February 3, 201214 yr comment_127258 Buuuun,atunci dau edit DEX-aAcu sincer,si eu am inceput sa ma tot intreb de cand a aparut in arena cu dietele,oare ce job o avea omul asta ca-l face sa se bage la detoxifiere si inca si pe vreme de iarna,cand nu te lasa mana sa nu o pui pe niste carbohidrati Asta in cazul in care-i om si nu-i oama.Deci io tot la gandul ca-i asa, ca noi,am ajuns Betu' om / beata oama. Ce-a facut de-a ajuns in varful degetelor noastre? Nu se poate hodini cum trebe (presupunand ca-i cam pe-acelasi fus orar cu noi) fara sa se-nnece de atata sughitat. Iar de-i prin zari albastre dus(a).... e si mai nasol, de sughite la munci. Poate chiar in fata sefului, sau la vreo prezentare.. Report
February 3, 201214 yr comment_127259 Am bagat si omu-n sparieti cu oazia asta, va dati seama ce cosmar, sa ramana fara scula? Feri Doamne! Cum sa ramana omu' fara scula? Puschea pe limba ta! Report
February 3, 201214 yr comment_127260 La han, e ca la han nu e ca la Academie!Daca vrea Dexulet, o dam si pe d'alea, dar nu aici, aici e locul unde se dezleaga limbile si io, dupa cat vin am recunoscut ca am fiert, oi mai fi dat si pe aratura, deh, asa e omu cand sta prea mult intr-o zi la han, are crezare... Ai crezare,da sa te ca o buna parte din veselie s-a lasat pishte noi si datorita matale.Asa ca,nu va dati,nu va lasati! Ia http://www.youtube.com/watch?v=n6f1ps9aCdE&feature=results_video&playnext=1&list=PLB724B23AFFF7FD96 si-apoi http://www.youtube.com/watch?v=yBOEkoKHy_U&feature=results_video&playnext=1&list=PL8137C36ECC3FC507 Report
February 3, 201214 yr comment_127261 Buna seara/noaptea la toata lumea!Am imceput sa citesc pe la pagina 593, de unde ramasesem, si pana am citit eu 2 pagini, s-au mai adaugat inca doua!! La atatea pagini, am citit in diagonal, si sa va zic ce am inteles pana acum:1. Berbatu' lu geluta e fericit ca si-a gasit scula ?? si apoi o mai si scartaie !!2. Foxxi isi intinde cracanele3. sexul lui dexul e un misteeeeer!4. Angel o sa nasca in fata monitorului 5. Inca se joaca hora ..... Report
February 3, 201214 yr comment_127262 Cica e buna... eu tot nu vreau acum, nici daca zice el, fiindca stiu ca tre' sa fie, am pus coaja aia de portocala care-i va da o savoare deosebita, apoi marul, apoi scortisoara...las ca maine fac altceva, am aluatul la frigider, vreau si cu branza si visine, sa vad... se zice care ii daduse. a mai ramas ceva, esti sigura? Joaca hotii si vardistii? nu-i nici unu' tupilat sau pe burta, am fost in inspectie. world of warcraft Ce mi-ar place sa incepem a descoperi ca suntem pe aici, pretini ,vecine de copilarie,pretini de-ai pretenilor,verisori,nepoti,prieteni de 'nisiparnitze'(bine ca doarme DEX-ul ) .Mai rau ar fi sa descoperim abia acum ca suntem surori si frati,dar mai stii.Viata asta... ca sa ne fie mai usor, ia pune o poza la interval, misterioaso! Report
February 3, 201214 yr comment_127263 http://www.youtube.com/watch?v=mSb-dgBfHjs&feature=relatedSa mai mancam, meniu de criza... Report
February 3, 201214 yr comment_127264 Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? Ce mi-ar place sa incepem a descoperi ca suntem pe aici, pretini ,vecine de copilarie,pretini de-ai pretenilor,verisori,nepoti,prieteni de 'nisiparnitze'(bine ca doarme DEX-ul ) .Mai rau ar fi sa descoperim abia acum ca suntem surori si frati,dar mai stii.Viata asta... Ca-n telenovele! Io am descoperit ca sunt prin zona niste consatence de-ale mele. Ba chiar am avut aceiasi profi (unii in acelasi timp!)Sau, satele bunicilor erau apropiate..... Ce sa vorbim de telenovele??? Viata bate filmul! Report
February 3, 201214 yr comment_127265 scuze... pana-am scris eu mesajul s-a ajuns la Gica Petrescu! Report
February 3, 201214 yr comment_127266 Buna seara/noaptea la toata lumea!Am imceput sa citesc pe la pagina 593, de unde ramasesem, si pana am citit eu 2 pagini, s-au mai adaugat inca doua!! La atatea pagini, am citit in diagonal, si sa va zic ce am inteles pana acum:1. Berbatu' lu geluta e fericit ca si-a gasit scula ?? si apoi o mai si scartaie !!2. Foxxi isi intinde cracanele3. sexul lui dexul e un misteeeeer!4. Angel o sa nasca in fata monitorului 5. Inca se joaca hora ..... Opriti-ma! Report
February 3, 201214 yr comment_127267 Stiu cat stii si tu !Hmmmmm.... Si de unde stii tu atatea??? Report
February 3, 201214 yr comment_127268 Stiam un banc dar in Italiana ... Sotul vine furios acasa si stie ca sotia e cu amantul,incepe sa cotrobaie furios prin casa spunand: Stiu ca e aici ... Se uita sub pat:''Aicea nu-i''.. Se uita in balcon: ''Aicea nu-i'' Se uita in dulap si da peste o namila musculoas si paroasa...spune cu un fir de voce: ''Aicea e...dar nu e el'' buuun, am ras cu pofta! tre sa-l tzin mimte sa-l zic si omului. Iar de-i prin zari albastre dus(a).... pe la Canadica, parca. Buna seara/noaptea la toata lumea!Am imceput sa citesc pe la pagina 593, de unde ramasesem, si pana am citit eu 2 pagini, s-au mai adaugat inca doua!! La atatea pagini, am citit in diagonal, si sa va zic ce am inteles pana acum:1. Berbatu' lu geluta e fericit ca si-a gasit scula ?? si apoi o mai si scartaie !!2. Foxxi isi intinde cracanele3. sexul lui dexul e un misteeeeer!4. Angel o sa nasca in fata monitorului 5. Inca se joaca hora ..... nota 10 ptr logica si deductie! Report
February 3, 201214 yr comment_127269 Faine dedicatii Ellani!Mai, nu-i mai aratati vioara Stellinei ca nu mai intra la han ! Ps. Gelutza nu intelege gresit, scula e faina, dar Stella tre' sa se racoreasca, ii dedicam niste sarbe ceva, tangouri si o bachata Report
February 3, 201214 yr comment_127270 Cica e buna... eu tot nu vreau acum, nici daca zice el, fiindca stiu ca tre' sa fie, am pus coaja aia de portocala care-i va da o savoare deosebita, apoi marul, apoi scortisoara...las ca maine fac altceva, am aluatul la frigider, vreau si cu branza si visine, sa vad... se zice care ii daduse. a mai ramas ceva, esti sigura? Nu vreau sa vorbesc la trecut...pana maine cand voi manca si eu aromele vor lucra si d'aia am folosit viitorul verbului...si nu m-am dus deloc sa vad ce si cum, dar stiu eu ce stiu( ca ma iubeste)si nu o papa el pe toata, asa ca nu ma trimite sa mai fac vreo poza, ca cine stie peste ce scula mai dau! Report
February 3, 201214 yr comment_127272 Faine dedicatii Ellani!Mai, nu-i mai aratati vioara Stellinei ca nu mai intra la han ! Ps. Gelutza nu intelege gresit, scula e faina, dar Stella tre' sa se racoreasca, ii dedicam niste sarbe ceva, tangouri si o bachata Si eu sunt moarta dupa bachata, dar si legitimu, sa vezi ce tangouri baga, asa cu piciorul pe sub fusta mea, ha, ha... Report
February 3, 201214 yr comment_127273 Beeyy, nu mai pot! Stefan doarme si eu rad cu lacrimi! M-am si inecat de ras!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Opriti-ma ca mor!Gelutzooo, poza, ca nu scapi!Si ia vezi, ce face legitimul cu scula aia! O mai scartzaie'au ba?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gif Cred ca di la viscol mi se trage!Mi-or zburat tziglele da pa la mansarda!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Fug la nani ca mor aci cu voi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifTaman acu' fugisi? Cand incepe distractia????Somnic pufos! Sper ca ti-ai lustruit ochelarii, maine ai sa ai de recuperat o gramada! Report
February 3, 201214 yr comment_127274 asa ca nu ma trimite sa mai fac vreo poza, ca cine stie peste ce scula mai dau! alta? mama, da' ce inzestrati mai sunteti! s-a culcat omu'? io i-am zis sa nu ma mai sune, ca ma culc. Report
February 3, 201214 yr comment_127275 Acusi apare Angel si-si pune mainile-n cap ca are de citit treij' de pagini, facute in doar cateva ore!! aoleu, saraca, poate apuca sa ne-ajunga din urma inainte sa nasca. o pupam!Poate s-o gasi careva pe aici sa-i faca un rezumat, daca nu reuseste sa citeasca pana incep contractiile! Report
February 3, 201214 yr comment_127276 Ma duc la culcus, maine ma trezesc devreme tare.Sper sa nu gasesc jdemii de pagini scrise! Da???? Nopate buna tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
February 3, 201214 yr comment_127277 Acusi apare Angel si-si pune mainile-n cap ca are de citit treij' de pagini, facute in doar cateva ore!! aoleu, saraca, poate apuca sa ne-ajunga din urma inainte sa nasca. o pupam!Poate s-o gasi careva pe aici sa-i faca un rezumat, daca nu reuseste sa citeasca pana incep contractiile! pai a facut Raluca. noapte buna, Any! Report
February 3, 201214 yr comment_127279 Nu o-ntorc,din contra, am zis ca am fiert si e normal de la fierbinteli si alcoale s-o mai iau si pe aratura, dar pe vifornitza asta cine nu deraiaza, nu se pune, nu se pune!Si daca ma faci, acum mai fierb o cana, vad ca ma tineti de vorba si cu ochii-n luna! Maica, ie grav daca tu pe vifornita vezi luna.... Io-ti propun sa mai lasi alcoalele si pentru altii. No, m-oi jertfi io, pentru binele tau! Report
February 3, 201214 yr comment_127280 tre sa plec de la han ca ma duc cu copila la cursul de inot.Aduceti-mi aminte maine ca am ramasa la pagina 609! Sper sa nu scrieti pana la 1000 Report
February 3, 201214 yr comment_127281 Buna seara/noaptea la toata lumea!Am imceput sa citesc pe la pagina 593, de unde ramasesem, si pana am citit eu 2 pagini, s-au mai adaugat inca doua!! La atatea pagini, am citit in diagonal, si sa va zic ce am inteles pana acum:1. Berbatu' lu geluta e fericit ca si-a gasit scula ?? si apoi o mai si scartaie !!2. Foxxi isi intinde cracanele3. sexul lui dexul e un misteeeeer!4. Angel o sa nasca in fata monitorului 5. Inca se joaca hora .....Eu is decisa sa o joc pana-n zori, punctul unu e de vina! Report
February 3, 201214 yr comment_127283 Buna seara/noaptea la toata lumea!Am imceput sa citesc pe la pagina 593, de unde ramasesem, si pana am citit eu 2 pagini, s-au mai adaugat inca doua!! La atatea pagini, am citit in diagonal, si sa va zic ce am inteles pana acum:1. Berbatu' lu geluta e fericit ca si-a gasit scula ?? si apoi o mai si scartaie !!2. Foxxi isi intinde cracanele3. sexul lui dexul e un misteeeeer!4. Angel o sa nasca in fata monitorului 5. Inca se joaca hora ..... Opriti-ma! =)) Cum sa te opresc,cand si eu rad deja cu lacrimi.Al meu se uita, nika nu pricepe,dar io nici nu ma chinui tare sa priceapa,atata necaz sa am eu.Las,mai putine va sti,mai bine-i va fi! P.S .Elena,eu deocamdata n-am descooerit pe nimeni in vreo legatura cu mine.Daca descoper,ma prezint si eu la apel,altfel mai stau un pic in mister ca doar ashea ne shade bine,ca doar nu pot sa-l las pe DEX-a singur Report