straturile. Report
January 19, 201214 yr comment_123584 Foarte faine pozele Moatzo, da' zi-mi te rog a cui e peruca de pe perete ? aia-i peruca de dinamovist, cu care se duce fi-miu la meciuri. nu vezi ca si peretii sunt in dungi, alb cu rosu? dragoste -sau nebunie?- mare! Mi-am dat seama !Echipa Lazio are ca simbol un vultur si de fiecare data cand joaca in "casa" vulturul e lansat si face un tur de stadion. Eu deja imi imaginez canarul tau pe stadion la Dinamo ! Poza de pe net Report
January 19, 201214 yr comment_123585 frumos zburatorul tau Moatzo.Tu parca de la Poca ai avut unul, nu? eu fara chef in continuare intru ies, butonez telecomanda, azi nimic nu ma multumeste,cred ca mi se trage de la faptul ca maine raman singura Ioana , si eu tot asa-s acum . Nu am chef de nimic parca . Iza se joaca , isi vede de ale ei , eu ma plictisesc de moarte . Sotul iar la lucru , cred ca iar ajunge cand ne culcam . De fapt , mai bine asa decat ieri , cand la 12 noaptea a plecat pentru ca "trebuia" sa-si duca doi colegi de proiect care erau "de serviciu" de la birou la alt sediu al firmei , iar el , baiat de treaba , s-a gandit sa le faca o favoare sa nu mai plateasca un car de bani pe taxi . ma intreb , daca noi nu aveam masina , ce faceau? Da, stiu , sunt rea , egoista , neprietenoasa ...dar la 12 NOAPTEA?!!!Norocul lui ca nu l-am auzit si la intoarcere , ca-l executam silit . Urasc job-ul asta al lui , acum mai mult decat atunci cand eram in tara , acolo macar noaptea nu pleca nicaieri . Asta este de "ma enervez" ... ofof, nasol asa.la mine nu se intampla asa.Bine al meu vine seara dupa 8 acasa, da de vineri pana duminica e liber frumos zburatorul tau Moatzo.Tu parca de la Poca ai avut unul, nu? eu fara chef in continuare intru ies, butonez telecomanda, azi nimic nu ma multumeste,cred ca mi se trage de la faptul ca maine raman singura Nu, mi se pare ca nu era Moatza, era Defraga. Daca nu ma-nsel. e clar, m-am ramolit:) Report
January 19, 201214 yr comment_123588 frumos zburatorul tau Moatzo.Tu parca de la Poca ai avut unul, nu? da, este adevarat! numai ca nu era unu', erau doi, nu erau canari, erau perusi si nu, nu eram eu, era Defraga. Nu, mi se pare ca nu era Moatza, era Defraga. Daca nu ma-nsel. Report
January 19, 201214 yr comment_123589 any, încurcaşi zburătoarele bre, olimpia, e aquila, nu corb Report
January 19, 201214 yr comment_123591 any, încurcaşi zburătoarele bre, olimpia, e aquila, nu corb Maiiiii am modificat imediat intr-o fractiune de secunda dupa ce am recitit mesajul.Ce puii mei (pardon, vulturul meu) vezi tot, ma ai in vizor! Report
January 19, 201214 yr comment_123592 frumos zburatorul tau Moatzo.Tu parca de la Poca ai avut unul, nu? da, este adevarat! numai ca nu era unu', erau doi, nu erau canari, erau perusi si nu, nu eram eu, era Defraga. Nu, mi se pare ca nu era Moatza, era Defraga. Daca nu ma-nsel. Moatzo ce memorie ai ! Report
January 19, 201214 yr comment_123593 Eu deja imi imaginez canarul tau pe stadion la Dinamo ! oaaa, ce-ar mai canta! ii place galagia, lume multa vorbind...se da de ceasu' mortii, scoate niste triluri de-ti sparge timpanele. are cateodata o tonalitate la care mie-mi rezoneaza timpanul, pe cuvant! nu stiu de unde are atata putere! Report
January 19, 201214 yr comment_123595 Ce puii mei (pardon, vulturul meu) vezi tot, ma ai in vizor! păi mi-s fan lazio şi-mi sări în ochi ciocu' corbului Report
January 19, 201214 yr comment_123596 Ce puii mei (pardon, vulturul meu) vezi tot, ma ai in vizor! păi mi-s fan lazio şi-mi sări în ochi ciocu' corbului Maaama ce te-am nimerit! Report
January 19, 201214 yr comment_123600 frumos zburatorul tau Moatzo.Tu parca de la Poca ai avut unul, nu? da, este adevarat! numai ca nu era unu', erau doi, nu erau canari, erau perusi si nu, nu eram eu, era Defraga. Nu, mi se pare ca nu era Moatza, era Defraga. Daca nu ma-nsel. cum spuneam, m-am ramolit ) am decis sa intru in clubul ranitelor la deget . nu-s azi cand aranjam hainele in dulap am simtit eu putin ca am facut o miscare aiurea, n-am bagat de seama, am zis cine stie cum am tinut degetul, da mai devreme cand am m-am apucat sa fac niste cartofi prajiti la cutor si am lua sticla de ulei sa-i stropesc am simtit ca-mi pica din mana Norocul meu ca-s dreptatce nu stangace ca al meu.si e degetul mare ,deci nu-l folosesc asa de des , la scris ma descurc si cu unul :-p Report
January 19, 201214 yr comment_123608 Lili, pastreaza-l! Ce-a zis Manu?Ioana, si eu! De azi de la 14:30 ma doare degetul mare de la mana dreapta.Nu m-am lovit, nu l-am scrantit.Pur si simplu a inceput sa ma doara !Taareee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Sorina, multa-multa bafta! Fruntea sus! vei razbi!Stelinna, BAFTA multa lui Vale!Cerra, RETETAAAA! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Moatzo, ce frumos e "dinamovistul", pardon, biscuitul marii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
January 19, 201214 yr comment_123609 Sunt racita cobza!!!!Ce sa fac, ca maine trebuie s-o luam din loc! Am tot baut ceai cu lamaie, am plicuri din alea contra racelii. Report
January 19, 201214 yr comment_123611 Sunt racita cobza!!!!Ce sa fac, ca maine trebuie s-o luam din loc! Am tot baut ceai cu lamaie, am plicuri din alea contra racelii. o frectie buna si o baie firbina, bine in ordine indeversa:) Report
January 19, 201214 yr comment_123613 Sunt racita cobza!!!!Ce sa fac, ca maine trebuie s-o luam din loc! Am tot baut ceai cu lamaie, am plicuri din alea contra racelii. ia in continuare pliculetele, n-ai ce face!fa si-o baie f fierbinte, hidrateaza-te si ia ceva vitamine, daca ai prin casa. sanatate si sa suporti cat mai usor! Report
January 19, 201214 yr comment_123617 Sunt racita cobza!!!!Ce sa fac, ca maine trebuie s-o luam din loc! Am tot baut ceai cu lamaie, am plicuri din alea contra racelii. o frectie buna si o baie firbina, bine in ordine indeversa:) Sunt racita cobza!!!!Ce sa fac, ca maine trebuie s-o luam din loc! Am tot baut ceai cu lamaie, am plicuri din alea contra racelii. ia in continuare pliculetele, n-ai ce face!fa si-o baie f fierbinte, hidrateaza-te si ia ceva vitamine, daca ai prin casa. sanatate si sa suporti cat mai usor! Multumesc fetelor, am nasucul rosu de atata suflat.Dupa amiaza imi venea sa ma bag in pat, dar am zis ca e mai bine sa ma misc sa fac ceva, sa fiu in activitate. Report
January 19, 201214 yr comment_123620 Manu-i super incantata, l-a botezat(o) Pitty.I-am luat colivie si cat o sta si dac o sta la noi, sa stea bine.Daca-i gasim proprietarul, musai trebuie sa luam altul. Report
January 19, 201214 yr comment_123622 Manu-i super incantata, l-a botezat(o) Pitty.I-am luat colivie si cat o sta si dac o sta la noi, sa stea bine.Daca-i gasim proprietarul, musai trebuie sa luam altul. Bravo Lili ! Report
January 19, 201214 yr comment_123624 Manu-i super incantata, l-a botezat(o) Pitty.I-am luat colivie si cat o sta si dac o sta la noi, sa stea bine.Daca-i gasim proprietarul, musai trebuie sa luam altul. bravo, Manu!omu' zice ca s-ar putea sa fie baietel, ca are capul mai turtit. seminte i-ai luat? Report
January 19, 201214 yr comment_123627 Sigur i-o fi luat sa nu faca foamea!! cre' ca io-s mai stresata decat ea. Report
January 19, 201214 yr comment_123628 Salut si eu cu mult dor, tot natul! :) Nu cred ca reusesc sa citesc prea multe pagini din urma;sper doar sa fiti bine toate si pline de viata si de surprize(placute) de tot felul, dar mai ales...culinare!!!Mi-e tare dor si mie de arome si tigai,de un peste la cuptor,wow...am fost nevoita sa stau departe de ele datorita unor probleme de sanatate agravate brusc,motiv pentru care doctorii m-au sechestrat la spital... Report
January 19, 201214 yr comment_123630 Mai eu m-am trezit cu un canar pe masa.Adica l-a gasit sotu pe strada inghetat.Saracutul, i-am cumparat seminte.Il tin pana vine Manu sa-l vada ca nu stiu ce sa fac cu el.Cred ca-l duc la un magazin de animale din apropiere.E pui, e mic.Fac poza daca nu-mi zboara.Motzulina parca tu ai canar. Ca de obicei,io-s in urma cu evenimentele.Pai era clar ca o sa apara si un sufletel cald,dupa ce Mosul a adus caini si pisici de plus.Alea erau pentru antrenament .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
January 19, 201214 yr comment_123632 Gela, inseamna ca a fost serios dac-ai stat internata. Sanatate iti doresc! Vezi cum vine cm-u'? Report