Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ce s-a intamplat? Vine si pe aici sfarsitu' lumii si tre' sa vorbim totul azi???? :study: Macar sa stiu si io!

pe repede-nainte, ca ne ia frigu'!

50 de useri!!!

Ahaaaaa. Carevasazica tre' sa scriem mult si repede, ca sa ne incalzim. Bun asa!

Ia sa vin si io cu ultimele noutati de prin magazine: aseara am vazut din fuga calului ca era coada cat china la case (in Cora), da' nu ne-am holbat sa vedem ce cumpara oamenii intr-o veselie. M-am uitat azi. Nica deosebit. Par a fi cumparaturi normale, numa' ca brusc, subit, instantaneu si deodata au venit toti la cumparaturi. Si normal ca stai o ora la coada..... :toothy9;

Se vede c-a fost cam liniste azi pe la han!

In ritmul asta Stella nu intra nicicum la zi cu cititul :study: !

Ce Stella, maica? Nu vezi ca nici Zoazorel n-ajunge la noi???? :toothy9;

=)) =)) =)) =)) =))

N-o aduc azi

Reao! Ne lasi aici sa salivam in gol. La noapte numa' tarte oi visa. :study:

Apropo de vise..... Moatzo, te-am visat azi-noapte. Umblai cu niste desene (de alea de la desen tehnic) si bantuiai pe nu-s-ce drumuri... :toothy9; Are vreo noima ce zic? =))

Dar nu ma las, yupi, maine-i wek!imi fac de cap! :toothy9;

da, da! iar in seara asta iar is singura: omu' prezent la comandamentu' de iarna! hi, hi!

Nu mai editez, scriu iar...

Nu esti singura, suntem aici la han si pentru tine...sa spuna doamna moatza ce doreste si hangita-nfaptuieste! :study:

Ha ha ha! N-am mai vazut asa ceva =)) Nici nu apuc sa va cetesc' =))

Io mai reusesc, da' cu maaaaaaare greutate!

Ce s-a intamplat? Vine si pe aici sfarsitu' lumii si tre' sa vorbim totul azi???? :study: Macar sa stiu si io!

Cred ca pluteste ceva in aer ! :toothy9; Dar imi place'' =))

N-o aduc azi

Apropo de vise..... Moatzo, te-am visat azi-noapte. Umblai cu niste desene (de alea de la desen tehnic) si bantuiai pe nu-s-ce drumuri... :toothy9; Are vreo noima ce zic? =))

Tu ai visat-o pe Moatza, eu pe Zoazorica.

Da-ti seama cat timp ne petrecem noi aici dac-am inceput sa ne visam noaptea!!!!!!!!

Apropo de vise..... Moatzo, te-am visat azi-noapte. Umblai cu niste desene (de alea de la desen tehnic) si bantuiai pe nu-s-ce drumuri... :toothy9; Are vreo noima ce zic? :study:

nope! da' eram bine, cu ce eram imbracata si cum imi statea freza? =))

Nu esti singura, suntem aici la han si pentru tine...sa spuna doamna moatza ce doreste si hangita-nfaptuieste! =))

nu-s singura, tre sa vina baietii de la club!

totusi as vrea un masaj! asta-i cea mai mare placere a mea.

Dar nu ma las, yupi, maine-i wek!imi fac de cap! =))

da, da! iar in seara asta iar is singura: omu' prezent la comandamentu' de iarna! hi, hi!

Party???? :toothy9; :study:

post-100-1328298675736_thumb.gif

sa ne dezlantuim!

N-o aduc azi

Ufff, decat sa leshinatzi pe aici, mai bine sa ma duc dupa ea, trebuie sa fie bunuta ca e facuta cu mere, ultimele din merii din mica noastra livada si gutuile din fereastra mamei, oua de la cocoseii mei, aluat framantat de mine cu ingredientul ala secret-DRAGOSTE-da poate va-ndragostiti! =)) si ma mai puneti sa fac si uite-asa tot la cuptor ajung, ursitoare, ursitoare! =))

N-o aduc azi

Tu ai visat-o pe Moatza, eu pe Zoazorica.

Da-ti seama cat timp ne petrecem noi aici dac-am inceput sa ne visam noaptea!!!!!!!!

=)) =)) =)) Incepem sa ramanem cu sechele, bag seama.. =))

Ha ha ha! N-am mai vazut asa ceva =)) Nici nu apuc sa va cetesc' =))

Io mai reusesc, da' cu maaaaaaare greutate!

Cred ca pluteste ceva in aer ! :toothy9; Dar imi place'' =))

Oare ce-o pluti in hair???

Ce sa fie, ce sa fie?

Energie pozitiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apropo de vise..... Moatzo, te-am visat azi-noapte. Umblai cu niste desene (de alea de la desen tehnic) si bantuiai pe nu-s-ce drumuri... :toothy9; Are vreo noima ce zic? :study:

nope! da' eram bine, cu ce eram imbracata si cum imi statea freza? =))

Aratai de belea! Toace cui, frezata, aranjata, machiata.... Ca de obicei, de fapt! =))

Nu esti singura, suntem aici la han si pentru tine...sa spuna doamna moatza ce doreste si hangita-nfaptuieste! =))

nu-s singura, tre sa vina baietii de la club!

totusi as vrea un masaj! asta-i cea mai mare placere a mea.

Tu stai asa:

post-46-13282990010059_thumb.jpg

Si astepti sa vina masseurii sa-si faca datoria:

post-46-13282990201409_thumb.jpg

post-46-13282990305964_thumb.jpg

post-46-13282990393807_thumb.jpg

pfoaaaa, zoaza a dat bir cu fugitziii, n-o mai vad...o fi venit obosita de la munci si cand a vazut dezmatzul verbal de aici ce-o fi zis"fa cruce fa, sa nu visezi!"

Nu-i nimic, sa-i dam cu :toothy9; scripca ! :study:

Nu fata, nu esti singura, dar e prea de tot, azi parca n-aveam stare. Efectiv dulapul si frigiderul ma atrageau ca un magnet.

Azi noapte am visat ca faceam schimb de dulceturi cu Zoazorica noastra https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif . Serios.

Si io ce-ti dadeam? Ca de la tine am ce lua!Si...iar ai avut un cosmar?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Azi noapte am visat ca faceam schimb de dulceturi cu Zoazorica noastra https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif .

Zozo n-avu noroc nici saptamana asta sa plece la Braila. Unde-o fi?

iote c-aparu, cred ca-ntai ne citeste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Va citeste, siraca! Chiar ca-i concurs de scris.Cand am deschia saici, era doar o pagina, pana am citit-o, se facura trei!

Da, iar n-am avut noroc! Asta e! Azi,de la munca, ne-a dat drumul acasa cu o ora mai devreme.Dupa noi s-a-nchis A1.

Am ajuns tot la 14:45.Si ninge!

Uite, fetele din tara, aici puteti vedea starea vremii si starea drumurilor.

http://vremea.ido.ro/

Dati click pe judetul dorit s-aveti starea vremii.Lateral dreapta e starea drumurilor!

Si-nca un programel de distractie:

http://photofunia.com/

post-73-1328299219423_thumb.jpg

Hi, hi, hi, au venit si maseorii, suntem pe drumul bun, dam inainte cu tupeu! :toothy9;

Dar nu ma las, yupi, maine-i wek!imi fac de cap! =))

Party???? :toothy9; =))

sa ne dezlantuim!

Oooooooooo, deci petreceri de-astea vrei matale.... =)) Exact pe gustul meu! :study:

Ufff, decat sa leshinatzi pe aici, mai bine sa ma duc dupa ea, trebuie sa fie bunuta ca e facuta cu mere, ultimele din merii din mica noastra livada si gutuile din fereastra mamei, oua de la cocoseii mei, aluat framantat de mine cu ingredientul ala secret-DRAGOSTE-da poate va-ndragostiti! =)) si ma mai puneti sa fac si uite-asa tot la cuptor ajung, ursitoare, ursitoare! :study:

Asa, asa. Asteptam pe baricade bunatatea de tarta! :toothy9;

de belea masajul!

m-a ajuns la oase! :toothy9;

edit: au venit baietii, le-am dat ce le trebe, gata!

Oare ce-o pluti in hair???

Ce sa fie, ce sa fie?

Energie pozitiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahaa. Deci nu mai tre' sa-mi cumpar spume / fixativ? Bag destele la borna cu + si apoi am parte de energie pozitiva. Si de-un coafat moca! Si ultimul traznet, mai ales! :toothy9;