February 3, 201214 yr comment_127201 Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... Taci, ca acus face act de prezenta ! Report
February 3, 201214 yr comment_127202 Nu-ti spun si-acuma rad...iar omu s-a dus sa-si taie tarta, bonus ca si-a gasit scula la locul ei! =)) =)) =)) Report
February 3, 201214 yr comment_127203 Lesin in fata monitorului...S-a sculat legitimu' sa bea apa si se uita-n monitoru' meu, zice" ce-i cu vioara aia acolo, e si vreo violonista printre culinaresele tale?" si nu i-ai zis de Stella? ce-a zis omu', cum e tarta? vezi ce facusi? pofte omului si nu-l lasi sa doarma. mai e nitel si ia scula la scartzait!of, Gela, Gela! Report
February 3, 201214 yr comment_127204 Fetelor, unde sunteti ca io mi-am pus pantofi cu toc, daca-i bal, bal sa fie!Eu caut cheile moatzei! olelei! cred ca (mi) s-ar potrivi cateva merci de straduinta! noi am anuntat si la reprezentanta, ca poate le gaseste cineva si le duce acolo. ziceau aia ca li s-a mai intamplat. si numai bine suna aia azi. mi-a stat inima, am zis ca m-a lovit norocu'.da' de unde, astia suna mereu sa vada daca suntem multumiti de servicii/personal... imediat cum trecem pe la ei, imediat ne-ntreaba. ce politica au si astia, chiar raporteaza tot?Si eu patesc asa cu reprezentanta si le-am spus sa nu ma mai sune ca nu am timp de bla, blauri toata ziua!...mi-ai amintit de chei;mi s-au terminat bateriile telecomenzii de la cheile de le folosii, un rand si de cand le caut si eu pe celelalte si le-am pus asa de bine ca nu mai dau de ele...dar nu-mi stric cheful, bine ca le am p'astea, tin cu dintii de ele! Report
February 3, 201214 yr comment_127205 olelei! cred ca (mi) s-ar potrivi cateva merci de straduinta! noi am anuntat si la reprezentanta, ca poate le gaseste cineva si le duce acolo. ziceau aia ca li s-a mai intamplat. si numai bine suna aia azi. mi-a stat inima, am zis ca m-a lovit norocu'.da' de unde, astia suna mereu sa vada daca suntem multumiti de servicii/personal... imediat cum trecem pe la ei, imediat ne-ntreaba. ce politica au si astia, chiar raporteaza tot?Cam toate service-urile / reprezentantele au politica asta. Si pe mine m-au sunat indivizii la scurt timp dupa ce-am fost la ei.No, poate-poate o sa va gasiti cheile, daca nu le gasesc io. Report
February 3, 201214 yr comment_127206 Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... nu cred, ca-i fata buna! se baga si ea la o tocire de pingele. Report
February 3, 201214 yr comment_127208 Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... nu cred, ca-i fata buna! se baga si ea la o tocire de pingele. Deci tu zici ca-i fata ? Report
February 3, 201214 yr comment_127209 Ca la douazeci de ani!Superb filmuletul! Mersi ca mi l-ai reamintit. Report
February 3, 201214 yr comment_127210 Noh eu nu tin pasul la dans in seara asta,m-au imbatranit haioasele =)) Stau si eu mai la o margine de drum,adica hanashea si m-as duce,dar nu ma lasa curiozitatea ce nu-i da pace nici Zozorelei,adica ouale de la cucoseii Gelei. (Bine macar ca ne-am lamurit cu scula ,care mai cu scartz,mai cu dor ,mai cu jale,dar merge,se pare ca )Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... Atunci stai pe margine si fa galerie! Report
February 3, 201214 yr comment_127211 Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... nu cred, ca-i fata buna! se baga si ea la o tocire de pingele. Deci tu zici ca-i fata ? catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he! Report
February 3, 201214 yr comment_127212 Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... Taci, ca acus face act de prezenta !Dexter vede tot, stie tot! Report
February 3, 201214 yr comment_127213 Lesin in fata monitorului...S-a sculat legitimu' sa bea apa si se uita-n monitoru' meu, zice" ce-i cu vioara aia acolo, e si vreo violonista printre culinaresele tale?" si nu i-ai zis de Stella? ce-a zis omu', cum e tarta? vezi ce facusi? pofte omului si nu-l lasi sa doarma. mai e nitel si ia scula la scartzait!of, Gela, Gela!Stie de stella, tocmai ii povestisem la cina de ea, caci, se dadea la radio stirea ca la rusi e ger mare.Dar el acum s-a sculat buimacit si drept cu ochii-in monitoru' meu, a fost tare de tot faza!A crezut ca l-am lasat fara vioara...si nu a venit de la bucatarie, o mananca pe toata, ca si asa e micuta, dar atatea mere au fost, alea doua de au ramas erau prea frumoase, le pun la vin fiert, maine! Report
February 3, 201214 yr comment_127214 Lesin in fata monitorului...S-a sculat legitimu' sa bea apa si se uita-n monitoru' meu, zice" ce-i cu vioara aia acolo, e si vreo violonista printre culinaresele tale?"si nu i-ai zis de Stella? ce-a zis omu', cum e tarta? vezi ce facusi? pofte omului si nu-l lasi sa doarma. mai e nitel si ia scula la scartzait!of, Gela, Gela!Rad de ma cocarjez si jupanu' incearca sa doarma. Io i-am zis sa se duca-n dormitor, da' el nu si nu. No, apai incearca matale sa dormi! Io am program de hi hi hi acu'! Report
February 3, 201214 yr comment_127215 si nu a venit de la bucatarie, o mananca pe toata, ca si asa e micuta, dar atatea mere au fost, alea doua de au ramas erau prea frumoase, le pun la vin fiert, maine! deci s-a dus speranta ta ca vei mai avea si maine ceva desert, ha, ha! stiu cum e, noi sa fim sanatosi! Report
February 3, 201214 yr comment_127217 Si eu patesc asa cu reprezentanta si le-am spus sa nu ma mai sune ca nu am timp de bla, blauri toata ziua!...mi-ai amintit de chei;mi s-au terminat bateriile telecomenzii de la cheile de le folosii, un rand si de cand le caut si eu pe celelalte si le-am pus asa de bine ca nu mai dau de ele...dar nu-mi stric cheful, bine ca le am p'astea, tin cu dintii de ele!Si tu obisnuiesti sa pui lucrurile bine? Report
February 3, 201214 yr comment_127218 Rad de ma cocarjez si jupanu' incearca sa doarma. Io i-am zis sa se duca-n dormitor, da' el nu si nu. No, apai incearca matale sa dormi! Io am program de hi hi hi acu'! AAAAAAAaaaaaaaaaa deci nu-s singura care chitcaieste si se hlizeste de una singura in fata ecranului ! Report
February 3, 201214 yr comment_127219 Rad de ma cocarjez Indreapta-te! Partidul te vrea verticala! Report
February 3, 201214 yr comment_127220 Eiii, vezi ca te cunosc, bre, Gianny?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Gelutzo, lasa scula lautarului si pune poza cu oole de cucos, ca nu scapi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Si ia ce-am io aici:Ha ha ha! Asta imi scapase Zoazo' te pupeezz Report
February 3, 201214 yr comment_127221 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he! Da, cu detoxul s-a ars ! Report
February 3, 201214 yr comment_127222 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he!Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? Report
February 3, 201214 yr comment_127223 AAAAAAAaaaaaaaaaa deci nu-s singura care chitcaieste si se hlizeste de una singura in fata ecranului ! cum singura, tu? nu vezi cate chitzaim pe-aicea. la astia de-alaturi se-aud niste impuscaturi! cand m-oi culca le zic sa-si puna castile! Report
February 3, 201214 yr comment_127224 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he!Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? Nu ma, nu e el! Report
February 3, 201214 yr comment_127226 AAAAAAAaaaaaaaaaa deci nu-s singura care chitcaieste si se hlizeste de una singura in fata ecranului ! cum singura, tu? nu vezi cate chitzaim pe-aicea. la astia de-alaturi se-aud niste impuscaturi! cand m-oi culca le zic sa-si puna castile! Mie chiar imi place maratonul asta, scrisul de zeci de pagini la han si chitcaiala! Ori iti pui tu casti ! Report
February 3, 201214 yr comment_127227 Noh eu nu tin pasul la dans in seara asta,m-au imbatranit haioasele =)) Stau si eu mai la o margine de drum,adica hanashea si m-as duce,dar nu ma lasa curiozitatea ce nu-i da pace nici Zozorelei,adica ouale de la cucoseii Gelei. (Bine macar ca ne-am lamurit cu scula ,care mai cu scartz,mai cu dor ,mai cu jale,dar merge,se pare ca )Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... La han, e ca la han nu e ca la Academie!Daca vrea Dexulet, o dam si pe d'alea, dar nu aici, aici e locul unde se dezleaga limbile si io, dupa cat vin am recunoscut ca am fiert, oi mai fi dat si pe aratura, deh, asa e omu cand sta prea mult intr-o zi la han, are crezare... Report
February 3, 201214 yr comment_127229 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he!Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. sigur e barbat? pamantean? biped? cu putere de decizie? eligibil? sau cu drept de vot? Report