February 3, 201214 yr comment_127167 Iaca, tarta! Singurica, singurea...Aromata cu coaja de portocala confiata, scortisoara si cuisoare.Si priviti-o intr-un decor adecvat contextul geo-politico-muzichal al acestei seri de la han! :P Am ales vioara pentru decor, in special ca sa-i cantam marsul de buna venit stellei! Sa le luam pe rand: Faina tare tarta ta! Iar decorul e minunat! Stellaaaaa, asa-i ca nu te asteptai la o astfel de intampinare? Report
February 3, 201214 yr comment_127168 Mdeaaa o vishanata dai?! Geany, ia-o mai usor, ca deja faci confuzii ia zi, care-i linia melodica potrivita versurilor Gelutzei, ha? Report
February 3, 201214 yr comment_127169 Doamna Stella,bun venit!Asteptam impresii,placeri,neplaceri de toate!+1! Report
February 3, 201214 yr comment_127170 Am de tati...doar merele si zmeuricile le terminai, astea doo mere de la decor sunt ultimele din productia proprie, cele de le pusei la tarta mai aveau cate-o bubita si d'aia am decretat tarta in seara asta, ca sa le folosesc..vin e cat cuprinde,sa zica lautarul, daca poate, daca nu, am si lautar, dar doarme dussssss! Dar la nevoie il trezesc, ii scartai putin scula (vioara) si sa vezi ce ochi mari face Da' scartaie????? Nu fontioneste ca unsa??? Report
February 3, 201214 yr comment_127172 Eiii, vezi ca te cunosc, bre, Gianny?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Gelutzo, lasa scula lautarului si pune poza cu oole de cucos, ca nu scapi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Si ia ce-am io aici: Report
February 3, 201214 yr comment_127173 Dar ce crezi tu ca io am lautar cu falsuri la purtator?Stai sa ma gandesc la o melodie adecvata versurilorAm cartofi si ceapa-n beciGem de prune si ghiveci,Vinul de butuc imi prisoseste,Va cinstesc, ca nimeni nu ma-opreste!Io propun sa ne intrunim, ca prea are toata lumea chef de petrecere. Moatza vine cu jocurile de lumini, de muzicanti vad ca nu ducem lipsa, de-ale gurii par sa fie peste tot...... O hora tre' sa-ncingem, sa ne incalzim un pic. http://www.youtube.com/watch?v=bzgB1P5MVTQ Report
February 3, 201214 yr comment_127174 Pai de-ai sti tu cat ne-am cautat...Nu importa cat v-ati cautat. Bine ca v-ati gasit!! Report
February 3, 201214 yr comment_127176 Lesin in fata monitorului...S-a sculat legitimu' sa bea apa si se uita-n monitoru' meu, zice" ce-i cu vioara aia acolo, e si vreo violonista printre culinaresele tale?"oo zic"Nu- e vioara ta."El:"ce cauta vioara mea a acolo?"Vine mai aproape"E chiar vioara mea!" Eu rad cu lacrimi...iese si se duce pusca , unde credeti, spre vioara.Eu nu ma pot opri din ras...il intreb"de ce te-a dus dupa vioara, vrei sa-mi canti?"El se dezmeticeste..."mi-era teama ca nu mai e la locul ei"Ma doare la diafragma, nu mai pot! Report
February 3, 201214 yr comment_127179 Ha ha! Nu-mi dadea ca uitasem loveul' Mnnee! M-a senilizat bre' da o lalai f. bine canii fug care incotro,bub' sta cu degetele in urechi ,dar nu conteaza Deci love is' in The air ...Scuzi' Fox Asea deci, ma induci in oroare.... si ma pui sa bantui pe alte carari..... No ghinie... las' ca te tiu io minte! Mdeaaa o vishanata dai?! Da' tu ce credeai ca-i in paharu' de langa strachina??? Ia baga nasu' si vezi! Report
February 3, 201214 yr comment_127180 da' si omu'i talentat? credeam ca doar tu. ce artisti sunteti, bravo!Pai de-ai sti tu cat ne-am cautat...Nu importa cat v-ati cautat. Bine ca v-ati gasit!! E ceva timp de-atunci si ne tinem strans, strans... Report
February 3, 201214 yr comment_127181 Doamna Stella,bun venit!Asteptam impresii,placeri,neplaceri de toate! nu esti singura, nu, iar mie chiar imi vine sa ma bat singura cand fac asa. Eu m-am incalzit cu un Martini . Matale stii ca cica Martini dauneaza la ficat?Si eu ma mai lasam convinsa de el uneori,dar mi-a spus un amic bar-man ca-i aiurea de tot pentru ficat.Mai bine orice altceva,dar nu martini.C-o fi,ca n-o fi,zic si eu ce mi-au zis altii. Ellani am o sticla inceputa de un an prin frigider, mai e jumatate si am avut si oaspeti la ea !Deci nu-i chiar grav.Daca as bea cine stie cat, mai zic, dar asa....n-are nica cate-o dusca din cand in cand. Report
February 3, 201214 yr comment_127182 bravo, Zozorica! cre' ca ma-nteleg io cu Berlusconi, ca doar de la Ram ma trag! io ar tb sa beau o cafea, ma cam ia cu piroteala. toarce bine centrala asta! Report
February 3, 201214 yr comment_127183 Ha ha! Nu-mi dadea ca uitasem loveul' Mnnee! M-a senilizat bre' da o lalai f. bine canii fug care incotro,bub' sta cu degetele in urechi ,dar nu conteaza Deci love is' in The air ...Scuzi' Fox Asea deci, ma induci in oroare.... si ma pui sa bantui pe alte carari..... No ghinie... las' ca te tiu io minte! Mdeaaa o vishanata dai?! Da' tu ce credeai ca-i in paharu' de langa strachina??? Ia baga nasu' si vezi!Aia e di' spalat pi' dinti...credeam ca vii si tu cu damingeana Report
February 3, 201214 yr comment_127184 Fetelor, unde sunteti ca io mi-am pus pantofi cu toc, daca-i bal, bal sa fie!Eu caut cheile moatzei! Report
February 3, 201214 yr comment_127185 Moatzo ai intrat pe mana lui Berlusconi !MJ cu poza Geaninei !Misto programul Zoazo. Zoazorico stiu doar ca erau produse de genul dulceturi, dar nu le-am vazut ce si cum. Report
February 3, 201214 yr comment_127188 Lesin in fata monitorului...S-a sculat legitimu' sa bea apa si se uita-n monitoru' meu, zice" ce-i cu vioara aia acolo, e si vreo violonista printre culinaresele tale?"oo zic"Nu- e vioara ta."El:"ce cauta vioara mea a acolo?"Vine mai aproape"E chiar vioara mea!" Eu rad cu lacrimi...iese si se duce pusca , unde credeti, spre vioara.Eu nu ma pot opri din ras...il intreb"de ce te-a dus dupa vioara, vrei sa-mi canti?"El se dezmeticeste..."mi-era teama ca nu mai e la locul ei"Ma doare la diafragma, nu mai pot! =)) =))E tare faza!!!!!!! Report
February 3, 201214 yr comment_127189 da' si omu'i talentat? credeam ca doar tu. ce artisti sunteti, bravo!Pai de-ai sti tu cat ne-am cautat...Nu importa cat v-ati cautat. Bine ca v-ati gasit!! E ceva timp de-atunci si ne tinem strans, strans...Bine faceti! Report
February 3, 201214 yr comment_127190 Io propun sa ne intrunim, ca prea are toata lumea chef de petrecere. Moatza vine cu jocurile de lumini, de muzicanti vad ca nu ducem lipsa, de-ale gurii par sa fie peste tot...... O hora tre' sa-ncingem, sa ne incalzim un pic. Am tocit pingelele, hai si unul d'asta, ca daca tot s-a sculat omu'! Report
February 3, 201214 yr comment_127191 Mdeaaa o vishanata dai?! Geany, ia-o mai usor, ca deja faci confuzii ia zi, care-i linia melodica potrivita versurilor Gelutzei, ha?Avand in vedere ca a venit si Stelina.. http://www.youtube.com/watch?v=5sBp5FDkFIU&feature=related Report
February 3, 201214 yr comment_127192 Lesin in fata monitorului...S-a sculat legitimu' sa bea apa si se uita-n monitoru' meu, zice" ce-i cu vioara aia acolo, e si vreo violonista printre culinaresele tale?"oo zic"Nu- e vioara ta."El:"ce cauta vioara mea a acolo?"Vine mai aproape"E chiar vioara mea!" Eu rad cu lacrimi...iese si se duce pusca , unde credeti, spre vioara.Eu nu ma pot opri din ras...il intreb"de ce te-a dus dupa vioara, vrei sa-mi canti?"El se dezmeticeste..."mi-era teama ca nu mai e la locul ei"Ma doare la diafragma, nu mai pot! =)) =))E tare faza!!!!!!! Nu-ti spun si-acuma rad...iar omu s-a dus sa-si taie tarta, bonus ca si-a gasit scula la locul ei! Report
February 3, 201214 yr comment_127195 Aia e di' spalat pi' dinti...credeam ca vii si tu cu damingeana Pai aia nu-ncape-n poza. E prea mare! Report
February 3, 201214 yr comment_127196 Fetelor, unde sunteti ca io mi-am pus pantofi cu toc, daca-i bal, bal sa fie!Eu caut cheile moatzei! olelei! cred ca (mi) s-ar potrivi cateva merci de straduinta! noi am anuntat si la reprezentanta, ca poate le gaseste cineva si le duce acolo. ziceau aia ca li s-a mai intamplat. si numai bine suna aia azi. mi-a stat inima, am zis ca m-a lovit norocu'.da' de unde, astia suna mereu sa vada daca suntem multumiti de servicii/personal... imediat cum trecem pe la ei, imediat ne-ntreaba. ce politica au si astia, chiar raporteaza tot? Report
February 3, 201214 yr comment_127197 Mdeaaa o vishanata dai?! Geany, ia-o mai usor, ca deja faci confuzii ia zi, care-i linia melodica potrivita versurilor Gelutzei, ha?Avand in vedere ca a venit si Stelina.. Ca la douazeci de ani!http://www.youtube.com/watch?v=DsoaoKM1xQE Report
February 3, 201214 yr comment_127198 Am tocit pingelele, hai si unul d'asta, ca daca tot s-a sculat omu'!Pai, din aceeasi serie: http://www.youtube.com/watch?v=yfg97-5uhFQ Report
February 3, 201214 yr comment_127200 Noh eu nu tin pasul la dans in seara asta,m-au imbatranit haioasele =)) Stau si eu mai la o margine de drum,adica hanashea si m-as duce,dar nu ma lasa curiozitatea ce nu-i da pace nici Zozorelei,adica ouale de la cucoseii Gelei. (Bine macar ca ne-am lamurit cu scula ,care mai cu scartz,mai cu dor ,mai cu jale,dar merge,se pare ca )Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... Report