Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata!

Azi l-am dus pe bub' la gradi' si erau numai 4 coptii,5 cu el :)

E zi scurta si pe frigul asta nu l-asi mai fi dus nici eu,dar mi-e mila de el ca stiu ca si maine si poimaine v-a sta in casa(ca el era obisnuit sa mergem la mama,nu prea pricepe el de ce maine nu mai mergem )

Sper sa nu fie problema cu aprovizionarea magazinelor,cred ca astia de la tv. cu diverse stiri si presupuneri mai mult sau mai putin fondate au bagat spaima-n oameni in mod deliberat :)

O zi faina va urez tuturor! :)

Pai eu cred ca de asta erau pline magazinele aseara. Aia de la tembelizor numa' asta aveau in prgoram ieri / aseara: vine sfarsitul lumii, or sa fie nametii cat casa, n-o sa aveti ce manca, muriti acusi de foame! :sleepy1:

Normal ca tot satu' uitator la stiri a sarit instant in sus si-a fugit la cumparaturi.

Am fost si noi aseara prin magazine, am colindat prin n-spe locuri pana a gasit jupanu' niste bocanci care sa-i placa. Nu era nica nicaieri. Sau, daca aveau vreo 2 (doua, nu mai multe) perechi care sa-i placa, n-aveau marimea lui, numa' 45 si 46...... No, el nu-i talpa-lata, asa ca am tot colindat.

Am intrat in Cora de la Piata Sudului, ca sa luam crap. Era peste proaspat, da' n-am luat. N-avea nici unu' din noi chef sa stea o ora jumate la casa, pentru un peste....

Asa ca am mers la Carrefour (si-asa inca nu gasise bocanci) si-a luat de-acolo crap. Care era de fapt crapoaica, cu icre.... :D Asa ca diseara e clar ce halim! :)

La Carrefour nu erau asa multi disperati.... Erau oameni la coada, da' cam 2-3 la fiecare casa, nu cate 12-14 ca la Cora! :)

Buna dimineata!

Azi l-am dus pe bub' la gradi' si erau numai 4 coptii,5 cu el :)

E zi scurta si pe frigul asta nu l-asi mai fi dus nici eu,dar mi-e mila de el ca stiu ca si maine si poimaine v-a sta in casa(ca el era obisnuit sa mergem la mama,nu prea pricepe el de ce maine nu mai mergem )

Sper sa nu fie problema cu aprovizionarea magazinelor,cred ca astia de la tv. cu diverse stiri si presupuneri mai mult sau mai putin fondate au bagat spaima-n oameni in mod deliberat :)

O zi faina va urez tuturor! :)

Pai eu cred ca de asta erau pline magazinele aseara. Aia de la tembelizor numa' asta aveau in prgoram ieri / aseara: vine sfarsitul lumii, or sa fie nametii cat casa, n-o sa aveti ce manca, muriti acusi de foame! :sleepy1:

Normal ca tot satu' uitator la stiri a sarit instant in sus si-a fugit la cumparaturi.

Am fost si noi aseara prin magazine, am colindat prin n-spe locuri pana a gasit jupanu' niste bocanci care sa-i placa. Nu era nica nicaieri. Sau, daca aveau vreo 2 (doua, nu mai multe) perechi care sa-i placa, n-aveau marimea lui, numa' 45 si 46...... No, el nu-i talpa-lata, asa ca am tot colindat.

Am intrat in Cora de la Piata Sudului, ca sa luam crap. Era peste proaspat, da' n-am luat. N-avea nici unu' din noi chef sa stea o ora jumate la casa, pentru un peste....

Asa ca am mers la Carrefour (si-asa inca nu gasise bocanci) si-a luat de-acolo crap. Care era de fapt crapoaica, cu icre.... :D Asa ca diseara e clar ce halim! :)

La Carrefour nu erau asa multi disperati.... Erau oameni la coada, da' cam 2-3 la fiecare casa, nu cate 12-14 ca la Cora! :)

Adevarul e ca daca te uiti la televizor mai mult de-o juma de ora la astia iti vine sa-ti faci testamentul, nu alta....numa rele, sfarsitul lumii, cataclism, dezastru...

Cand am fost noi in Austria era chiar atunci cu ninsorile alea mari, drumuri inchise, statiuni inchise pentru 4 zile, dar la televizor dadeau la stiri informatii si gata, n-am vazut ceasuri intregi de dezbateri pe tema...sau poate n-m prins noi, ce sa zic.

Iui, Geany, m-ai terminat cu pita aia, plus sunca....ma duc sa-mi caut ceva de mancare.

Iui, Geany, m-ai terminat cu pita aia, plus sunca....ma duc sa-mi caut ceva de mancare.

Eu astept inca 1 ora sa-l iau pe bub' si apoi incing cu sotul un ''MIC'' dejun cu sunca si ceapa,si o salata orientata am cu ceapa rosie ,tonno si masline ,ceai cald.

Apoi mai mancam pe seara ceva,abar' n-am ce :toothy9;

vine Dexterica si te trage de urechi

PS Dexter, sper ca stii de gluma, da

nope, nu vine la any, următoarea pe listă e sorinadaniela care zise că "ne cheama ei, asta in situatia in care mai suntem apetibili" :toothy9;

PS sper că şi voi ştiţi de glumă, eu mă distez la maxim la chestii din astea cânt suntem convinşi că aşa se spune :toothy6: să vezi de cîte ori mă uit eu in DEX şi-mi spune că aşa ceva nu există

'neata la fete si baieti!

Buuun , pana la urma am ajuns pe lista neagra... ma duc sa plang... Daca ati sti cat de atenta sunt cand scriu, dar se vede treaba ca-mi mai scapa cate una. Cer scuze Dex-ului. Pana la urma important e sa ne intelegem, asa ca daca ati inteles despre ce e vorba eu ma declar multumita.

Nici eu nu ma supar chiar asa de usor si ma bucur ca am reusit sa-l amuz pe Dexter (pana la urma am facut si o fapta buna ieri, nu?).

Va pupacesc!

Eu astept inca 1 ora sa-l iau pe bub' si apoi incing cu sotul un ''MIC'' dejun cu sunca si ceapa,si o salata orientata am cu ceapa rosie ,tonno si masline ,ceai cald.

Apoi mai mancam pe seara ceva,abar' n-am ce :toothy9;

Geany imi place la nebunie ce 'incingi' tu acolo... mi-ai schimbat ideea care o aveam despre parnaz, cred ca am sa pap si eu ton, daca sunca nu am. Am zis, ton sa fie!

Apoi mai mancam pe seara ceva,abar' n-am ce :toothy6:

Pizza sau paste. Ca de obicei. Nu-i asa? :toothy9;

Nee am 2 carnati de care tre' sa scap :hungry: poate ii prajesc si fac niste cartofi copti :hungry:

Apoi mai mancam pe seara ceva,abar' n-am ce :toothy6:

Geany imi place la nebunie ce 'incingi' tu acolo... mi-ai schimbat ideea care o aveam despre parnaz, cred ca am sa pap si eu ton, daca sunca nu am. Am zis, ton sa fie!

Ieta'

post-405-13282563194007_thumb.jpg

Dar intai sa-l iau pe bub' sa nu ma duc sa miros a ceapa :toothy9;

Unde-i omuletu' care plangeee... :toothy6: :toothy9; :hungry: Nuuuu, am nevoie de mai multe lacrimi, ceva care sa tasneasca... Eu vreau sunca cu ceapa. Ati vazut copiii aia mici care se tavalesc pe jos si dau cu poponeata de pamant, ei asa fac eu acum. Nu ma mai joc. Imi iau jucariile si plec... la magazin. Acum ramane de vazut daca gasesc ceva asa ca al tau, da' sa pot sa-l mananc si eu. Ooooofffff, grea mai e viata asta.

Ceapa am, sunca-mi lipseste. Lasa ca mananc ton cu cepa si ceva branza si visez la sunca ta. :hungry:

Unde-i omuletu' care plangeee... :toothy6: :toothy9; :hungry: Nuuuu, am nevoie de mai multe lacrimi, ceva care sa tasneasca... Eu vreau sunca cu ceapa. Ati vazut copiii aia mici care se tavalesc pe jos si dau cu poponeata de pamant, ei asa fac eu acum. Nu ma mai joc. Imi iau jucariile si plec... la magazin. Acum ramane de vazut daca gasesc ceva asa ca al tau, da' sa pot sa-l mananc si eu. Ooooofffff, grea mai e viata asta.

Ceapa am, sunca-mi lipseste. Lasa ca mananc ton cu cepa si ceva branza si visez la sunca ta. :hungry:

tu vorbesti?????

nici ca mai intru, nici la ce gatim nu mai intru. :hungry:

Ce de bunatatii pe aici ,

Ma infrupt si eu din ele cu permisiunea voastra si apoi la treburi

Oare vine sfarsitul lumii sau zapada asa mare ca erau niste cozi prin magazine aseara de mama mama?

astia pe la stiri in frunte cu ministrul de interne baga spaima in noi.

:toothy9;

Am facut cumparaturile obisnuite ,nu stiu ce sa fac?

Buna dimineata si de la mine!

Ma uit pe geam si astept potopul, dezastrul, cataclismul, ninsoarea mai mare decat in '54, sfarsitul lumii, etc. Astia cu stirile lor au innebunit de tot. Vrea sa ne arate noua cat sunt de eficienti si cata grija ne poarta, OF!

Am ciugulit cate ceva de pe la voi si am venit si eu cu cate ceva bun!

post-88-13282592777166_thumb.jpg

post-88-13282592661856_thumb.jpg

post-88-13282592590648_thumb.jpg

post-88-13282592469191_thumb.jpg

Geany, tot vroiam sa te intreb de cand am vazut la televizor, Bub intra in toamna aceasta in aceea clasa pregatitoare sau direct in clasa I ?!?!

Geany, tot vroiam sa te intreb de cand am vazut la televizor, Bub intra in toamna aceasta in aceea clasa pregatitoare sau direct in clasa I ?!?!

Bub' are 5 ani acum si pe 13 august implineste 6 ,acum e la grupa mare si v-a intra la toamna la clasa pregatitoare ce mai nou se v-a numi grupa 0,posibil sa schimbe si duoamna' ca ea nu are pregatire de invatator-educator ci doar de educator :toothy6: momentan asta am fost anuntati dar sa vedem ce-o mai fi ,ca astia schimba sistemul de la un an la altul :toothy9;

tu vorbesti?????

nici ca mai intru, nici la ce gatim nu mai intru. :toothy9;

Hai ca tac... intr-adevar la mine se gaseste sunculita, da' caut pana innebunesc ca sa o gasesc pe aia care sa-mi dea voie monti sa o pap. Ba are zahar, ba are amidon... pai, asa ce afacere am facut? Nu mai mananc si gata.

Degeaba gasesc daca nu o pot manca. Poate ca situatia mea e mai 'sadica' decat a ta. Tu cel putin nu le gasesti.

Am ciugulit cate ceva de pe la voi si am venit si eu cu cate ceva bun!

post-88-13282592777166_thumb.jpg

Uite-te si tu Angel... ai vazut si tu ca ma hotarasem sa nu mai zic nimic... Zi-mi tu daca se poate cu asa o poza.

Cu micii nu am probleme, imi face soata din dotare cand imi doreste inimioara, da' cu sunca ce ma fac?

La noi ninge de cateva ore bune,marunt si des,asta-i de durata :toothy6: si e un frig! :toothy9;

Eu nu mai ies din casa ,om manca de prin camara una alta ,bem ceai cu paine prajita si destea ,timp de numarat bani (cine-i are :hungry: si de stat la povesti la gura sobei..cine are :hungry: )

Bub' are 5 ani acum si pe 13 august implineste 6 ,acum e la grupa mare si v-a intra la toamna la clasa pregatitoare ce mai nou se v-a numi grupa 0,posibil sa schimbe si duoamna' ca ea nu are pregatire de invatator-educator ci doar de educator :toothy6: momentan asta am fost anuntati dar sa vedem ce-o mai fi ,ca astia schimba sistemul de la un an la altul :toothy9;

Da, numai stiu cum sa mai schimbe sistemul, dar tot prost este!

Si zapaceste si copiii de la un an la altul ca nici nu stiu ce au de facut.

Da, pe vremea lui Ceausescu nu se mai schimba atata sistemul si se invata carte cu adevarat.

Oare vine sfarsitul lumii sau zapada asa mare ca erau niste cozi prin magazine aseara de mama mama?

:hungry:

Asta discutam si eu aseara, cu jupanul. Ma, daca vine sfarsitul lumii, noi n-avem in casa nici macar o conserva! :toothy6: Avem o rata in congelator si cam atat. La care jupanu': aha, deci o sa murim de foame! :toothy9;

:toothy9;

Asta discutam si eu aseara, cu jupanul. Ma, daca vine sfarsitul lumii, noi n-avem in casa nici macar o conserva! :toothy6: Avem o rata in congelator si cam atat. La care jupanu': aha, deci o sa murim de foame! :hungry:

Eu am o rata in congelator la soacra-mea, deci tre' sa ma duc s-o iau :hungry: ?!!?